Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!!GO GUNNERS!! Xbox360&PC-->user
(35-ért vettem aproneten,2hetet használtam aztán megúntam). xD
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
A javítási lehetõségek közül az elsõ kilõve, mert azt eddig is így csináltam, a másodikat és a harmadikat én nem igazán merném meglépni. Annyira nem vagyok gyakorlott az ilyesmikben.
Azért köszönöm a segítõ szándékot.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
!Forza Ferrari!
Aki tud esetleg eladó logitech g25öt az írjon privit!
köszönöm!
!Forza Ferrari!
Montrealban elsõ lettem idõmérõn +futamon is lotussal de mióta beállítottam hogy legyen gumiszimuláció is a legutolsótól kapok legalább 3mp-et.Semmi mást nem állítottam át.Ez hogy lehet?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Akinek szaggat a játék annak egy driver frissítést javaslok, ha nem segít, akkor a beállításokkal érdemes játszani, hogy mi fogja le a gépet.
Nekem is hangproblémám van. Van valami megoldás vagy magyarázat rá hogy mitõl? Olyan mint a régi nintendok hangja <#conf>#conf>
Elég idegesítõ 200 felett...
Egyébként: ATA \"Vagyok aki vagyok, mert kell egy ilyen is\" XbOx360, Retroautok, Canga, Cruiser stb...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ráadásul a 12. helyet várják el 😊
bár az idõmérõ az jól sikerült, mert olyat setupot választottam ami nem full esõs, így tudtam egy brutális idõt menni, így 6. helyrõl indulok a futamon.
a futam elõtt még lehet Setupolni a garázsban, és az érvényes a futamon igaz?, nem pedig amivel az idõmérõn mentem?
(nem írja ki, hogy nem fogadja el a setuppot, csak kérdezem...)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Kína: P2-es szabadedzésen kijövök az új setupommal egyenesben fékezek, de valahogy baromi lassan lassítottam és erre bumm Vettel nem ment arrébb nekimegyek és kiírja Penalty mondom fasza...5 helyes rajtbünti ilyen butaságért
idõmérõ: nagy nehezen mentem egy jó idõt, de csak a 11. helyre volt elég 3 tizedre voltam Sutiltol, de képtelenség volt javítani hibátlan kört marha nehéz ezen a pályán fõleg a középsõ szektorban...
tehát 16. helyrõl indultam, no de várjatok. Stratégiám szerint kemény keveréket választottam és 11 körre, a lényeg amit már mondtam, hogy jól kell rajtolni nos valami baromság miatt 3x indítottam újra, vagy kilöktek vagy pedig bebújtam Kobayashi mellé szépen erre kiírja Penalty mondom anyád...új rajt, elõzgetések minden Liuzzi mögé jöttem fel 10.nek majd végül megelõztem nagy nehezen Massa kiment már 8. voltam aztán szép sorjában mentek ki és mivel a tempót tartottam a nagyrésze lemaradt én meg 2. voltam😄, de Hamilton elhúzott...Webber jött mögöttem tempósan, ami azért volt furcsa mert kiment és kemény gumival is utolért, de aztán szépen megperdült mögöttem én semmit nem csináltam vele😄 Hülkenberg is megperdült még messzebb Button volt mögöttem, végül kijöttem marha jó ütembe a 10. kör körül visszajöttem 9. hely környékére, Barrichellot lehagytam aztán kiálltak még 3-an így voltam 6. Kubica mögött, és itt jött az, hogy elszúrtam az egyetlen Flashbacket, de nagyon aztán Barrichello szépen elment, pedig a lágyon az 1-2. körben kb 2 secet tudtam verni a mezõnyre és ez a hiba rosszkor jött, utána márcsak megközelíteni tudtam így óvatos autókázással végül 7. lettem Button elõtt, de lehetett volna ez 5. is akár, ha nem csúsztam volna meg Kubica mögött😞 Lényegében azért a 16. helyrõl a maxot kihoztam ebbõl a dologból, és most jön Barcelona ahol nem is tudom hogyan lehetnék gyors itt semmilyen beállítás nem segít baromi lassú vagyok ezen a pályán Virginnel is az voltam a HRT-vel nem hinném, hogy jó lesz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Azt nem írtad, de gondolom biztos vagy benne, hogy rendszergazda vagy a gépen.
Pontosan mire hivatkozva tagadja meg a hozzáférést?
Olvasd el ezt:
http://support.microsoft.com/kb/949377/hu
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
http://goo.gl/gd6Zi5
Majd hamarosan játszok és kiderül mit tudok összehozni.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Vivimos por ti, vence por nosotros.
azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet visszaállítani teljes képernyõre a játékot, mert ha egyszer lerakom az asztalra akkor ott marad a keret (a tálca a címsor stb.) még úgy sem lesz normál ha újratelepítem a játékot.
valami ötlet ???
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Elõször is köszi a választ!
Igen, fent van a szervízcsomag 2. Viszont most olvastam, hogy a 64 bit-es windows-hoz nem készült service pack 3. Ha meg nem készült, nem tudom feltelepíteni, akkor játszani sem tudok? Nemár...
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Nézd meg az XP -det, hogy SP2 legalább fent van- e? Ha nincs, akkor elõbb SP1 , SP2, majd SP3. HA SP2 fent van, akkor ami még gyanús, hogy nem rendszergazdaként vagy belépve. Ezenkívül nézd meg, az SP3 ugyanolyan nyelvû- e mint a Windowsod. Az SP3 -at megbízható helyrõl töltötted le? A legjobb lenne a Microsoft oldalról.
Lotus, 1. év, Hungaroring és Lv17.
Csináltam már ilyen R&D vagy micsoda izéket, írta, hogy kaptam új Throttle Mapet, de mégsem tudom állítani.
Elmagyarázná valaki, hogy hogy van ez?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.