21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#8882 Én az ÚJ törésmodellre, illetve az SC-re! :D -
argo001 #8881 Jó lenne, ha nagyrészt meg tudnák valósítani az ígéreteiket. Leginkább a gumival való taktikára vagyok kíváncsi. -
#8880 Sziasztok !!
Ezt a hibát kaptam mikor be akarok lépni:
Nem tudja valaki mi lehet a gond?
Előre is köszi a választ!! -
#8879 EZT találtam, de ebben egy flipperező istenm.rhája ül a volán mögött
ha van már ilyen assist-OFF fizikát bemutató video
link, plz -
#8878 Eddigi minden videó sínautó volt tehát be volt kapcsolva minden. Egyik gameplayon sem láttam olyan ellenkormányzásokat amit a fejlesztői videókon. -
#8877 Sajnos 10 ezerért, pláne alatta nem lehet használható kormányt kapni jelenleg. Inkább akkor már valami használtat néznék.
Amúgy ezt érdemes elolvasni: Kormány Kalauz -
#8876 SIM nem lesz, ezt tudjuk, de
nagyon remélem, hogy amit 9:40-nél láttam, azt ASSISTok bekapcsolásával csinálta az arc -
#8875 az egy xar. azt ne vegyél... nekem volt kettő is. inkább vettem momo-t. inkább te is vegyél valami jobb fajtát. 10-15 kötött. jobban jársz hidd el nem éri meg elkapkodni. -
Crome #8874 Itt van. -
#8873 azaz :D -
#8872 Megtaláltam azt a linkelt oldalt, ahol lehet venni CD kulcsot de ott hogy lehet fizetni ? -
#8871 Kormányom van. DFGT nem rég vettem. De mi az a BF3 ? Battlefield ? -
#8870 persze a2010-zel is lehet:D
De én inkább Kormány + BF3-at venném :D xD
de nem kizárt hogy megveszem az f1 2011-et ha nem nyerem meg a pályázaton :D -
#8869 Nemsokat fog már változni ez az ár. :) -
#8868 Hm, akkor nem is olyan drága, bár lehet csak elővételes ár. Az alig újuló FIFA-hoz képest mindenképpen jó. -
#8867 KB ennyi. -
#8866 Volt nemrég egy lehetséges megoldás, 2-3 napja, keresd vissza azt. Ára átlagos lesz, mint kb. mindennek: 9-10k. -
#8865 Várhatóan menyi lesz a játék ? Gondolkozom, hogy félre teszek rá egy kis pénzt. -
#8864 warezzel lehet multizni ? :D -
#8863 Mondjuk én még nemvágtam tökre a kormányom, csak a két füle már nincs meg :D
#8862:
Ezzel meg a másikkal nekem az a bajom, hogy le kell tenni az asztalra, én jobb' szeretek úgy játszani ha a két lábam közt van a kormány. -
#8862 vagy még erre gondolotam!de drágább is egy nagyon kicsivel, és már a Geniusról inkább le teszek a mostani hiba miatt :D -
#8861 én is ezt gondolom! most csinálok egy skint egy nyeremény játékra, ha bejön enyém a géme, ha nem akkor csaka kormány azt majd Warezban meg multizok :D -
#8860 Egy ilyet lehet veszek énis és inkább akkor ez mint a kiszemelt játék. -
#8859 patch mod fix megvan valakinek? -
HJ #8858 :) Ezt linkeltem be 2 napja :) Jó hozzá palinho magyarítása is. -
#8857 ha ilyne kormányt veszek, szerintetek jó lesz? :D
Mert a mostaninak tönkre ment a potmétere.. :S :(.. Ugrál összevissza:S... 2 éves Genius Speed Wheel 3MT! -
#8856 am lesz benne igen :D -
#8855 az enyém is ilyan csak magyarul :P xD -
IXEMGabeo #8854 lesz benne osztott képernyő is? az fasza -
IXEMGabeo #8853 ezt nézzétek micsoda fasza mod:) -
#8852 linkelj pls :D.. kipróbálnám :D -
Crome #8851 Aki maga akar az AI-val babrálni, annak ajánlom az RD lévő Tweak AI progit, amivel elég korrektül testre lehet szabni az AI viselkedését, akár külön időmérőre és külön versenyre szabva is. -
#8850 Újra raktam a gammát és 12. helyről várom a versenyt. Wow, egyből könnyebb lett.Most felraktam az 1.4es Realistic mod-t, remélem sokkal nehezebb lesz -.- -
#8849 osztom :D -
#8848 Elvileg teljesen új fizikát írnak hozzá. Külön modellezi a 4 kereket, az F12010-ben ez még nem így volt. Gondolom azért HC szimre nem kell számítani. -
#8847 Nemtudom :/ -
#8846 fizikáról van-e vmi hír?
az interjúban mélyen hallgatnak róla..
fejlesztettek-e vmit az F1 2010 all-assist-OFF módján? -
#8845 jaja .. ismerem :D -
Elég jól hangzik! -
#8843 ja xD.. és váts szintet, ha nem megy hardon :P XD