Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A codemasters bejelentette, hogy a patch a tesztfázis végsõ szakaszába érkezett,és a hét vége felé letölthetõ lesz.Állítólag terveznek még egy patchet, de arról még nincs hivatalos információ."
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Aki lotussal csinálja az aktuális évadját az suzukában hova tudja behozni kvalifikáción a kocsit? Én g25el nyomom de 5mp-el simán le vagyok maradva még az utolsótol is,viszont más pályákon meg simán benne tudtam lenni vagy a 17ben vagy a 10-ben. Ennyire szar a lotus erre a pályára vagy ennyire nehéz pálya?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
Szerintem csak minimális az autók közti különbség. Még ennél is lehetne jobbat jönni szerintem, ha nekiül az ember, akkor meglehet a 13-14.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Én Virgin-el nyomom. És egész eddig folyamatosan utolsó vagy a körüli voltam. De úgy veszem észre,hogy idõvel fejlõdik a csapat. Most már lassan leautózom a csapattársam és kaptam 1-2 fejlesztést amik mûködnek is.
Plusz feltettem a kamera patchet és így tényleg jobban érezhetõ az autó.
kidurrant egy lágy gumim a practice1-ben és még a versenyre se kaptam újat
ez valami bug sztem
Az elõbb Q1-ben defektes lett a bal elsõm (kemény keverék). De az idõm elég volt a Q2-re így már nem mentem ki. Q2-ben mondom akkor kezdjünk kemény keverékkel, erre visszakapom ugyanazt a defektest. Akkor gondoltam felrakom a lágyat megyek azzal is pár kört, majd visszaváltottam próbaképp keményre, és még mindig a defektest kaptam vissza. Még a végén kiderül, hogy az egész hétvégén egy szett gumival megyünk azért van a verszeny közben ennyi defekt.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Van egy kis problémám, hátha tudtok segíteni. Egyszer valamiért leraktam a játékot tálcára alt+tab-bal, és azóta csak ablakban akar futni. A beállításoknál nem találok fullscrean módot vagy ablakosat. Valami tipp, hogy tudom megint rendesen futtatni?
Másik kérdés pedig már a játékon belül a kocsik fejlesztése. Elvileg megvan hol kell, de ott én nem látok semmit azon kivûl a pár kockán kívûl melyeknél semmit nem ír ki a progi, hogy mi mire való. Vagy még nem kaptam fejlesztést? 3. pályán vagyok.
thx
Köszi Gabisan!
Nagyon jól mûködnek a beállításaid. (Lighting.exe a Enviromental.exe, és a cameras.exe.
További jó játékot!
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
Tessék, itt van egy második hely, hála a pitet nem látogató Hamiltonnak, de egy kör múlva meglett volna. Köcsög lajos.<#idiota>#idiota>
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
az miért vanhogy csak 164 km/h-val tudok menni nem megy gyorsabban
meg a rajtnál csak pörög a kerék de nem megy elõre semmit
válaszokat köszönöm
ja meg ha tudnátok egy kb-belüliautóbeállítást mondani köszi
helló
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Azokon még kört is ki lehet osztani jó párnak..
Ott van Barcelona,Monaco,Szingapur és Suzuka,ott kel nagyfiunak lenni
Kb 2 órával ezelõtt Monzában leköröztem a csapattársamat Vettel,az utcsó 5 körre elkezdett esni az esõ..
Tényleg vannak nagyon könnyû versenyek,mondhatnám a 70 %-a,de akkor is izgalmas szerintem és a lényeg,hogy pontosak a pályák,jók a féktávok
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10