Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Mûködik. Nagyon köszönöm a segitségeteket Spacecrony, JUVEfun, és Rbal.
JÓ éjszakát mindenkinek.
Mégegyszer ezer hála nektek!!!!😊))
<Action actionName = "Accelerate" >
<Axis axisName = "win_con_di_axisY" deviceName = "Logitech G25 Racing Wheel USB" baseCalibration = "biDirectionalLower" deadZone = "0.1" saturation = "1.0"/>
</Action>
<Action actionName = "Brake" >
<Axis axisName = "win_con_di_axisY" deviceName = "Logitech G25 Racing Wheel USB" baseCalibration = "biDirectionalUpper" deadZone = "0.1" saturation = "1.0"/>
</Action>
Mûködik, már csak a gáz meg a fék nem.Esetleg azt a sort ha megmutatnád.KÖszi
A benézés csak szokás dolga, de ha megszokod rohadtul tud hiányozni.
Nem tudom élõben vezetsz e, de igy olyan mint amikor nyakmerevitõvel ülsz a volán mögé😊
Már nemtom hányszor irtam át a regisztrit hány féle kormánnyal probálkoztam és csak nincs sisaknézet.
A kormány tökéletesen mûködik de az istenér nem néz be a kanyarba.
probálkoztam a különbözõ "cameras.xml" fájlok cseréivel mind müködik, de nem fordul a fej.
fovpackferrarivirtualacademy&shakycamv2_0bydelpinsky.rar file a leg jobb itt egy pici oldal és elõre-hátra mozgás is van,de nagyon kevés.Nem olyan mint a YouTubon:
Itt fel kéne a kormány nevének tûnni ha gyárilag támogatott?
Emlékszem, mintha olvastam volna korábban, (De már nem találom hol) hogy van valakinek olyan problémája, hogy menet közben, (nekem csak a pályán haladás közben) az .exe hibát észlelt és leállt.
Végigmentem már egy évadot, 20% -os hosszal. A Patch-et az utolsó verseny elõtt tettem fel, aztán lefutottam azt. Az új évben McLaren -es lettem, átállítottam 50% -ra a versenytávot, és hosszú hétvégét állítottam be. Kb. innen kezdõdött már az elsõ edzésen a fenti probléma.
van, hogy tudok menni 20-30 kört gond nélkül, de van, hogy az elsõ körben kidob. VGA drivert frissítettem, Patch-et újra feltettem, RAM tesztet lefuttattam. Gépem: Athlon X2 5600+,2 Gb RAM,Geforce 8600GTS 256 Mb,Gigabyte alaplap. XP 32 bit van fenn. Más játékok gondmentesen futnak. Ha valaki tudna ötletet adni, megköszönném. Gép takarítva, nem melegszik.
goooogle fordító ( már javallottam neked )
Holnap próbálkozom újra, mára belefáradtam egy kicsit.
Meg az angollal is vannak bajok nálam, de majd valahogy kisilabizáljuk.
Nem adom fel mert igy szerintem elég szar egy szûkebb ivû kanyarra ráfordulni, meg hát nem az az élmény.
Mára köszönöm nektek mégegyszer.
Jó éjt!
Az azonosítót meg lehet keresni az eszközkezelõben is.
Kép
Egyébként ha a jó helyen van átírva akkor a vezérlõpultban a játékvezérlõknél is az új neve szerepel.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A HID-nál meg Thrustmaster force feedback racing whell.
Ezzel szemben a traysystemben van egy Thrustmapper ahol kalibrálom, illetve átállithatom separatra a kormányt meg az efekteket tesztelhetem ott meg amit a regisztriben átirtam (Thrustmaster ferrari 430 force feedback racing whell látszik.
Most már nem értek semmit b..ssza meg.
HELP!!!
Egyébként már a regedittel átvariáltam és már az XP Thrustmaster Ferrari 430 Force Feedback Racing Whell-t lát,de még mindig b...szik mûködni.
