Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
video opciónál enable sound record vagy valami ilyesmi😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

palinho96
hogy tudok frappsal hangot is felvenni?

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

palinho96
egyébként kormánnyal volt ,)

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Ti ugy mentek pl Melbounrben 1.17:000 kör hogy az autón minden beállítok.Leszedtétek már a realistik mod 1.1?
Firerock
javíts ki pár dolgot:
Finish
és
Montreal

Azért ezt a kört megnézném segitségek nélkül,kormányal is!!!!!!
sziasztok
nekem az lenne a kérdésem, hogy verseny elõtt beállítom a verseny stratégiánál, hogy pl a 12. körben szeretnék kijönni a boxba kemény keverékû gumiért. De közben elered az esõ és nem kemény keverékû gumi kéne hanem vizes. Na ez lenne a kérésem hogy hol tudom változtatni verseny közben a gumistratégiát? Pc-n játszok... mert ha nem állítok semmi akkor kijön kemény gumiért aztán következõ kõrben kihívnak a vizes gumiért és így egy csomó idõt eldobok 😄 segítségeteket elõre is köszönöm üdv
Firerock
szerintem lehet
valahogy bele kell menni a GFWL menüjébe,kilépsz a sajátodból majd csinálsz másik (offline) profilt

palinho96
je elnéztem bocsi... melborbe olyan 1.20-1.23 -as idõket
Én elõször összekevertem Montreallal: Ott mentem az elõbb egy 1.16.007-et mentem.. itt a link a pefutómról xD

kgb12
Hello!A kérdésem az lenne hogy xbox-on lehet két karriert csinálni egyik lenne az enyém másik meg az öcsémé .Választ elõre is köszönöm !

Manchester United FC

adam46
Ja, eredetiséget igazoló. 😄 Én is úgy érzem az a jól járt kategória...
nekik lesz majd egy postafiók megadva ahova a játékról a számlát kell majd elküldeni xD
pointer4
Az a jól járt kategória, csak még nem tud róla 😄
adam46
"Mindezek mellett minden újonnan regisztrálónak kötelezõ megadnia a Games for Windows Live rendszeren belül használt, úgynevezett gamertagját, vagyis azt a nevet, ami az F1 2010-es online profiljához kapcsolódik. Ha nincs ilyened, így jártál."

Aki Xboxon tolja, és Offline. Õ mit adjon meg?
pointer4
Gondolod hogy azok, akik a régi pályáknak a vonalvezetését az elmúlt 15 évben nem memorizálták, azok majd megjegyzik egy körberepülõs videó alatt? Ilyen full arcade módhoz találták ki, hogy nyíl mutatja a következõ kanyart, meg az "erõsségét".
Na most ha ilyen van benne (amit nem tudok), akkor már azt se kell belerakni.
Patch-be még egy tv kamerát belerakhatnának. Anno Gp4-be verseny végén a levezetõ kört mindig ilyen nézetben csináltam, persze nem versenytempóban.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Tudod majd a következõ jobb lesz..😄
Kiadták most ezt elsõnek.. (viszonylag) játszható, sok sok mindent lehet még rajta fejleszteni úgyhogy majd kiderül mit hoznak össze belõle a jövõben 😊

Az nba2k10 is ilyesmi volt..elkezdtek valami újat benne (my player) ami sajnos sok sebbõl vérzett 😊 Egy patch-et a sok sok panaszkodás után kiadtak nagy nehezen, ami persze alig javított rajta valamit 😊
Most nemrég megjelent a 11 és ebben már egy teljesen jól használható és élvezhetõ my player mode-ot találunk + rengetek apró részletet belepakoltak amivel sokkal élvezhetõbb lett az egész játék. Ránézésre szinte egy az egyben a 2k10 viszont annyi aprósággal élethûbbé tették, hogy nem érzi az ember, hogy na megint csak lehúzták az embert és ugyanazt kiadták egy nagy (és nagyon jó) javítócsomaggal 😄
Egyébként minap gondolkoztam, amikor visszanéztem a legutóbbi F1 közvetítést, hogy mennyi lehetõséget puskáztak el, egyrészt marha idegesítõ, hogy a pályáról nincs áttekintõ kép, pedig egy-egy ilyen képet berakni nem kerülne semmibe, és segítene a versenyzébe is, melyik kanyart hogy vedd, stb. Nem várható el egy ilyen arcade jellegû játéknál, hogy a player fejbõl ismerje a két tucat pályát!
http://f1hirek.hu/adatbank/palya/Hungaroring
(kockáknál pl. kiírja a sebesség fokozatot, stb).

