Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
hardon😊

Tök mind1..a Lotussal is lehet pole is és win is,legalább is Monacoig tuti..
1.5-2 mp el lassabb az élautóktól.de ez még igy is elég arra,hogy nyerni lehessen vele,bár kétségtelen,hogy izzadós..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Bocs, nem ide akartam. <#whatever>

Fordítókat és lektorokat még mindig keresek a játék fordításához!
Akit érdekel, az zaklasson.

Jacek
tevedes😊 a valo eletben o a legerosebb a jatekban a leggyengebb.
Virgin/HRT/Lotus a sorrend a jatekban!!

Még valami hol lehet letölteni a patchet?
A googlen nem találom.
amikor megnyomom a num 4-et akkor behozza nekem hogy motor szárny meg még valami 3. cuccot.AZ mire jó?
A patch egyébként mit javít ki?Elõre is köszi.
Köszi megnézem!
Bergkamp10: Sz6tem menj át a Lotushoz Ha belegondolsz õ az újoncok között a legerõsebb majdnem benn van a Q2-ben is! Sztem az ha kicsi is de elõrelépés! De te tudod!

épp most nyomtam le egy futamot 16. lettem ami Virgin másodpilótával a mostani erõsségi szinten jó eredmény, de a korább könnyebb nehézségi fokon elért jó eredményeim miatt a csapat elvárásai is emelkedtek 12. helyet várnak el a fejlõdéshez, az hard segítség nélkül nem nagyon fog nekem menni.. közeledik a vége fele a szezonnak és csak a virgin ajánlott új szerzõdést( elsõ pilóta) legalább a Toro Rosso nyomna valamit Hrt Lotusba felesleges átmenni akkor inkább maradok még egy évet Virgin 1 ként és már nem lesznek a szezon eleji irreális eredmények hardon.
Látod jobb oldalt azt a csúszkát? Na azt használd.

Hy! Az ellenfelek tudását hogy tudom növelni, mert már kicsit unalmas hogy Lotussal célegyenesben Mclaren-re ráverek 10 m-et...

+ a törést hol tudom beállítani? A grand pix menü alatt törik az autó de a carrier modban nem.
Elõre is köszi a segítséget!

Jah és még annyit akartam kérdezni, hogy szerzõdést az utolsó futam elõttig ajánlanak, vagy a szezon vége után az új elõtt is érkezhetnek?
Sziasztok!

Én lehet jól megszívattam magam. Elsõ idényem a Virginnel kezdtem másodpilótaként 5 éves karriert. Kezdetben segítségekkel könnyebb fokozoton, majd ahogy fejlõdtem versenyrõl versenyre nehezítettem. Most hardon nyomom segítség nélkül Monzánál járok végre helyre került az erõszint, a csóró Virginnel 19-20 hely elérése jön össze általában. A gond az hogy mielõtt kinõttem egy nehézségi szintet elég jó eredmény értem el adott versenyen így a vb listán 15 vagyok így a kiválasztható riválisomat nem sok esélyem van megverni jelen beállítások mellett. nem akarok visszavenni. A Virgin már felajánlotta az elsõ pilóta ülést következõ évre de mennék egy szinttel feljebb, kapok így másik szerzõdést? a rivális csapata már kb le se szar miután kétszer jobb helyen végzett nálam az emberük.. köszi a választ!
Hát nemtom.. mekkora szintig jutottál?
Én a Torro Rossoval kezdtem hardon,de már Monza után az összes csapat ajánlott szerzõdést..
Aztán a köv. évben már a Hungaroringen wb lettem és úgyszintén mindenhonnan kaptam ajánlatot.
Lenyomtam a 3 évet ,újra kezdtem ezúttal Lotussal,(5 éves)most járok Monaconál,de ezzel is csak pole és win idáig..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Én amikor átraktam a gépem a régi 4/3-mas 17-esemre, nem fért rá. Persze lehet a beállításoknál kellett volna trükközni képarány, mittomén. Õszintén szólva elkönyveltem, hogy nem fér ki és kész, szintén "T-cam".
Ahogy nézem mindenki a fenti kamera állásból nyomja, próbáltam párszor sisaknézettel, de alig látni a hepehupásabb pályákat, annyit meg sosem mentem egy-egy pályán, hogy tényleg fejbõl nyomjam.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Casillas
nálam volt simán 1280*960-ban is (T-camból belefér a képbe), de mikor visszavettem low-ra, akkor szürke négyzet lett helyette

Vivimos por ti, vence por nosotros.

