Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
Amúgy ha van catchup akkor az most nem igazán mûködött mert Senna elõttem volt kb 25 mp-el mögöttem meg Chandhok jött 30-al és így kocsikáztuk le az utolsó 5 kört kb.
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
2. még easyn de nemsokáig mert unalmas
3. FULL
4. Elvileg a home gombnál ha csinálsz még egy profilt akkor lehet
http://goo.gl/gd6Zi5
pl. itt egy halálagysimest oktatnak ából bébe.
lávliii 😄
u dont have to listen anybody else but me
4 kérdésem lenne hozzátok!
1, mit takar konkrétan az a dolog, hogy FALSHBACK???? Ezt 4 szinten lehet állítani...erre nem jöttem rá!
2, ti milyen beállításokkal mentek, hogy majdnem ugyanolyan gyorsak legyetek mint a mezõny eleje?? Mert nálam közepes szinten vannak az ellenfelek, de a 7. helyezettet és utánnalévõket az egyenesbe simán utolérem, és nagyon simán megelõzöm. Sokkal gyorsabb az autóm. Mit kellene állítanom, hogy hasonló legyen a gyorsaság?
3. A törést hogyan lehet és hol kell beállítani?? Simulation menüpontokat mire kell rakni? OFF vagy Visual Only vagy FULL??
4. több karriert lehet játszani több névvel?? (mert a tesóm is szeretne játszani egy karriert, de nem tudom lehet-e, illetve ha igen hogyan???
Kérem válaszoljatok nekem!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Hogyan lehet offline profilt csinálni??
Valaki segítsen mert nem tudok menteni!!!
Jah és megköszönném ha valaki,leírni hogy pontosan mit kell csinálni!
Elõre is köszönöm!
Nincs ott semmi script. CAD-tervrajzok szerint modellezték a pályákat, meg mindenféle ilyen technikai segítséggel, szóval szerintem az nem csak kamu rázkódás. Amúgy nemegészen értem a mondatod, milyen rázkódás kéne még? Mondjuk a fotel elkezd dobálni a kanyarban játék közben, vagy a TV beremeg? 😄
Na és itt menj a Difficulty-re és ott be lehet állítani, hogy a sérülés off/Visual Only/Full legyen. Válaszd a fullt.
Ha túl gyengék az ellenfelek, szintén itt nézz körül és az AI nehézségét mondjuk nyomd egyel nehezebbre. Vagy kapcsolj ki valami segítséget (mondjuk ne a Track Controlt, hanem pl ABS, ami amúgy a valóságban idén nincs a kocsikban)
Az egyelotlen palya, a hepe-hupa is teljesen kamu - elore scriptelt razasok tomkelege😉 Sajnos az rF is nagyreszt ilyen, de abban azert tobb felfuggesztest szamol, es van hozza plugin, amivel normalisabban erezni az autot.
- hol tudom beállítani hogy az én autóm is törjön?
- Hispania Racinggel vagyok de lazán lenyomom a Red Bullt. ez mindenkinél így van? kicsit érdekes hogy NINCSenek erõviszonyok.
- rá vagyok kényszerítve az online profilra a mentés miatt? vagy van valami "alternatív" megoldás a mentésre?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ez viszont jó pont a játéknál a gumik reálisak lettek nagyjából...defekt is faszán meg lett oldva be nem tudod fordítani az autót, ha kapsz egyet...<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
amúgy amikor megyek pl Monzába akkor a legelsõ kanyarban a rajtnál ott sem vagyok, de már valaki megperdül ott😄😄 szval én sztem ez is bug
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Malajzia, jó kis szakadó esõ, na mondom, biztonsági autózással jó eredmény lehet belõle. Erre a versenyen SENKI nem esett ki! Mi van?? Szakadó esõs versenyben 0 kiesõ??? Na mondom biztos valami egyedi bug, de nem... ha én nem lököm neki a betonfalnak az ellenfelet,akkor ki nem esnének még véletlenül se.
A másik, hogy senkinek nem láttam még eldurranni a motorját... Pedig ilyen már a 2003-as PC-s F1 Challenge-ben is volt.. de itt jópár verseny alatt még nem találkoztam vele. A másik ami egészen abszurd, hogy 7 autós tömegkarambolkor sincs safety car, vagy legalább valami helyette, minden megy tovább.
