Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
<#eljen>
leho94
én is 😄 ugyanolyan mint a többi játékban is ..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

tommygear
kösz mindenkinek
Köszi, már megtaláltam, csak én eddig a boxból akartam beállítani, de most már tudom, hogy ott csak egy részét lehet.<#hamm>

[HUN]FaTaL
Én, fasza.

http://goo.gl/gd6Zi5

LeventeV
meg is van 😛
Ian Brown - F.E.A.R. (Unkle Remix)

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
mikor elinditod a jatekot es bemesz a menube bejon egy szam ami igy kezdodik: "You got the feeling". mi a szam cime?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Ami viszont érdekes, hogy beállítottam napsutéses versenyt. Szabadedzés ragyogó napsütés. Kvalifikáció tiszta nyár. Vereseny szakadó esõ...<#confused><#confused><#confused>

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

ha nekem a Merci szerzõdést fog ajánlani tuti ott maradok egy csomó évet😄, aztán maximum a Red Bull ajánlatát fogom elfogadni az utsó 2 szezonra...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nekem sincs vele semmi baj, tök jól használható.

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Nincs vele semmi baj, csak mivel hivatalosan nem támogatja, így neked kell beállítanod, a gombkiosztást. A mûterhelést meg kapcsold be, majd indítsd újra a játékot.

SeanJRRussel
Nah meghosszabítaná velem a szerzõdést a williams 8 misi/év (én náluk vagyok) de már a mercin kívül a red bull is érdeklõdik utánam<#taps>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

tommygear
valaki játszik itt logitech formula force ex kormánnyal közületek?
milyen vele?
na megnéztem neked mert kedves vagyok 😄
a vehicle reflections miatt van
azt ha lehúzod low-ra akkor kapcsolja ki a tükröt legalábbis ezt a kettõt próbáltam high-on van, low-on nincs 😄
nem
pont ez a baj

van egyszer az OSD rész, ahol a képernyõn látható dolgok vannak
illetve a graphics menüben legalul a grafika szintje (ultro low, low, medium ...stb, és aszem egy custom)
ott vannak felsorolások, de tükör nincs

Na jó, de én nem találtam azokat a beállításokat, amiket te felsoroltál.
De ha azt mondod, hogy ezeket is be lehet állítani, akkor keresgélek még.
Esetleg meg tudod mondani, hogy konkrétan hol találom ezeket?

jaja, elvoltam nélküle, egyelõre elég volt a kis nyíl a 'támadásoknál'
szóval nem gáz, csak régi berögzõdés, hogy lesem a tükröket, és elsõre hiányzott

a grafika beállításoknál valamit levettél és attól lett szürke talán a modell miatt már nem emlékszem melyik volt az de valamelyiktõl "kapcsolja ki" a tükröt 😄 de amúgy sincs sok haszna..😄 mire észreveszed benne a másikat akkor már általában késõ 😄
ok
kipróbálom

az ilyenrõl még manualban sincs. menüben is minden szir-szar van az OSD-nél, meg a custom graphicsnál, de tükröt nem találtam

kösz
remélem bejön

szabii98
1es gomb

I met God. She's black

szabii98
lehet, hogy az utánad bejövõ versenyzõk jobb kört mentek mint te<#nemtudom>

I met God. She's black

látom
van a tükör

csak szürke az egész, nincs képe

Tikal
ott van a kocsin a tükor, nézz jobbra meg balra...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

üdv emberek, segítsetek

nem tudom bekapcsolni a tükröt a kocsikban, menüben nem találtam, a felbontási részben sem, mit csinálok rosszul? hol keressem? tecsõs videókon látszik, hogy él a tükör (vagy az konzolon megy? mert nekem pc-n nem akar)

üdv és kösz

[HUN]FaTaL
Mi a probléma? Beállítod az AI-t normálra, bekapcsolod a törést, a gumikopást meg a tankolást és kaptál egy normál fokozatot töréssel meg gumikopással. Ha nehezebb ai kell átrakod hardra vagy mi van utána.

Azt már próbáltam ,de a custom az szinthez kötött, szóval, ha normál fokozatot váltod customra, akkor az még normál fokozat marad. Épp ez a gondom, érted?

Én egyszer kvalin kaptam 5 rajthelyes büntetést, és hátrébbrakott 10el... 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

de ott csak megtudom nezni h melyik gomb mi..atallitani nemtudom..
[HUN]FaTaL
Állítsd customra és állítgass be mindent.

