21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#9647 mirror -
Crome #9646 Persze, valóságban az sincs, hogy egy nap alatt x darab nagydíjat futhatok vagy újra kezdhetem a karrierem, nem? Viszont ha valamit beleraknak a játékba, az azért jó, ha nem csak 99%-ban működik, mert annak nem látom semmi értelmét, hogy az első leintése után miért ne lehetne fb-et használni. -
#9645 De angolul hogy van ? Még nem vagyok perfect :D -
#9644 Grafikai beállításoknál. -
#9643 vissz.pill tükröt, hogy kell bekapcsolni ?? -
#9642 ez volt a kedvenc kamera packom!
Biztos működik? Nem bugos? -
MinimumGame #9641 Singapore
-
#9640 ha véget ér az 5 szezon a 2010.ben akkor mi történik? Kezdődhet előröl az egész, vagy kaphatok esetleg még egy szerződést? Újra a ferrarihoz kerültem, de ott már versenyeztem és a mercihez szeretnék menni, ha nem lehet akkor inkább elkezdek egy új 5 szezonost.. -
#9639 drs van mindegyikbe, kers meg a 3 kis csapatnak nincs. -
#9638 Melyikek az alap kocsik amikben van drs v kers v mindkettő? :D -
#9637 valóságban sincs flesbek -
Bacsa09 #9636 Nyisd meg "hardware_settings_config.xml"-t (Dokumentumok\My Games\FormulaOne\hardwaresettings) Wordpaddal és keresd meg az "<audio card>" részt, és írd át h így nézzen ki:
<audio_card>
<audio mixing="software" reverbs="1" voices="100" />
</audio_card>
Mentsd el, aztán nyisd meg a "hardware_settings_info.xml"-t. Itt is keresd meg az "<audio card>" részt (vhol az alján van), és írd át erre:
<audio_card audioEnabled="true">
<unsupported type="hardware" index="0" voices="0" />
<mixing type="software" index="1" voices="192" />
<unsupported type="rapture3D" index="5" voices="0" />
</audio_card>
Mentsd el ezt is. -
#9635 Nem kell hibázni ,ez ilyen! :)
Ha meg hibázol, majd legközelebb jobban sikerül ! ;) -
#9634 Én nem tudom beállítani az autót mégis élvezem a játékot :) Lelkes amatőr vagyok :D -
Crome #9633 Nem azzal van gond, hogy bukom a helyet, hanem hogy az első leintése után már nem lehet flashback-et használni a javításra, ha hibázol. -
#9632 Mikor indul a játék, nem entert nyomsz a start képernyőnél, hanem a kormányon egy gombot, amivel továbblép ( mindegyiken más, nekem pl. a verseny/auto stat. képernyő gombja az )
Nekem eltűnt a kormány lag, hogy az override cuccnál beállítottam a steering wheelt, deadzone 0 mindenhol, 10% linearitás. -
#9631 Mert egy rakat sz.r az input része!
Nem értem miért kell bele ez a sok autómatikus beállítgatás, aki nem tudja belőni magának ne jászon vele!
De vicc, hogy nálam pl simán átír valamit a logitech profilban, és egyszerűen nem tudom középre kalibrálni a kormányt, mindig félre áll kicsit!!!
Külföldi fórumok is tele vannak ezzel, és az input laggal.
ez miat simán egy gyenge 1 pontot adok ennek a játéknak a 10-ből, pedig lehetne jobb is ... -
GPx8 #9630 Köszi. Most már állítgatom magamnak, csak elég babra munka. De legalább így tényleg olyan lesz, ami nekem ergonomikus...
