Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
a nehézségi szintnél
Relinho
Sziasztok a kérdésem az lenne hogy hol tudom beállítani a gumikopást a törést és egyéb finomságokat???<#nevetes1>

!!GO GUNNERS!! Xbox360&PC-->user

JUVEfun
<#boxer>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Keroz1n
Én 37-ért adtam el haveromnak 1.5éve.
(35-ért vettem aproneten,2hetet használtam aztán megúntam). xD

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

JUVEfun

JUVEfun
Boltba 60 alatt nem kapsz (ha van még egyáltalán) Használt is alig , mert senki nem válik meg tõle szívesen...

Krisz018
Helló

Nem tudja valaki hogy lehet saját bukósisak festést csinálni?

oneal1
40 körül lehet kapni

!Forza Ferrari!

Hello megint. Jó a link, amit adtál, ezek közül a hibalehetõségek közül nekem az elsõt írja ki. Ennyit, nem többet.
A javítási lehetõségek közül az elsõ kilõve, mert azt eddig is így csináltam, a másodikat és a harmadikat én nem igazán merném meglépni. Annyira nem vagyok gyakorlott az ilyesmikben.
Azért köszönöm a segítõ szándékot.
Tikal
haha, elég nagy a kereslet rá... nem tudom nézted e már az árakat 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

oneal1
én nemtudom mi a különbség mert nálam nem volt kikapcsolva egyszer sem, de gondolom sokkal jobban tapadsz meg nem kapsz defektet ha ki van kapcsolva.

!Forza Ferrari!

oneal1
nekem most adtam meg magát a pedálom végleg....:S

Aki tud esetleg eladó logitech g25öt az írjon privit!

köszönöm!

!Forza Ferrari!

Sziasztok
Montrealban elsõ lettem idõmérõn +futamon is lotussal de mióta beállítottam hogy legyen gumiszimuláció is a legutolsótól kapok legalább 3mp-et.Semmi mást nem állítottam át.Ez hogy lehet?

bazza
Nekem azért szaggatott, mert a Win7 nem az 1. számú merevlemezen volt és/vagy a 100 megás rejtett win partíció nem ugyanazon a vinyón volt. Ezt csekkoljátok ha szaggat.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

A LOTUS minden pályán gyengélkedik. <#nevetes1>
Akinek szaggat a játék annak egy driver frissítést javaslok, ha nem segít, akkor a beállításokkal érdemes játszani, hogy mi fogja le a gépet.

Danecay
Ugyanakkor úgy tûnik,hogy egy McLaren volánja mögött már versenyképes tudok lenni. Ugyan úgy mint a LOTUS esetén, minden segítség OFF, manual váltó, minden szimuláció ON, és Legend fokozatú AI, természetesen kormány használata mellett. A McLaren-el 2-3 idõmérõ kör megtétele után a 3. helyre qualify-káltam magam, 0.044 lemaradással az elsõ helyezettõl. Minden bizonnyal meglehetett volna a pole is látván az idõkülönbséget, de nem volt több idõm foglalkozni vele. A futam esõs volt, de nem is mentem végig idõ hiányában. Ezek szerint a LOTUS gyengélkedik ezen a pályán 😊

6ATA9
Hali mindenki!

Nekem is hangproblémám van. Van valami megoldás vagy magyarázat rá hogy mitõl? Olyan mint a régi nintendok hangja <#conf>
Elég idegesítõ 200 felett...

Egyébként: ATA \"Vagyok aki vagyok, mert kell egy ilyen is\" XbOx360, Retroautok, Canga, Cruiser stb...

