Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
Itt merul fel egy kerdes, kik es hogy teszteltek ezt a cuccost? ez nem tunt fol?😊

gallardo
Ennél még talán az idegesítõbb, hogy egyesek nem állnak ki a bokszba, pedig egy csepp esõ se esett egész hétvégén. Ha ez így marad akkor nagy problémák lesznek.

Casillas
egyetlen megoldás, ha úgy tudsz kimenni, hogy az elõtted/mögötted autózók kinn maradnak a pályán, akkor talán elég messze vannak a többiek ahhoz, hogy ne engedje el õket a nyalókás köcsög...

igazán javíthatnák már ezt, nagyon zavaró tényleg :\

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Nemsokára itt a patch fiúk, kitartás. <#wink>

Tikal
bemegyek a boxba, kijövök... 8 hely rontás... nem hiszem el....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zolee145
Ha ez a hivatalos F1 játék, és mint ilyen tartalmazza a hivatalos 2010-es szabályzatot akkor nem jár érte büntetés a lentebb vázolt szituációban.
Inkább arról van szó amit korábban is írtak, hogy egy marhaság az ahogyan a helyezéseket megállapítja a játék. Direkt írtam, hogy megállapítja, mert úgy látszik a pályán elért eredmény lényegtelen.😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

VAlaki megmondaná hoyg mit kell csinálni ill. mit kell nyomni a boxban hogy ne 10 ill. 20 mp alatt cseréljék le a gumikat.Köszi elõre is!
Jól van, de most nem az esõ a lényeg, hanem az, hogy mitõl lett Pitti harmadik, amikor elsõ helyen futott be.
Ez meg csak úgy történhetett meg, ha büntetést kapott.
Szerinted, azért nem jár büntetés, ha nulla boxkiállással teljesíti valaki a versenyt, függetlenül az idõjárástól?

Tikal
Mit kell magyaritani egy ilyen játékban? <#fejvakaras>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

http://www.nightvison.konzolozz.hu/viewpage.php?page_id=1

Sziasztok! Nem tudjátok, hogy van-e már hozzá magyarosítás ?<#wow1>
zolee145
20%-os esõs versenyrõl beszélt.

Van egy alternatív megoldás, ami talán segíthet.
Keresd meg azt a filet, amiben a beállításaid vannak és tedd másolásvédetté.

leho94
nekem is ez van, bár mostanába már kezdünk megbarátkozni

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Egy szóval sem azt mondtam, hogy a száraz pályára vonatkozó szabály vonatkozna ide, de ha elkezd esni az esõ, akkor úgy is ki kell menni lecserélni a kerekeket, kivéve, ha intermediate van fent, de azt sem egy egész versenyre tervezték.
Igaz, hogy nem vagyok egy nagy F1 rajongó, de kétlem, hogy lenne olyan, aki kiállás nélkül vinné végig az egész versenyt.

tommygear
nekem minden belépésnél elfelejti a játék a kormány beállításokat és visszaáll billentyûzet kiosztásra
ez mitõl lehet? :S
tommygear
egy szóval se írtam hogy g25öt kell venni, vannak középkategóriás minõségi logitech kormányok
zolee145
Ha esik az esõ már nem kötelezõ a kiállás, onnantól kezdve nem él a szabály, hogy használni kell a kétfajta száraz gumit. Vicces is lenne slick gumival bénázni a vizen, az esõs gumik használatát pedig nem a szabály határozza meg, hanem a leesett esõ mennyisége.

Már nem azért, de nem gondolod, hogy a büntetések miatt lettél harmadik?<#smile>
Már az magában büntetendõ, ha nem mész ki egyszer sem a boxba(és nem is értem, hogy a gumid hogy nem kopott el) de ha ez nem tûnt fel, akkor valószínû, hogy más büntetést is kaptál, amit szintén nem vettél észre.
Az idõmérõ valóban csalás, abban igazad van, de azért nem kell túlozni. <#ejnye1>

Tikal
Csak hogy ennek semmi köze ahhoz hogy elsõ körben nem megyünk idõmérõs elsõ helyezést, hát faszom, ezt miért nem írták bele a táblázatba??? Két sor a programkódban...

