Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért van az hogy feltettem a patchet és olyan,hogy visszhagzik az egész játékban a hang :S Miért van ez ?Patch feltevése után újraíndítottam és úgy is .Segítsetek, kösz.
macleody
Átírtam regeditben a cuccot, most azt írja a játékban, hogy Logitech MOMO Wheel. Pedig MOMO Racing-et kellene írnia. És természetesen nem jó a gyári beállítás. Csak bõg a motor üresben és nem reagál a pedálokra. Röhej.
Kösz, pont most vagyok a Hungaroringen és nálam is most adta be a verseny elõtt. Remélem más csapat is ad ajánlatot nem csak a riválisomé, mert most a Virginben vagyok, a riválisom Trulli a Lotusból, de érdeklõdik a Bmw Sauber és a Torro Rosso és a Force India is. Az a baj ,hogy a választható riválisok közül egyik sem az említett három istálló tagja.. Hrt, Renault, Lotus közül a Hrt felesleges, a Renault(Kubica) túl nagy falatnak tûnt ezért maradtam Trullinál, de úgy érzem már egy Bmw kijárna a következõ szezonba nem egy Lotus...
JUVEfun
<#vigyor2><#wave><#vigyor2>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

<#taps><#taps><#taps>
Na VÉGRE!!!
Mûködik. Nagyon köszönöm a segitségeteket Spacecrony, JUVEfun, és Rbal.
JÓ éjszakát mindenkinek.
Mégegyszer ezer hála nektek!!!!😊))
<!-- In Game Actions -->
<Action actionName = "Accelerate" >
<Axis axisName = "win_con_di_axisY" deviceName = "Logitech G25 Racing Wheel USB" baseCalibration = "biDirectionalLower" deadZone = "0.1" saturation = "1.0"/>
</Action>
<Action actionName = "Brake" >
<Axis axisName = "win_con_di_axisY" deviceName = "Logitech G25 Racing Wheel USB" baseCalibration = "biDirectionalUpper" deadZone = "0.1" saturation = "1.0"/>
</Action>

Mûködik, már csak a gáz meg a fék nem.Esetleg azt a sort ha megmutatnád.KÖszi
thedriver
Nekem úgy rémlik, hogy a Hungaroringen kellett megadni a riválist mindig. Szóval ott nem érdemes csak random nyomkodni a válaszokat, hanem figyelni is kell a kérdésre az interjúnál. 😄

Rbal! amikor a My F1 be bemész ott látszik a G25, ki van irva?
A gombkiosztást elvileg át lehet irni.
A benézés csak szokás dolga, de ha megszokod rohadtul tud hiányozni.
Nem tudom élõben vezetsz e, de igy olyan mint amikor nyakmerevitõvel ülsz a volán mögé😊
Nekem G25-el mûködik, de csak akkor ha vezérlõknél a gyári g25 beállításokat használom. De nekem az nem jó gombkiosztással, van így custom a kormány úgy már nem mûkszik. Ízlések és pofonok, nekem nem is tetszett egy a kanyarbanézõsdi, nagyon hirtelen és, sokat mozdul, idegesített, de ez csak az én véleményem.
Köszönöm.
Már nemtom hányszor irtam át a regisztrit hány féle kormánnyal probálkoztam és csak nincs sisaknézet.
A kormány tökéletesen mûködik de az istenér nem néz be a kanyarba.
probálkoztam a különbözõ "cameras.xml" fájlok cseréivel mind müködik, de nem fordul a fej.
fovpackferrarivirtualacademy&shakycamv2_0bydelpinsky.rar file a leg jobb itt egy pici oldal és elõre-hátra mozgás is van,de nagyon kevés.Nem olyan mint a YouTubon:
Jacek
nem

Azt szeretném kérdezni, hogy a My F1-nél ahol a kormányt kiválasztom ott csak CUSTOM meg a BILLENTYÛZET közül választhatok.
Itt fel kéne a kormány nevének tûnni ha gyárilag támogatott?
Sziasztok! Elsõ idényem derekán azt szeretném megkérdezni, hogy rivális választása melyik futam elõtt után várható? Másik kérdésem: Néhány csapat érdeklõdését jelezte irántam, valamint jelenlegi csapatom is felajánlotta elsõ pilóta ülést számomra. Erre az ajánlatra feltétlenül reagálnom kell( egyértelmûen elakarom utasítani nem kell még egy idény Virginnel 😄 ) ahhoz hogy más csapatok elõbb utóbb konkrét ajánlatot tegyenek? Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok!

