Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak megosztanék egy tapasztalatot: A 7225 -ös hsz-ban írtam, hogy a Patch óta néha kilép F1_2010.exe hibát észlelt dumával, de ezt módosítanám. Mostmár játszhatatlanul sokszor.
Nem sorolom fel miket próbáltam ki, de azt hiszem mindent ami eszembe jutott. Ma viszont, fogtam, kihúztam a kormányt, (Logitech Formula Force FF😎 és billentyûvel mentem egy csomó kört. Aztán visszadugtam, újra beállítottam, és újra fagy. Na ennyi. Megpróbálok újabb drivert leszedni hozzá, vagy valamit varázsolni. Ha ötlet van, szívesen fogadom :-) Köszi!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
MAN Forever ---> After Scania !
Csak az a rohadt boxkiállásos bug ne lenne benne, meg kicsit lehetne még tornászni az AI-n mert elsõ évemben Virginnel még jól elvoltam vele, de második évemben Torro Rossoval azért érdekes lenne ha vb címért harcolnék majd meglátjuk... mindenesetre én jól elvagyok a játékkal 😊
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
A mohának mindig a déli oldala fás!
Ma este akarom megvenni a játékot, de még nem próbáltam, meg tesztet se olvastam róla, milyenre sikeredett, arcade stílusú, vagy szimulátor?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Amúgy a gép gyönyörûen aszisztál az elõzéseknél, online ennél kicsit izgibb elmenni valaki mellett 😄
Egy ideje nekem is fagy. A Fagyás neked is valami Exe hibát okozott, stb.... kisablakban?
Majd én is kipróbálom kisablakban, hátha itt van elásva a kutya.
Az a problémám, hogy átléptem véletlenül alt+tabbal, és amikor visszaváltanék alt+enterrel akkor egy idõ után kilép a játékból. De ha újra ablakos üzemmódban tolom, akkor nem fagy ki. MI lehet a gond? xp-t használok
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Letörlöm az egész gamet és nem teszem fel a patchet!
Ez lesz.Újraíndítsam a rapture telepítés után ?
Ha letörlöm a gamet akkor a mentés megmarad ugye ?
Vagy csak ezt a rapturet tegyem újra?
Akkor mi lehet a baj elõtte mielõtt a patchet nem tettem fel szépen volt hang mostmeg 😞