Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de úgy értem ha be van kapcsolva a fék segítség.
Jacek
sehogy! DX9 van es felkesz DX11😛

HIVATALOS:

"A codemasters bejelentette, hogy a patch a tesztfázis végsõ szakaszába érkezett,és a hét vége felé letölthetõ lesz.Állítólag terveznek még egy patchet, de arról még nincs hivatalos információ."

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

SirAlo
egyszeruen nem nyomod le a fekpedalt es nincs fek 😄😄 de am monzaba is kell fek !😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

ebben a játékban ki lehet kapcsolni a féket(mondjuk monzába ez jól jön a hosszú egyenesekben ahol csak egy kicsi kanyar van és ode nem kell fék)? de menet közben gombbal? Nem úgy hogy kilépsz a menübe. a challengeben az F3-mal ki lehetett kapcsolni menet közbe. ebbe a játékba lehet?
bakkerman
DX10-ben hogy lehet futtatni a gémet??? sehol nem találok erre valami beállítást :S

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
gondolom jobb szerzõdéseket kaphatsz jobb csapatoktól ha nagyobb a szinted

tommygear
am ez a szintlépés ami a versenyek után megy fel ez mire jó?
tommygear
ezért nem értem én sem
leho94
én volt hogy direkt hátsóját csaptam bele falba mer felidegesített, és semmi baja.. csak egy hátsó defekt

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

hátsó szárnya tört már le valakinek? abszurdnak tartom hogy valakibe tiszta erõbõl csakúgy belementem, ha ideges voltam és nem tört le senkinél a hátsó szárnya...ez nekem kicsit fáj még akkor is, ha én igazából elégedett vagyok az egész játékkal és a törésekkel sincs bajom egyedül ez az, ami nem jön be. Mondjuk ami már volt a GP3, GP4-ben is, ha kiesik egy versenyzõ kellene a sárga zászlós emberke, utána pedig daru vagy munkások ahogy tolják elfele a pálya szélére a versenyautót nekem ezek hiányoznak valahogy, de majd úgyis elõbb utóbb lesznek ilyenek is benne.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sziasztok
Aki lotussal csinálja az aktuális évadját az suzukában hova tudja behozni kvalifikáción a kocsit? Én g25el nyomom de 5mp-el simán le vagyok maradva még az utolsótol is,viszont más pályákon meg simán benne tudtam lenni vagy a 17ben vagy a 10-ben. Ennyire szar a lotus erre a pályára vagy ennyire nehéz pálya?

Tikal
totálkáros autot még nem láttam, de sokszor kicsusznak, megpördülnek, szárnyat törnek... azt leginkább akkor mikor rájuk fékezek és belém csusznak 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ezt: http://community.codemasters.com/forum/f1-2010-game-1316/432050-f1-2010-patch-news.html

Megnyugtatlak, 50%-on is ez van. <#rolleyes>

bakkerman
amúgy csak engem idegesít,hogy 10%-os versenytávon egyszerûen senki nem esik ki??? mindig 24-en futunk be a célba...:S

gera995
volt itt korábban valami patchrõl is szó h már készül v mi.... arrol mit lehet tudni?

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

bakkerman
valaki betudná linkelni a sun modot?? hogy eltúnjön ez a fos sárgaság,tiszta májbeteg a gém,de fasza 😄

az lehetetlen...practice 3-ban elvileg mindig 2-2 szett kell hogy a rendelkezésedre álljon bármit csinálsz

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

gera995
megnézem mit tudok monacoban 😛

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

<#eljen>

Szerintem csak minimális az autók közti különbség. Még ennél is lehetne jobbat jönni szerintem, ha nekiül az ember, akkor meglehet a 13-14.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Magnum PI
Ja és én szenvedek a careerben keményen, hogy leglább a 10 hely fölött végezek, mind a Williamsal mind a Lotussal. Szval fura mikor azt olvasom hogy mások meg verik õket mp-el..

Magnum PI
Én Williamsal toltam a careert, majd most Lotussal (ami egyébként sokkal kezelhetõbb érdekes), de most kipróbáltam ez a HR dolgot time trialban. Most vagy a time trial a bugos vagy nem számit hogy milyen csapattal vagy (majd megnézem redbull-al is), de itt az én idõm 3-4 gyakorlás után:

gera995
valaki 1 13 nál jobbat ?😄

gera995
javítottam a canadában elért idõmön... 1.13.429 :$

Csaó!

Én Virgin-el nyomom. És egész eddig folyamatosan utolsó vagy a körüli voltam. De úgy veszem észre,hogy idõvel fejlõdik a csapat. Most már lassan leautózom a csapattársam és kaptam 1-2 fejlesztést amik mûködnek is.
Plusz feltettem a kamera patchet és így tényleg jobban érezhetõ az autó.
tommygear
ugyan ez volt nekem tegnap
kidurrant egy lágy gumim a practice1-ben és még a versenyre se kaptam újat
ez valami bug sztem
Idõmérõn hogy lehet ugyanabból a keverékbõl új szett gumit kérni?
Az elõbb Q1-ben defektes lett a bal elsõm (kemény keverék). De az idõm elég volt a Q2-re így már nem mentem ki. Q2-ben mondom akkor kezdjünk kemény keverékkel, erre visszakapom ugyanazt a defektest. Akkor gondoltam felrakom a lágyat megyek azzal is pár kört, majd visszaváltottam próbaképp keményre, és még mindig a defektest kaptam vissza. Még a végén kiderül, hogy az egész hétvégén egy szett gumival megyünk azért van a verszeny közben ennyi defekt.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

thx
gera995
mi a legjobb körötök kanadába? nekem 1.15.744 RedBulall :$

leho94
csak 200000000x volt leírva, alt+enter

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Hi!

