21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#9202 Mármint F1 2010-nél ...?
akkor ez alapból kuka lesz :) -
#9201 Az tetszik ebben a videóban, hogy lehet csak ránézésre de sokkal könnyebb megállni. Meg a kanyart is jobban veszi be az autó nem küzd annyira, hanem simán besiklik. :) -
#9200 Gondolom az Lg nem adta oda a licenszt. Bár nemértem miért... -
GPx8 #9199 Arcade vagy sem, de ha már hivatalos F1 game, akkor miért nincs benne (2010) TV közvetítés-szerű replay??? -
#9198 ha video teszt is van, link plz
youtube-on nem találom, "F1 2011 IGN review" alatt -
#9197 IGN.. büdös lefizetett bagázs az is ^^, -
#9196 IGN 8.5-t adott rá. -
#9195 félreértettél :)
én a klip sokoldalúságáról mondtam amit
amúgy ha már témánál vagyunk
ha lesz olyan szintű fizika alatta ALL-Assist-OFF-ban, mint a Dirt 3-ban hasonló beállítással
nálam tuti vétel és rohadtttttttttul várom már, h kijöjjön
és letesztelje az IGN és/ vagy Gamespot :) -
IXEMGabeo #9194 érdekes, soha senkit nem láttam még, aki rajtam kivül szinte mindenki jócskán elveszi a gázról a lábát az utolsó nagy kanyar előtti félkanyarívnél. Ott azt általában, ha jól jön ki a lépés padlóval vagy egy hangyafasznyit veszem el a lábam ott:D -
#9193 Dev Diary 4-ben 0:50-nél tcam-ból van a box. Azt mondták technikai okok miatt nem tudták megvalósítani... FAIL! -
#9192 Kb:) döbbenet visszagondolva hogy mennyi idő ment el a ligázásra, gyakorlásokra a versenyekre való felkészülésekre... -
IXEMGabeo #9191 jaj hogy fényezi magát, olyan mintha csak levezetés lenne neked az F12010 és 2011:D -
#9190 jaja ilyesmire számítok én is. meg talán egy automatikus rendszer is lesz aki nem akar ezzel vesződni. nah majd azt kikapcsoljuk :D -
#9189 Biztosan, ugyan úgy jelzi majd ahogy a pilótáknak a kormányon gondolom, és nyilván a HUD-on is, meg szinte biztos hogy a rádión is fogja mondani ha 1 mpn belül leszel. -
#9188 Előzővel is elvoltam, ezzel is el leszek a következő 1 évben, és nagyon tetszenek az újítások. Ki rfactoroztam magamat sok éven át, eljutottam a "csúcsra" is kellemes évek voltak a ligában, de most már csak kikapcsolódás és fun, azt pedig ez maximálisan megadja.
Egy dolog van ami nagyon nem tetszik az pedig a box, hogy a gép csinálja és szarul és béna a mozgás amikor átveszi..., ráadásul miért nem lehet Tcamból végignézni a kerékcserét. -
#9187 Egyik körben az utolsó kanyarban majdnem sikerül neki :)
Meg a rajt is javult az előző sínautóshoz képest.
Majd meglátom, mit sikerül összehozni Codemasters-nek :)
-
#9186 meg a külső nézetbe bele... nem tudom hogyan látszik majd a drs. gondolom lesz egy lámpa mikor nyissam mikor csukjam vagy hogy? :D -
#9185 Kár hogy gyök kettővel megy és a kanyarokat 4esbe veszi így esély sincs arra hogy a segge kitörjön és lássunk ellenkormányzást:)
-
#9184 hmm amcsiban hétfőn nem? és gondolom már kilopták akik ráérnek :D de igaz túl bizakodó ez a most, jövő hétvégét megvárjuk akkor :)
emígy találtam egy a motoros portálról tipikus olvasót:
-
#9183 Kers nem lesz csodaszer, HSW-n van egy video, amin hiába nyomkodja az ember, nagyon nem sikerül lerázni az ellenfeleket...
-
#9182 Pénteken megjelenés szóval:) -
#9181 Olvastam:) vicces... még most sem sikerült felfogni hogy ez nem HC szim. -
#9180 ilyesmit videó alapján elég nehéz.. pl ebben a videóban sztem rendben volt a csúszás az előbbi ütközéseshez képest, szal nem lesz ez annyira rossz.
remélem a héten már jön valami kipróbálható verzió -
IXEMGabeo #9179 motorsportalon ilyet szóltak, hogy úgy kanyarodtak, mint a rallyban:D:D ne tudd meg, mennyire fikázzák, na jó ezek tipikus szimulátor profiknak képzelik magukat és nem jó nekik az "arcade" -
#9178 Attól még szép a trailer ! :)
Amúgy azért, mert szimulátorokat kedveled, ne utasíts alapon el mindent, ha ennek végre sikerül elérni a régebbi jobb árkád színvonalat( TDU, CRC, Flat Out, Race Driver...) akkor azért el lehet vele autózgatni ! ;)
Látványban, komplexitásban verhetetlen jelenleg. -
#9177 kis híján eléri ezt a színvonalat :)
-
#9176 Lassított, jól összekomponált, maximálisan a részletekre kihegyezett videó:) messze a legjobb amit eddig F1es játékból láttam, nagyon tetszenek az apróságok és a mozgások. -
#9175 ez valami kurvajóak lesz! remélem el is futogat majd..:/
-
#9174 epikus?:D
amúgy az eddigi legjobb videó:) -
Szabi1991 #9173 Hungaroring jól néz ki a végén :D -
#9172 [URL=http://www.formula1.com/news/headlines/2011/9/12533.html]F1 2011 "epikus" tréler[/URL]
Ez nagyon ott van! -
#9171 Miért, nem olyan? -
#9170 Félek a DRS olyan lesz, hogy benyomod és megelőzős az egész mezőnyt :S -
#9169 Akkor most már várja meg a 2011-et .. -
#9168 Pont kérni is akartam hogy a segítség mellé egy kis alázást szúrjál be!
Ezt már próbáltuk! -
barcames #9167 amerikában igen! -
barcames #9166 -
barcames #9165 [flash]http://www.youtube.com/v/JCRwu8EAAO0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB[/flas
reggelire! -
#9164 Ezt kell feltelepíteni : LINK
Gondolom Google luxus a környezetetekben ... -
GPx8 #9163 A legújabb videokártya driver van fent?