21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#9122 Értem, köszönöm szépen. -
Crome #9121 Én 50%-os versenyeket megyek, és már 3x fogyott el az utolsó 1-2 körben a benzinem, pedig nem végig mentem fast-el, csak úgy a verseny felét vagy 3/4-ét. Szóval amit írtak az igaz, csak valószínű távfüggő, hogy elég e vagy sem. -
#9120 Én 30%-ot megyek és nekem is elég az üzemanyag. DE logikus, mivel nem mész teljes versenyt, ezért alap, hogy elég. Bár, nekem világított már az üzemanyag jelző néhányszor. -
#9119 Magyarázzátok el légyszi a következőt: karrier módban lehet végig fast motorbeállítással menni? Több helyen is olvastam, hogy elvileg nem, mert elfogy az üzemanyag a végére, és lelassulsz. Kipróbálás gyanánt viszont most mentem egy 20%-os Silverstone-i verseny (fuel sim bekapcsolva természetesen) végig fast beállítással és simán végig tudtam menni. Akkor most hogy is van ez? -
#9118 jójó, de akkor a képek nem stimmelnek.. amit én csináltam az RDDev 2011 szezon MAGYARUL, ÚJ pilótákkal! -
#9117 Hát ahogy emlékszem a vízes aszfalt mozgásban is nagyon bóvli, sokkal jobb volt a mostani foltokban vizes .... -
#9116 Ugyan ilyenek voltak a gumik a tavalyi képein is... ebben nincs csilli villi fotomod, így ilyen közepes képek jönnek ki. Mozgásban meg tudjuk milyen szép... -
IXEMGabeo #9115 képek mindig mások, mint a game:) -
#9114 Hát a telibe tükörfényes vizes aszfalt, meg a nyálkás, műanyag hatású vizes gumi valami borzalmasan ronda!
Azokat kár volt piszkálni ... :( -
IXEMGabeo #9113 ez a játék gyönyörű lesz:Ö új procival istenien fog futni:P -
#9112 F1 2011: 8 New Screens -
HJ #9111 Ja, ehhez kell a Ryder Mod Manager is. -
HJ #9110 Ez is jó - bár angol nyelvű (talán jó hozzá a magyarítás?)
http://petar.outer-heaven.net/mods/S2011/
Ez a Race Department 2011-es modja -
#9109 akkor már ezt..
itt a komlett 2011-es magyarosítás, pilótákkal, festésekkel, gumikkal! :DGARANTÁLTAN HIBÁTLAN! :D -
#9108 itt -
#9107 Sziasztok!
2011-es HD felbontású autó és sisak skineket keresek, gumi textúráknak is örülnék valamint egy rendes t-cam nézetnek! Előre is köszönöm! :-) -
Crome #9106 Arra azért majd kíváncsi leszek, hogy mondjuk SC alatt, amikor kimegy majd a pályáról, akkor vissza lehet e majd úgy fogni a többieket az élen állónak, mint az életben. Remélem igen és nem lesz majd ilyen illegal blocking szerű bűnti miatta. Mellesleg jártam már nem egyszer úgy, hogy mentem a box-ba, de a box-ba vezető úton lévő kanyar miatt lassítanom kellett, hogy nehogy visszaessek a pályára, erre a mögöttem szintén a box-ba tartó kocsi ghost módban át ment rajtam simán, aztán meg én kaptam figyelmezetést illegal blocking miatt. -
IXEMGabeo #9105 ha nekem kész lesz a kormányom akkor ezek engem se fognak érinteni, mer totál segítség nélkül tolom -
Crome #9104 Ja, most nézem, hogy csak online-ban. Akkor az engem nem érint mondjuk. -
Crome #9103 Ööö... az nem jó, mert sajnos én TC-t és auto gears-t is használok. :-) ABS-t nem, de kíváncsi leszek mennyit fog számítani az a bünti. -
#9102 A hivatalos fórumon böngésztem az újdonságok, változtatások listáját. Itt egy enyhén szimpatikus, amiről eddig nem tudtam:
Online: Weight penalty for people using TC, ABS and Automatic gears that are over level 10. Driver's press conference after the race. Different objectives in online races for different teams. -
IXEMGabeo #9101 nem te vagy a hiba az AI gyors ott viszonylag -
#9100 Szvsz a spanyol nagydíj valami rettenet, vagy csak én vagyok balfasz, hogy úgy húz el mellettem az AI, mintha valami trabanttal mennék a pályán. -
IXEMGabeo #9099 Korea valóban szar, főleg, az automata váltónak...
Hungaroring az pedig jó pálya;) -
Crome #9098 Jaja, meg nagyjából Montreálban is.
Nekem ezekkel a versenyekkel van mindig gondom (értsd nehezen tudok nyerni vagy előzni): Kína, Török, Spanyol, Brit, Magyar (ez szégyen, de a Hungaroringet nagyon rühhelem :-D )Szingapúr, Japán, Korea. Szóval majdnem a felével. Ez persze nem jelenti azt, hogy pontot sem szerzek, csak ezek szoktak jobban megizzasztani. Viszont amik tényleg rémálmok számomra azok ezek: Magyar, Korea. -
IXEMGabeo #9097 Monzában gyengék a többiek... -
Crome #9096 Pont tegnap mentem 1:24:0xx valamennyit kvalifikáción, pedig még hibáztam is, de így is elég volt a pole-ra legend szinten. :-) -
IXEMGabeo #9095 ott van egy egész jó setupom 1:23:6 körüli időm van ott gumiszimmel:) -
#9094 a beállításoknál, a grafika menüpont alatt bekapcsolod a Full Screent:P -
hatalomxy #9093 Köszi a válaszokat, kipróbálom. -
Crome #9092 Szerintem ha 1:24 körüli időt mész az jó. -
hatalomxy #9091 És így mennyit lehet menni kb monzában?
Mármint mi számít jó időnek? -
#9090 Mert TTben nincs gumi és üzemanyag szimuláció. -
hatalomxy #9089 Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy miért van az, hogy amikor time trial módban vezetek, akkor 1:22-t megyek Monzában
és ott fékezek, ahol a segítő nyilak pirossra váltanak, és nem csúszok ki.
Viszont, ha verseny előtt edzés van, és ugyanott fékezek, ahol time trial-ban akkor kicsúszok? (ugyanazokkal az
autóbeállításokkal) -
#9088 Tudom! De mindig így indítja... Akárhogy lépek ki... -
#9087 Nyomd meg az alt+entert... -
#9086 Hali! Az miért van, hogy amikor elindítom a gémet akkor mindig kis ablakban jön be? -
#9085 Lerántottam már tegnap onnan a fórumról, minden oké vele. -
#9084 próbáld meg megauploadról lenyomni!
ott van felül a link! :P -
#9083 amúgy felse tünt pedig angolos vagyok :P xddd