Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Mert ahogy írták leállították a gyártását.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Batmanci
Most nézem, már két éve 48 éves vagyok! )))
Majd egyszercsak átírom!
Jó hétvégi száguldozást mindenkinek!
Hali.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Batmanci
Spiczi, fél repülõgépvizsga kell hozzá, amivel - tudom - Te rendelkezel, de nem kell ez neked. Te Nem olyan gyerek vagy. Persze, amennyiben ragaszkodsz hozzá, priviben a nevét megadom, de többet nem versenyzek veled 😄!

A Probléma egyenlõre megoldottnak tûnik. Bekapcsoltam az autómentést (ami, nem egyenlõ azzal, ha elakadsz kihúznak 😊!), így a setup is megmarad, és át tudsz menni a köv. sessionra.

@Ulvar, miért kevés a G25? Nekem - nem vicc - az elsõk között volt meg. 87 ropiért vettem anno, asszem' kábé 5 éve. Minden nap autózom vele. Nemtom', de sok kormányt nem tudsz mondani, ami ennyit bír, ilyen terheléssel?
De elfogulatlan véleményed elfogadom, ha megalapozott. De össze ne merd hasonlítani 2010-es modellekkel, vazze!
Csáresz, Laci.

mapi
sziasztok, az lenne a kérdésem, h hol tudnám beállítani, h kormánnyal vezethessem az autót, mert a controls alatt nem találom, h ott lenne a joystick? aki tudna, segítene? elõre is köszi

zzeN
DFGT árát felvitték 30k-ra, G25-öt meg nem nagyon kapni, leállították a gyártását.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Ulvar
DFGT, G25 nagyon kevés, G27 marha drága a többi még drágább ha jól emlékszem. DFGT szerintem ami még kapható is talán, de biztosan találsz G25öt is. Nekem asszem 2 vagy 3 éves a kormányom (DFP), de nincs nagyon okom rá panaszkodni.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

5c0rp330n
jo, mindenfele szorszalhasogatas nelkul az eredeti szovegben ez volt olvashato:
"a PS3 és Xbox 360-as rendszerek csupán ezt a DX változatot képesek futtatni."

szerintem senkinek nem kell magyarazni, hogy ez micsoda istentelen baromsag. a ps3 semmilyen dx valtozatot nem tud es nem is akar futtatni, semmi koze a dx-hez. arrol lehet beszelni hogy melyik opengl-el milyen dx-hez hasonlo effekteket lehet csinalni, melyik miben jobb, de nem ez volt az eredeti kerdes.

zolee145
Meg ugye az sem mellékes, hogy egyszerûbb 2 dologra optimalizálni, mint megszámlálhatatlan konfigot figyelembe venni. Gondolom kicsit lerövidül a játékkészítés ideje.

Meg aztán a PC-sek leginkább szimulátoroznak, míg konzolon soha nem volt erre igény. Ha az elsõdleges piac a konzol, mint jelen esetben akkor az lesz a végeredmény ami most: egy szép árkád bohóckodás. Azért nem csoda, hogy ebbõl PC-re nem adnak el sokat.😊

Lehet fogni a warez-ra, de amennyire ki voltak éhezve a PC-sek egy jó F1 szimre biztos, hogy sokan vették volna meg. Ez a statisztika egy vélemény. A Codemasters felfoghatja úgy is, hogy na ezért szarom én le a PC-s tábor igényeit, mert úgysem veszik, vagy felfoghatja úgy is, hogy talán oka van annak, hogy miért konzolon megy ennyire az eladás.
Ha ilyen lesz az F1 2011 is akkor tényleg elég konzolra kiadni...

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Sziasztok!
Érdeklõdöm, hogy manapság milyen kormányszettet érdemes vásárolni? Mi minõsül manapság jó vételnek? Jó pár éve mikor kijött a GTR 2 akkor beszereztem egy Saitek R 220 "alap" kormányt. De mára sajnos a pedálok már nagyon pontatlanok.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
lolSL
én azt nem értem hogy ezen mit fejlesszenek pcre? 😄 jol fut max felbontáson max beállításokkal ami szebb mint a konzol
több kormányt támogat mint konzolon
mi a rákom kell még egy autós játékban?

