Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igazán javíthatnák már ezt, nagyon zavaró tényleg :\
Vivimos por ti, vence por nosotros.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Inkább arról van szó amit korábban is írtak, hogy egy marhaság az ahogyan a helyezéseket megállapítja a játék. Direkt írtam, hogy megállapítja, mert úgy látszik a pályán elért eredmény lényegtelen.😄
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Ez meg csak úgy történhetett meg, ha büntetést kapott.
Szerinted, azért nem jár büntetés, ha nulla boxkiállással teljesíti valaki a versenyt, függetlenül az idõjárástól?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Keresd meg azt a filet, amiben a beállításaid vannak és tedd másolásvédetté.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Igaz, hogy nem vagyok egy nagy F1 rajongó, de kétlem, hogy lenne olyan, aki kiállás nélkül vinné végig az egész versenyt.
ez mitõl lehet? :S
Már az magában büntetendõ, ha nem mész ki egyszer sem a boxba(és nem is értem, hogy a gumid hogy nem kopott el) de ha ez nem tûnt fel, akkor valószínû, hogy más büntetést is kaptál, amit szintén nem vettél észre.
Az idõmérõ valóban csalás, abban igazad van, de azért nem kell túlozni. <#ejnye1>#ejnye1>
Olyan is volt, hogy mögöttem látótávolságon belüli autó a táblázat szerint 43másodperccel volt lemaradva.
Ez egy ilyen játék...
Kb 1 hónap múlva a kormány poti is elkezdett baszakodni, minden verseny elõtt kalibrálni kellett, de volt amikor nem bírta a verseny végéig. Pár hónapnyi szívás után vettem egy Logitech Force EX-et. Ez eléggé belépõ szintû cucc, de a Trust kormányhoz képest nem más kategória, hanem ég és föld. Mindezt 16K-ért. Téptem a hajamat, mert 26-ért Logitech DFP-t is vehettem volna. A Force EX több mint három évig bírta, bár mostanában havonta egyszer WD40-ezni kellett a potikat, de akkor pontos volt. Tegnap lett nyugdíjazva, most szokom a DFGT-t.
Szóval ha az ember nem kidobni akarja a pénzét akkor Logitech, és válogathat mennyit szán rá, de már a belépõ szinttõl is azt kapja amit várt, nem bajt meg idegességet.
Persze vannak jó kormányok a Logitech-en kívül is, pl a Fanatecrõl se lehet rosszat hallani, csak nekik nem igazán van belépõ szintû cuccuk.
Egyébként: ATA \"Vagyok aki vagyok, mert kell egy ilyen is\" XbOx360, Retroautok, Canga, Cruiser stb...
Ennyit errõl. Amúgy maga az F1 2010 játék fizikája nem is kíván meg ûrtechnikás kormányt, szóval teljesen felesleges. Akinek van ideje meg pénze, az meg költse amire akarja, én inkább elmegyek a G25 kormány árából 10x bulizni 😊
Amikor a játék tölt, akkor sok hasznos információt lehet olvasni a képernyõn, tessék figyelmesen elolvasni õket!
Ha az lenne valakinek a kifogása, hogy nem tud angolul, akkor legalább a magyar kézikönyvet olvassa végig! <#ejnye1>#ejnye1>
Vagy az nem lehet, hogy mondjuk a 3. körben ugyanolyan gumit tettél fel, mint amilyet levettek? Mert ugye kell használni egy Lágyat és egy keményet versenyen.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
én sztem itt van a legnagyobb bughalmaz. Hogy van az, hogy idõmérõn éppenhogy 1:25 8-as idõre vagyok képes versenyen maximum 1:27 -es idõre a többiek meg hozzák az edzés köröket sõõt még jobban mennek😄😄 tiszta röhejes, egyenesben simán lehagynak pedig baromi alacsony leszorító erõt tettem be (hátsó szárnyakat levettem, motort Fastra tettem, növeltem a bekanyarodás mutatókat a Balancot visszább állíttam és mégsem jó, és ez bosszant ilyen nincs egyszerûen...vagy pedig ezeknek üres a tankjuk másra nem tudok gondolni) legrosszabb pálya, annyiból jó, hogy ezek összevissza kacsáznak, és akkora balesetek megperdülések szoktak lenni, hogy csak pislogok totálkáosz ez a pály örülök ha túl leszek ezen eleve 16. helyrõl indulok és nem lemaradok alapból az egyenesben ami frusztráló
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
reménytelen....
!Forza Ferrari!