Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Finish
és
Montreal
nekem az lenne a kérdésem, hogy verseny elõtt beállítom a verseny stratégiánál, hogy pl a 12. körben szeretnék kijönni a boxba kemény keverékû gumiért. De közben elered az esõ és nem kemény keverékû gumi kéne hanem vizes. Na ez lenne a kérésem hogy hol tudom változtatni verseny közben a gumistratégiát? Pc-n játszok... mert ha nem állítok semmi akkor kijön kemény gumiért aztán következõ kõrben kihívnak a vizes gumiért és így egy csomó idõt eldobok 😄 segítségeteket elõre is köszönöm üdv
valahogy bele kell menni a GFWL menüjébe,kilépsz a sajátodból majd csinálsz másik (offline) profilt
Én elõször összekevertem Montreallal: Ott mentem az elõbb egy 1.16.007-et mentem.. itt a link a pefutómról xD
Manchester United FC
Aki Xboxon tolja, és Offline. Õ mit adjon meg?
Na most ha ilyen van benne (amit nem tudok), akkor már azt se kell belerakni.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Kiadták most ezt elsõnek.. (viszonylag) játszható, sok sok mindent lehet még rajta fejleszteni úgyhogy majd kiderül mit hoznak össze belõle a jövõben 😊
Az nba2k10 is ilyesmi volt..elkezdtek valami újat benne (my player) ami sajnos sok sebbõl vérzett 😊 Egy patch-et a sok sok panaszkodás után kiadtak nagy nehezen, ami persze alig javított rajta valamit 😊
Most nemrég megjelent a 11 és ebben már egy teljesen jól használható és élvezhetõ my player mode-ot találunk + rengetek apró részletet belepakoltak amivel sokkal élvezhetõbb lett az egész játék. Ránézésre szinte egy az egyben a 2k10 viszont annyi aprósággal élethûbbé tették, hogy nem érzi az ember, hogy na megint csak lehúzták az embert és ugyanazt kiadták egy nagy (és nagyon jó) javítócsomaggal 😄
http://f1hirek.hu/adatbank/palya/Hungaroring
(kockáknál pl. kiírja a sebesség fokozatot, stb).
Aztán szerintem tök hangulatos a rd bull féle pályabejárás, mint grafikailag mint verseny szempontból jó lenne látni, hogy mennek végig a pályán. Mindezt engine-nel megcsinálva még sok helyet se foglalna.
Visszajátszásnál is mennyivel hangulatosabb lenne a TV-ben látott stílust viszontlátni, akár G mûszerrel, akár a kiírásokkal alul, stb. Szintén nem egy nagy kaland megcsinálni.
Szóval én õszintén egy HIVATALOS F1 játéktól, ami nem is tudom, 9 évvel az elõzõ után megjelent azért sokkal többet vártam. Frankó a játék nem azt mondom, én élvezem, csak lehetett volna egy hiperszuper cucc is belõle pici extra munkával.
csak eszmét futtattam, sorry.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
1. Újrahúztam a gépem SSD-re átállás miatt (ami amúgy rulez, ajánlom!), próbáltam visszamásolni a mentéseimet, mert már korea után jártam, de nem eszi meg. Documents\My Games\FormulaOne\savegame alatti fájlokat próbáltam felülírni, de mindig azt írja nincs mentett állás, ha visszamásolom ami volt, akkor megy. Valami ötlet?
2. Újrahúzás után logitech formula force GP kormánynál miután custom-ban beállítottam a vezérlés, megnyílt a wheel menü is, ez eddig nem volt elérhetõ. Úgy látszik néha tényleg hasznos a reinstall 😊
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.
Nekem jól mûködik az X2 optimalizáció 😊
Jó szórakozást!
Sikerült 20%-ot húzni rajta és így versenyen a rajt után a mezõny végérõl inulva sem esik le az FPS, nagy néha 24-re, de az alá nem.
Szinte játszható...
X2 optimalizáló drivert nem raktam fel, mert egyszer régen valami nagyon nem jött be vele úgy emlékszem és azóta sem mertem újra használni.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ja? Van olyan az AMD oldalán, hogy X2 processzor optimalizáló driver. Fent van?
Esetleg nem melegszik a géped, ha terheled? Az is okozhat akadást, bár nem valószínû, mert akkor más játék is akadna.
Semmi extra nincs felrakva a gépre, csak a driverek.
Az a fura hogy hiába veszem vissza akár a felbontást, akár az élsimítást... mintha nem csináltam volna semmit. Alapból mindent fullra tesz.
Még soha egyet sem akadt.
Vagy annyit számít ez a kis proci különbség, vagy valami fogja a géped.
Az új Windowsra miket tettél fel ? Gondolom Alaplapi chipset driver, hang, VGA driver fent van, VGA -ból legújabb.
Kapcsolj ki minden futó alkalmazást, ami nem kell a Win futásához.
Gondolok itt: Vírusírtó,mindenféle jobb alsó sarokban futó feleslegesség. Persze a netkábelt húzd ki, amíg nincs írtó.
Csemegézhetsz még a CTRL+ALT+DEL - Folyamatok közt is, hátha van ott valami a sokat visz el. (Bár új Windowsnál, hacsak fel nem tettél valami olyat, akkor nem valószínû.)
Azért próbáld ki 😊
Az megszokott az autós játékoknál hogy pl. a rajtnál akadozhat amikor egyszerre annyi autót kell megjeleníteni.
De itt csak kihajtok a boxból és már a szaggat!
Milyen is a a gép pontosan? (Proci, RAM, Videokártya, Op rendszer? )
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Time Trial modban, gyönyörûne fut 31 FPS alá soha nem esik.
Viszont ha Grand Prix módban hajtok a pályára, még sehol senki, és 19-re is leesik az FPS menet közben úgy hogy ugyanúgy tök egyedül vagyok a pályám mint Time Trialban.
Na ezt fejtse meg valaki!
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Pointer4 .: szánalmozás : szán = téli sporteszköz, almozás = amikor a macska alatt kicseréled a kakit
MIT NEM ÉRTESZ EZEN ???
"Most szólok a sûrû szánalmozás és fikázások közepette" = ismeretlen kerti tevékenységek ...
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Jelentése: Malmot játszani szánalomból.
Mr. Hivatalos, Mindentudó, Mindenható Grécsi György <#taps>#taps><#kacsint>#kacsint>