Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
tud nekem adni valaki egy jó setupot g25-höz?
be volt állítva már tök jól de úgy indítottam a játékot hogy nem volt bedugva a kormány és mindet elfelejtett,ami volt visszaállítottam de nincs ffb ha pl rámegyek a rázóköre meg nagyon érzékeny lett.
elõre is kösz
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
akkor ha jól értelmezem akkor úgy lehet gumi stratégiát változtatni verseny közben, hogy megnyomom a box kérés gombot (hogy bemennék a boxba)
és utána 1,2,3,4 gombok valamelyikét és ott kilehet választani az esõs gumit?
Kimi - The King of Spa
bocs hogy ilyen tudatlan vagyok de melyik gomb a quickmenû??
Valaki segítsen hogy hogy tudok a karrierben csapatot váltani ? 23 as szintû vagyok.
MAN Forever ---> After Scania !
Hello.
Karriert kezdtem el a játékban a Force Indiával. Mikor kapok szerzõdést más csapatoktól? Tudom, ehhez viszonylag jól kell teljesíteni, de õk keresnek meg engem szerzõdéssel majd ugye? És a szezon végén, vagy közben?
Köszi elõre is. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
SeanJRRussel
2010. okt. 03. 13:26 | privát | válasz erre | #5668
Ne haragudjon meg senki,de nem értem h nem lehet q3 ba bekerülni...
vagy egyáltalán motort választani karrieren belül hol lehet?
Vivimos por ti, vence por nosotros.
practice alatt defektem volt lágy keveréken, visszamentem a boxba és még a versenyre se kaptam új szettet lágy keverékbõl, mi a jó élet ez?????
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Valencia-ba a vége elött 2és fél körrel kifogyott a benya...
6. helyen mentem és igy beértem 18.nak :S az volt a mázli, hogy az utolsó kanyarban kaptam kört az elsõtöl és leintették a versenyt XD, szoval csak másfél kört kelett mennem 😛
de ez bug, vagy széthalytottam volna a gépet?
mondjuk ezzel a motorral 3 versenyt mentem már 100%on 😄
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
A segítségeteket szeretném kérni! Minden nemû módosítás vagy állítás nélkül a programban minden hangom vízhangos lett. Borzasztó.A feltelepítés óta semmi gond nem volt vele gépben sem lett semmi kicserélve. Pár nap után ma elõvettem és rettenetes. Mivel a programon belül sehol nem találtam audio beállításokat (csak a csúszkákat) ezért elakadtam.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Gp és TT az felejtõs
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
kedvenc pálya amúgy neked melyik?
nekem Montreal, Valencia, Monza, Abu Dzabi és talán Melbourne...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A 38as idõ TT-s.
nekem max 1:41 volt itt a legjobb még asszem az egyik Williamssel
Különben meg aki sír,nyugodtan menjen segítséggel iylen idõket,kíváncsi vagyok hogy képes lesz e rá.
felraktam az új Ati drivert és azóta nem mûködik,amikor elindítanám akkor hibaüzenettel kidob.
már újra is raktam a játékot de nem segített
5let?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A sebességmérõt olyannak akarták, mint a közvetítésnél, csak az LG nem egyezett bele.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Egy profilnál csak egy karrier lehet