Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok sor van.. többnyire érdemes a pilóták nevét beínod és csak akkor szerkezd, ha nincs a pilóták neve (pl Alono tartományában stat nevû sorok... akkor tovább keresed!)
De van még egy! Azt is küldöm! Sztem ez jobb!
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mindössze azt mondtam, hogy hova kellene, ha egy igazi autót vezetnél.
Ha kanyargós a pálya akkor nagyobb leszorító erõ kell. Hogy elõre vagy hátra nagyobb az vezetési stílustól függ. Van aki szereti ha mozog alatta az autó, az hátra kicsit kevesebbet (pl Hamilton), van aki pedig alulkormányzottan vezet, nagy bekormányzással (Alonso) annak hátra kicsit nagyobb. Aztán ehhez kell felfüggesztést is állítani. Lassabb pályákon általában kicsit lágyabb, viszont a lágyabb futómû és a nagy szárnyállás nagyobb hasmagasságot követel meg.
A lengéscsillapítókkal is lehet szórakozni, attól függõen, hogy milyen egyensúlyt akarsz az autónak (szintén ugyanaz a kérdés, alul- vagy túlkormányzott autóval szeretsz-e menni), plusz van-e esetleg sikán ahol nagyobb a rázókõ, amin majd át akarod dobálni a kocsit, stb.
Két véglet:
Monaco: nagy szárnyállás, lágy felfüggesztés, viszonylag nagy hasmagasság, hogy az utca hepehupáin is mindig a talajon legyen mind a négy kerék. Ehhez rövid váltó, plusz lehet kicsit hátrébb rakni a fékerõt.
Monza: nagyon lapos szárnyállás, kemény futómû, amennyire lehet közel kell engedni az aszfalthoz a kocsit, és hosszú váltó, kicsit elõre tolt fékerõ.
Itt hátra minimum szárny kell, mert a nagy tempó és az alacsony hasmagasság miatt amúgy is nagyon hatékony a diffúzor, viszont a légellenállás egyik legnagyobb részét a hátsó szárny adja, tehát azt érdemes mindig a pálya lehetõségeihez mérten a lehetõ leglaposabb állásban használni.
Ez az elmélet, de mondom sok függ a vezetési stílustól, meg attól, hogy a játék mennyire reagál a változtatásokra.
Vegyes pályákon meg el kell dönteni hol akarsz gyors lenni. Itt az élõ példa, Abu Dhabi. Hiába volt a kör egészét tekintva gyorsabb a Ferrari mint a Renault, az utóbbi nagyon szépen be volt lõve az egyenesre. Egyenesben lehetne elõzni, de ott lassabb volt Alonso, kanyarban meg hiába gyorsabb, ott volt elõtte Petrov, vagyis nem tudott menni.
Pl: Suzukában hova állítsam a csuszkát mert 6-6 van állítvca alapból?
1:34-et megy az eleje,de sajna nekem 1:35 alá nem megy, egyenesbe gyorsabbnak kéne lenni szerintem.
FORZA MILAN!!!
Amúgy gyors pályán kicsi leszorító erõ, lassú pályán meg nagy. A kettõ közt pedig végtelen számú lehetõség, attól függ milyen stílusban vezetsz.
Elkezdtük haverral tolni LAN-on a játékot és nagyon bosszantó hogy Multiplayerben nincs Practice.
Van egy 15 perces Qualify aztán jön a Race.
Nem tudja valaki hogy nem-e lehet ezt a 15 percet átírni valahol valamelyik file-ban hogy legalább az hosszabb legyen?
Tök jó hogy belehet tenni az AI-t és lehet gyakorolni közöttük, de 15 perc és ennyi.
Köszi ha valaki tud segíteni!
izé, hát a progi neve "TDE".
De próbáld ki az enyémet!.. az nem jó???
A Ferrari és a RB a Meki szinte egyforma!
A Lotusnál eddig 5 fejlesztést kaptam, de mostanában nem akar többet adni.
Megcsináltam a célkitûzést, de nem adott semmit azért, hogy teljesítettem.
Az eljárás az lenne, ha egyszer teljesítem, akkor kapok egy új cuccot.
Természetesen az elsõ számú pilóta vagyok a csapatnál.
Az egész ott kezdõdött, hogy egyszer kaptam egy új fejlesztést, ami aztán eltûnt, azóta meg semmit nem ad.
Nem találkoztatok hasonló problémával?
Az a lényeg, hogy mielõtt elkezded a versenyt akkor kell beállítani a részleteket, mert verseny közben csak az elsõ oldalon lévõ dolgokon lehet állítgatni.
Köszi, Bármi is ez. Ha jól olvasom Patch eltávolító?
"- And the main system files" - ez mit takar? Megint rossz lesz a Boxkiállás, stb?
Mégegyszer köszi! Kipróbálom.
MAN Forever ---> After Scania !
Tudna segiteni valaki?Szeretnék regisztrálni racedeparment.com oldalra de mindig errort ir ki.Itt van a hiba:Additional Required Information (profile)
Can you spell? (This question is to check if you are human)!
Itt mit kell beirni?
A segitséget elõre is köszönöm!
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.
Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.