Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.5-2 mp el lassabb az élautóktól.de ez még igy is elég arra,hogy nyerni lehessen vele,bár kétségtelen,hogy izzadós..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Akit érdekel, az zaklasson.
Virgin/HRT/Lotus a sorrend a jatekban!!
A googlen nem találom.
A patch egyébként mit javít ki?Elõre is köszi.
Bergkamp10: Sz6tem menj át a Lotushoz Ha belegondolsz õ az újoncok között a legerõsebb majdnem benn van a Q2-ben is! Sztem az ha kicsi is de elõrelépés! De te tudod!
+ a törést hol tudom beállítani? A grand pix menü alatt törik az autó de a carrier modban nem.
Elõre is köszi a segítséget!
Én lehet jól megszívattam magam. Elsõ idényem a Virginnel kezdtem másodpilótaként 5 éves karriert. Kezdetben segítségekkel könnyebb fokozoton, majd ahogy fejlõdtem versenyrõl versenyre nehezítettem. Most hardon nyomom segítség nélkül Monzánál járok végre helyre került az erõszint, a csóró Virginnel 19-20 hely elérése jön össze általában. A gond az hogy mielõtt kinõttem egy nehézségi szintet elég jó eredmény értem el adott versenyen így a vb listán 15 vagyok így a kiválasztható riválisomat nem sok esélyem van megverni jelen beállítások mellett. nem akarok visszavenni. A Virgin már felajánlotta az elsõ pilóta ülést következõ évre de mennék egy szinttel feljebb, kapok így másik szerzõdést? a rivális csapata már kb le se szar miután kétszer jobb helyen végzett nálam az emberük.. köszi a választ!
Én a Torro Rossoval kezdtem hardon,de már Monza után az összes csapat ajánlott szerzõdést..
Aztán a köv. évben már a Hungaroringen wb lettem és úgyszintén mindenhonnan kaptam ajánlatot.
Lenyomtam a 3 évet ,újra kezdtem ezúttal Lotussal,(5 éves)most járok Monaconál,de ezzel is csak pole és win idáig..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ahogy nézem mindenki a fenti kamera állásból nyomja, próbáltam párszor sisaknézettel, de alig látni a hepehupásabb pályákat, annyit meg sosem mentem egy-egy pályán, hogy tényleg fejbõl nyomjam.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Sikerült egy brutál jó kört mennem a Brazil pályán!
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
The patch is now in submission with Microsoft and Sony for all 3 platforms, and once this process has been successfully completed the patch will be released, ready for you to download.
PS3 slim 120Gb... PSN: Csupi-87_04
Lenne irányotokba egy kérdésem, talán tudtok segíteni.. 😊 Nagyon jó a játék, de felmerült egy kis probléma, mely a következõ:
A játékon belül sajnos nem sikerül beállítani a kormányt (Logitech MOMO Racing), az advanced wheel settingsre még rá sem enged lépni.. Így nem tudom beállítani a kormány érzékenységét, és a force feedbacket sem.
A PC-n Win 7 operációs rendszer van.
VILLARREAL CF mindörökké!
Alt+Tab
Segítségeteket kérném,mégpedig abban,hogy ewgyszer alt+tab-al kiléptem a játékból,majd visszaléptem és kis ablakban rak vissza. Most már úgy is indul a játék,ha rámegyek,h teljes méret nem teszi ki full screen-be hanem látszódik az ablak és a tálca,hogyan lehet ezt visszacsinálni? Segítségeteket elõre is köszönöm! Üdv.
Húúú tök jó!100% versenytávon 7 éves szezonnal Lotussal kezdtem (Hard,Legend)
1.szabadedzés:21. lettem
2.szabadedzés:18.
3.szabadedzés:17
Idõmérõn nagy nehezen bekerültem a Q2 be és 14. lettem mert sikerült menni egy jó kört.
A versenyen ugye 18. nak kellett lennem de 15 lettem 1 helyet visszacsúsztam de nagyon érdekes verseny volt Kobayashi,Hülkelberg és én 3as bolyba mentünk egész végig aztán így futottunk be 15. lettem
Jön Ausztrália 😊
Kimi - The King of Spa
Elvileg van rá megoldás, de biztosat nem tudok linkelni, mert nekem nem volt ilyen gondom. Google-on keresgélj "f1 2010 replay problem" kulcsszavakkal sztem találsz majd alternatívákat.
ITT van egy leírás. Hát nem egyszerû, de egy próbát megér, ha nagyon zavaró a probléma.
Kimi - The King of Spa
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
MAN Forever ---> After Scania !
Nyomasd tovább, jön az ajánlat, no para. 😊
Kimi - The King of Spa
A félkör azt jelenti, hogy felfigyeltek rád.
Kimi - The King of Spa
Betolás dolog mögött az áll, hogy az autót meg kell tankolni. Mivel idén már nincs tankolás a futamokon, így leszerelték a tankolócsöveket. Csak a boxon belül tudják újratankolni a verdát, így be kell tolni. Persze lehet azt mondani, hogy de én 10 körre tankolom meg és akkor ne toljanak be, de ki az aki 10 körre megtankolt autóval megy ki GYORS kört menni???
Ettõl függetlenül igazat adok, lehet, hogy kicsit itt túlzásba vitték a részleteket.
Kimi - The King of Spa
Lenyomtam egy teljes szezont. Nem kellet volna kapnom szerzõdéseket más csapatoktol ?