Mielõtt valaki felháborodottan megkérdezné, hogy miért xbox 360-ra és ps-3 ra csinálják már elsõdlegesen a játékot annak itt egy adat.

Eladás az elsõ héten: PS3: 237076 darab

xbox 360: 180535 darab

Pc: 11040 darab

Az F1 2010 jelen pillanatban mindössze DX9-es támogatottsággal van felvértezve, mégpedig azért, mert a PC-s és konzolos változatok szinte teljesen ugyanazok, és köztudott, hogy a PS3 és Xbox 360-as rendszerek csupán ezt a DX változatot képesek futtatni.

A Codemasters közleményben tudatta a nagyérdemûvel, hogy a késõbbiek folyamán érkezni fog egy DX 11-es képességeket is tartalmazó javítócsomag, azonban az már biztosnak tûnik, hogy nem ez lesz az elsõ tapasz, amit a játék megkap. (Itt megjegyeznénk, hogy lelkes és hozzáértõ játékosok már képesek voltak elõcsalni eme fejlett funkciókat a kiadott változatból).

http://f1game.hu/games-for-windows-live-utmutato
gera995
mivan a dx 11el?

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

A dx11-et meg hozzáképzeled? Mert ebben a játékban is van.A második javitással jön, de kb. 10 perc alatt aktiválható.A többi játékról nem is szólva.

SötétBarom
Ügyfélszolgálat újraaktiválja, annyit kell mondani, hogy gajra ment a régi.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Multizni hogyan lehet? A Microsoft Games Liveben kell regelni ugye? Mûködik Magyarországon is?
SeanJRRussel
Nekem is volt olyan h úgyéreztem,sõt tuti h nem volt mindenki kerékcserén,de sztem ez lehet attól h speciel én még nem játszottam 100% versenyt mert megunnám.30-40% okat megyek és lehet h pl ezért is bugol néha a helyekkel meg cseréli fel az emebrkéket de ez csak egy ötlet.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Tikal
ugyan már, ne legyél már ilyen, töltsd le, próbaképpen 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jacek
jaj mar, a kis alszent😊

gera995
ez hülyeség h elavult service pack 3-am van windows xp-vel és olyan játék még nem volt ami nem indult volna el az op rendszerem miatt 😊 ezis szépen fut szval

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

"Tegyél fel egy win 7-et, és játssz." Ja de az nem két forint (OEM olcsóbb, de alaplapcsere esetén buktad). Warez ugye meg tiltott. 😊

Még annyit, hogy win 7-en menni fog gond nélkül, mert a munkatársamnak hasonló konfigja van. Win 7-en tolja ezerrel.

A win xp-s problémákra a megoldás.Windows 7.Az összes játékgyártó win 7-et használ.Félre kellene már tenni az õskori op. rendszereket.
Tegyél fel egy win 7-et, és játsz. Ja, és a frissitéseket ne engedélyezd a win 7-en.

aaron12
Mivel nem találtam eddig ilyen kérdést, hát megpróbálok segítséget kérni. Tehát: adott egy WIN XP ServicePack2 op.rendszer, ez pedig egy AMD Ahlon64 X2 6000+ 3.11GHz, 2048 MB Ram konfigon (videókártyát nem tudom, de biztosan 512M😎. A játékot kipróbáltam már másik haveromnál, ott is SP2 van felrakva és fut is a cucc, pedig gyengébb konfig. Erre amikor feltelepítem, open_al32.dll fájlt kéri. Letöltöttem, Windows/system mappába beraktam. Utána az xlive.dll nevezetû fájt kérte, ezt is letöltöttem, beraktam szintén a system mappába. Amikor újra futtatni próbálom a játékot, nem indul el, hanem ilyen hibával fogad: "The application failed to initialize properly(0xc150002)"
Valakinek van valami ötlete? A haveromnak szóltam, hogy töltse le a Visual C++ 2008-at, hátha az segít, de fogalmam sincs, hogy mi a probléma forrása. Talán nincs megfelelõ .Net Framework neki? Nem igazán ért a gépekhez, MSN-en próbálok neki segíteni, de nehezen boldogulunk. Ha valaki tudna segíteni, megköszönném.
Sajnos nálam nem fut a játék, ha futna biztosan megvásárolnám és kísérleteznék is vele, ehelyett marad a haveroknak történõ kölcsönadás meg YouTube-n való élvezkedés.