Aztán szerintem tök hangulatos a rd bull féle pályabejárás, mint grafikailag mint verseny szempontból jó lenne látni, hogy mennek végig a pályán. Mindezt engine-nel megcsinálva még sok helyet se foglalna.

Visszajátszásnál is mennyivel hangulatosabb lenne a TV-ben látott stílust viszontlátni, akár G mûszerrel, akár a kiírásokkal alul, stb. Szintén nem egy nagy kaland megcsinálni.

Szóval én õszintén egy HIVATALOS F1 játéktól, ami nem is tudom, 9 évvel az elõzõ után megjelent azért sokkal többet vártam. Frankó a játék nem azt mondom, én élvezem, csak lehetett volna egy hiperszuper cucc is belõle pici extra munkával.

csak eszmét futtattam, sorry.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

pointer4
Hála az égnek, így legalább becsõdöl az oldal, és talán mi is megszabadulunk ettõl a suttyótól 😄
Nem belefolyva az offolásba két dolog:
1. Újrahúztam a gépem SSD-re átállás miatt (ami amúgy rulez, ajánlom!), próbáltam visszamásolni a mentéseimet, mert már korea után jártam, de nem eszi meg. Documents\My Games\FormulaOne\savegame alatti fájlokat próbáltam felülírni, de mindig azt írja nincs mentett állás, ha visszamásolom ami volt, akkor megy. Valami ötlet?

2. Újrahúzás után logitech formula force GP kormánynál miután custom-ban beállítottam a vezérlés, megnyílt a wheel menü is, ez eddig nem volt elérhetõ. Úgy látszik néha tényleg hasznos a reinstall 😊

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

ajoci
Ez normális<#wow1>

Jacek
uristen😊

http://f1game.hu/hirek/353-uj-rendszer-az-f1gh-n

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

Ja, csodát nem tesz. 😊
Scrat
Köszi a segítséget... nem bírtam ki leszedtem a progit, de szó szerint nem javított semmit! :-)

Akkor legalább tudod, hogy proci. Ha húzva stabil, akkor jó.
Nekem jól mûködik az X2 optimalizáció 😊
Jó szórakozást!
Scrat
Igen, egyértelmû hogy a proci a gyenge láncszem.
Sikerült 20%-ot húzni rajta és így versenyen a rajt után a mezõny végérõl inulva sem esik le az FPS, nagy néha 24-re, de az alá nem.
Szinte játszható...

X2 optimalizáló drivert nem raktam fel, mert egyszer régen valami nagyon nem jött be vele úgy emlékszem és azóta sem mertem újra használni.

[HUN]FaTaL
Borzalmasan gyenge az a proci ahhoz a vgahoz sajna.

http://goo.gl/gd6Zi5

M@TriX
de a proci attól számolja õket, valszeg itt a proc lesz a ludas, nem a vidkari...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ez úgy tûnik, mintha a Proci lenne kevés, mert ha Videokártya lenne, akkor reagálna a graf. beállításokra.
Ja? Van olyan az AMD oldalán, hogy X2 processzor optimalizáló driver. Fent van?
Esetleg nem melegszik a géped, ha terheled? Az is okozhat akadást, bár nem valószínû, mert akkor más játék is akadna.
Scrat
Kipróbáltam. Igen!

pointer4
Ha lehúzod a kormányt, és billentyûvel körözöl, akkor is leesik az fps?
Scrat
XP-m van mert sajnos a kormányomhoz nincs Win7 driver.

Semmi extra nincs felrakva a gépre, csak a driverek.
Az a fura hogy hiába veszem vissza akár a felbontást, akár az élsimítást... mintha nem csináltam volna semmit. Alapból mindent fullra tesz.

