Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JUVEfun
<#worship>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Köszönöm,ez tényleg jó beállítás.

JUVEfun

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Hy! Szerintetek milyen módokat érdemes letölteni a játékhoz?

sziasztok
tud nekem adni valaki egy jó setupot g25-höz?
be volt állítva már tök jól de úgy indítottam a játékot hogy nem volt bedugva a kormány és mindet elfelejtett,ami volt visszaállítottam de nincs ffb ha pl rámegyek a rázóköre meg nagyon érzékeny lett.
elõre is kösz

Egyszerûen kiválasztod az esõs gumit a quickmenuben (1-2-3-4) és bemész a boxba.Ennyi
norbee46
Nah megvan a VB gyõzelem! Én maradok a 2. évben is a bmw sauber-nél?!

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

köszönöm
akkor ha jól értelmezem akkor úgy lehet gumi stratégiát változtatni verseny közben, hogy megnyomom a box kérés gombot (hogy bemennék a boxba)
és utána 1,2,3,4 gombok valamelyikét és ott kilehet választani az esõs gumit?
dr Kotász
Kihajtasz a boxba, és a szerelõkkel esõgumit rakatsz fel.
Helló! Verseny közben hogy tudok esõ gumira váltani??
rototti
Alapértelmezetten az 1-2-3-4 gombok, de a myf1/controls-ban a quick menu left/right/up/down résznél tudod ezeket módosítani.

Kimi - The King of Spa

A kontrolleren a D-Pad és a kormányon is.Ha billentyûzet akkor nem tudom.Nyomkodd végig a gombokat.
sziasztok
bocs hogy ilyen tudatlan vagyok de melyik gomb a quickmenû??
oneal1
menj gyorsan, nyerj párat😄

ezek után ajánlanak majd szerzõdést a csapatok

!Forza Ferrari!

Edem 7
Hello !
Valaki segítsen hogy hogy tudok a karrierben csapatot váltani ? 23 as szintû vagyok.

MAN Forever ---> After Scania !

Nohab
nem
A patch már megjelent?
Japep

Köszi. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

A szezon közepén is kapsz szerzõdést de nekem mindíg ugyan attol a csapattol kaptam, amivel mentem.A lényeg hogy egy idõ után az interjúkban megkérdezik hogy ki a riválisod.Ott akit választasz azt próbáld megverni és a szezon vége felé kapsz tõlük szerzõdést és beülhetsz a riválisod helyére.
Japep

Hello.
Karriert kezdtem el a játékban a Force Indiával. Mikor kapok szerzõdést más csapatoktól? Tudom, ehhez viszonylag jól kell teljesíteni, de õk keresnek meg engem szerzõdéssel majd ugye? És a szezon végén, vagy közben?

Köszi elõre is. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Szerintem te ilyen szempontból ne osszál ki senkit ez után a kommented után:
SeanJRRussel
2010. okt. 03. 13:26 | privát | válasz erre | #5668
Ne haragudjon meg senki,de nem értem h nem lehet q3 ba bekerülni...

Quickmenu gombokat kell nyomkodni vezetés közben ha gumival, szárnyállással vagy motorvezérléssel akarsz variálni.
Totti5
setup képernyõ "engine"

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Casillas
ezt hogy lehet megnézni, hogy melyik motor mennyire "kopott" már el?
vagy egyáltalán motort választani karrieren belül hol lehet?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

tommygear
ez már megint mi? mondja el valaki

practice alatt defektem volt lágy keveréken, visszamentem a boxba és még a versenyre se kaptam új szettet lágy keverékbõl, mi a jó élet ez?????
Most én is szívok a hanggal, konkrétan néha elmegy a jobb oldal. Gondoltam kipróbálom amit írsz, de a dxdiag-ban állítás hol van? Win7 64bit