Köszönöm.

Keroz1n
Ki milyen nehézségi fokozatban játszik?
Nekem hard-on túl könnyû
Experten meg túl nehéz xD

Hard-on új pálya elõtt nem kell gyakorolni,rögtön jöhet a quali..versenyen még 1-2kisebb kicsúszik is belefér.
Experten meg minimum 20perc tréning..+verseny közben nem lehet hibázni.

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

Casillas
nekem is voltak olyan versenyeim, amikor úgy éreztem, hogy nem mindenki tette meg a kötelezõ kerékcserét, és így maradtak elõttem... <#rolleyes>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

patchet én is nagyon várom már, azért nézem Árgus szemekkel a topikot, jól fog jönni nekünk egymagosoknak, ráadásul úgy hallottam AI javítás is lesz, meg talán már grafikai patch is lesz vagy van is?!...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hogy a fenébe kerültek rossberg hülkenberg meg ehhez hasonlok elém mikor joval mögötem voltak és a verseny továbi részében ezeket még távolba sem látam."

úgy, hogy sajnos nem mindenki megy ki kereket cserélni...Sakhirban Liuzzi csinálta ezt meg és bejött mögöttem 4. ként a mocsokja, szorongatott is, de aztán lehagytam a kis csalót...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nohab
Lehet nekem nem a mentéssel lesz a baj. Amikor átlépek a p2-bõl a p3-ba jön a hibát érzékelt ezért leállt szöveg. Bár most ahogy belegondolok, eleve kidobott akkor. Szóval azonnal el akartam kezdeni a p3-at, csak kidobott. Ez így most egy patchig el is vette a kedvem.
Áruja már el nekem valaki az hogy a fenébe a lehet, hogy mielöt kiálnák a bokszba kereket cserélni a 19 körbe az állás (3 másodpercel követ rosberg)
1. ham 2.alo 3.web 4 vet 5. but 6.mas 7.én(sauber) 8.ros 9. liuz 10.petr 11. schum 12.suti 13. koba 14.hülk 15. buem 16. bar 17. kov .stb
Kiálok a boxba kereket cserélni és vellem együt 6.Massa, 9.Liuz 11.Scum 4.579 s alat lecserélik és már indulok is visza mire visza érek a gép azt irja 21. vagyok mögötem 22.massa, 23.schum, 24.liuz egy körel késõbb. 6 kiálnak boxba és 16 helyre feljötünk.
De inét jön az érdekeség a verseny végéig jo tempot autoztam csak massa ment el melletem még is 12. letem.

Hogy a fenébe kerültek rossberg hülkenberg meg ehhez hasonlok elém mikor joval mögötem voltak és a verseny továbi részében ezeket még távolba sem látam.
Mert szerintem azt azért csak látnom kellet volna hogy a boxbol valamikor ki jönek mikor én a célegyenes elején vagyok.
ui. rosberg a 35. körben le is köröz. (miután elém került sugár hajtomüvet raktak az autojára és boxba nekik nem kell menni vagy mia fene)

Másik amit nem értek 30. körig ha kicsit elhagyom a pályát aztirja csak le "vágtam a kanyart" majd utána éphogy levágom egyszer kapásbol áthajtásos büntetés. Meg van adva talán hogy bizonyos megtet körökig enyiszer vághatod le a kanyart utána meg hirtelen halál!?
Csak kettõ? Nekem már volt rá példa hogy az elsõ 5 körben kaptam 2-t... Mondom annyáááááád

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Race Difficulty, a karrier módnál pedig mikor mész futamra ott az easy, medium, Hard, Expert fülecskénél ha rámész tudsz állítani, hamár állítasz átvált Customre...