A kormány beállításokat nem jegyzi meg, pedig az offline live profilomba ment. Mitől lehet ez? -
viga #9629 valami olyasmi dereng hogy át kellet írni valamit talán a system mappába ez a f1 2010-nél volt és utána nem visszhangzott.talán lehet hogy itt olvastam? -
#9628 Én mivel nagy béna vagyok, és csak a fékezés van kikapcsolva, így első versenyem Force Indiával intermediet nehézségen időmérőn 3.-ik, versenyen már az eggyel nehezebben egy defekt miatt utolsó. ÉS nem bírtam senkit utol érni. Annyira azért nem mehettek el a HRT-k. Utolsó körben (20%-os volt) utolértem Liuzzit és megelőztem (nehezen :D ) kifogyott az üzemanyag és 140 el bebaktattam a célba. :D Maradok az intermedietnél, és inkább mindent megnyerek :D Majd ha jobban megy a vezetés feljebb kapcsolok :D -
viga #9627 Segítsetek!!!A játék rettenetesen visszhangzik,a hangkártya driver frissítve van.A f1 2010-nél is volt ilyen probléma mikor fel raktam a patch-ot de már nem emlékszem mit kellet csinálni. -
#9626 szingapúrban 1:38 111 hm itt meg tú gyorsan lehet menni, ettől tuti vannak jobb idők is. ez nem lett az igazi ha nézzük a valóságot, monzában elmaradok a rekordtól csak 1. 22 040 lett. de ami legérdekesebb aztán spaban esős beállítások után ugye száraz verseny, ez most nagy divat ebben a kiadásban és 1, 46 643 ami megint jobb mint a mostani legjobb.
nah jó befejeztem, ne várjam el játéktól hogy pontos legyen a pálya-autó viszony. -
#9625 de intermediet fokozaton mire fel mennek 1, 51 es időket esőben spa ban az AI-k? mikor nekem 1, 53 is nehéz (16 helyet érne ha nem raknám erre a pályára amatőrre mindjárt :D) a körrekord 1.47 és valamiért sejtem az szárazon volt a valóságban :D -
#9624 szerintem is lehetne sokkal érzékenyebb meg többször bedobni random pl első évemben nem is volt, a másodikat inkább 3 körös versenyekkel csinálom nem várom én a safetyt :D -
nono28 #9623 Ausztrália versenyen volt hogy két a AI összement és nemjött be a safety car,pedig sok törmelék volt a pályán! -
#9622 És ebben mi a hiba, ha belerongyolsz a falba még jó, hogy bukod a helyet! :D -
Crome #9621 Ez kár, azt hittem ez már nem lesz így a játékban. Gondolom akkor az is megmaradt, hogy amint leintik az első helyezettet, onnantól megint nincs flashback és ha utána hibázol, akkor bukta az egész. Én már jártam így. Abu Dhabi-ban 7. helyen az utolsó előtti kanyart elszúrtam, közben az első már átment a célon, innentől kezdve meg nem lehetett fb-et használni, úgyhogy buktam a 7. helyet. Pedig akkor még nem a gép irányítja a kocsit... -
#9620 Úgy látom a padlólemez is kapott :-P -
#9619 a csapat panaszkodott hogy nem segítek eleget a fejlesztésben, ezért kifejlesztettem egy új szárnyat
-
#9618 Abu Dhabi féle tepsi pályától nincs rosszabb.. -
spiczi91 #9617 nem -
#9616 Balfasz linkelés, itt a magyar: Link
Magyarul van az oldal és a hun linket nem teszik ki, lol. -
#9615 itt -
#9614 Valami kis segítség érdekelne, nem a kötekedés... -
HUmanHunter #9613 bizonyos esetekben lehet flashbackelni, a gép irányította részek elé közvetlenül nem sajnos [boxbejáratban félig füvön padlógáz-szép 180 volt de első helyről nem nyerő, gép rögtön átvette az irányítást megcsinálta a boxmunkát és mire visszaértem 17. voltam, flashback nemlehet mert nem lehet a hiba előttig visszatekerni] -
#9612 Melyik warez verzió? -
#9611 Problem not solved... :( -
#9610 semmi! :D -
nono28 #9609 Aha értem,köszi. -
#9608 omg!.. -_-xdd
a flasback az amikor a visszajátszásban újra tdod nyomni azt a részt ahol hibáztál.. pl kicsúszol.. megnyitod avissza játszást.. tekersz oda ahol még jónak találod (nem csúsztál ki) és nyomsz egy f12-őt!!!