21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#10171 Eddig nekem is ilyen volt, de most nem tudom mi történt. Akarom vissza :/ -
barcames #10170 fura! Legenden nyomom 2 évem és itt is nehéz nyerni! -
#10169 Sor 4. győzelem és go a Ferrarihoz jövőre. ^^ 2 pontra vagyok Vetteltől, utolsó versenyen dől el minden! :P -
#10168 Ez a patch kuka, eddig még valamennyire élvezhető volt, most nagyot ugrott a tapadás, sínautó ! -
#10167 Új karriert kezdtem és Melbourne-t megnyertem, mindenkinél gyorsabb voltam a Force Indiával ... amit nem értek, hogy mindez legend szinten, az első versenyen. Vagy rohadt sok bug van a setupokban (11/11-es Anti roll bart direkt kerülöm ), vagy nem tudom már. Malajziában 2 másodpercet vertem a 2.-ra időmérőn. Mikor elkezdtem a játékot, örültem, hogy 20 alatt vagyok :/ -
barcames #10166 5654 volt nekem!
de a multival együtt már lassan 10nél leszek :) -
#10165 ti hány vezetett km-el fejeztétek be az első szezont? -
#10164 Ja, az enyém origi. -
#10163 Az jó, mert nekem eddig ment, most már nem.
...exe hibát észlelt...
Passz. -
qwert100 #10162 eddig nem dobott ki.. -
barcames #10161 az utolsó futamig! -
Crome #10160 Érdemes átolvasni ezt. -
qwert100 #10159 Hmm átmásoltam úgy ment... a crack 21megás, a patch után meg 42 megás lett az exe... de nem észleltem változást... nem tom megoldották az executable hibát...? meglesem... kösz! -
Crome #10158 jár=járó -
Crome #10157 Ha újra bemásolod az alaphoz jár crack-et az nem segít? Azt hiszem a 2010-nél nem kellett külön crack a patch után. -
qwert100 #10156 Hi!
Leszedtem a patchet, de crack van már hozzá?, mert így dvdt kér mivel nem eredeti a gém! :) Köszi! -
nyusz #10155 Érdekes ezt nem tudtam csak azt hogy esőben bármit lehet használni. Am korea után van esély, hogy valaki szerződést kínál? -
barcames #10154 kíváncsi leszek rá! -
#10153 Ha esős/intermediate gumival rajtol a mezőny, nem kötelező a gumi csere. -
HJ #10152 15 perce jött a hír a Codemasterstől :)
"The 1st patch for F1 2011 has now been released on Xbox 360 and PC. This is the same patch that PS3 owners will have already received during launch week ,and comprises of various refinements and optimisations made during the game submission process." -
nono28 #10151 Beállitottam full törésre!Akkor az nem számit hogy az AI nem profira van állitva? -
nyusz #10150 A versenyen nem kötelező 1 kerékcsere??? szakadó eső volt végig szingapurban lotussal 24helyről rajtolva 10edik voltam a 3. kanyarban. Aztán 6. körben kijöttem boxba, de az ai nem jött ki így 18. lettem... nagyon fel... az agyam. Akk én se jövök ki ha tudom h nem kötelező a box... -
IvanJacint #10149 kossz kiprobalom -
IvanJacint #10148 allisd be,hogy torjon az auto -
nono28 #10147 Milyen beállitások kellenek hogy a safety car is legyen carrier modban?
-
csabicsabi #10146 RD -
IvanJacint #10145 MI az az RD???Adnal egy linket???? -
Crome #10144 Persze, de én (is) az RD-ről szedem őket, szerintem egyszerűbb, ha ott nézel utána. -
IvanJacint #10143 Crome megosztanal velem is par beallitast az autohoz???? -
Robert24 #10142 Egyébként nem mindenki 3 perces futamokat megy. Nem is látnám úgy értelmét. Személy szerint rá szánom azt a majdnem 2 órát de legalább valósághűen végig megyek máshogy számomra nem is lenne izgalmas. Egyedül a szabad edzéseket meg a kvalifikációt pörgetem meg mihelyst sikerült jó időt futnom különben fél napig lehetne ülni egy nagydíjon. -
Robert24 #10141 Sajnos ma nem tudtam egy futamot se menni nem rég értem haza pedig Singapur következne amit nagyon szeretek. Mindenesetre ha a sauber ennyire jó akkor ha nem jön jobb ajánlat elgondolkodok rajta. -
#10140 Ma kezdtem új karriert, erre van egy olyan infó, hogy maholnap érkezik a patch ... ez az én szerencsém :D -
#10139 Lenyugodott mindenki?
Aki eddig leírta versenyenként /ahogy énis/ hogy hogy áll, az most 2-3 versenyenként írja le hogy drága Firerock urat ne zavarjuk. Igaza van, én úgyérzem -
spiczi91 #10138 +1 -
IXEMGabeo #10137 nem értelek Firerock ez maga a Codemasters topik:D:D:D én is beszámoltam régen az eseményekről, sőt, még videókat is tettem be annak ellenére h tudom h senki nem kíváncsi rá -
#10136 Nem a kormánnyal van a baj, máshol jól muzsikál.
Codemasteres fórumokon is megemlítették már a problémát...
És egyetértek: nehogy beírjátok minden 3 perces futam után hogy álltok ! ;) -
#10135 Ez nem teli szemetelés, a játékhoz kapcsolódik.. ha pedig nem tetszik akkor szia, menj KGyuriékhoz... -
#10134 Ha befejeztétek az álszentkedést akkor légyszives gondolkodjatok.
Azt akarjátok minden nap olvasni hogy jajjdejó Barcelona következik és az előző versenyen 14. lettem,nagyon örülök neki.
Erre ki kíváncsi?Csináljatok egy Codemasters élménybeszámoló topikot!
Senki sem kíváncsi arra hogy teliszemetelitek a topikot! -
#10133 Jól megmondtad nekik. Mehetsz is tovább. Van még pár topik ahol "közhasznúvá" teheted magad. -
barcames #10132 rád se kíváncsi senki!