Néhányszor már kitárgyaltuk a játék AI kezelését. Mint ahogy Alexease is mondta itt excel táblák ellen versenyzünk. Nincs semminek köze semmihez. A pályán látható autók csak illusztráció. Mindegy, hogy elõtted vagy mögötted van illetve hány másodpercre, valamint milyen gyorsan közlekedik. A táblázatban megtalálható idõk teljesen mást mutatnak. Nem véletlen, hogy nincs gyakorlatilag semmi infó arról sem, hogy ki hányszor és mikor állt ki a boxba. Én mentem úgy 20%-os esõs versenyt, elsõ helyrõl indulva, hogy nem álltam ki egyszer sem, nem elõzött meg senki, mögöttem jöttek látótávolságon belül, átmentem a célvonalon és 3. lettem a táblázat alapján.
Olyan is volt, hogy mögöttem látótávolságon belüli autó a táblázat szerint 43másodperccel volt lemaradva.
Ez egy ilyen játék...

Tikal
Hogy a francba mennek idõmérõs köridõt verseny elsõ körében? áááá

Tikal
Ha ezeket a hibákat nem javítják hamarosan akkor GT5 megjelenésével már viszem is vissza boltba...

[HUN]FaTaL
Az.

http://goo.gl/gd6Zi5

Tikal
Valaki felvilágosítana hogy mégis hogy van ez a kerékcsere dolog? Mert tudom hogy nem mindegyik szarrágó megy ki, de pl race strategynál be sem tudom állítani hogy nem megyek ki...akkor mégis hogy csinálják?? csalás?

adam46
Mint a hiénák. Konvertálják a kocsikat rfucktorba...
zolee145
Vettem egy Trust kormányt 10K-ért. Kb 2 hét (mondom, két hét) után szart be a pedálja. De amúgy is kényelmetlen volt nyomni, nem is értem hogy gondolták. Onnantól a két váltófül volt a gáz meg a fék.
Kb 1 hónap múlva a kormány poti is elkezdett baszakodni, minden verseny elõtt kalibrálni kellett, de volt amikor nem bírta a verseny végéig. Pár hónapnyi szívás után vettem egy Logitech Force EX-et. Ez eléggé belépõ szintû cucc, de a Trust kormányhoz képest nem más kategória, hanem ég és föld. Mindezt 16K-ért. Téptem a hajamat, mert 26-ért Logitech DFP-t is vehettem volna. A Force EX több mint három évig bírta, bár mostanában havonta egyszer WD40-ezni kellett a potikat, de akkor pontos volt. Tegnap lett nyugdíjazva, most szokom a DFGT-t.
Szóval ha az ember nem kidobni akarja a pénzét akkor Logitech, és válogathat mennyit szán rá, de már a belépõ szinttõl is azt kapja amit várt, nem bajt meg idegességet.
Persze vannak jó kormányok a Logitech-en kívül is, pl a Fanatecrõl se lehet rosszat hallani, csak nekik nem igazán van belépõ szintû cuccuk.

6ATA9
még mindig hangprobléma, lehet vele kezdeni valamit? mert nagyon idegesítõ motorhangok vannak, és nem orvosolja semmi sem...

Egyébként: ATA \"Vagyok aki vagyok, mert kell egy ilyen is\" XbOx360, Retroautok, Canga, Cruiser stb...

aaron12
Nekem tökéletesen megfelel egy Trust vagy Speedlink "szemét" is. Egy G25/G27 árán már autót is tudok venni. Mivel még mindig mûködik, így nem illik rá a "szemét" jelzõ, NEKEM nem kell újat vásárolnom(mellesleg a kormány már 4 éves).
Ennyit errõl. Amúgy maga az F1 2010 játék fizikája nem is kíván meg ûrtechnikás kormányt, szóval teljesen felesleges. Akinek van ideje meg pénze, az meg költse amire akarja, én inkább elmegyek a G25 kormány árából 10x bulizni 😊

JUVEfun
Havert is érdekelte volna ..