Tikal
Két defekt egy futamon? ááá

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SeanJRRussel
Ezt a legendet meg a többit hol tom állítani?Vagy azt szezon elején kellett volna??

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

jaja😄 én is gondoltam rá...én nem bánkódok miatta gamepaddal amúgy se egyszerû szóval Profi, aki HRT-vel nyer mondjuk így😄

amúgy a 12. hely nagyon jó legenden, neked is jók a reflexeid akko😛

Jacek
megneztem a prof szintet ott valami bug van😊 legenden kb realis helyre tudok bejonni(de csak mert kurva jo vagyok)😄 profon monacoban egybol pole 1.5 secet adtam a masodiknak Lotus-al😄😄😄😄😄

nem értem a mentés az hogy van? csakúgy gondol egyet és eltûnik?:S legközelebb csinálj másolatot, mert ez nagy szívás azért:S

Nohab
Heh, elbaszta a mentésemet Silverstonnál az elsõ szezonbe. Marha boldog vagyok :\ Jó játék lehetne, de tele van bugokkal. A kedvencem: Montrealban a q3-ban a Ferrarik nem tudtak kijönni a boxból. Próbálták alácsûrni, de nekimentek a falnak, majd tolattak. Így ment ez addig, amíg be nem mentem a boxba... Öt percen belül teljesen felszáradó pálya...
Ez a trehányság nem vall a Codemastersre.
elõtte nem állítottad be a stratégiát? akkor ne csodálkozz...amúgy verseny közben célszerû megnézni és beállítani egyenes szakaszon h melyik gumit cseréljék le

SeanJRRussel
Nekem ami felbaszta az agyam az volt h elkezdett kanadában esni az esõ,egy ideig még bírta a slick majd már kanyarodni nem bírtam,mondta az ürge rádión h ok gyere be kapsz új gumit.Bemegyek a bokszba 1. helyen voltam hát mit raknak fel???Ugyan olyan slicket.Miondom az agyam eldobom vazz azé iylenre fgyelhettek volna...

Nekem simán átlépteti a cucc, Malajziában a P1tõl ellépkedtem a race-ig. Másrészrõl privibe megírhatnád azt a cuccot, mert nekem nem igazán van fingom errõl, a létezésénél többet nem tudok.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

biztos le van véve a Gamma

Norbi1990
Csá! Erre is gondoltam, de akkor nem múúködnének azok ott hátul 😄
Batmanci
Áramszünet, Norbikám!
Hali!

R420
Nem tudom nincs rá bizzos pénz😄

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Batmanci
Sztem', mindegy. Ugyan annyian látják. Egyre többen tudják is.
Privizni, emiatt nem akartam. Nem oly nagy titok ez már, sajna! 😞(
De, ha bosszantott, akkor, sorry!
Ez csak igazság, és mielõtt vlki' félreértené, nem az Ulvarról volt szó! Vele csak dumáltunk errõl.
Csá, Laci.

@Spiczi, nézd má' meg lécci, ha hagyod lepörögni az elsõ szabadot, átenged a másodikba, vagy csak áll a csiga, oszt' kapufa. Köszi. Cucc eredeti persze.

Norbi1990
Kiégtek a lámpák a terembe, hogy ilyen sötét van?
R420
Interjúúú

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

ahha majd kipróbálom, de gondolom ott szinte tökéletes a gép😄 nekem egyelõre könnyebb a Prof mód, mint az Intermediate, de ezt már vagy 100x-ra írom le😄