Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Ott van aláírásban minden. 😊 HD 4850, 1680x1050, minden max, 4xAA

http://goo.gl/gd6Zi5

Jacek
aham videokari?

Jacek
tudom mert nem tamogatott a kormanyod, ne ram legyel ideges hanem a fosfej CM-re

[HUN]FaTaL
Na megnéztem practice közben: 1. mag 80% többi 40-50.

Jacek
az FFB-t lehet allitgatni!! f1 2010/forcefeedback konyvtarban az alapot is! ha nem ismeri fol a game..

catchup-ot is😊) ott van benne hogyha ennyi es ennyivel lemarad akkor turbomod😄

totti10
mondom hogy nem engedi hogy rámenjek

hajrá,lilák!

Jacek
Advanced wheel settings-ben

totti10

hajrá,lilák!

totti10
és hol lehet állitani a holt játékot?

mert csak az edit setupra tudok rámenni meg a keybord és a costum között tudok választani..

hajrá,lilák!

csaba90
Sziasztok! nem tudjátok véletlenül, hogy milyen progival lehet megnyitni a játék mappáiban lévõ fájlokat??
vagy esetleg melyik fájl tartalmazza a pilóták neveit...?? esetleg az autó vagy sisakfestéseket milyen progi tudja megnyitni vagy átkonvertálni esetleg valami ismert képfájllá.. :-D jegyzettömbbel mindent meg lehet nyitni de értelmes dolgokat nem mutat XD

Csaby

Totti5
Az nem az FFB... holtjátékot kellene állítanod, amit szintén lehet az opcsönszben.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Jacek
akkor te nem az FFB akarod allitani hanem az erzekenyseget meg ilyeneket..

totti10
aza bajom hogy tekerem egy kicsit a kormányt és nem reagál rá. kb mikor a negyedénél van akkor kanyarodik el😄 az érzékenységen kéne állitani de nem engedi hogy belépjek a menübe

hajrá,lilák!

[HUN]FaTaL
De belehet állítani bazmeg, fogd már fel 😄 Nekem force ex van, nincs a hivatalos kontrollerek között mégis tudok allítani az FFB-n, igaz jó nekem az alap is. Amúgy mi köze az FFBnek ahhoz hogy mikor kell kanyarodni?😄 X360 controller nem FFB-s tudtommal, csak Vibration.

totti10
de mi a f*** é nem lehet egy nem támogatott kormánynál beállitani a force feedbacket . nálam ez kiverte a biztositékot..,igy teljesen élvezhetetlen a játék...

hajrá,lilák!

Jacek
Nekem kb a grafon meg par dolgon kivul ez az egy ami tetszik benne😊 hogy nem gyalogolok at a mezonyon..

Mondjuk ha a kovetkezo evben mar van ForceIndia lehet ez is elmulik ahogy neztem... Mert az erosorrend gatya... pl a Lotus a 12-13-ik versenyig mindig verte a tobbi ujjoncot erre mindig utolso Trulli😊

Totti5
Ok, csak már kezdtem azt érezni hogy én vagyok a full láma, de akkor nem😊

Jacek
jo te is tudod pistike/easy/fullhelp😊

Totti5
Voltak igen, hogy semmi kihívás, könnyû stb...

"Virginnel kezdtem az F1-2010-et. Elsõ versenyen harmadik lettem, (Virdinnel, úgy, hogy kicsúsztam 1x, és a nyalókás köcsög feltartott) Másodikon már az élrõl indultam, elsõnek mentem kerékcserére, a nyalókás gennyzsák megint úgy engedett ki, hogy 24. pozícióból folytattam a harcot, ellenben elsõ lettem a végére, úgyhogy töröltem is ahogy állt. Ez így NEKEM nem pálya. Rossz kontrollerrel, minden segítség off.... Szánalom. Ennyire nem vagyok jó. De Pistike szája a füléig ér, és Shumachernek érzi magát. A "mai fiatalok" nem szeretnek küzdeni. Ez van."