Emlékszem, mintha olvastam volna korábban, (De már nem találom hol) hogy van valakinek olyan problémája, hogy menet közben, (nekem csak a pályán haladás közben) az .exe hibát észlelt és leállt.
Végigmentem már egy évadot, 20% -os hosszal. A Patch-et az utolsó verseny elõtt tettem fel, aztán lefutottam azt. Az új évben McLaren -es lettem, átállítottam 50% -ra a versenytávot, és hosszú hétvégét állítottam be. Kb. innen kezdõdött már az elsõ edzésen a fenti probléma.
van, hogy tudok menni 20-30 kört gond nélkül, de van, hogy az elsõ körben kidob. VGA drivert frissítettem, Patch-et újra feltettem, RAM tesztet lefuttattam. Gépem: Athlon X2 5600+,2 Gb RAM,Geforce 8600GTS 256 Mb,Gigabyte alaplap. XP 32 bit van fenn. Más játékok gondmentesen futnak. Ha valaki tudna ötletet adni, megköszönném. Gép takarítva, nem melegszik.
JUVEfun
goooogle fordító ( már javallottam neked )

Köszönöm mindkettõtöknek a segitséget Spacecrony és JUVEfun.
Holnap próbálkozom újra, mára belefáradtam egy kicsit.
Meg az angollal is vannak bajok nálam, de majd valahogy kisilabizáljuk.
Nem adom fel mert igy szerintem elég szar egy szûkebb ivû kanyarra ráfordulni, meg hát nem az az élmény.
Mára köszönöm nektek mégegyszer.
Jó éjt!
Igen ez a lényeg.
Az azonosítót meg lehet keresni az eszközkezelõben is.
Kép
Egyébként ha a jó helyen van átírva akkor a vezérlõpultban a játékvezérlõknél is az új neve szerepel.
Lotus utáni év és ezzel még nem mentem,de nagyon utálom hidd el..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

JUVEfun

van magyarosítás a játékhoz ?
akkor egész jó idõt mentem....

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

eszközkezelõben a játékvezérlõben Guillemot force feedback racing whell,
A HID-nál meg Thrustmaster force feedback racing whell.
Ezzel szemben a traysystemben van egy Thrustmapper ahol kalibrálom, illetve átállithatom separatra a kormányt meg az efekteket tesztelhetem ott meg amit a regisztriben átirtam (Thrustmaster ferrari 430 force feedback racing whell látszik.
Most már nem értek semmit b..ssza meg.
HELP!!!
Jacek
kormany😊 1:14.8 3 korbol😊 TT&Bull

Köszi mindjárt kipróbálom.
Egyébként már a regedittel átvariáltam és már az XP Thrustmaster Ferrari 430 Force Feedback Racing Whell-t lát,de még mindig b...szik mûködni.
Probálom ezt amit most küldtél, csak akkor ehez ismét át kell irni a regisztrit.
RoboKutya78
szerintem ezt egy profi se tudta volna jobban csinálni
vannak szerencsés pillanataim a játékban😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

áruló miért pont a Mclaren?😄

amúgy Hockenheimbe manuális váltóval sikerült megfutni az 1:16-os idõt az is igaz Time Trialban...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

JUVEfun

Spacecrony!
Csak te adtál eddig valamire való választ igy hát még egy picit zaklatnálak.
Lehet e az utvonal nálam ez:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\control\MediaProperties\Joystick\OEM\VID_06F8&PID_0004
Ebben találtam OEMName REG_Sz Guillemot Force Feedback Racing Whell-t
Ja és itt asystemben van ControlSet001,ControlSzet002,ControlSet003,
De van CurrentControlSet és ebben is megtaláltam az OEMName Guillemot-ot.
Gondolom ez lehet az.
Persze a különbség hogy nem a HKEY_CURRENT_USER-ben, hanem a HKEY_LOCAL_MACHINE-ban találtam.
Szerinted?
Ja a HID-nál Thrustmaster Force Feedback Racing Whell van, a Hang Video és Játékvezérlõben meg Guillemot Force Feedback Racing Whell.
Lehet hogy ez a baj mert amugy ez egy Thrustmaster kormány a Ferrari 430 elõdje középen a ferrari jellel😊 de majdnem 10éves és a driver Guillemot hozzá, de ez a gyári.
Mondjuk SPA-ban,azért nem egyszerû ettõl függetlenül kört adni..
Ellentétben Monzaval,ahol már a 2.kör végén több mint 7 mp elõnyöm volt..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Ha ez csak az elsõ éved akkor megértem..
Nekem a 7. és itt is a vége felé.+ a tesztek,kormány,gumisim ki-be..
Szóval én csak egy-egy kört megyek,szabadedzéseken és kvalin is..
Nem megbántani akartalak,az 1.50 es körök miatt,csak megjegyeztem,ezzel a versenytempóval,természetes,hogy nem kõrõzöl le senkit