Az Op rendszert nem írtad, de összehasonlításképp nekem: Athlon X2 5400+ proci 1x2 Gb 800 Mhz ram, Nvidia 8600GTS 256 Mb. kártya.
Még soha egyet sem akadt.
Vagy annyit számít ez a kis proci különbség, vagy valami fogja a géped.
Az új Windowsra miket tettél fel ? Gondolom Alaplapi chipset driver, hang, VGA driver fent van, VGA -ból legújabb.
Kapcsolj ki minden futó alkalmazást, ami nem kell a Win futásához.
Gondolok itt: Vírusírtó,mindenféle jobb alsó sarokban futó feleslegesség. Persze a netkábelt húzd ki, amíg nincs írtó.
Csemegézhetsz még a CTRL+ALT+DEL - Folyamatok közt is, hátha van ott valami a sokat visz el. (Bár új Windowsnál, hacsak fel nem tettél valami olyat, akkor nem valószínû.)
Azért próbáld ki 😊
Scrat
Asus M2N Sli Deluxe lap, Athlon X2 4800+ proci, 2x1Gb Geil Dual Kit ram, Radeon HD 4870 Toxic vga

Scrat
De éppen ez az hogy még sehol senki.
Az megszokott az autós játékoknál hogy pl. a rajtnál akadozhat amikor egyszerre annyi autót kell megjeleníteni.
De itt csak kihajtok a boxból és már a szaggat!

Szia!

Milyen is a a gép pontosan? (Proci, RAM, Videokártya, Op rendszer? )

Totti5
GP módba ott van a pályán veled 23 autó...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Scrat
Na, korai volt az öröm hogy szépen fut a gém... viszont most már totál nem értem mi lehet a gond.
Time Trial modban, gyönyörûne fut 31 FPS alá soha nem esik.
Viszont ha Grand Prix módban hajtok a pályára, még sehol senki, és 19-re is leesik az FPS menet közben úgy hogy ugyanúgy tök egyedül vagyok a pályám mint Time Trialban.
Na ezt fejtse meg valaki!

pointer4
Köszi a magyarázatokat 😄

Én meg már arra gondoltam, valami szalmamosakodás a jelentése 😄
Azt te tudod mit használsz!

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

JUVEfun
....és azóta K.(azaz: Code)mastersGyuri a hivatalos neve

Pointer4 .: szánalmozás : szán = téli sporteszköz, almozás = amikor a macska alatt kicseréled a kakit
MIT NEM ÉRTESZ EZEN ???
"Most szólok a sûrû szánalmozás és fikázások közepette" = ismeretlen kerti tevékenységek ...

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Danecay
A hivatalosságra és a jogszerûségre visszatérve még egy pár mondat erejéig. A témával kapcsolatban érdemes megemlíteni, KGyuri, itteni nevén padavanHUN és a Codemasters kapcsolatának bimbózását, mely olyan apropóból vette kezdetét, hogy egy kiszivárgott F1 2010 TV Spot-ot a mi jó Gyurink publikált az oldalán, csakhogy ennek kiszivárgása és terjesztése a Codemasters részérõl egy cseppet sem volt kívánatos, ezért letiltatta a legtöbb videómegosztó oldalról, köztük a Youtube-ról is. Amikor a sok lelkes rajongó nem találta legújabb mozgóképanyagát, beszédtémává vált a hivatalos fórumon, ahol a mi lelkes Györgyünk belinkelte a saját oldalát, ahol lokálban (az oldal szerverén) volt megtalálható a videó. Nos ekkor kereste fel a Codemasters mindannyiunk kedvenc Györgyét és hívta fel szíves figyelmét az illegálisan publikált videó eltávolítására, mert amennyiben ennek nem tesz eleget, esetleg komolyabb szankciók is érhetik az oldalát. Szerintem Gyurink már ekkor kizárólagosabbnak érezte saját oldalát, mint a hivatalos fejlesztõi és kiadói oldalt és a játék hivatalos oldalát együttvéve <#wow1>

1.17... kellõen lehetetlen

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

palinho96
milyen csíttel?

Ja! csíttel esetleg<#falbav>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

palinho96
Melbournbe xD Én 1:17-et autóztam ma xD 3. körömnek xD

szánalmozás = A szánalom fõnév, és a malmozás ige összevonásából keletkezett szó. Nem keverendõ össze a "szánalom malom" elnevezésû játékkal!
Jelentése: Malmot játszani szánalomból.

Danecay
A még félelmetesebb az, hogy a pali ezt mind komolyan is gondolja <#csodalk>
Mr. Hivatalos, Mindentudó, Mindenható Grécsi György <#taps><#kacsint>

pointer4
Mi a tököm az a szánalmozás?<#fejvakaras><#guluszem1>