JUVEfun
<#nevetes1>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Sziasztok!

Sikerült egy brutál jó kört mennem a Brazil pályán!

És wide kijelzõn.

dr Kotász
Bocsánat, nem tudtam... Ezek szerint nálad a tükrök feketék?
ezek a kiscsapatok milyen kis kétszínûek.. a spanyol nagydíjon a versenyen simán futnak olyan köridõket amivel vígan bent lettek volna a Q2 elejében... persze az idõmérõn sehol nem voltak csak a versenyre javultak fel kb 3-4 mp-et 😄 sûrû anyázás és alt-F4 lett belõle, hogy még velük sem sikerül lépést tartani 😄 majd talán holnap 😊
JUVEfun
köszi <#rinya>

Casillas
magasabb grafikán van csak sajnos

Vivimos por ti, vence por nosotros.

JUVEfun
Tehát : sehogy...

dr Kotász
Az oldalra nézés gombokkal.
JUVEfun
Bocsánat , ha volt már : tükröket , hogy tudom beállítani ? (hogy legyen?)

És lesz második patch? 😄

adam46
Ez jó hír remélem nem lett nagyobb, mint 70 mega, mert akkor én is le tudom tölteni LIVE-ról xboxra ^^
Amiga
Kész a patch, hamarosan tölthetõ!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

lolSL
elkészült a patch.

The patch is now in submission with Microsoft and Sony for all 3 platforms, and once this process has been successfully completed the patch will be released, ready for you to download.

Csupi05
Sziasztok. Van esetleg valaki aki ps3-on neten játszik? Szívesen csatlakoznék hozzá Én is. Angol account-om van, de ha kell csinálok magyart, azon ne múljon.😊

PS3 slim 120Gb... PSN: Csupi-87_04

Változtasd meg a gombkiosztást, így érzékelnie kell a kormányodat.

Sziasztok,

Lenne irányotokba egy kérdésem, talán tudtok segíteni.. 😊 Nagyon jó a játék, de felmerült egy kis probléma, mely a következõ:
A játékon belül sajnos nem sikerül beállítani a kormányt (Logitech MOMO Racing), az advanced wheel settingsre még rá sem enged lépni.. Így nem tudom beállítani a kormány érzékenységét, és a force feedbacket sem.
A PC-n Win 7 operációs rendszer van.

VILLARREAL CF mindörökké!

Akarom mondani, Alt + Enter

Ez aztán a ritkán elõforduló kérdés. <#bee1>
Alt+Tab

Sziasztok!
Segítségeteket kérném,mégpedig abban,hogy ewgyszer alt+tab-al kiléptem a játékból,majd visszaléptem és kis ablakban rak vissza. Most már úgy is indul a játék,ha rámegyek,h teljes méret nem teszi ki full screen-be hanem látszódik az ablak és a tálca,hogyan lehet ezt visszacsinálni? Segítségeteket elõre is köszönöm! Üdv.

Sziasztok!

Húúú tök jó!100% versenytávon 7 éves szezonnal Lotussal kezdtem (Hard,Legend)
1.szabadedzés:21. lettem
2.szabadedzés:18.
3.szabadedzés:17
Idõmérõn nagy nehezen bekerültem a Q2 be és 14. lettem mert sikerült menni egy jó kört.
A versenyen ugye 18. nak kellett lennem de 15 lettem 1 helyet visszacsúsztam de nagyon érdekes verseny volt Kobayashi,Hülkelberg és én 3as bolyba mentünk egész végig aztán így futottunk be 15. lettem
Jön Ausztrália 😊
Egy olyan kérdés lenne, hogy replay-nél ugye automatikusan váltogatja a kamerákat. azt nem lehetne valahol meg módolni, hogy csak külsõ kamera verziót adjon? ne váltogassa. ilyen Mód érdekelne T-cam nézetben is. de ott is ne váltogasson. Köszi.

rototti
ITT kicsit részletesebben. Van XP-re, W7-re külön. A #3 pont a tiéd.

