21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#9162 4 nap és kinnt lesz?:) -
#9161 Sziasztok!
Egyik haverom felrakta a játékot,és amikor indítaná ezt írja ki!
Mi a teendő?
"Az eljárás belépési pontja(aISource3i) Nem található a DLL-ben(OpenAL32.dll)" -
#9160 Ránézésre ami lehet segítség be volt kapcsolva... ebből pedig nem lehet levonni semm következtetést. -
#9159 szerintem valóságban megpördülne, de kicsit furcsán driftelt vissza
de azért vezető is szépen lekoccolt utána :D -
#9158 Csak az ütközés kicsit illúzióromboló:( -
#9157 az a kobayasi csúszás a végén mien már... -
#9156 safety car 2:15-nél
-
#9155 Szerintem is megvárom -
#9154 ..vagy most már várd meg a 2011-t..... -
#9153 Rakd újra ! :)
Vagy találd meg mit piszkáltál rajta esetleg raktál fel a gépre ami bekavar ...
-
#9152 Beszart az F1 2010-em.. Execute error vagy mi a .. :( Micsináljak ? :( -
#9151 Srácok az mitől lehet hogy a versenyen az előttem lévő versenyző tőlem lévő távolságát időben kifejezve mutatja hanem úgy mint az időmérőn az első pilóta köréhez mérten hogy ki meennyivel gyorsabb,lassab!? -
#9150 én mindíg tiszátn játszok! :D, annyi a lényeg, hogy megkell találni a megegfelelő ívet és nem lesodródni róla sehol...max azaz egyenesekben!
és a f1 2011-es mod rajta van :) -
#9149 menni fog a tiéden, no para -
#9148 Egyszerűen nem értem, miért ennyivel nagyobb a gépigénye, mint a dirt-öknek. Tény, hogy több autó van a pályán, de itt azért nem egy fás-bokros dzsungelbe mész, meg nem kell az autónak sározódni/ujjnyi vastagon porozódni, és a cockpit is egyszerűbb. 1440x900-as a monitorom, szal ezen a felbontáson tolom, és a dirt 2 és 3 a beállítható maxon (ugye dx 11-em nincs) v-sync-el, meg 4-8x-os élsimítással vígan elszaladgál. Az F1 2010-ben meg medium-on is van, hogy 30 fps körül, vagy az alá esik néha, miközben nuku v-sync, és semmi élsimítás. Kipróbáltam maxon is a 2010-et és nem néz ki szebben, mint a dirt2-3 és ugye semmi komolyabb szimuláció nincs a lentebbi hsz-ek szerint. Mire fel ez a nagy gépigény?! -
#9147 :D -
IXEMGabeo #9146 nem tudom ahhoz hogy találtál efféle beállítást...vagy cheateltél:D annyit nem lehet menni gumikopással -
#9145 Talán elfut :/ -
#9144 Minimum rendszerkövetlemények:
Windows XP/Vista/7
DirectX 9.0c
Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz vagy AMD Athlon X2 5400+
2GB Ram
Graphics Card: GeForce 7800/Radeon X1800 or higher
DirectX Compatible Soundcard or onboard audio
Dual Layer Compatible DVD-ROM meghajtó
12.5 GB Hard Drive Space
DX11-re ajánlott gépigény:
Windows 7
DirectX 11
Intel Core i5 or AMD Phenom II x4
4GB Ram
Graphics Card: GeForce GTX460 or ATI Radeon HD 5850
DirectX Compatible Soundcard or onboard audio
Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
12.5 GB Hard Drive Space
-
#9143 nekemem gumikopással 1.41.978 :P.. xddd adom neki Warezba! xdd -
IXEMGabeo #9142 lol gumikopás nélkül Mclarennel 1:42:151 es időm van Spa-ban:D -
#9141 Az a baj, hogy hiába kapcsolod ki a rásegítéseket, attól a játék nem kezd el számolni olyan bagatell dolgokat, mint pl. a lentebb említett légellenállás.
Viszont a remény hal meg utoljára, de a legnagyobb gond még mindig ott van a játékban, mégpedig a GFWL, aminek köszönhetően a mai napig nem tudtam egy teljes évadot végignyomni a 2010-ben, mert állandóan elfelejti a mentéseimet. -
#9140 én azééé All-Assist-OFF módban
jelentős javulást remélek
a tavalyi prrrrrodukciójukhoz képest ;) -
#9139 Nem szimulátor, árkád játék lesz ez is. -
GPx8 #9138 Nem is kell az egy F1 szimulátorba... :P -
#9137 Nem lesz. A Codemasters engine-je nem számol légellenállással. -
GPx8 #9136 Ebben már lesz aerodinamika szimuláció? -
argo001 #9135 Van még egy álmom ezzel a játékkal kapcsolatban. Ha egy Lotus a mezőny végére jó, akkor hiába van a lehető legjobb beállításunk, ne lehessen vele versenyt nyerni - legalábbis a legnehezebb fokozaton. Egy győzelem is alaposan felértékelődne a játékban, na meg az átalakított tapasztalati pontrendszernek is jobban megfelelne. -
#9134 várjuk, várjuk :D -
#9133 -
#9132 kövezzetek meg! -
barcames #9131 26 az jó lesz szeptember 20-nak is!!!!!!! (mert akkor jelenik meg amerikában!) -
#9130 -
#9129 Ugye a CD/DVD mélyedésekkel tárolja az adatot, ezért úgyhelyezik a préselőgépbe, vagy valami ilyesmi. Pontosan nem tudom, még nem láttam ilyesmit, csak tudom, hogy a gyári lemezeket nem írják, hanem préselik, többek között ettől is hosszabb az élettartama, mint az írott hulladékoknak. -
#9128 Az hogy is működik, adatokat hogy viszik rá? -
#9127 Ja értem :D -
#9126 rosszul hiszed barátom!
ott van 13 gép a kódmásztersznél szépen bekapcsolja a nérót,cd kép írása és kiírja háromszoros sebességgel. Azért kezdték el most hogy 26.ára befejezzék. Kapisi? -
#9125 "A Gémet már írkálják a DVD-kre"
Hogy mit csinálnak? Maximum préselik, mint az összes gyári dvd-t. -
#9124 KÉÉÉSZ a fejlesztés!!
A Gémet már írkálják a DVD-kre és dobozolják! xdd
Fejlesztői napló: HAMAROSAN!!! -
Crome #9123 Eljött az utolsó évadom, utolsó versenye. :-) 18 ponttal vezetek Hamilton előtt, most az időmérőn ő az első, én a második helyet szereztük meg. Holnap lenyomom a versenyt, remélem meglesz a vb (az előző 2 évben nem jött össze). :-)