Jacek
2 kor utan nyerni? mondott valaki ilyet?

Jacek
az nem baj, nekem ablakba kell jatszani😊

Totti5
Akkor mégse lehet 2 kör után nyerni? no mert nekem sem megy Williamsal karrierbe legnehezebben. ( még😄 )

Jacek
lol😊

Jacek
told le ablakba es kozben tudod nezni😊

[HUN]FaTaL
Igaz ablakban van a játék 😄

Jacek
Tyres menuben azt hiszem verseny elott

[HUN]FaTaL
A boxban nagyjából mindegyiknek a felét, verseny közben nemtudom, de szerintem ez csak két magot használ ki rendesen.

Jacek
faca, elvileg neztem tesztet tekeri rendesen a 4 magot, de ez hihetobb lenne😊

Jacek
Bahreinben meg lehet vitezkedni(mert bugos) ott legnehezebb fokozaton 9 rajtkocka Lotus-al😊 de melbourne-ben mar nem annyira lehet elso 10 kerulni(ennyit nem megyek vele)😛

Muki100
Közvetlen a verseny elõtt ha rámész a gumikra, ott lesz egy olyan pont is hogy versenystratégia.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Norbi1990
Igen fogja, hogyha olyat veszel ami tudja Force Feedbacket.
De ami a listába van az valószínû mind tudja.
Versenystratégiát hol lehet skacok?
Olvastam, hogy lehet állítani kiállást meg minden de nem találom...
[HUN]FaTaL
Nem néztem, de mindjárt megnézem úgyis készültem vele játszani 😊

Jacek
allitani lehet

Totti5
Lehet!

Jacek
Neked mennyit tekeri meg a 4 magot? mert a 2 magot fullra, kivancsi lennek a 4 magra..

totti10
oké,van egy kormányom azon nem lehet állitani,igaz nem támogatja a játék,de én arra vagyok kiváncsi ha megveszek egy támogatott kormányt akkor lehet e állitni a Force Feedback-et ,(mert nem akarom potyára megvenni)

hajrá,lilák!

adam46
Mekkora lenne már ráküldeni FFB-t analóg karokra. Kitörné a nagyujjad. 😄 😄
Jacek
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Norbi1990
Force Feedback csak kormányoknál állítható. Joystickon nem lehet.
totti10
valaki lenne oylan kedves hogy leirná melyik kormányoknál lehet beállitani a játékba a feedback strength -t ? van egy Xbox 360 Controllerem és az ugyan támogatott de mégse engedi hogy rámenjek a feedback strength-re ugy meg elég szar játszani hogy egy másodercel elõbb kell kanyarodni...........

hajrá,lilák!

amiket emlitettel mar mindet csinaltam.....
Norbi1990
Látom követed az F1-et 😊
Igazából is így van.
hi.miért van az hogy 25 pont jár az elsõnek, meg 18 a másodiknak, szóval az egész pontrendszer más. csak nekem van vmi elállítva, vagy másoknál is így van?

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

matthias92
köszi! tehát nem lesz lehetõségem kormánnyal játszani :/

lacinkacinka89
Az miért van, hogy akárhányszor beérek a célba, mindig kidob hibaüzenettel?

[HUN]FaTaL
Frissíts VGA drivert, directxet. Megy win7 x64en és core2 architektúrán is (btw, mi a picsáért ne menne?😄)

lacinkacinka89
Ok! Megvan a probléma! Sorry, csak kicsit idegesitett, hogy órák óta szenvedtem vele. 😄

lacinkacinka89
F...om kivan, nem tudom feltenni. Valaki legyen már olyan jó lelkü és segítsen már, hogy mi a büdös f* probléma van, vagy mit csináljak vele. A gépem megvan hozzá mielõtt valaki azzal jönne, hogy gyenge a gép.

Megy valainek ez a jatek E8400 as procin?Ott rohadjon meg ahol van.Egy masik gepemen elindult,de az joval gyengebb....