Van egy kis problémám, hátha tudtok segíteni. Egyszer valamiért leraktam a játékot tálcára alt+tab-bal, és azóta csak ablakban akar futni. A beállításoknál nem találok fullscrean módot vagy ablakosat. Valami tipp, hogy tudom megint rendesen futtatni?

Másik kérdés pedig már a játékon belül a kocsik fejlesztése. Elvileg megvan hol kell, de ott én nem látok semmit azon kivûl a pár kockán kívûl melyeknél semmit nem ír ki a progi, hogy mi mire való. Vagy még nem kaptam fejlesztést? 3. pályán vagyok.
thx
Tormiee17
hát pedig igaz 😊 második évbe virginnel lazán vb lettem,legend fokozaton semmi segítségge l😊

tommygear
F1 2010 – PC Teszt!
Köszi Gabisan!

Nagyon jól mûködnek a beállításaid. (Lighting.exe a Enviromental.exe, és a cameras.exe.

További jó játékot!

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

Tessék, itt van egy második hely, hála a pitet nem látogató Hamiltonnak, de egy kör múlva meglett volna. Köcsög lajos.<#idiota>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Jacek
Nem vagyunk egyformak😊 igen lehet nyerni virginel legend fokozaton, semmi segitseg, gumi/fuel szimulacio?😊 bekapcsolva😊

Jacek
Egyben valaszolok😊 szerintem az problema barmennyit is szimeztem, hogy legnehezebb fokozaton karrier modban az egyik legszarabb autoval megnyerem az elso versenyt😄

Én a felél sem hiszem el annak, amit itt egyesen összehordanak. Legend fokozaton Lotussal, meg Virginnel elsõ hely, na persze. Én kormánnyal nyomom, de még így is van kihívás, alacsonyabb fokozaton is.

Hogy a viharba vagytok ti elsõk Virginnel? engem már a 20. kör körül leköröz az elsõ. Szerintem nem vagyok egy lassú kapitány de körönként 5mp-et simán kapok. :p és elég sokat játszottam f99-02c-vel, tehát még a pályát is vágom nagyjából.
ripso7
helló
az miért vanhogy csak 164 km/h-val tudok menni nem megy gyorsabban
meg a rajtnál csak pörög a kerék de nem megy elõre semmit
válaszokat köszönöm
ja meg ha tudnátok egy kb-belüliautóbeállítást mondani köszi
helló

olyat hogy lehet hogy megjelölöd a riválisodat??? vagy mikor lehet ?
Tikal
ja és BMW Sauber...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Monte Carlo - végül 15ik lettem, 11rõl rajtoltam mert kaptam egy 5 helyes büntetést, megtoltam valakit kicsit az idõmérõn, pff, szerintem meg csak hamar fékezett 😄 Egyébként 7ik helyig sikerült magam feltornázni, csak aztán box kiállás után ide dobott vissza, persze a köridõim nem voltak olyan jók, mert elég óvatosan mentem, nem akartam falhoz csapni 😊

JUVEfun
köszi <#worship>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

oneal1
Vateran lattam,mar kérdeztek többen az eladotol,en gyorsan leutottem😊

!Forza Ferrari!

Ne az elsõ 4 pályával vitézkedjetek!!
Azokon még kört is ki lehet osztani jó párnak..
Ott van Barcelona,Monaco,Szingapur és Suzuka,ott kel nagyfiunak lenni
Kb 2 órával ezelõtt Monzában leköröztem a csapattársamat Vettel,az utcsó 5 körre elkezdett esni az esõ..

Tényleg vannak nagyon könnyû versenyek,mondhatnám a 70 %-a,de akkor is izgalmas szerintem és a lényeg,hogy pontosak a pályák,jók a féktávok

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Totti5
Oké HC vagy ( valamilyen szinten én is ), kormánnyal tolom, szinte minden pályát ami sok éve helyszín ismerek mint a tenyeremet a minimum 1000kör/pálya után amit F1Cben, Rfactorban lenyomtam és ráadásul nem vagyok egy lassú pilóta sem ( UFÓ gyors sem persze ). Az AI jól van belõve, kontrolleres, nem HC szimeseknek ez bõven jó és izzasztós. Ezzel tisztában kell lenni, mert ez nem a fejlesztõk és nem is a játék hibája, de ettõl függetlenül nem egy sétagalopp a dolog és azért pályánként változnak a dolgok, van ahol jó vagyok van ahol kevésbé. Volt ahol simán nyertem Williamsal, volt ahol bele sem szóltam a dolgokba ami az élen történik, mert lehetne olyan is hogy minden pályán nyer az ember csattintásra, na akkor lehetne mondani hogy könnyû és értelmetlen, de ilyenrõl nincs szó.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

JUVEfun
HOL?

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Valóban zavaró, hogy minimálisan megsúrolom a falat, és invalidated lap + next lap ... FY