Probálom ezt amit most küldtél, csak akkor ehez ismét át kell irni a regisztrit.
amúgy Hockenheimbe manuális váltóval sikerült megfutni az 1:16-os idõt az is igaz Time Trialban...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Csak te adtál eddig valamire való választ igy hát még egy picit zaklatnálak.
Lehet e az utvonal nálam ez:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\control\MediaProperties\Joystick\OEM\VID_06F8&PID_0004
Ebben találtam OEMName REG_Sz Guillemot Force Feedback Racing Whell-t
Ja és itt asystemben van ControlSet001,ControlSzet002,ControlSet003,
De van CurrentControlSet és ebben is megtaláltam az OEMName Guillemot-ot.
Gondolom ez lehet az.
Persze a különbség hogy nem a HKEY_CURRENT_USER-ben, hanem a HKEY_LOCAL_MACHINE-ban találtam.
Szerinted?
Ja a HID-nál Thrustmaster Force Feedback Racing Whell van, a Hang Video és Játékvezérlõben meg Guillemot Force Feedback Racing Whell.
Lehet hogy ez a baj mert amugy ez egy Thrustmaster kormány a Ferrari 430 elõdje középen a ferrari jellel😊 de majdnem 10éves és a driver Guillemot hozzá, de ez a gyári.
Ellentétben Monzaval,ahol már a 2.kör végén több mint 7 mp elõnyöm volt..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Nekem a 7. és itt is a vége felé.+ a tesztek,kormány,gumisim ki-be..
Szóval én csak egy-egy kört megyek,szabadedzéseken és kvalin is..
Nem megbántani akartalak,az 1.50 es körök miatt,csak megjegyeztem,ezzel a versenytempóval,természetes,hogy nem kõrõzöl le senkit
Elvileg az online lenne a kovetkezo fokozat, de el tudom gondolni mi mehet ott publik szerveren😄 inkabb ranaszon magam a iRacing elofizura megint😊 plusz rFactor2 varas van, sajna LFS-tol mar nem varok semmi..
Amúgy mint írtam régebben a 4. futamig nem is néztem mi az a fejlesztés, szal biztos carrierben el is van maradva, van még pár kockám ami nem "színes". Szerintem elmegy ahhoz képest az 1.50, hogy melóbol haza, gép elé leül, pratcice 0, quali 6-7 kör, és race, úgy hogy mittom én mikor mentem Spa-ban utoljára. Jó oké én nem szánok több órát 1-1 pályára, ezért is vagyok hitetlen, meg ugye..... Na hagyjuk!
http://www.kephost.com/view3.php?filename=rzeuj0nj7txb6c61kh2i.jpg
[/url][/img]
Lehet hogy mégis van sokkal nehezebb, meg könnyebb pálya? Az biztos ha valami segítség bent is marad ég-és föld, összehasonlítani felesleges! Na majd a köv szezonban úgyis experten kéne menni.
Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.
FI-vel, Mekihez szerzõdtem, bár még egy évet már nem fogok végigvinni, max talán a konstrutõri acsi miatt, mert Liuzzi nem alkotott maradandókat😊, Buttonnal azért könnyebb lehet.
Suzukában lettem bajnok. Csak Webbernek volt még esélye, bár közel 100 pontal lemaradva, de féltávnál valami történt vele és feladta. Amúgy nagy verseny volt, Butonnal sokáig mentem a 2. helyért, de nagyon jól nyomta neki, aztán amikor láttam hogy Webber eltünt, hagytam és behoztam a gépet a 3.nak és meglett a cím.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az igaz,hogy valamivel lassabb vagy a versenyen,de az AI-k is..Sõt az elején sokkal lassabbak..
Esetleg még annyi,hogy kicsit jobban kell vigyázni a gumikra..
A narancssárga gumival is lehet még nagyon jó idõket menni,de még a piros állapotban mentem 2 kört és csak pár tizeddel voltam lassabb,elõzõ köreimnél..
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led