#5596: My F1

hi...az iranyitast h kell beallitani?
Sziasztok!
Nekem az lenne a gondom, hogy normál fokozaton sem a gumi nem kopik, sem az autó nem lesz totálkár komolyabb ütközésnél. Következõ fokozaton már ezek bejönnek, de a ellenfelek is jobb idõket futnak.
Megoldható valahogy az, hogy a a nehézségeget 3-ra állítom, de a ellenfelek maradnak közepes szinten?
Nagyon hiányolom a fentebb említett két dolgot normál fokozaton.
Azt néztem hogy a váltót, ABS-t és egyebeket lehet állítgatni, de ezt hiányoltam.
Esetleg valakinek van ötlete?

szabii98
Ha 14. lettél, de utolsóról indulsz, akkor rajt büntetés, 5helyes pedig a versenyen van, 5 vagy több helyesnél célszerûbb mindig legelsõ helyre menni a qualiban.

I met God. She's black

zolee145
Ma megtapasztaltam a remek defekt effektet.😄 Azt már videó alapján is mondtam, hogy pont fordítva mozog a gumi mint ahogy kéne, de ott még nem vettem észre a fékezést. Szóval ha nekem van egy defektes jobb elsõm, és közelítek (direkt) ezerrel a kanyar felé, és padló féket nyomok, miközben idióta módon teljesen jobbra tekerem a kormányt azért illene annak a defektes jobbelsõnek blokkolnia. (expert, meg segítség off, stb)
Tulajdonképpen fentebb vázolt körülmények közt egy zsírúj guminak is illene blokkolni, de hogy még a defektes sem tesz ilyet az vicc.😄
Cserébe viszont nekivezettem a box bejáratnál lévõ guminak a kocsit ami azonnal nullára lassult, kivéve a defektes kereket, ami még forgott egy kicsit majd az is lelassult és megállt.😄

Azért van baj ezzel a "fizikával"...😄

Viszont az esõ nagyon jó, mármint jól néz ki.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Az miért van hogy 14. lettem a q2-ben és a versenyen pedig utolsó helyrõl indulok???????????????????
Ütközésnél ilyet ír ki hogy frontális ütközés(collision )
Ez büntetéssel jár?
Még valami ha 5helyes büntetést kapok akkor az egész hétvégére vonatkozik?
SeanJRRussel
Esetleg mûködik warezzal is vagy csak is eredeti?

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

kf1rl
Sziasztok!

Akinek kedve lenne Online F1 2010 körözgetni keresse fel Daemont msn : [email protected] címen. Bõvebb információk nála.

Szükséges programok tõle lehet kérni
Körlevél 😛 add tovább

Hali
most jutottam el monaco-ba és eddig sem volt piskóta a szabályrendszer, rendszerint megbuntettek, de most besokaltam. A rajt utáni torlódásban a visszafordítónál állunk sorba, hogy mindenki bevegye a kanyart, erre megjelenik a felirat hogy illegal blocking és mire bevettem a kanyart kaptam egy áthajtásos büntit.<#falbav>

Nem tudom ki mennyire állítgatja az autót, én rábízom a mérnökre és általában a gyors beállítás valamelyikét használom. Mióta bekapcsoltam a gumikopást azóta az utolsó helyen kullogok<#nemtudom> elõtte meg simán vittem a pole positiont. vagy legalább is valamelyiket az elsõ 10-bõl. Azért hihetetlen hogy egy beállítás ekkora különbséget jelentsen hard fokozaton.

SeanJRRussel
Nekem a merci is ajánl szerzõdést,ha nem lesz jobb megyek oda<#eplus2>

zoliapu
Leírom mégeszer

OGL és a DX ugyan olyan csak OGL gyorsabb kicsit, viszont kell tudni hozzá jól programozni.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

Marci0115
egyértelmüen sauber-hez, amiota ezzel a csapatban játszok mindig a top 5ben vagyok

[HUN]FaTaL
Hát persze 😄 DXhez meg nem kell tudni programozni. lol 😄

helyedbe a BMW Sauberhez mennék...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

a HRT-hez, egyértelmû elõrelépés lenne XD
zoliapu
OGL és a DX ugyan olyan csak OGL gyorsabb kicsit, viszont kell tudni hozzá jól programozni.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

Krisz018

Szerintetek melyik csapathoz igazoljak majd ?

pointer4
Akkor ahhoz vidd vissza, aki írta 😄
nem eredeti..
lolSL
vidd vissza a boltba, kicserélik a hibás dvd-t

hello...nekem az lenne a problémám h amikor elindítom a játékot SecuROM hibaüzenetet kapok!!..mi lehet a baj??lécci segítsetek
zolee145
Szerintem nem a kormány kevés, hanem az esély, hogy olyat vegyen valaki most, mert nem gyártják. Gyanítom erre gondolt Ulvar.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.