Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

billel fasza a manuális váltás, de vigyázni kell, ha váltasz lefele akkor nehogy a kezed a gázon maradjon a féket kell használni😄 gamepadon nagyon nehezen tudom megtanulni, de majd ami késik nem múlik...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Üdv!

Ti a motorokkal hogy spóroltok? én most tartok carrier-be a 4. versenynél és azt a motort használom amit a 2. versenyen is. szal eddig van 2 már használt motorom. Legend-en tolom, de abs és tc on 😛 és 100% versenytáv XD (merk*rváraráérek 😛)

aki végigtolta az elsõ szezont tapasztalt olyat hogy megdöglik a mocc futam közben?
SeanJRRussel
<#worship>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Jacek
nem erted😊 Proff fokozat monaco Lotussal Pole!! ugy hogy 1.5 secet kap a masodik, Legenden ugyan ez a kor kb max Q2-re eleg...

SeanJRRussel
Én williamsel vagyok,mindig beállítom a kocsit a fékeket és megyek.Manuálisan váltok,nincs abs em és corners only az assistom is.Jah és billel tolom.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Ausztrália amúgy sem megy jól valamiért, de egy 5.-6. rajthely simán kinézett volna. Sebaj, majd versenyen 😄😄😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Ulvar
Úgy hogy nem easyn tolják nem Ferrarival és nincs bekapcsolva segítség 😊.

Próbáld ki HRT/Expert/Legend minden off. Még így is belehet kerülni de ahhoz már igen jól kell ismerni a pályát.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Úgy, hogy elveszi a körödet... 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

SeanJRRussel
Ne haragudjon meg senki,de nem értem h nem lehet q3 ba bekerülni...

KraZ
Thx!

MAN T.G.A.

zolee145
Nagyon rajta vagyok, hogy a pályalevágásért igenis büntessen, de azért ne hülyeségekért. Pl online F1 futam valamelyik Tilke pályán egészen biztosan kanyarátvágó verseny büntetés nélkül. Mondjuk ezt nem is erre a játékra értem, mert nem hinném, hogy ezzel lenne nagy online ligázás, de a kanyarátvágást büntetni kell.
Az egyenest viszont szerintem hosszában simán át lehet vágni, az nem szabálytalan.😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Melbourne?😄 egy az egyben így jártam ott 13. ról indultam és 3. lettem, megnyerhettem volna a versenyt ha a Q3-ból indulhattam volna, ez van kár ezen filózni😄 kormánnyal te még szebb eredményt el tudsz érni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tegnap lelkes voltam, de most megint felb*szott, megyek az egyenes közepén, erre kiírja hogy cutting corner, invalidated lap. Ha azt nem veszi el akkor megvan a Q3, így meg a 12. helyrõl indulok. Ha a versenyen is elkezd szopatni, akkor inkább tényleg abbahagyom...

ritka idegesítõ time trial, mostmár ott tartok, hogy egy kanyarban egy kicsúszással kapok invalidated lap-et és invalidated next lap-et(!)

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Esõs futam vagy 10%-os táv: nem kell.
20% vagy afölötti táv, száraz futam: kell.
Futam alatt változik az idõjárás: érdemes.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

grebber
Igen büntit kapsz érte.Idõmérõn meg nem számítja azt a kört ahol "csaltál"

Next PC upgrade: 2022

KraZ
Most akkor kell kereket cserélni vagy nem?

MAN T.G.A.

ebben a játékban ugye nem lehet levágni sehol a pályát? (vagyis csalni) Mert kapsz büntetést akkor nem?
Nohab
Az idõmérõn nekem az volt 😄
gera995
ausztráliába kicsit gyengébett mentem... 1:25.330

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

gera995
szabályos kör volt 😊

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

SeanJRRussel
1:16.524<#eljen> akkor beteg módjára mentél<#eplus2>

gera995
1:16.202

SeanJRRussel
nektek hockenheimben mennyi a legjobb körötök?