M@TriX
jah, bár érdemes szétnézni a winyó környékén mert kell neki hely rendesen már csak a 2GB-os replay miatt is 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
én is pont ott tartok, és esik az esõ mint a szar, billentyûzettel egyeltalán lehet menni esõben?, kipörög állandóan mint állat, csak akkor tudok menni, ha pötyörészek, de az ugye elég lassú....

ráadásul a 12. helyet várják el 😊

bár az idõmérõ az jól sikerült, mert olyat setupot választottam ami nem full esõs, így tudtam egy brutális idõt menni, így 6. helyrõl indulok a futamon.

a futam elõtt még lehet Setupolni a garázsban, és az érvényes a futamon igaz?, nem pedig amivel az idõmérõn mentem?
(nem írja ki, hogy nem fogadja el a setuppot, csak kérdezem...)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Willi Betz
Szar a géped,dobd ki a picsába😄DD Nekem gyengébb gépem van jóval és egyáltalán nem szaggat.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Danecay
A barcelona-i pálya okoz nekem is nehézséget. Idõmérõn a Lotus-al ugyan tudtam 16. lenni, de kaptam egy emlékeim szerint 5 helyes rajtbüntetést, futamon már viszont a 24. helyrõl indulhattam, de lehet én emlékszem rosszul és 10 helyes büntetést kaptam. Tényleg a büntetéseket meg lehet nézni valahol? Futamon a rajtot követõen 2-3 helyet az elsõ körben sikerült javítanom, de nem tudtam tartani a tempót, így volt, hogy visszaelõztek a Hispania-k, Virgin-ek és folyamatosan szakadtam le tõlük.

nem semmi futamon vagyok túl, de valami oltári pechem van😄

Kína: P2-es szabadedzésen kijövök az új setupommal egyenesben fékezek, de valahogy baromi lassan lassítottam és erre bumm Vettel nem ment arrébb nekimegyek és kiírja Penalty mondom fasza...5 helyes rajtbünti ilyen butaságért

idõmérõ: nagy nehezen mentem egy jó idõt, de csak a 11. helyre volt elég 3 tizedre voltam Sutiltol, de képtelenség volt javítani hibátlan kört marha nehéz ezen a pályán fõleg a középsõ szektorban...

tehát 16. helyrõl indultam, no de várjatok. Stratégiám szerint kemény keveréket választottam és 11 körre, a lényeg amit már mondtam, hogy jól kell rajtolni nos valami baromság miatt 3x indítottam újra, vagy kilöktek vagy pedig bebújtam Kobayashi mellé szépen erre kiírja Penalty mondom anyád...új rajt, elõzgetések minden Liuzzi mögé jöttem fel 10.nek majd végül megelõztem nagy nehezen Massa kiment már 8. voltam aztán szép sorjában mentek ki és mivel a tempót tartottam a nagyrésze lemaradt én meg 2. voltam😄, de Hamilton elhúzott...Webber jött mögöttem tempósan, ami azért volt furcsa mert kiment és kemény gumival is utolért, de aztán szépen megperdült mögöttem én semmit nem csináltam vele😄 Hülkenberg is megperdült még messzebb Button volt mögöttem, végül kijöttem marha jó ütembe a 10. kör körül visszajöttem 9. hely környékére, Barrichellot lehagytam aztán kiálltak még 3-an így voltam 6. Kubica mögött, és itt jött az, hogy elszúrtam az egyetlen Flashbacket, de nagyon aztán Barrichello szépen elment, pedig a lágyon az 1-2. körben kb 2 secet tudtam verni a mezõnyre és ez a hiba rosszkor jött, utána márcsak megközelíteni tudtam így óvatos autókázással végül 7. lettem Button elõtt, de lehetett volna ez 5. is akár, ha nem csúsztam volna meg Kubica mögött😞 Lényegében azért a 16. helyrõl a maxot kihoztam ebbõl a dologból, és most jön Barcelona ahol nem is tudom hogyan lehetnék gyors itt semmilyen beállítás nem segít baromi lassú vagyok ezen a pályán Virginnel is az voltam a HRT-vel nem hinném, hogy jó lesz.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

darkstreet89
Köszi Szépen!!!😊Megoldódott a probléma ez nem is jutott eszembe ! THX!!

