Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja ahogy jól esik...mondjuk a cockpit nézetet kipróbáltam Traction Control OFF alatt és egyszer nem perdültem meg abban a nézetben, mint Onboardon mikor elõször mentem vele...viszont mikor elõzni akartam akkor nem éreztem a távokat, sõt a féktávokat se igazán, késõn fékeztem abban a nézetben általában...nehezen lehet látni, de tulajdonképpen az igazi F1-esek is a Cockpitet tudják használni mást nem igen😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tommygear
kormánnyal is megõrített ez a köpedék pálya
Tikal
Ez már csak megszokás kérdése szerintem, én onboard nézetben nem érezném a távokat, merrt már más arányokhoz szokott a szemem 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

csak Onboard...bár cockpit nézetben jobban bejön a kormány kinézete, viszont nem látom úgy a féktávokat nem érzem annyira...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Most a time trial kedvéért nyomtam ide, nem akartam sokat szarakodni a pályatanulással, amúgy cockpitbõl nyomom.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

1.56, bár kományom van 😊

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Tikal
áá, szerintem controller-rel még max fél másodpercet bírnék lefaragni, bár ki tudja... elsõ néhány kör után már így is majdnem kibasztam az ablakon 😄

Egyébként ki melyik nézetbõl nyomja? Én full cockpit view, bár még ez is jó 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

könnyen dumál az, aki kormányos😄 na majd arra leszek kíváncsi ki bír menni 1:59-et a Hispániával Bahreinbe Gamepaddal...nekem sikerült...

Ja, de nem volt meg a print screen gomb 😄

adam46
Lassan váltani kéne egyet. 😄

Toljadneki 😊

Tikal
nem láttam 😊

adam46
Bazzeg próbáld már ki gamepaddal. Sírva fog tépni az ideg.
egyetértek...láttál valahol Achievmentset?

Tikal
Hol tudom megnézni az eddigi verseny idõket???

Meg miért nem csináltak egy vitrint a kupáimnak? Ez annyira hangulatromboló, mégis miért küzdjön az ember? 😄

Tikal
1.19.794 Monte Carlo... tovább nem szenvedek vele 😊

vagy kormánnyal tolod vagy valamit marhára tudsz...Virginnel nekem szenvedõs volt...jobb a HRT

Tikal
ugyanezt más pályán?😊 elsõn én is remekeltem...

Tikal
ps3 - monte carlo... hát ez kész... agybaj 😊 arról nem is beszélve hogy durva framerate zuhanás van pont két nehéz kanyarban...gáz...

Jacek
Van kulombseg, a 3 ujjonc csapat kozul a Lotus a leglassab nem kapsz vele igazan deffektet, Hispania kozepesen gyors(a 3 kozul) viszont allandoan deffekt😄 Virgin a leggyorsabb es ha figyelsz nincs deffekt...

Orulhettek letorlom a fosba mert nincs ertelme, inditottam egy uj karriert, mondom emgnezem a tobbi ujjonc csapatot, hat a Virgin nevetseges😄 termeszetesen legend, 0 segitsek , benzin/gumi on,50% tav, 4 rajtkocka😄😄😄😄 5 kanyarban elso😊 es szepen megnyertem a versenyt, WTF?????????????? Hamilton a 4 helyen 30 masodpercet kapott😄😄😄😄😄

tommygear
azt tudom, de ilyen nincs hogy practicén kidurran a kerék és még a versenyre se kapok új szettet
lolSL
mekszabott számú gumi szett van 1 hétvégére
a verseny elõtt cserélgetheted

tommygear
ha már a race-nél járunk akkor nem lehet elõlrõl kezdeni az egészet??
tehát újra a practicét csinálni? mert kidurrant pratice alatt a lágy gumim és még versenyre se kaptam újat... ez bug vagy mi?
adam46
Nekem a HRT után felüdülés volt vezetni a Mercit.
tommygear
tedd legendre az ai nehézséget és menj egy kört egy virginnel meg mondjuk egy red bullal
MerlinW
Legnehezebb fokozaton játszom, mindenféle segítség nélkül, eddig 3 autót próbáltam ki, nem igen volt különbség köztük alap beállítások mellett, max ha megbuheráltam õket a boxban.