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

gyáááááá
Valencia-ba a vége elött 2és fél körrel kifogyott a benya...
6. helyen mentem és igy beértem 18.nak :S az volt a mázli, hogy az utolsó kanyarban kaptam kört az elsõtöl és leintették a versenyt XD, szoval csak másfél kört kelett mennem 😛

de ez bug, vagy széthalytottam volna a gépet?
mondjuk ezzel a motorral 3 versenyt mentem már 100%on 😄
Sziasztok!Verseny közben melyik gombal lehet gumi taktikán változtatni?A segitséget elõre is köszönöm.
Köszönöm sikerült!
start menü-futtatás, itt beírod, hogy dxdiag, a hang fülön leveszed a hardveres gyorsítást 0-ra.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni! Minden nemû módosítás vagy állítás nélkül a programban minden hangom vízhangos lett. Borzasztó.A feltelepítés óta semmi gond nem volt vele gépben sem lett semmi kicserélve. Pár nap után ma elõvettem és rettenetes. Mivel a programon belül sehol nem találtam audio beállításokat (csak a csúszkákat) ezért elakadtam.

Segítségeteket elõre is köszönöm.
SeanJRRussel
Igazából szeretem mindegyiket,de talán a kevésbé jók az Abu Dzabi,Monte Carlo meg Szingapúr ezeken nagyon éasznál kell lenni.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

szép! de engem csak a !carrierbe! futott érdekel és abból is az idõmérõ..
Gp és TT az felejtõs

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

oké😊

kedvenc pálya amúgy neked melyik?

nekem Montreal, Valencia, Monza, Abu Dzabi és talán Melbourne...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

SeanJRRussel
Full asist

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

gondolom be van nálad kapcsolva a kipörgésgátló...sokan mondták szinte kizárt, hogy anélkül tudj menni billen fõleg a gyors kanyarokban...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

GP modban a hajam kihullott mire 40 alá mentem 😊
A 38as idõ TT-s.
SeanJRRussel
Én meg billentyûzetes vagyok.

és ne felejtsd el, sziszifusz kormányos én gamepaddal tudtam menni 1:41-et egyszerû GP módban jó beállítással

Nem Wiliamsel kell menni, az alapból lassabb. Red Bullal kõröztem. 😊
SeanJRRussel
nekem is 41 volt a legjobb talán 40 et mehettem volna mert nem volt tökéletes de 38 már gyilkos<#taps>

sziszifuszi munka lehetett grat😄

nekem max 1:41 volt itt a legjobb még asszem az egyik Williamssel

1:38.2, kis gyakorlás után.
SeanJRRussel
Nem értem mért kell belekötni a másikba mindig hogy hogyan játszik???Szakadjatok már el errõl a kormányos segítség nélküli menetrõl.Van aki nem szenvedni akar meg agyát felbaszni hanem élvezni a játékot és gurulni.Azok akik meg verik a mellüket hogy jaj én legenden megyek meg 200 al tudok csak menni a pályán mert csúszik az autó hûûû de király vagyok 20. hely mindig megvan ti meg itt minden segítséggel 1. vagytok kúrva gyors körökkel...ellehetne már felejteni ezt a hülyeséget.Nekem abs be van kapcsolva meg csúszkálás sincs mert hülyeségnek tartom h fékezek és kanyarodni nem lehet mert a kerék blokkol rögrön.Iylen nincs a forma1 ben,kerék akkor blokkol ha már izomból nyomja és féktáv végén van...

Különben meg aki sír,nyugodtan menjen segítséggel iylen idõket,kíváncsi vagyok hogy képes lesz e rá.

Ezt a fordulatszám mérõt honnan lehet megszerezni?
Firerock
VAlaki tudna segíteni abban hogy (újra) mûködjön az ENB mod?
felraktam az új Ati drivert és azóta nem mûködik,amikor elindítanám akkor hibaüzenettel kidob.
már újra is raktam a játékot de nem segített
5let?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

oneal1
vissza tudom nézni valami menüpontban a korábbi pályákon futott idõimet?

!Forza Ferrari!

Nohab
A replay a többi codemasters játékhoz képest javulást mutat. Például a Gridnél csak a kocsidat láttad, de a pályát nem.

A sebességmérõt olyannak akarták, mint a közvetítésnél, csak az LG nem egyezett bele.
zolee145
Szerintem az 4800+ os Athlon nagyon sovány ahhoz a 4870-hez. Nekem 4850-es Radeon van és simán megy, semmi gond.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Lépj át az õ profiljába a dashboard-nál
Egy profilnál csak egy karrier lehet