21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#8842 az nem ot kell! :D
Keress neten valami AI modot.. mondjuk keress rá az Originai AI modra f12010-hez :D.. google a barátod! :D
-
#8841 nem hiszem :D
nekem net.Framework 4.0 -ám van Win7 64-bites OS-esn :D
Am az OS=Operation Syste (Operációs Rendszer!) -
#8840 Egy másik editort megtudtam nyitni(Tasev féle). Mit kell átírni? Most éppen a versenyeket szeretném könnyebbé tenni, mert rommá vernek. -
#8839 Az OS mit is jelent? -
#8838 .NET hiba != OS hiba. Pl. ha elfelejt kivételeket kezelni (vagy leszarja) akkor kapod a hibaüzenetet, de annak semmi köze a .nethez. -
#8837 Ez a database editor kib*sz .Net hibával. 'Tán nem fut el a legújabb .Net frameworkon vagy 64 biten ? O.o -
#8836 -
#8835 Alonso szurkoló vagy ? Akkor csak jó ember lehetsz :D Fernando 4ever :D -
Talu44 #8834 Üdv én arra lennék kiváncsi hogy hogy lehet lemásolni a csapattárs beállításait? -
#8833 köszi :D
Muttley nem volt még! :D
jó kis vidi, csak kár hogy Alonso nem lett dobogós xDD -
#8832 Jóez. A HUD kicsit fura lesz de megszokjuk. -
#8831 ám'tom vóóót-e mááá ;)
-
#8830 ÉÉn csak arra írtam mert elírta, de neked respect :) -
#8829 én 1.12-őt mentem.. az brutál.. gumi és benzin szimulációval.. kipör nélkül ABS-szel :D -
#8828 12.8 ?? Nem egy 1.28 akar lenni ? vagy ezt, hogy érted ? -
#8827 Uhh kanadaban mentem elobb egy nagyon kemenyet.
12.8
-
#8826 brutáltól én még nagyon messze vagyok :D Még nagyon gagyin megyek, jobban mint bill-el. Kormánnyal nagyon más a dolog. De én még minden féle segítséggel megyek. Néha verseny utolsó köreiben kikapcsolom az auto. fékezést,de úgy mindig elég szarul megyek. -
#8825 köszönöm szépen! -
#8824 Kutatás és fejlesztés. Év közben is fejleszt a csapat. Szabadedzésen a mérnöknél van a menüpont ( K&F feladat ), ha van elérhető. Persze ehhez meg kell előzni a csapattársad, hogy előbb kapd meg. Amúgy az a feladat, hogy döntsd meg az időt, nem nehéz van mikor 10s különbség is van. -
#8823 Ezt a K&F-dolgot magyarázza már el valaki részletesen légyszi:) -
#8822 Majd lehet felveszek majd egy kört Monacoban, hogy mennyire őrült módjára megyek, annál gyorsabban nem lehet. Igaz még nem csináltam K&F-et, mert az első 4 futamot skippeltem, nem akartam újracsinálni. -
#8821 brutálon force indiával olyan 15-16. helyre lőttem be magam, az még annyira nem is rossz, bár jobbak szoktak lenni. Nem való a reális idő a játékhoz, ahhoz túl egyszerűek az AI megoldások. -
#8820 Én 2011-es moddal, Force idiával 10 helyről 1 lettem, haladón, most profira tettem így tök utolsó lettem az időmérőn rögtön. Túl nagy az ugrás a szintek között. -
#8819 igen sajnos a mentéseknek lőttek .. :S.. annyit tudok ajánlani, hogy a racedepartment-en nézz körül, hátha rátalálsz az original AI modra.. :D -
#8818 Gondolom ha most újrateszem lőnek a mentésemnek, jól gondolom? Lehet végig kéne előbb nyomni ezt az évadot, csak ilyen erős ai-val nehéz. :) -
#8817 UPDATE 4! -
#8816 HJ neked azt mondom, hogy Te dolgod.. magát a módot én is ajánlom, de nem magyar! :D
annyi az egész, ha azt használod, attól a language fálj még mindíg jó :D
-
#8815 a fronted mappa tartalmát másold be a Te fronted-edbe.. azzal a pilóták képeit jeleníti meg a menuben :D -
#8814 Valakinek megvan a gyári database? Nem bírok a valódi 2011-es értékekkel :D
Középmezőnybe kéne lennem, de mindig 20+ vagyok időmérőn. Amúgy így is elég fura, hogy körön gyorsabb vagy, de neki a betöltött idő jön be és vagy 4 másodperccel gyorsabb, miközbe lehagytad ... így nem túl reális, mint az se, hogy Monacoba első körbe ( azaz rajt után ) 1:17-et megy, úgy hogy előttem volt. Én meg 1:30 -
HJ #8813 2011-es MOD-nak én a Race Department féle Total Conversiont ajánlanám. Azért a minőségéről sokat elmond hogy az RD adta ki. Zippelve alig 1,2 GB...
http://petar.outer-heaven.net/mods/S2011/ -
#8812 Megtaláltam a patchet, viszont mi az a frontend ? Mert az előzőben nem volt ilyen ebbe viszont, van és előbb a lépéseknél nem írtad, hogy kéne vele valamit csinálni, de azért megkérdem. -
#8811 1.01-es patchről tudnál adni linket ? Ideiglenesen van ez a netem, mer gyorsabb lesz viszont ez annyira lassú, hogy fél órát várok, hogy ezt az oldalt betöltse. -
#8810 Nem sokára kipróbálom, csak most elmegyek. Remélem már jó lesz :D -
#8809 it mindíg megtalálható a legfrissbe infó és update :D -
#8808 Nah késsz!
remélem az utolsó fálj, és nincs benne több hiba:D
LINK! -
#8807 :) xD... az eslő a legfontosabb :D -
#8806 első,4edik,és5ödik lépés is kimaradt :D -
#8805 első lépés: 1.01-es patch
második lépés: Sezon 2011 patch ANGOL patch telepítése
harmadik lépés: magyar language fálj másolása és felülírása!!!!
negyedik lépsé: system mappa tartalmát a te F1 2010 /system mappába másolása
ötödik léps: adatbázis
(hatodik lépsés: a többi grafikai cucc (gumik, képek) )
-
#8804 az gond ha először csináltam a patchet utána a magyar fájlt másoltam ? mármint a magyar nyelvet -
#8803 ha mást nem akkor próbáld újra az első lépéstől kezdve, úgy ahogy a txt-ben van :D