21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
barcames #10131 2 évem a karrierben eddig tökéletesen alakul :)
5 futam 2 győzelem, egy 2 hely, egy 3 hely és egy 4 hely (2 pole) :)
13 ponttal vezetek Webber előtt :)
Bitang jó ez a sauber :) Már monaco előtt kaptam is új szerződést sauber bácsitól :) (korai lenne aláírni).
Az tapasztaltam, hogy a indiai kocsik visszaestek nagyon, de a virgin a 15-17 hely között van. A williams ahol voltam előző szezonban továbbra is jó! Petrov meg jobb lett, folyamatosan a 3-5 hely között van és az időmérőn is a végén számolni kell vele. -
#10130 lájk :D -
#10129 srácok,már bocsánat de szerintem senki sem kíváncsi rá hogy hol tartotok,illetve hanyadikok lettetek,legfőképp arra hogy melyik verseny következik. -
#10128 Na átkapcsolok 3 körös versenyekre, unom már a szezont :D -
Crome #10127 Török nagydíj. Össze-vissza szenvedek, mert nem sikerült a 3. edzésen a R&D-ot megcsinálni, időmérőn meg utolsó előtti voltam, holott eddig mindig 19 (Lotus-al). Erre időmérő végén néztem, hogy a Spanyol nagydíjra való setup-ot állítottam be véletlenül a kocsira. Szóval ezért mentem szarul, de most már a jó beállításokkal kell kompenzálnom majd a futamon. :-) -
#10126 utolsó kör defekt, épphogy bedöcögtem Alo előtt. huhh :D -
#10125 Szingapúr pole. Már majdnem feladtam, de megszereztem. :D
viszont esős futam..a lényeg hogy Massa előtt végezzek :D -
#10124 Mekkora gyökerek istenem. Akkor indítson egy profi meg egy amatőr ligát. De azért kitenni valakit, mert gyorsabb... Látszik, hogy nem bírják a vereséget. -
IvanJacint #10123 ujbol tettem a jatekot es remelem,hogy menni fog rendesen az autamatas mentest mar ki is kapcsoltam menetbol.
en egy ilyen kormanyt rendeltem:Saitek 4-in-1 Vibration Wheel -
Crome #10122 Nekem Formula Force Ex-em van, és szintén semmi gondom vele eddig. -
Lebowski #10121 Nekem is DFGT-m van, és semmi hiba nem jött még elő. Úgy tudok vele menni, mintha zsinóron húznák az autót :) -
#10120 Nem közvetlenül fogható Win7 problémára, azonban lehet, hogy bizonyos fájlok, melyek szükségesek a játék normális működéséhez megtalálhatók XP-ben, a Win7-nél nincsenek meg, vagy csak részben. Valami ilyesmire gondolok, hogy ez lehet a probléma... Pl nekem is XP-m van, és semmi gond a gamevel. Nem túl rég tettem rá szert, de nagyon tetszik, nem valami erőmű a gépem, de mégis fut max grafón 1280x1024-es felbontáson, 8x-os AA-val...(Amd Dual Core 2.7 Ghz, 2 Gb Ram, GeForce GT430 1 Gb)
#10048,#10049, #10050: Érdekes dolog, amit leírtok itt, ugyanis, ha jól sejtem majdhogynem a legújabb típusú kormányokról van szó, és ha jól olvastam, akkor ezek a játék által támogatott kormányok közé tartoznak ellentétben az enyémmel ( Thrust FF 380 Force Feedback Race Master ) ami mondhatni őskövületnek számít, de mégis probléma nélkül működik. Mindent összevetve nekem még semmi bajom nem volt a játékkal... :) -
Crome #10119 Mentem én már 3-at is. -
barcames #10118 A lényege az aki KAMU GYURI előtt van kiteszik
hihetetlen ez a gyökér
Minek indít bajnokságot?! Csak az nevezhet aki lassabb nála kb. hehehehe -
Wlanseraf #10117 Ez mekkora:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
IvanJacint #10116 Crome te mentel mar egy szezont Wint 7-en?? -
Crome #10115 Lehet. A monitoron a box-ban balról a másodikra kell nyomni (ha jól emléxem), ott rámész a Q-ra és leokézod. -
potyi21 #10114 ja,es nemlehet valhogy kihagyni a szabadedzeseket? -
#10113 Talán F2 vel gyorsítod az idő, ha az idő táblázatot nézed. -
potyi21 #10112 hi.Szabadzeseken mindig muszaly vegigmenni?es nemlehet valahogy nevinni a kocsit a boxba azon kivul h berotyogok vele? -
Crome #10111 Nekem a F1 2010 ideje alatt is már rég Win7-em volt és sose volt gond a mentésekkel, meg most sincs (le is kopogom). Szóval nem azt mondom, hogy nem lehet köze hozzá, de szerintem nem feltétlen op.rendszer függő a dolog. -
Robert24 #10110 Nekem lenne egy feltételezésem ezekkel a hibákkal kapcsolatban aztán lehet, hogy tévedek. Szóval fura, hogy pár embernek ilyen mentési problémája van miközbe nekem szerencsére nincs ilyen bajom. Olvasom, hogy win7-ed van viszont nekem még a jó öreg xp sp3-al. Nem lehet, hogy a win7 op.rendszert nem szereti annyira? Egyeztetni kellene, hogy akinek ilyen problémája van hátha ez lenne a közös bennetek így talán meglenne a megoldás. Ha nagy a winyód oszd meg egyikre az xp-t rakod arra az f1 2011-et a másikra a win7-et a szokásos használatra. Ez csak egy tipp. -
IvanJacint #10109 amugy mikor nekem motor hibam volt akkor megfagyot a hang es nagyon akadt a jatek.
