Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
a vehicle reflections miatt van
azt ha lehúzod low-ra akkor kapcsolja ki a tükröt legalábbis ezt a kettõt próbáltam high-on van, low-on nincs 😄
pont ez a baj
van egyszer az OSD rész, ahol a képernyõn látható dolgok vannak
illetve a graphics menüben legalul a grafika szintje (ultro low, low, medium ...stb, és aszem egy custom)
ott vannak felsorolások, de tükör nincs
De ha azt mondod, hogy ezeket is be lehet állítani, akkor keresgélek még.
Esetleg meg tudod mondani, hogy konkrétan hol találom ezeket?
szóval nem gáz, csak régi berögzõdés, hogy lesem a tükröket, és elsõre hiányzott
kipróbálom
az ilyenrõl még manualban sincs. menüben is minden szir-szar van az OSD-nél, meg a custom graphicsnál, de tükröt nem találtam
kösz
remélem bejön
I met God. She's black
van a tükör
csak szürke az egész, nincs képe
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
nem tudom bekapcsolni a tükröt a kocsikban, menüben nem találtam, a felbontási részben sem, mit csinálok rosszul? hol keressem? tecsõs videókon látszik, hogy él a tükör (vagy az konzolon megy? mert nekem pc-n nem akar)
üdv és kösz
http://goo.gl/gd6Zi5
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Nekem az lenne a gondom, hogy normál fokozaton sem a gumi nem kopik, sem az autó nem lesz totálkár komolyabb ütközésnél. Következõ fokozaton már ezek bejönnek, de a ellenfelek is jobb idõket futnak.
Megoldható valahogy az, hogy a a nehézségeget 3-ra állítom, de a ellenfelek maradnak közepes szinten?
Nagyon hiányolom a fentebb említett két dolgot normál fokozaton.
Azt néztem hogy a váltót, ABS-t és egyebeket lehet állítgatni, de ezt hiányoltam.
Esetleg valakinek van ötlete?
I met God. She's black
Tulajdonképpen fentebb vázolt körülmények közt egy zsírúj guminak is illene blokkolni, de hogy még a defektes sem tesz ilyet az vicc.😄
Cserébe viszont nekivezettem a box bejáratnál lévõ guminak a kocsit ami azonnal nullára lassult, kivéve a defektes kereket, ami még forgott egy kicsit majd az is lelassult és megállt.😄
Azért van baj ezzel a "fizikával"...😄
Viszont az esõ nagyon jó, mármint jól néz ki.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Ütközésnél ilyet ír ki hogy frontális ütközés(collision )
Ez büntetéssel jár?
Még valami ha 5helyes büntetést kapok akkor az egész hétvégére vonatkozik?
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Akinek kedve lenne Online F1 2010 körözgetni keresse fel Daemont msn : [email protected] címen. Bõvebb információk nála.
Szükséges programok tõle lehet kérni
Körlevél 😛 add tovább
most jutottam el monaco-ba és eddig sem volt piskóta a szabályrendszer, rendszerint megbuntettek, de most besokaltam. A rajt utáni torlódásban a visszafordítónál állunk sorba, hogy mindenki bevegye a kanyart, erre megjelenik a felirat hogy illegal blocking és mire bevettem a kanyart kaptam egy áthajtásos büntit.<#falbav>#falbav>
Nem tudom ki mennyire állítgatja az autót, én rábízom a mérnökre és általában a gyors beállítás valamelyikét használom. Mióta bekapcsoltam a gumikopást azóta az utolsó helyen kullogok<#nemtudom>#nemtudom> elõtte meg simán vittem a pole positiont. vagy legalább is valamelyiket az elsõ 10-bõl. Azért hihetetlen hogy egy beállítás ekkora különbséget jelentsen hard fokozaton.
OGL és a DX ugyan olyan csak OGL gyorsabb kicsit, viszont kell tudni hozzá jól programozni.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy