21751
  • Crome
    A gamecopyword.com -on van a 1.0.2.8-as verzió, próbáld ki azzal!
    Nekem azzal megy, az újabb verziókkal valamiért nálam sem akart működni.
  • HegiD
    Üdv!
  • oneal1
    :)

nekem a redbull adott már a 15. futam után, de nem érdekel:D

Mercedes GP kell:)
  • Palinko
    mondj jót a versenyzőjükről, és nyilatkozatoknál ha csapatodról kocsidról van szó mindég a bal szélsőt válaszd. nekem első évben adott a ferka egy 10,5 misit :)
  • oneal1
    hmmmm
    17. versenynél járok.

22 es hírnevem van és a merci nem akar:D
    mármint a mercedes gp.

ennél nagyobb hírnév kéne hozzá?
  • JUVEfun
    LINK
  • szabensz
    Szevasztok. Segítsetek már nekem nekem a gépem megfelel a rendszerkövetelménynek és a legminimumra van állítva a grafika és mégis szaggat de nagyon!! segítsen már valaki mit tudok vele csinálni?? köszi előre is.
  • mrsix
    Hello. Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hol találom azt a skint, vagy modot, hogy a játékban a kijelzőn ott legyen a drs, kers.
    Valaki dobjon egy linket vagy a fájlt.

Köszike
  • tommygear
  • Crome
    8261-es hozzászólás.
  • tommygear
    DX11-et hogy lehet bekapcsolni??
  • Palinko
    igen bal shiftet
  • Crome
    Én a flashback részét használom, az tudom, hogy bármikor ütöm be, működik. Akár versenyben, akár menüben. Azért délután kipróbálom a többit is, most már kíváncsi vagyok rá. (Egyébként ugye bal shift-et nyomsz az aktiváláshoz?)
  • Palinko
    próbáltam az 1.0 ással és a patcheltel is. verseny közben bedobja a visszajátszást shift + f1 nél, próbáltam úgy, hogy esc et nyomtam és úgy. ctrl + f1 re is ez érvényes
  • Crome
    Melyik része nem megy? Nálam tökéletesen működik.
  • RoboKutya78
    ez az előzésem még mindig viszi a pálmát nálam.:)
  • Palinko
    sajna nem műxik :(
  • Crome
    Próbáld ki ezt: Mega Trainer
  • Palinko
    van valami trainer, vagy cheat? monaco nagyon megfogott 2 helyről rajtolhatok, de boxkiállás után elvesztem az 1. helyem főleg ha előtt még törtem is a kocsit akkor tuti vége.
  • Muttley
    F1 2011, ha Jobbat akarsz a tavalyinál

tavaly, ment a sírás, h ALL-assist OFF-ban gáz volt az F12010
    kijött a Dirt3 és látva annak AA-OFF-ját, van miért parázni

MOST tehetünk érte MÉG, hogy jó legyen a gamma szeptember 20-ig
    ITT lehet tolni az arcukba
  • dr Kotász
    Nekem sikerült megoldani, live mappa mentése nélkül is. A lényeg, hogy először hagyd, hogy a game létrehozzon egy új autosave mappát véletlenszerű névvel, és abba pakold bele az előző autosave mappád file-jait. Ha magát a mappát másolod, nem fog működni. Én ezt két napja csináltam meg XP - Win7 átállás miatt, és megmaradt minden setup. A GFWL folderből nem másoltam semmit, első belépésnél felismerte a profilt és gond nélkül ment.
  • Crome
    Tudom nem lesz újdonság, de tényleg érdekeseket csinál néha a játék. 5. helyről bemegyek kerékcserére, erre lecserélik az első szárnyamat is, holott egyáltalán nem volt sérült. Utána meg persze nem engednek ki, mert jönnek a többiek, így végül mehetek a mezőny végére. A futam utolsó körére feljövök a 13. helyre, közben Hamilton befut elsőként. Az utolsó kanyarok egyikékben hibázok, keresztbe áll a kocsi, nyomnám a flashback-et, csakhogy ha már az első befutott, akkor nem enged fb-elni. Mondom watafak, emiatt csesződött el az egész futamom. Nem tudom ki találta ki, hogy az első befutója után már nem lehet fb-et használni, de azért átgondolhatta volna...
  • rototti
    Nem olyan egyszerű ez mint más játékoknál. Én már próbáltam visszarakni mentést, kevés sikerrel, szóval én azt mondanám, hogy jobban jársz, ha újra beírkálod.
    De ha a nehezebb utat választod, akkor pár info:
    Két mappát kell lementeni: FormulaOne-t és az xLive-ot. Elérésük: link
    A visszamásoláshoz segítség: linklinklink
  • DeVito
    Hello