Ezt idezem meg egyszer hatha valaki tud egy megoldast,hogy ne kezdjem elolrol megint az autosave ki volt kapcsolva Win7 SP1 magyar windowsom van:
Amikor eloszor elkezdtem a jatekot akkor kb belgium fele mindig kilepet es utana mar be sem jon a menu mar az elott kilep,es akkor olvastam itt hogy ki kell kapcsolni az autamata mentest meg le kel torolni a menteseket.Megtettem es keztem elolrol mar egy sezont lenyomtam es mar a masodiknal vagyok erdekes modon megint belgium jon az idomero es megint nem jon be a menu!!!Mar az elott kilep hibaval.
Van megodas????Megint toroljem a mentest???? -
IvanJacint #10108 nalam volt egyszer es Safety car is volt bent parszor meg volt hogy en kovettem -
nono28 #10107 Motor hiba miatt volt már kieső a versenyen valakinél?Nálam a Safety car bese jön -
Crome #10106 Akkor egyelőre kihagyom, köszi! -
#10105 Újat kell kezdeni. -
barcames #10104 csak akkor lehetett volna mclarenes szerződés, ha vb-t nyerek tuti...
lehet amikor választani kell a riválist az a jobb akkor, ha ilyen 6 vagy a vb-n és akkor könnyebb egy renaulthoz vagy mercedes gp kerülni!!!
De nekem Alonso, Webbrt, Hamilton közül lehetett választani :)
Am a 2 évben az interjúknál már többen vannak :) -
Crome #10103 Ezt év közben is lehet alkalmazni, nem teszi tönkre a mentéseket? -
IvanJacint #10102 nekem 1 szezon lement es mar a masodik kozepen vagyok es megint nem indul pedig 2-ik voltam a vb-ben -
Crome #10101 Értem, köszi!
-
Robert24 #10100 Nekem amúgy a mentésekkel sem az f1 2010 sem a mostani játéknál nincs gondom. Úgy hogy a programmal szerintem nincs gond mert különben akkor senki sem tudná végig vinni. Az f12010-ben 5 szezont csináltam végig és eddig itt sincs gond és Singapurnál járok. -
Robert24 #10099 Szabad edzésen a többi áttétet is nagyobbra raktam de az a baj, hogy akkor nagyon rossz a gyorsulásom és kigyorsításoknál lehettem volna bajba. A szárnybeállításom előre 3 hátra 2 volt meredekebbre nem raktam a pálya középső technikásabb része miatt. Nem baj a lassabb technikásabb pályákat amugy is jobban szeretem. -
#10098 Frissített adatbázis!
Saját készítés! :D
Reális gyakorlás/időmérő és futam eredmények.. új választható autók karriernél:) (HRT,Virgin, Lotus mellett a Williams és a Sauber) -
Robert24 #10097 Hát igen, azért a Lotus-Renault megdobhatott volna egy szerződéssel. Nekem még sok van hátra az első szezonomból de ha hasonló ajánlatokat fogok kapni akkor igen csak maradok a Force indiánál legalább merci motoros. -
IvanJacint #10096 hat kb 2 eve voltam egy bajnoksagban de ott is ez volt a helyzet,hogy aki gyors azt ok nelkul megbuntetik vagy kidobjak.
Velem is igy volt:egy versenyen egy ik vezeto azt allitotta,hogy kiloktem otet futam kozben pedig a kozelebe sem volt amikor kicsuszot es erre 30 masodpercel buntettet,erre en vegigneztem a visszajatszast es abbolt kiderult hogy elfekezte magat,es 4 szer levagot egy kanyart a boxban vagy 150km/h val ment es kijovet atlepte a fehervonalat...ezert othagytam oket.
De erdekelne valami tisztesseges bajnoksag.pentekre meglesz az uj kormany -
#10095 ezt nem mondod komolyan!!!!:D:D:D -
avus #10094 Kamu Gyuri indít egy bajnokságot.
kérdés:"idén is kiteszitek a ligából azt aki gyorsabb nálatok?"
válasz Brownie: "Amúgy azért nem vesszük be a túl gyors embereket, mert nincs értelme annak, hogy egyvalaki végignyerje az egészet. Értitek, fordítsátok le a valós idei szezonra Ilyen nem kell a virtuális világba. Legalábbis a miénkbe tuti nem.
És ha lesz valaki, aki év közben hirtelen irreálisan nagy különbségeket autózik ki a korábbi teljesítményéhez képest, akkor igen, simán kitesszük. Egyrészt a fent leírt ok miatt, másrészt pedig azért, mert szerintünk nem legális eszközökkel jutott előnyhöz"
lol -
IvanJacint #10093 az akkor gazz..
Eppen a tegnap rendeltem egy uj kormanyt hozza.
Amugy tud valaki online f1 bajnoksagot??? -
barcames #10092 Sauberen kívül még
-Lotus
-Virgin
-HRT
-India
azért egy vb 2 hely után többet vártam.