21750
  • IXEMGabeo
    RGT Clutch Pro...3 pedálos
  • IXEMGabeo
    MOMO 36K kb...majd, ha lesz melóm beruházok rá.

nem lenne gond a Thrustmasterrel se, csak sajnos a váltó egy rákfenéje ilyen kattogos szar...
  • Edwin9801
    Milyen Thrustmastered van?
  • argo001
    Vegyél MOMO-t. Sokan azt mondják, hogy tönkremegy a pedál, de nekem nem volt még bajom vele, pedig én ütöm-vágom. :D
    Vagy Driving Force Pro.
  • IXEMGabeo
    arra nincs pénzem, örültem h ezt 24-ért megkaptam Karácsonyra:D azóta ez már a 2. mert egyszer elkúrtam már a váltóját, akkor alig 1 hónapot, most azért 3-4 hónapig bírta szval haladás van:D, 2x is adtak egy újat ugyebár még él a garancia:D

sajnos lehetséges agresszív vagyok lefele váltásnál és akarva akaratlanul is durván válthatok, pedig próbálom finoman...
  • argo001
    G27? Mi a francnak?
    Szimulátorra kell, nem beparkolásra. :D
  • ASR Godfather
    vegyél g27-et :D a kormány ott kezdődik :)
    én 4 év alatt kettő db g25-t használtam el szóval nagyjából 2 évet kibír, de hallottam már valakinek 5 évig is, csak én minden nap mentem vele volt, hogy 3 órát egy huzamba.
    Szóval tartósak, az értékét is jól tartja.

Ja kérdésedre a válasz: nem normális :D
  • IXEMGabeo
    nekem meg kampeca ismét a váltómnak:) benéztem ezzel a Thrustmaster kormánnyal...a váltó normális h elromlik 2-3 hónap után?
  • aerolive
    Áhh, újraraktam a pirelli gumi módot és elbaszta a mentésem ... :(
  • argo001
    És állandóan kilép ez a fos. Nem hiszem el, szinte minden esetben hibaüzenetet kapok.
  • argo001
    Van valami Pablo gyerek, az jól tolja, de csak Hockenheimban. Bahrainben azt hiszem 3 másodpercet kapott tőlem egy körön.
    Hockenheimban viszont csak fél mp volt köztünk időmérőn, gondolom, arra a pályára van setupja. Egyébként ott nagyon jól tolja.
  • IXEMGabeo
    a fenébe de szaggatott most a multi ki is léptem...pedig Dimon Ukraine és társai baromi lassúak
  • aerolive
    Sokszor mondja a rádióba, hogy lemásolhatnád a csapattársad beállítását, ezt hol lehet megtenni?
  • aerolive
    Pálya és beállítás függő is. Van amelyik aszfaltcsík jobban zabálja a gumikat.
  • HJ
    Nekem érdekes dolog esett meg az RD féle 2011-es total conversionnal:
    A karrier elején 20%-os versenytávnál 1 kiállás elég volt, mert a gumik kibírtak annyit. A szezon közepétől meg egyszercsak már minimum 2 kiállás kell - néha 3 is. Azért érdekes ez mert semmi se változott közben. Alap játék + hivatalos patch + RD 2011 total conversion.
  • palinho96
    MALDONADO IS JAVÍTVA :D
  • palinho96
    Nézd meg.. amit tudtam javítottam :D
  • palinho96
    Oroszlul írva Petrov Vitaly!. .:D
    A csapattárs köridő, az nálam már kezdetektől fova így van.. de megnézem :D
  • szabii98
    Ezt a teszten szokás látni :)
    Elvileg gyorsít valamit, és gyorsított is mert 1:46ról 1:44re gyorsultam(igen, 2mp)
  • attila46
    helo!

Nem tudjátok van a gémhez olyan patch vagy kieg.,hogy sokkal jobban csússzon gyorsitáskor stb??
  • Firerock
    mert ilyen feladatot hogyan lehet kapni?vagy hol lehet ezt látni?általában rögtön versenyre megyek,utolsó helyről van egy kis izgalom legalább. már lenyomtam vagy 15 szezont de ezzel még nem találkoztam:/
  • dr Kotász
    2 különböző dologról van szó:

1. A házigazda letilthatja az ütközést multi versenyen.
    2. Óriási lag esetén a játék a közeli autókat „ghostosítja”, megelőzendő a karambolokat. Ezt én szingapúri meg ausztrál ellenfeleknél szoktam tapasztalni.
  • [HUN]FaTaL
    Nem felesleges, mert így ezekre a szerverekre a vérpistikék nem tudnak bejönni trollkodni és szembemenni a forgalommal, meg mindenki autóját lezúzni.
  • argo001
    Annyira illúzióromboló. Nagyon zavar, ha előttem van "valami" amitől nem látok rendesen és naná hogy elrontom a féktávokat.
    Ez felesleges opció a játékban, szerintem.
  • lac coo
    Az szerver beállítástól függ, engedélyezik-e az ütközést .
  • argo001
    Minden segítség ki van kapcsolva.
    De nem értem, rengeteg bug van kiálláskor. A másik ami zavar, hogy mi az hogy multiban mögé érek és olyan mintha ghost car lenne? Naná hogy elrontom a féktávokat, ha egy szellemautó fenekében megyek. Csinálja normálisan, rakja ki rendesen az ellenfelet, de ne így...
  • [HUN]FaTaL
    Vedd ki az automata segítséget, bár akkor sem fogsz tudni gyorsabban ráfordulni a boxutcára.

Ha versenyről van szó akkor meg nyomd a gázt.
  • argo001
    Multiban jönnék ki a boxból és sokáig csak 25-30-al megy a kocsi, utána gyorsít csak.
    Mi a franc ez?
  • aerolive
    Na jövök még egy sorral :D

hibák:

"Pastor Rosberg" ill. nem Vitaly, hanem Vitalij Petrov.

pitbe ahol a csapattársat tudjuk megnézni, hibásan mutatja a köridőt, pontosabban a másodpercet, most így néz ki: pl. 1:0:26
  • szabii98
    megoldottam :)
  • Muttley
    új banner
  • aerolive
    ez gyors volt, köszi :)
  • szabii98
    Nem tudnád az egész cuccot valami emberi letöltőre áttenni? Megaupload állandóan download limitezik. -.-
  • palinho96
    Már is javítva :D
  • palinho96
    értettem :D
  • argo001
    Mi a francért vág ez ki mindig, .exe hibával..?
  • argo001
    Gyertek tunngle-ra.
    Én is megpróbálok felmenni remélem a netem nem viccel meg...
  • aerolive
    Na, csak a régi magyarítás volt a ludas. Az újban viszont van egy hiba, betöltőképernyőnél a Tippek/Trükkök résznél van egy olyan, hogy Végezz a 8. lettél helyen blablabla. Ez hibás, a lettél szó nem kell oda, kéretik majd javítani. :)
  • aerolive
    most miért van az, hogy beteszem a 2011-es pilóta adatbázist, de indításkor visszaáll a 2010-es, és felülírja a fájlt?
  • aerolive
    Én ezeket szoktam babrálni csak, máshoz nem értek. Áttétel, meg a leszorítóerő. Meg ugye a lágy gumi.