Szia!
Azt nem írtad, de gondolom biztos vagy benne, hogy rendszergazda vagy a gépen.
Pontosan mire hivatkozva tagadja meg a hozzáférést?
Olvasd el ezt:
http://support.microsoft.com/kb/949377/hu
The Protector
Start/futtatás/ide beírod😄XDIAG.Hang fül/hang hardveres gyorsítása csúszka/alap gyorsítás.ok

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

nekem is 2 éves de nem szaggat 😛 😄

darkstreet89
Sziasztok! én csak érdeklõdnék ,hogy valaki nem tapasztalt hangproblémát?? Mert nekem olyan mint ha arénába versenyeznék :S Elõszõr azt hittem valami driver gond de nem a többi játékon minden jó mûkszik! Ha valakinek van valami ötlete az megoszthatja!? Köszi!

[HUN]FaTaL
Mert az emberek csak játszanak, de még a windows alapismeretek kurzust sem végezték el 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

zozyk
ALT + Enter megoldja a gondod...

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

tommygear
és ez mehetne bannerba mert kb naponta felteszik
tommygear
ALT + ENTER
Sil3nt
sajnos nalam is ez a problema es igen zavaro (win7).

Nah, megnéztem, 32 bites a windows, a microsoft magyar oldaláról szedtem le, mert magyar a windows-om, mégis megtagadja a hozzáférést. A service pack 2 fent van. Szóval nem tudom...<#rinya>
nah ezt nem is tudtam 😄 köszi 😊

The Protector
Nagyon köszönöm a tartalmas és használatos választ.
Majd hamarosan játszok és kiderül mit tudok összehozni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Casillas
nem hiszem hogy azon a gépen szaggatnia kéne, driver-frissítést próbáltál?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

sziasztok!

azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet visszaállítani teljes képernyõre a játékot, mert ha egyszer lerakom az asztalra akkor ott marad a keret (a tálca a címsor stb.) még úgy sem lesz normál ha újratelepítem a játékot.

valami ötlet ???
w77d
ha ha ha jót nevettem XXXXD

samsung123
a vidókarid 2 éve jelent meg vagy még több, úgyhogy sokéves konfigod van<#idiota><#eplus2>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Hello HG!
Elõször is köszi a választ!
Igen, fent van a szervízcsomag 2. Viszont most olvastam, hogy a 64 bit-es windows-hoz nem készült service pack 3. Ha meg nem készült, nem tudom feltelepíteni, akkor játszani sem tudok? Nemár...
w77d
gyerekek ez a game úgy szaggat a gépemen, mintha egy sokéves gyenge konfigom lenne... beszarok...

SeanJRRussel
Nah világbajnok lettem igaz még van 4 verseny a szezonból de 106 ponttal vezetek a 2. helyezett elõtt😄DD

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Szia!
Nézd meg az XP -det, hogy SP2 legalább fent van- e? Ha nincs, akkor elõbb SP1 , SP2, majd SP3. HA SP2 fent van, akkor ami még gyanús, hogy nem rendszergazdaként vagy belépve. Ezenkívül nézd meg, az SP3 ugyanolyan nyelvû- e mint a Windowsod. Az SP3 -at megbízható helyrõl töltötted le? A legjobb lenne a Microsoft oldalról.
dr Kotász
Vezetés közben a quick menu gombokkal tudod állítani a throttle mapot. 3 fokozat van: cruise (esõhöz), standard (versenyhez) és fast (idõmérõhöz)
Amikor teljesíted az R&D-t, akkor mindig kapsz egy új fejlesztést a kocsihoz. Ezeket meg tudod nézni a monitoron, és ki is van írva, hogy melyik mire jó. Állítgatni nem kell õket, ezek már a kocsidban vannak.

Throttle Map-et hogyan tudom állítani Standardról?
Lotus, 1. év, Hungaroring és Lv17.
Csináltam már ilyen R&D vagy micsoda izéket, írta, hogy kaptam új Throttle Mapet, de mégsem tudom állítani.

Elmagyarázná valaki, hogy hogy van ez?

tommygear
köszi
Tyre Simulation

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tommygear
a gumikopásnak pontosan mi is a neve?
ezt köszi kipróbálom. Ha nem egyezik a stílusommal úgyis kitalálok másik setupot, na de azért mégiscsak idõspóroló