21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#8802 aszt hiszem igen :D -
#8801 mindent felül írtál? -
#8800 Invalid file ID-t ír ki a linknél. -
#8799 De nekem verseny közben a HRT-nek is tavalyi festése van, nem a fehér fekete kockás. -
#8798 Itt a legfrissebb! Nézd meg hátha!.. nem tudom, hogy miért, de nekem Di Resta a Force Indiánál van csa a menüben a ép van felcserélve! -
#8797 a 2011-es festés az mindehol ott van.. nekem fel se tűnt, hogy Di Resta ott van, de javítom :) -
fapipa #8796 Kössz és AERO-nak is.( Menet közben D pad.)
Már csak annyit; 2.season (red bull csak 1.helyek)WCh már most,még van yes marina...stb)
az összes csapat-tól van szerződésem de a Mc Laren nem adja,pedig arra hajtok.
Mééééér nem ?
-
#8795 A 2011-es festés az csak a rövid versenyhétvégénél az autó képénél van, vagy versenyen is ? Mer nekem játékban már nem működik. -
#8794 Én még találtam 2 problémát.Az elsőt nem tudom tudod-e javítani, de az lenne a gond, hogy csak a lágy gumi sárga a többi mind sima fehér. A másik nagyobb gond, hogy össze van cserélve Liuzzi És Di Resta. Adatok csapat, zászló, versenyzőről kép jó, de a nevük nem. HRT-nél megy Di Resta és így fordítva. -
#8793 csak nagy kár nincs kuplung pedál. -
#8792 ja elfelejtettem írni hogy 18k-ért garival stb... -
#8791 Én pár hónapja vettem egy bicskei számtek üzletbe zsír újan. kérdeztem is, hogy honnan sikerült beszerezni mert régóta vadászok új példányt. és a boltjuk szerződésben van valami osztrák számtek üzlettel ott maradt meg a polcon és onnan hozták. Szóval elvétve de még be lehet szerezni újan. Ami azt illeti én is nyúzom rendesen és semmi baja. Szerintem is pro kormány a mai napig megállja a helyét. -
HJ #8790 Nálam XP-n is kidobált egy időben, levettem az anti-aliasingot 4x-esre és azóta stabil. Persze ez lehet videókártya függő is. Nekem 9600 GT van (512 RAM) -
argo001 #8789 Csak multi alatt fordult elő, egészen a mai napig.
Megtaláltam a megoldást! :D Enyhén nevetséges dolog. Kidobja a hibaüzenetet? Na és? Félrehúztam az üzenetet és játszottam tovább. XD -
#8788 *alsó, bocs a dupláért. -
#8787 Irányítás beállításokban az elsó 4 opció adja meg a menüt. Balra, jobbra, le, fel. Ezeket állítd be a tetszőlegesre. Nekem: 4, 6 - 2, 8. Ha megnyomod valamelyiket, akkor feljön oldalt egy kis menü, mellette nyilakkal. A nyíl mutat egy irányba és azt a gombot kell megnyomni. -
Crome #8786 Nekem Driving Force Ex kormányom van, használtan vettem, jó állapotban, de nincs vele semmi gond. Tökéletesen működik, bár a játék hivatalosan nem támogatja, tehát a menükben nem tudok vele mászkálni, de játék közben működik rajta minden rendesen. -
#8785 Beállítások valami izé, ahol beállítod h mivel mész előre hátra jobbra balra, stb, és ott a gyorsmenü opciók. Állítsd be valaminek, és azt használva a 'Gyorsmenü jobb'-t és ott majd nyilakkal mutatja mi kell, ott majd tudod váltani a gumit és egyéb dolgokat még.Remélem érthető :D -
fapipa #8784 Köszi , de valaki valami konkrétabbat ? -
#8783 A gombokkal lehet váltogatni, a beállításoknál valami nemtudommi. -
fapipa #8782 Help !
Career 2. short season SPA 9 kőr Red Bull.
A gumicsere interm.re után minden jó a 7.kőr ig.
A 8. kőrt elkezdve takonnyá válik a pálya.Vezethetetlen.
Próbáltam bemenni gumit cserélni , de intertm. ad vissza nem esőt.
-
HG #8781 Szia!
Nekem is volt ilyen problémám, csak egy tipp: Próbáld lejjebb venni a Graf. beállításokat. Nekem is simán futott magas beállításokkal, jó FPS-el, de néha kivágott, láthatóan ok nélkül. Elkezdtem visszavenni a Graf. beállításokból, azóta rendben. Milyen géped van? -
#8780 Én 1,5 éve vettem kb az enyém szval még lehet kapni boltba is, csak nincs már gyártósoron... :) szerintem... nekem annyi nyűgöm van vele h kicsit nyikorog, de lehet 1 kis oil segítene rajta :D -
argo001 #8779 XP alatt is kivág a Windowsba de legalább nem olyan gyakran.
