21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#9082 okés értem:P
-
#9081 még annyi hogy szerintem a leírásból vedd ki a warezre utaló dolgokat(serial,stb) és nem Session hanem Season! -
#9080 b+, most látom hogy 40mb-tal kevesebbet szedett le mert elértem a napi limitem ... istenem, ekkora birkákat :(
bocs a tripláért -
#9079 a magyarítás sincs benne -
#9078 Leszedtem, de nincs benne a MOD PACK BRASIL AND ENGLISH 2.1 ANGOL, most ez hogy? :D az előzőekben benne volt. -
#9077 :) -
#9076 basszus ja.. javítom :P xddd -
#9075 még senki nem szólt hogy Hungarian? -
#9074 nem! -
#9073 Azt nem lehet beállítani, hogy az autót én irányítsam a boxba ?? -
Crome #9072 Miért van az, hogy ha kérek boxkiállást, akkor elsőre általában nem fogadja el a gép (tehát nem várnak a szerelők), csak akkor ha kétszer kérek a gombbal egy körön belül megerősítést, hogy mehetek? -
#9071 Utolsó UPDATE!
Újjítás:
Friss Adatbázis, amely tartalmazza a csapatok gárázs szorszámát.
Friss MAGYAR language fálj, melyben a Loutus Team helyett, már a Caterham Team Air-Asia (CTA-A) van és a pilóták képeinek frissítése! -
#9070 de előtte meg kell nyomni az F1-et, hogy a visszajátszásba tudd használni a Flashbacket! :P -
#9069 Én mindig önmagában csak az F12-őt nyomkodtam. -
#9068 Hásználni meg először megnoymod az F1-et, utána visszatekered oda ahonnan folytatni szeretnédés F12!!! -
#9067 Bármikor, akómikor mért körön vagy az időmérőn, szabadedzésen
Versenyél bárhol bármikor!... -
#9066 A flashback mire jó ? Dirt 2-ben használtam így tudom, de itt ha össze töröm az autót már nem lehet, ha megpördülök akkor is püfölöm de semmi... Mikor lehet azt használni ? -
Crome #9065 Mega Trainer eXperience :-) De csak a 1.0.2.8-as verzióval megy. -
#9064 hogy van végtelenítve? :O xdd -
Crome #9063 Értem, csak nekem meg végtelenítettem van, mégis max. 4-et ír ki. :-) -
#9062 Úgy hogy 100 db flashback van mostmár ezzel a móddal :P -
Crome #9061 Nekem csak egy technikai kérdésem van. Az uccsó képen hogy lehet 5db flashback, mikor ha nem tévedek 4 lehet maximum beállítva a játékban? :-) -
#9060 Míg nem érkezik meg az F1 2011, addig érjétek be ezzel!
Saját készítű módom utolsó verziója, melyben Heidfeld helyett már Bruno Senna van! :D -
Crome #9059 Akkor az tett be, mert a verseny 75%-át fast motorral mentem. Köszi az infót! -
#9058 Kevés benyánál van ilyen. Ne használd a motort folyamatosan a legnagyobb fokozaton. -
Crome #9057 Már megint behalt a kocsi. Ez most benne van a játékban vagy hiba? Monaco-ban mentem, 12. helyről fel nehezen a 6.-ra. Aztán leszakadt az eső, 3 körrel a vége előtt már nem lehetett menni száraz gumin. Bemegyek a boxba, felrakom az esőst, utolérek mindenkit, mert a gép nem jött ki cserélni, már az 5. helyen vagyok, erre elkezd akadozni a motor, elvesztem az 5,6,7 fokozatot, aztán a 3 és a 2. Végül fél körrel a verseny vége előtt már csak elsőben tudok menni max. 80-al. Mindenki visszaelőzött, végül 9. lettem. Viszont nem tudom ez miért van, nem hallottam róla, hogy lenne ilyen meghibásodás a játékban. -
IXEMGabeo #9056 máig nem tudtam h a Codemasters Birminghami cég:D a zene nagyon jó:), istenifaszagémlesz -
#9055 "Season so Far" Gameplay Trailer:
-
Crome #9054 Aha, akkor olyan 50% környékén. Köszi! -
#9053 8-10 ezer között -
Crome #9052 Ja még két kérdés: ha a pitbox control-t auto-ra rakom az min változtat? Mert eddig manual-on használtam, csak most kezdtem gondolkozni azon, hogy az mi. :-) A box limiter-t vágom, de azt nem. :-)
A másik meg az, hogy setup-ban az eddigi 2 évadomban egyszer sem lehetett állítani a féknél a tárcsa méretét csak a nyomást. Pedig mindig minden R&D-ot megcsináltam. Ez lehetséges vagy bug lenne? -
Crome #9051 Ok köszi, és max fordulatszámon? -
#9050 Ha állítható akkor Magas/High motorral kell rajtolni. -
Crome #9049 Zsír lesz. :-)
Más: milyen fordulatszámon érdemes elrajtolni, hogy lehetőleg ne az legyen, hogy általában 1 autó lehagy már a rajtnál? -
#9048 Újítások egy GP Hungary-s felhasználótól:
- bekerül a játékba a KERS és a DRS
- az új Pirelli gumik sajátosságait figyelembe véve alakítottak a gumiszimuláción
- az autók kezelését újraírták: sokkal realisztikusabb lesz az autók vezetése és viselkedése a pályán
- átdolgozták a törésmodellt: egyrész most már több alaktrész szakadhat le a kocsiról, másrészt mechanikai meghibásodások is előfordulhatnak - immáron nincs akadálya annak, hogy például szépen elfüstöljük a motort mondjuk jó kései váltásokkal
- grafikai tupír: egyrészt a pályákon sűrűbb lesz a növényzet, másrészt javítanak a fényviszonyokon is; valamint a paddockot átdolgozzák: végre tényleg különbözni fog az egyes országokban a paddock, ugyanakkor sokkal több élet lesz a garázsunkban, ezenkívül végre nem ugyanazokat a pofákat fogjuk minden csapatnál látni - valamint új győzelmi és bosszankodó animációk is lesznek
- finomítottak a gépi ellenfelek intelligenciáján is (sokkal jobban hasonlít a vezetési stílusuk a valós énjükhöz)
- ami pedig a multit illeti: lesz osztott képernyős kétjátékos mód, a multis futamokon 16 humán és 8 gépi pilóta teheti teljessé a rajtrácsot, valamint lesz lehetőség coop bajnokság indítására (azaz két humán pilótából állhat egy csapat) -
#9047 Igen, Monacoban nagyon fontos a minél jobb helyezés. Bár itt a játékban azért lehet előzni. -
#9046 Nemtudom. Nemtudok normális időt menni, nekemjönnek és 5 helyes büntit kapok stb stb. Nem rossz pálya, de ha utolsó helyről indulsz mert nem kerülsz be a Q2be se, akkor lemondhatsz mindenről mert a kanyaroknál az első két kőrben méteres sorok vannak. :D -
#9045 Monaco a legjobb :) -
#9044 ja bocsi nem akartam válaszra menni :D -
#9043 Ez jó beállításnak tűnik, köszi a választ