[merlinw.org]

A renault nem a végsebességérõl híres, de az tény, hogy jobban jártál vele, mintha a Lotusnál maradsz.

Tikal
hát az a demo... el sem hittem mikor megláttam... már a menürendszernél fogtam a fejem, hogy hol vagyunk,98ban??? Bár szerintem már a colin mcraenek jobb menurendszere volt ( GUI ) A többirõl ne is beszéljünk ....

gallardo
Nos igen, 1-2 versenyt sikerült megnyernem(legend ai) és volt is repem rendesen, de valahogy a nyilatkozatokat nem sikerült eltalálnom és még a hispánia sem ajánlott fel szerzõdést, csak szerencsémre az évad közepén Petrovot jelöltem meg riválisnak, sikerült mindig elvernem és az utolsó verseny elött a Renault felajánlotta Petrov helyét. Sokkal könnyebb is irányítani a Renault-t, mint a Lotust, csak ezt a végsebesség dolgot még nem tudtam megoldani. Ja és igen számít, hogy hány szezont választasz ki, minnél több annál nehezebb szerzõdést kapni.

oneal1
megbeszéltem a sráccal erre eladta másnak...korrekt...😄 mind1 is mert tegnap találtam 35ért😊

!Forza Ferrari!

tommygear
nem easy-n és low AI-val kell játszani és máris nagyon sok eltérés lesz az autók között
leho94
igen

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

tommygear
mennyi idõ után ajánlották fel a szerzõdést? vagy hogy megy ez?
számít hogy mennyi szezont választok ki az elején?
lolSL
drogos vagy

Jacek
szoktam , aztan elmegy a kedvem!!😊

thedriver
Ahhoz képest a hozzászólásaid alapján úgy tûnik, játszol vele. Biztos szereted kínozni magad akkor.

Gabisan

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

Marci0115
én kezdésnek a saubert ajánlom, mindig dobogora álltam vele

MerlinW
Olyan minimális az eltérés az autók között, hogy gyakorlatilag mindegy. Amelyik szimpatikus.

[merlinw.org]

The Protector
Hy.Újra kellett tennem a gépet és a mentéseim elvesztek.Új szezont kezdtem a Toror Rosso csapattal.Jó a kocsijuk,vagy melyik csapatot válasszam akik a legjobbak?VAgyis akinek a legjobb az autója.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Jacek
Azt hittem iden nem lehet alulmulni ezt a jatekot, de sikerult😄D😄: WRC2010😄

Rakjál bele Peugeot motort!😊
és ez téged miért zavar? rfactornak még mindig több köze van az F1-hez mint ennek a szarnak már ne haragudj 😄

gallardo
Sajnos minimum leszorító erõvel is csak 290 körül van a végsebesség és úgy a kanyarokban használhatatlan, de talán majd év közben jön valami fejlesztés.

Marci0115
elöbb játszottam egy futamot catalunyában, elsö helyröl kiáltam a boxba, de ott tartottak bent kerek 20 mp-t, mondnaom se kell hogy alt+f4 lett a vége

SeanJRRussel
leszorító erõt állíts ne sebeségváltót

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

gallardo
Üdv! Most igazoltam a Lotustól a Renaulthoz és ami az elsõ versenyen feltünt, hogy a Lotus 300 feletti végsebességével szemben ez a Renault csak 283at megy ami a célegyenesben igencsak lassunak tûnik. Próbálkoztam a sebváltót állítgatni, de nem sokat használt. Ez egy bug vagy feature?

Tikal
biztos tesztelték, szerintem fel is tünt nekik ez a hiba... valószínû a határidõ kellett tartani... pff

Jacek
Vissza alltam quad rendszerre😊 az eddigi kinszenvedes , akadozas eltunt😊 FullHD-ban ultran ritkan esik 50 fps ala, atlagban olyan 60 lehet...

Igy sajnos meg viccesebb mert a HRT-vel legenden bejovok dobogora bahreinben😊

zolee145
Nem ez a zavaró, hanem az, hogy 2010-ben néhány régi F1 játék, meg pár egyéb szimulátor után a Codemasters úgy gondolta, hogy nincs a Földön olyan ember aki egyedül, mindenféle segítség nélkül ki tudna jönni a boxból, majd ugyanígy vissza is tudna oda menni.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.