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

azt valahogy belehet állítani hogy a bal oldalon a képernyõn a versenyzõk neve mellett lehessen látni hogy hány másodpercre vannak/vagyunk egymástól és na azt hogy mennyivel mennek lassabb vagy gyorsabb köröket az elsõhöz ,mert ez így annyira nem fasza és még azt se tudom leellenõrizni hogy akik elõttem vannak beáltak-e egyáltalán a box-ba (szerintem nem 😞
Emberek!
Amikor a játék tölt, akkor sok hasznos információt lehet olvasni a képernyõn, tessék figyelmesen elolvasni õket!
Ha az lenne valakinek a kifogása, hogy nem tud angolul, akkor legalább a magyar kézikönyvet olvassa végig! <#ejnye1>

Szia!

Vagy az nem lehet, hogy mondjuk a 3. körben ugyanolyan gumit tettél fel, mint amilyet levettek? Mert ugye kell használni egy Lágyat és egy keményet versenyen.
hmm.. pályalevágás közben elõzhettél, Penaltyt írhattak ki neked, egyszerûen szabályt szegtél és vagy boxutca áthajtásos büntetést kaptál vagy pedig 10 seces büntetést...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

oneal1
miért?

!Forza Ferrari!

oneal1
ma beszéltem vele, hogy holnap lefixáljuk,tehát igen

!Forza Ferrari!

macleody
Momonak pedál hibája van. A poti szokott szarakodni. Én is bütyköltem párszor, de amióta hozzáforrasztottam a vezetékeket a csatlakozóhoz semmi baja.
The Protector
HY.1.ként indulok a versenyen.ki isállok a 3.kör környékén kerékcserére de az utolsó 2-3 körben figyelmeztetnek hogy valami szabály miatt megint cserélnem kell.ÉS az a nagy helyzet hogy ha nem megyek ki akkor diszkvalifikálnak.Ez miért van?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

JUVEfun
Meg is vetted tõle ???

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

atyaisten...szenvedek Barcelonában

én sztem itt van a legnagyobb bughalmaz. Hogy van az, hogy idõmérõn éppenhogy 1:25 8-as idõre vagyok képes versenyen maximum 1:27 -es idõre a többiek meg hozzák az edzés köröket sõõt még jobban mennek😄😄 tiszta röhejes, egyenesben simán lehagynak pedig baromi alacsony leszorító erõt tettem be (hátsó szárnyakat levettem, motort Fastra tettem, növeltem a bekanyarodás mutatókat a Balancot visszább állíttam és mégsem jó, és ez bosszant ilyen nincs egyszerûen...vagy pedig ezeknek üres a tankjuk másra nem tudok gondolni) legrosszabb pálya, annyiból jó, hogy ezek összevissza kacsáznak, és akkora balesetek megperdülések szoktak lenni, hogy csak pislogok totálkáosz ez a pály örülök ha túl leszek ezen eleve 16. helyrõl indulok és nem lemaradok alapból az egyenesben ami frusztráló

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tommygear
mibaja?
oneal1
kb 6 éve szerelem egyfolytában a momo-mat, ma kicsit elegem lett belõle!
reménytelen....

!Forza Ferrari!

Relinho
Köszi szépen <#worship>

!!GO GUNNERS!! Xbox360&PC-->user

tommygear
kormányból nem érdemes ilyen trust meg speedlink szemeteket venni sztem
aaron12
Nekem a TRUST GM3200 már az elsõ héten megadta magát, eltört a pedálnál valami kis alkatrész. Egy kis kreativitással és kézügyességgel meg lehet csinálni, hanem valami elektronikai eszköz romlott el benne (pl. potencióméter), de még akkor sem teljesen reménytelen. Nekem sikerült megjavítani. Igaz, hogy elég csúnyácska, de azóta nem volt gondom vele, pedig rendesen lett nyüstölve.

tommygear
amikor kiválasztod a verseny elõtt a nehézséget akkor nyomj egy entert a mediumra és bejön egy bõvebb menü
Nohab
Tovább kéne nyomni a lefele nyilat...
oneal1
köszi, de épp ma már lebeszéltem vele!

!Forza Ferrari!

ott kell legyen Tyre Simulation azt tedd ON-ra

Relinho
Difficulty level mediumon van de csak abs traction control breaking asist ilyesmi van nincs gumikopás vagy törés mit tegyek szted???

!!GO GUNNERS!! Xbox360&PC-->user