21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#9568 nekem nagyon tetszik,mentem rajta egy csomót,ellenben ezen a Koreai borzalmon -
IXEMGabeo #9567 én Koreában voltam így...az a pálya még túlságosan új nekem -
#9566 Na, jó kis tekniás pálya az rossz nem lehet!
Kína nem nehéz. -
#9565 ez az override input device ez mit takar? -
#9564 uristen ez az indiai pálya...még egy ilyen ritmustalan,vezethetetlen pályával még nem találkoztam szimes "karrierem" során,dombos,hepehupás,beláthatatlan kanyarokkal,a dombok miatt lecsúszik az autó az ívről egyik pillanatról a másikra,vannak olyan kanyarok,ahol egész egyszerűen muszáj közben is bele-bele fékeznem,mert egyszerűen szűkűl,vagy csak simán egy fél dombon van az adott a kanyar...1:25 alatt még nem voltam köridőben,nem is leszek,egész d.előtt próbálgattam ezt a kurva pályát,de NEM LEHET ÖSSZERAKNI EGY HIBÁTLAN KÖRT! tiszta kína effektus,na ott se tudok menni normális kört -
#9563 Az üzemanyag keverék beállításos kis ablakot hogy lehet előhozni ?? -
GPx8 #9562 Én is kikapcsolok mindent, de mintha lenne TC állandóan.
(Gyk.: a TC nem azt jelenti, hogy kanyarban nem lehet túlkormányzottá tenni a kocsit). -
spiczi91 #9561 Nem tudom te mivel játszol, de a HRT-t Ausztráliába experten művészet megforgatni. -
IXEMGabeo #9560 nekem ezek a csinált setupok sosem jöttek be. Mindig az a legjobb, amit saját magadnak készítesz, vagy tesztelsz... -
#9559 F1 2011 setups
Ki kéne cserélni a setup segédlet [2] linkjét a bannerban. :) -
nono28 #9558 Nekem esős pályán mindig kicsúszik a hátulja! -
#9557 Nem tudom te mivel játszottál, de még medium TC-vel is igen könnyen kiteszi a hátulját száraz pályán is. -
burkos01 #9556 Nem tud valaki egy jó beállítást a Shanghai - China-i pályára? Sürgős lenne. Köszi. -
IXEMGabeo #9555 nekem abból van elegem h a kormányom váltója állandóan bemondja az unalmast, ezáltal se fejlődni, se gyakorolni nem tudok:S automata váltóval szar -
IXEMGabeo #9554 kontrollerrel nehéz játszani, de nem lehetetlen. viszont nagyobb a hibalehetőség h elszúrsz valamit 1 körön, Malaysiában, Kínában és Koreában, de még Silverstoneban is szenvedős a sok kanyargós rész miatt. Mondjuk pont a Maláj pálya volt, ahol többször 1:31-es időt mentem kontrollerrel...oda mindig volt jó setupom -
spiczi91 #9553 Hát ezen a videón tökéletesen látszik, hogy alig akar megindulni az autó hátulja. Alig lehet kiforgatni. -
argo001 #9552 Olyan jót versenyeztem a Mercedesek ellen. Élvezetes volt.
Sokkal jobb játék, mint a 2010-es! -
Kontrollerrel próbálgattam minden segítség nélkül a 360 fokos forgást amit nem lehet egyesek szerint, meg egyáb csúszásokat... dúrván nehéz, bár az is közrejátszik hogy F1 2010et kizárólag kormánnyal játszottam. Holnaptól ezt is is csak azzal fogom. -
nono28 #9550 Üdv!
Safety Car-t azt külön bekell kapcsolni hogy benne legyen a játékban? -
GPx8 #9549 Valami belső-kamera beállítás van már hozzá? A cockpit nézetnél kéne egy kicsit feljebb emelni a kamerát. -
#9548 neked a Virgint ajánlom :) -
#9547 Tudom hogy nem szim. Azt hittem jól elleszek vele egy ideig a versenyekkel, de nem hittem, hogy Force-al is lehet futamot nyerni a legnehezebb fokozaton :D
Mindegy. Majd legközelebb HRT-vel vagy Lotussal megyek :D -
#9546 de már le lett írva ez nem szim...szórakozni, eltölteni 30 percet, pályákat megnézni real F1 elött arra jó.
de ezt neked kéne tudni a legjobban aki külföldi iracing bajnokságba indul :) -
GPx8 #9545 Igen, de akkor is furcsa az irányítás. Mondjuk a 2010-nél sokkal jobb már. -
#9544 gondolom steering deadzone-t levetted 0-ra?és beállitottad az override inputot steering wheel-re? -
GPx8 #9543 Nem pontatlan, hanem olyan mintha félautomata lenne... Ha ráfordítod az ideális ívre az autót, akkor az ott is marad. Valahogy nincs vezetési élmény kormánnyal. Nyilván Xbox controllerhez állították be az irányítást elsősorban. -
#9542 Kicsit pontatlan a kormányzás, vagy egy ici-pici kormány lagg benne, lehet azzal csinálni valamit?
( Sebességgel nincs gond ...) -
#9541 nem ő egy pro kocka. beizzította a gépet és amióta megvan neki a gém azóta ki se száll előle -
barcames #9540 3 körös versenyeket mész?! -
#9539 Szerződést ajánlott a Williams, Virgin, Toro Rosso, Lotus, Red Bull .. -
deakdzso #9538 ahogy a versenyeken sem szoktak :) -
#9537 lekörözésnél tényleg mintha nem állnának félre rendesen. minden csapatra érvényes -
barcames #9536 engem is megszívattak futamon lekörözésnél épp harcoltam a 7 helyért... -
#9535 Dögöljön meg a két buzeráns HRT.. komolyan mondom amit ezek csinálnak ... -
#9534 Én a kínai versenyt nyertem meg a Williamsel esőben...30 mp vel nyertem elég lazán -
barcames #9533 fura mert egy ferrari és a india között van 1.5 mp különbség minimum... -
#9532 Legends fokozaton megnyertem Malajziai Nagydíjat a Force Indiával :D
Így már nem is lesz annyira kihívás ha máshol is így lesz :( -
#9531 Kontrollerhez tud valaki beállítást adni? -
argo001 #9530 Steering deadzone-t állítsd egy picit. -
RYO21 #9529 Túl érzékeny a kormány, pedig le van véve minden 0%-ra. Hogy állítsam be hogy kevésbé legyen érzékeny. (Nem valami pro kormány, a legolcsóbb fajta.)