Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Majd egyszercsak átírom!
Jó hétvégi száguldozást mindenkinek!
Hali.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
A Probléma egyenlõre megoldottnak tûnik. Bekapcsoltam az autómentést (ami, nem egyenlõ azzal, ha elakadsz kihúznak 😊!), így a setup is megmarad, és át tudsz menni a köv. sessionra.
@Ulvar, miért kevés a G25? Nekem - nem vicc - az elsõk között volt meg. 87 ropiért vettem anno, asszem' kábé 5 éve. Minden nap autózom vele. Nemtom', de sok kormányt nem tudsz mondani, ami ennyit bír, ilyen terheléssel?
De elfogulatlan véleményed elfogadom, ha megalapozott. De össze ne merd hasonlítani 2010-es modellekkel, vazze!
Csáresz, Laci.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"a PS3 és Xbox 360-as rendszerek csupán ezt a DX változatot képesek futtatni."
szerintem senkinek nem kell magyarazni, hogy ez micsoda istentelen baromsag. a ps3 semmilyen dx valtozatot nem tud es nem is akar futtatni, semmi koze a dx-hez. arrol lehet beszelni hogy melyik opengl-el milyen dx-hez hasonlo effekteket lehet csinalni, melyik miben jobb, de nem ez volt az eredeti kerdes.
Meg aztán a PC-sek leginkább szimulátoroznak, míg konzolon soha nem volt erre igény. Ha az elsõdleges piac a konzol, mint jelen esetben akkor az lesz a végeredmény ami most: egy szép árkád bohóckodás. Azért nem csoda, hogy ebbõl PC-re nem adnak el sokat.😊
Lehet fogni a warez-ra, de amennyire ki voltak éhezve a PC-sek egy jó F1 szimre biztos, hogy sokan vették volna meg. Ez a statisztika egy vélemény. A Codemasters felfoghatja úgy is, hogy na ezért szarom én le a PC-s tábor igényeit, mert úgysem veszik, vagy felfoghatja úgy is, hogy talán oka van annak, hogy miért konzolon megy ennyire az eladás.
Ha ilyen lesz az F1 2011 is akkor tényleg elég konzolra kiadni...
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Érdeklõdöm, hogy manapság milyen kormányszettet érdemes vásárolni? Mi minõsül manapság jó vételnek? Jó pár éve mikor kijött a GTR 2 akkor beszereztem egy Saitek R 220 "alap" kormányt. De mára sajnos a pedálok már nagyon pontatlanok.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
több kormányt támogat mint konzolon
mi a rákom kell még egy autós játékban?
Eladás az elsõ héten: PS3: 237076 darab
xbox 360: 180535 darab
Pc: 11040 darab
Az F1 2010 jelen pillanatban mindössze DX9-es támogatottsággal van felvértezve, mégpedig azért, mert a PC-s és konzolos változatok szinte teljesen ugyanazok, és köztudott, hogy a PS3 és Xbox 360-as rendszerek csupán ezt a DX változatot képesek futtatni.
A Codemasters közleményben tudatta a nagyérdemûvel, hogy a késõbbiek folyamán érkezni fog egy DX 11-es képességeket is tartalmazó javítócsomag, azonban az már biztosnak tûnik, hogy nem ez lesz az elsõ tapasz, amit a játék megkap. (Itt megjegyeznénk, hogy lelkes és hozzáértõ játékosok már képesek voltak elõcsalni eme fejlett funkciókat a kiadott változatból).
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
Tegyél fel egy win 7-et, és játsz. Ja, és a frissitéseket ne engedélyezd a win 7-en.
Valakinek van valami ötlete? A haveromnak szóltam, hogy töltse le a Visual C++ 2008-at, hátha az segít, de fogalmam sincs, hogy mi a probléma forrása. Talán nincs megfelelõ .Net Framework neki? Nem igazán ért a gépekhez, MSN-en próbálok neki segíteni, de nehezen boldogulunk. Ha valaki tudna segíteni, megköszönném.
Sajnos nálam nem fut a játék, ha futna biztosan megvásárolnám és kísérleteznék is vele, ehelyett marad a haveroknak történõ kölcsönadás meg YouTube-n való élvezkedés.
Köszönöm.
Nekem hard-on túl könnyû
Experten meg túl nehéz xD
Hard-on új pálya elõtt nem kell gyakorolni,rögtön jöhet a quali..versenyen még 1-2kisebb kicsúszik is belefér.
Experten meg minimum 20perc tréning..+verseny közben nem lehet hibázni.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
úgy, hogy sajnos nem mindenki megy ki kereket cserélni...Sakhirban Liuzzi csinálta ezt meg és bejött mögöttem 4. ként a mocsokja, szorongatott is, de aztán lehagytam a kis csalót...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
1. ham 2.alo 3.web 4 vet 5. but 6.mas 7.én(sauber) 8.ros 9. liuz 10.petr 11. schum 12.suti 13. koba 14.hülk 15. buem 16. bar 17. kov .stb
Kiálok a boxba kereket cserélni és vellem együt 6.Massa, 9.Liuz 11.Scum 4.579 s alat lecserélik és már indulok is visza mire visza érek a gép azt irja 21. vagyok mögötem 22.massa, 23.schum, 24.liuz egy körel késõbb. 6 kiálnak boxba és 16 helyre feljötünk.
De inét jön az érdekeség a verseny végéig jo tempot autoztam csak massa ment el melletem még is 12. letem.
Hogy a fenébe kerültek rossberg hülkenberg meg ehhez hasonlok elém mikor joval mögötem voltak és a verseny továbi részében ezeket még távolba sem látam.
Mert szerintem azt azért csak látnom kellet volna hogy a boxbol valamikor ki jönek mikor én a célegyenes elején vagyok.
ui. rosberg a 35. körben le is köröz. (miután elém került sugár hajtomüvet raktak az autojára és boxba nekik nem kell menni vagy mia fene)
Másik amit nem értek 30. körig ha kicsit elhagyom a pályát aztirja csak le "vágtam a kanyart" majd utána éphogy levágom egyszer kapásbol áthajtásos büntetés. Meg van adva talán hogy bizonyos megtet körökig enyiszer vághatod le a kanyart utána meg hirtelen halál!?
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
amúgy a 12. hely nagyon jó legenden, neked is jók a reflexeid akko😛
Ez a trehányság nem vall a Codemastersre.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Hali!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Privizni, emiatt nem akartam. Nem oly nagy titok ez már, sajna! 😞(
De, ha bosszantott, akkor, sorry!
Ez csak igazság, és mielõtt vlki' félreértené, nem az Ulvarról volt szó! Vele csak dumáltunk errõl.
Csá, Laci.
@Spiczi, nézd má' meg lécci, ha hagyod lepörögni az elsõ szabadot, átenged a másodikba, vagy csak áll a csiga, oszt' kapufa. Köszi. Cucc eredeti persze.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"