Jacek
Nyugalom, nincs is baj ezzel, de latod igy is emg tudod verni a gepet mint a szart, akkor ha kicsit tobb rutin idoraforditas😊

Elvileg az online lenne a kovetkezo fokozat, de el tudom gondolni mi mehet ott publik szerveren😄 inkabb ranaszon magam a iRacing elofizura megint😊 plusz rFactor2 varas van, sajna LFS-tol mar nem varok semmi..

És carrierben hogy menjek vissza?
Amúgy mint írtam régebben a 4. futamig nem is néztem mi az a fejlesztés, szal biztos carrierben el is van maradva, van még pár kockám ami nem "színes". Szerintem elmegy ahhoz képest az 1.50, hogy melóbol haza, gép elé leül, pratcice 0, quali 6-7 kör, és race, úgy hogy mittom én mikor mentem Spa-ban utoljára. Jó oké én nem szánok több órát 1-1 pályára, ezért is vagyok hitetlen, meg ugye..... Na hagyjuk!
Nem nagyképûségbõl,de az a 1.47 es pole még talán elmegy,de versenyen az 1.50 ek,kicsit karcsúnak tûnnek..

Jacek
GP meg a Karrier mas am😊 GP-ben szerintem az osszes fejlesztes az auton van, de nem biztos nem neztem csak gondolom.

GP-ben mentél? azt hittem karrier

Most mire gondolsz?
Ez mi akar lenni?

Nem tudom betenni, marad így:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=rzeuj0nj7txb6c61kh2i.jpg
Kép (talán):
[/url][/img]
Na kezdek hinni egy picit a dologban. Kipróbáltam expert-legenden ezt a Spa-t. Csak 9 köröset mentem a williamsel. 1.47. közepével Pol lettem (1.48 valami a 2.) Versenyen kb 1.50 (1.46 az azért szerintem nagy gyakorlás, és izzadós, fõlleg folyamatosan) elejéket mentem a 6. körig ott egy pördülés, és sárga elsõszárny aztán már 1.50-1.51 körüliket, meg persze abban a körben 3mp körüli veszteség. pontosan nem tudom a tizedeket, századokat nem néztem. Na így is tényleg el tudtam húzni tõlük így:

Lehet hogy mégis van sokkal nehezebb, meg könnyebb pálya? Az biztos ha valami segítség bent is marad ég-és föld, összehasonlítani felesleges! Na majd a köv szezonban úgyis experten kéne menni.
Ez engem is érdekelne de sajna egy kukkot sem tudok angolul. Esetleg volna valaki olyan kedves hogy leírná magyarul? Elõre is köszi.

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

na 30-at megnyitottál...nem rossz az.

Totti5
Na végre sikerült.

FI-vel, Mekihez szerzõdtem, bár még egy évet már nem fogok végigvinni, max talán a konstrutõri acsi miatt, mert Liuzzi nem alkotott maradandókat😊, Buttonnal azért könnyebb lehet.

Suzukában lettem bajnok. Csak Webbernek volt még esélye, bár közel 100 pontal lemaradva, de féltávnál valami történt vele és feladta. Amúgy nagy verseny volt, Butonnal sokáig mentem a 2. helyért, de nagyon jól nyomta neki, aztán amikor láttam hogy Webber eltünt, hagytam és behoztam a gépet a 3.nak és meglett a cím.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sztem csak azt nem érti,hogy nincs különbség,a verseny végkimenetére,ha be van kapcsolva a gumikopás..
Az igaz,hogy valamivel lassabb vagy a versenyen,de az AI-k is..Sõt az elején sokkal lassabbak..
Esetleg még annyi,hogy kicsit jobban kell vigyázni a gumikra..
A narancssárga gumival is lehet még nagyon jó idõket menni,de még a piros állapotban mentem 2 kört és csak pár tizeddel voltam lassabb,elõzõ köreimnél..

backup-old le az egész My Documents (win7-nél users) mappát, aztán ha újrahúztad a rendszert akkor restore-ozod. Mondjuk nem garantálom, hogy a mentésed utána mûködni fog, de így elvileg lemented a winlive-os beállításokat is.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

köszi de ha az egész windows-t újra húzom akkor azok is eltünnek. olyasmire gondoltam hogy van pl egy mappa amit ha kimásolok aztán majd vissza akkor meglesznek a mentések...