A fenébe, mindenkinek ilyen instabil a multi? -
argo001 #8778 Nekem sincs bajom vele. Örülök hogy jól szolgál a kedves egészsége. -
#8777 Érdekes amit írtok, én 8 éve használok MOMO-t, és kutya baja. A mai napig reagál 1 mm elfordításra is. A pedál is hibátlanul működik. Ez a kormány a GP4 óta becsülettel szolgál Amúgy tudomásom szerint már nem lehet kapni, javítsatok ki, ha tévedek. -
argo001 #8776 Én csak tanácsoltam, mert az áráért szerintem megéri. Nekem nem volt bajom vele, pedig 2010-ben vásároltam.
De vegyen Driving Force Prót, ma én is azt vennék inkább, csak lehet még kapni? -
Laceee #8775 Én is csak a tapasztalataimat írtam le, az hogy nálad még nem jött elő ez a probléma, az nem vigasztalja a többi MoMo tulajdonost, 2011-ben nem ajánlott MoMo-t venni, mert van más/jobb kormány. -
argo001 #8774 Nekem viszont semmi bajom nincs vele, pedig már régóta nyúzom. És nyúzom rendesen.
A tapasztalataimat írom le, az neked hol bevédés?
Ha szar lenne nyilván megmondanám, volt valami "impact" noname kormányom, na az szar volt, tönkre is ment. -
#8773 Mármint MOMO-ról van szó. A kormánynak is van holtjátéka ( le/fel ), de eddig nekem minden kormányomnál így volt. A FF kicsit hangos benne. -
#8772 8k-ért vettem novemberben egy pár hónapos példányt, szalon állapotban volt. Típusprobléma, hogy a gázpedál lazul és ad kb 2-3% gázt magától néha. Van rá leírás, hogy mit kell megcsinálni, csak nem találom a hosszú fejű csavarhúzóm, az kéne hozzá mert mélyen vannak a csavarok. -
Laceee #8771 Aki MoMo-t akar venni, az inkább dobja ki a pénzt az ablakon kb ugyan ott lesz, DFGT vegyetek, ha már nem telik jobbra.
Nekem 2 MoMo ment tönkre pedál problémával+ kotyogott a végén már rendesen a kormány tengely, havernak szintén (Akkor még nem volt DFP/DFGT/G25 azért vettünk másik Momo-t)
Azért mert valakinek momo-ja van nem kell bevédeni -
argo001 #8770 Semmi értelme nincs versenyezni úgy hogy mindig kivág a Windowsba ez a játék.
Megpróbálom XP-n. -
#8769 Persze, 2 hónappal a megjelenés előtt. lol -
#8768 annyi hsz lett azt hittem már kijött valami kalóz 2011 es :D -
ASR Godfather #8767 nem hiszem.
A g25 endurance futamoknál nagyon kényelmes volt, használtam már momo-t is nem mondom, hogy kényelmetlen, sőt talán rövid távon még kényelmeseb a g25-nél, de 2 órás futamon kell a g25-27.
Másik meg, hogy nekem jobban fekszik a nagyobb kormánykerék, és váltófül, annyi a hátránya, hogy kevés programozható gomb van a kormánykeréken.
És azért a tökéletes h váltót sem szabad figyelmen kívül hagyni, az egy tökéletes darab, bár tény, hogy aki csak f1-el megy annak ez a funkció értelmetlen.
És a momok megbízhatósága nem áll a toppon. -
argo001 #8766 Akkor már inkább G25. Nem a legújabb, de felsőkategóriás darab.
Viszont nem vagyok túl jó véleménnyel ezekről a kormányokról. Többe kerülnek, mint ami a valódi funkciójuk lenne. :D -
argo001 #8765 Szimulátorra szerintem ne G27-et vegyen, meg egyébként is.
Akinek annyira van pénze, az inkább ruházzon be egy MOMO-ra, vagy Driving Force Pro-ra + egy új VGA-ra... -
ASR Godfather #8764 az beparkolásra való.
Nagy az értékvesztése, akkor már tényleg inkább RGT ha valaki nem teheti meg a g27-et.
De aki szerencsés alig használtat lehet venni 60 körül. -
#8763 Nekem is én is karácsonyra kaptam azóta megy nekem rendesen, és én is azért hajtom rendesen:D