Bahreinben sem cserélt kereket retek Hamilton, pedig ott aztán szakadó esõ szokott lenni... 😄😄😄

thedriver
Oké, csak sokan panaszkodtak, hogy nincs kerékcsere az ellenfeleknél. Ezek szerint õk sem voltak akkor tisztában a szabályokkal. 😊
Vedd úgy akkor, hogy nem szóltam.

Ez pont annyira bug, hogy egyrészt a kézikönyv is írja, hogy így mûködik, a töltögetések alatt is megjelenik néha a tippek közt, az ilyen verseny elején ahogy írtad is nincs kiírt kerékcsere, és a valóságban is így van (ugye a szabályok nem azt írják elõ, h kötelezõ kereket cserélni, hanem hogy lágyat és keményet is kell használni, wet guminál ilyen ugye nincs). Szal ez inkább feature 😊

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

thedriver
Azt hiszem, sikerült rájönnöm, hogy az ellenfelek miért nem állnak ki karrier módban kereket cserélni egyes futamokon. Ha az idõjárás változik a versenyre az idõmérõhöz képest, akkor ugye a versenyen automatikusan másik gumival kell indulni, és ezt valamiért úgy veszi a játék, mintha már megtörtént volna a versenyen a kerékcsere. Szerencsére ez nem csak az ellenfeleknél bug, hanem nálunk is: simán végigmentem a futamon kerékcsere nélkül, és nem kaptam büntetést, kizárást vagy ilyesmit. Furcsa volt, hogy nem állít be kerékrcserét magától ebben az esetben a játék, de akkor emiatt a hiba miatt nem.

Nektek van visszapillantótükrötök? pl. A Forceindianal ha jobbra balra nézek rajta van az autón de vezetés közben nem látszik egy darab tükör sem.
A Mclaren és a RBR nagyon jó,nagyon jól is irnyithatók,a Ferka viszont élvezetesebb..
Én mind3-al megyek..a 16.verseny után dönteni kell,Tehát 3szor csináltam meg az utcsó 3 versenyt,igy metve van külön-külön..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Firerock
ja
ezt nem tudtam

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
mert nem?
szenved vele több napja ha csak ott jelentkezik a hiba akkor meg van oldva
le van szarva hogyha máshol nem jön elõ😊

😊 Végülis az elsõ kör után dob ki az sokkal jobb. A poén az, hogy GP módban, néhány pálya, néhány autóval nem dob ki. Monaco - Mercedes, Spa - Red Bull, Interlagos - Ferrari. Már volt idõm ezt is kitapasztalni.

\"Tegnap találtunk egy dobozt a koli hűtőjében, és kinyitottuk. Azt hittük mákos tészta maradványok, de ez az elmélet megdőlt, mikor a haver egy csontot húzott ki belőle.\"

tommygear
az aztán megoldás <#eljen>
Firerock
skip to race...

Valaki segítsen mert tényleg tökön szúrom magam, Bahrein elsõ kvali körbe állandóan kidob.

\"Tegnap találtunk egy dobozt a koli hűtőjében, és kinyitottuk. Azt hittük mákos tészta maradványok, de ez az elmélet megdőlt, mikor a haver egy csontot húzott ki belőle.\"

leho94
add fel😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

tommygear
<#nevetes1>
V43 1105
Megduglak ~-~

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Legújabb videókari driver, redist mappából minden felrakva, legújabb framework... más ötletem nem volt. 1-2 kör után bumm "hiba jelentés küldése".

tommygear
"legújabb vga driverem van, legújabb minden"
V43 1105
Driverek frissitése?😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

tommygear
nemhiszem hogy a 7 hiánya lenne a baj
Sajna nincs Sevenem. Más megoldás?

V43 1105
Win7?:L

Segítsen valaki, miért van az, hogy karrier módban, és néha Grand Prix módban is kivág a játék az asztalra csak úgy?
Redistbõl mindent fel raktam, legújabb vga driverem van, legújabb minden. De már szinte õrületbe kerget a dolog.

Konfig:
Windows XP SP3, Core 2 2,4Ghz, 2 Gb Ram, 8600 GT, Asus P5K alaplap.

Expert+legend...

Tikal
easy? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Úgy döntöttem még egy esélyt adok a HRT-nek, totally worth it. 😊