A törés nem nagy szám, nem sokkal tud többet mint az F1 Challenge, ami azért kicsit ciki...
Viszont a vezetési élmény piszok jó, ahogyan dobálja a kocsit az egyenlõtlen városi aszfalt csík, na az valami parádés. Maga a hangulat nagyon ott van, ahogy játszok a gázadással a kanyarokból kijõve, hogy nehogy sok legyen, ahogy próbálok az íven maradni a hepehupás pályákon, mind mind remekül jön vissza a játékból.
Ja meg a defekt még vicces dolog, eddig 1x volt olyan, mikor baleset történt elõttem, én meg nem vettem észre a pályán valami darabkát és rámentem, ami kivágta a kerekemet, az abroncs egybõl leeresztett, de nem vált le a felnirõl. Vicces volt, ahogy a kanyarokkal küszködtem mire elértem a boxig. Még jó, hogy nem Carrier módban volt, mert akkor kicsit ideges lettem volna tõle.
Ez a nyilatkozatok miatt van? (mert azt olvastam valahol h ez számit benne) vagy csak majd késõbb kapok konkrét ajánlatot?
Elõre is köszi.
Ezek szerint gombokkal oldjatok meg a gazadas-fekezest... Tegnap probaltam de a fokozatossag megint elvesz. Mindegy gyakorlom majd aztan meglatjuk. Nekem Saitek P 2500 -om van. Nem mostani darab de nem rossz. Csak a gombkiosztas kicsit mas mint a PS kontrollereken.
Ami a beallitasokat illeti, kezdot csak ponbol allitottam be eleinte minden ki volt kapcsolva, illetve majdnem minden pl traction, meg gearbox nem...
NFOt nézd már meg amúgy ebben a topicban tilos a warez, nem tudsz olvasni?
DE nekem csak pár szám meg betû kéne😊
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
- Korabban leirtam a teljes beallitasomat es mi mit jelent a beallutasoknal. Sajnos vissza kell keresni😉
- "Ízlés kérdése."
- Ugy is mondhatjuk😉 De azert nem art, ha azt erzem a kormanyon, mint amit az auto csinal😉
- "FVA-ban elég bután néz ki ahogy ütközésig tekerik minden! kanyarba mert az úgy gyors és jó..."
- Az is, es minden mas program, akarmennyire is komoly, csak jatek... Lehet talalni kiskapukat, amit meg is talalnak😉 Az FVA-ban en negyedig tekerem (es ugy is latszik) nagyreszt, az eleg. Persze, az idon is meglatszik, Massa-tol vagyok ~2 masodpercre😉
- A nehezsegiszintekrol is mar lett mar irva, hogy esetleg miert lehet nehezebb egy alacsonyabb fokozat. AI-beallitas, scripteles es AI CatchUp miatt...
Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.
nekem Logitech Rumblepad 2 van, egészen jó vele a kezelés, az alapot használom, vagyis a két hátsó gomb a gáz és a fék az analoggal próbálok kanyarodni a másik analógot használom a mögöttem lévõk kifigyelésére, a 4-es gomb a pitbe menés, 10-essel állítom meg a game-t 9-es az instant replay, 1-3 valamelyike lenne a váltó gomb amit nem tudok használ normálisan😄
hátsó elõtti gomb az egyik az autó állapotát mutatja a másik pedig a nézetet váltja nálam h most T-cam legyen, vagy az autó hátulja...ezek a gombok PS3 nál R1 és L1 gomboknak felelne meg a gáz és fékadás pedig az R2, L2 gombok, ha így tiszta neked
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
Nos, ami a palya ismeretet illeti igaz nem a legjobb, de azert gyakorlok mindegyiken rendesen. Nekem inkabb a gamepaddal valo iranyitas nem megy. Szerintem itt lehet a bibi, mert a gombaval ugyan lehet folyamatosan adagolni a gazt de az enyem ennyira laza, hogy neha elcsuszik jobbra es balra es akkor meg ugye kanyarodok..😊 Ugaynez eles kanayarvban kanayarodas kozben hirtelen gazt ad es mar ki is mentem. Probaltam ket gombaval de hat az meg vigjatek volt....😊
Aki gamepaddel nyomja adna egy-ket tippet mit erdemes venni? vagy milyen beallitassal erdemes?
Koszi!
Egyebkent tuti kormanyos jatek!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64