Kimi - The King of Spa

rototti
Valszeg a replay fájl mentése okozza nálad is a problémát. Gondolom a peccsben majd javítják.
Elvileg van rá megoldás, de biztosat nem tudok linkelni, mert nekem nem volt ilyen gondom. Google-on keresgélj "f1 2010 replay problem" kulcsszavakkal sztem találsz majd alternatívákat.

ITT van egy leírás. Hát nem egyszerû, de egy próbát megér, ha nagyon zavaró a probléma.

Kimi - The King of Spa

pointer4
hellomenjegykörösöket
fekete0012
hello van valami jo megoldás szagato játékra elsö kör nem szaggat

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

Edem 7
Mára elégvolt 😊 A Brazil meg az Abu Dhabi kiütött most 😄 Habár érdekes volt az Abu mert az elején ugy kilõttek h 2x er is viszakellet elõznöm Vettelt meg Webbert de a fura hogy az elsõ kör utána 10 másodpercel maradtak hátra egészena végéig 😮 Nembaj mert így nyugisvolt 😄

MAN Forever ---> After Scania !

rototti
Erõsebb autóval indultál, ezért gondolom neked késõbb fogja felajánlani. Akik lotussal, hrtvel stb-vel indultak, azoknak kb. az elsõ szezon vége felé adnak ajánlatot. Meg ez függ attól is, hogy ki mennyi szezont állított be az elején.
Nyomasd tovább, jön az ajánlat, no para. 😊

Kimi - The King of Spa

Edem 7
Minden versenyen elsõ lettem így az összesítettben is. HA a csajra rámegyek nincs senkinél semmilyen kör csak az én csapatomnál egy fehér ( Force India )

rototti
Hát ha nem mindig utolsó voltál, akkor kellett volna kapnod. A paddock résznél a "kamion"-on belül a csaj-ra ("agent") kellene rámenni. Ha valamelyik csapat neve mellett látsz egy kis fehér kört, rajta fekete négyzettel, akkor arra menj és felajánl egy szerzõdést, amit vagy elfogadsz vagy nem.
A félkör azt jelenti, hogy felfigyeltek rád.

Kimi - The King of Spa

rototti
Azért csak a wing-et éred el, mert idõmérõn vagy gyakorláson mész. Ott ugye felesleges a gumit kiválasztani menet közben, mert a boxban van idõd kiválasztani. A kerékbeállítás csak versenyen érhetõ el.

Betolás dolog mögött az áll, hogy az autót meg kell tankolni. Mivel idén már nincs tankolás a futamokon, így leszerelték a tankolócsöveket. Csak a boxon belül tudják újratankolni a verdát, így be kell tolni. Persze lehet azt mondani, hogy de én 10 körre tankolom meg és akkor ne toljanak be, de ki az aki 10 körre megtankolt autóval megy ki GYORS kört menni???
Ettõl függetlenül igazat adok, lehet, hogy kicsit itt túlzásba vitték a részleteket.

Kimi - The King of Spa

Edem 7
Hello !
Lenyomtam egy teljes szezont. Nem kellet volna kapnom szerzõdéseket más csapatoktol ?

Ez a betolás dolog engem is érdekelne !!
Az miért van, hogy a gyorsmenüvel én csak wing-et érem el? Valahogy nem tiszta nekem ez a része a dolognak, hogy mûködik. Az is fura, hogy ha bemegyek boxba, mindig betolnak, azt nem lehet kérni, hogy kint cseréljenek gumit aztán go tovább az edzésen, idõmérõn?