A car setupokat hogy lehet kimeneteni, hogy ne kelljen esetleges reinstall után újra beírkálni?
  • Crome
    Köszönöm! Most már végre minden 100%-osan jó. Viszont legalább ismét megtanultam, hogy minden moddolás előtt backup készítés ezerrel.
  • rototti
    Íme!
  • Crome
    Leky (vagy aki éppen tud segíteni)! Biztos sejted miért írok, szóval ha erre jársz és időd engedi, akkor a tracks/istanbul mappából fel tudnád nekem tölteni az "effects", "lighting", "sky" és "tracksplit" fájlokat? :-D Természetesen ezeket is felülírtam még a monacoi-val egy időben, de csak most jutottam oda, hogy játsszak rajta és kéne az eredetije, mert ez is szaggat. :-S

Több pályát nem qrtam el, szóval tényleg nem lesz több ilyen. :-)

Thnx!
  • sajtburger
    Nos végül csak aláírtam a McLarenhez. A nagy ősi riválishoz. Ami érdekes, hogy Button volt előző szezonban a nagy riválisom, akit legyőztem, mégis Hamilton helyére kerültem.. A kocsi viszont nagyon pöpec, stabil, nagyon jó köröket lehet menni vele, bajnok autó. Viszont köv. szezonra majd a ferrari a cél. Nem rossz igazolás azért Torro Rossoból Mclaren.
  • JUVEfun
  • sajtburger
    Huhuuu.. az szép lenne. Én Buttont mondtam úgy félig meddig viccből, de ami vicc, hogy előtte vagyok a pontversenyben.. :)) És jön Sao paulo, a kedvenc pálya.. :)
  • rototti
    Elvileg már megkérdeztek, arról, hogy kit tartasz a legnagyobb vetélytársadnak. Ha az általad kiválasztott pilótát a pontversenyben megvered, akkor átveszed a helyét. Így lehet nagyobb csapatba kerülni.
  • sajtburger
    Háát 16-os szinten vagyok.. A torro rosso-nál, ajánlatokat kapok a kis csapatoktól, talán majd a force indiától, de ebben a szezonban akkor nagyobb csapat kilőve. Nagy Schumi drukker vagyok így örülnék egy merci ajánlatnak illetve ferrarinak.. de lehet majd csak jövőre.. :S

Ahogy elnézem a williams hiába fog ajánlani szerződést, elég gyér a kocsijuk.. háát nem tudom.

Sztetek? :/
  • Tormiee17
    Ez az új 2011 es mod,valahogy nemsikerül felrakni rendesen, minden jó,de a pilótákat nem írja át.
  • gyuri35
    A red-bull egy jó köztes megoldás,jól irányítható és gyors is,a ferrari inkább gyors a mclaren a legjobb talán, de igen magas hírnév kell hozzá.
  • sajtburger
    5 szezonosban tuti több kell a ferrarihoz vagy mercihez. A williams 20-as csak.. így nem tudom hova szerződjek majd.. :/
  • gyuri35
    Sziasztok!Ha felraktam egy 2011s pack-ot új karriert kell kezdeni?Ezt sehol nem írják csak a telepítést!
  • nono28
    Én már eleve ugy kezdtem a szezont hogy a Mercedes GP vel
  • sajtburger
    Híha.. én most vagyok mondhatni 14-es szinten és szingapúr a következő helyszín. Ha ferrarihoz még nem is, de a mercihez jó lenne szerződni azért.. :/
  • gyuri35
    Vagy 15,vagy18 nem emlékszem pontosan,megnézni sem tudom mert már aláírtam a Red-Bull-al
  • oneal1
    mercedes GP hez mekkora hirnév szükséges?