Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

lécci linkeljetek képeket a játékról 😞( plssssss Lécci
Jaja a szimuláció bekapcs alap anélkül nem is lenne jó.. Most így expert ai-val jó lett az erõsségi szint. 😊 és még tudok nehezíteni majd ha kell mert használok flashbacket
Köszi a segítséget! <#eljen>
Gumit változtatni a Quick menuvel tudsz.Az optionsba meg tudod nézni melyik gomb.Billen azt hiszem Num-pad
Azt tudja valaki hogy a Time Trial-ba lévõ ghost cart hogy tudnám elküldeni egy ismerõsömnek?Köszi a választ.
mmovar
üdv! Szeretném újratelepíteni a windows-t. Hogy tudom kimenteni a profilom, hogy megmaradjon minden beállítás? többek között az autók beállításai vannak elmentve minden pályán. Igazából azok lennének a fontosak. köszönöm elõre is. Amúgy offline profilom van!

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Tikal
áá, ez a patch mit javitott? ugyanolyan idétlenek a versenyzõk.... edzésen száguldok és mindenki kitér elõlem 😄 leelõzõm õket aztán felgyorsitanak, visszaelõznek kanyarban vagy valahol, de mint a villám elhuznak mellettem, aztán visszalassulnak látványosan... ez gáz...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sziasztok!

Egy valószínûleg sokak számára pofon egyszerû kérdést fogok feltenni. Hogy a fenében lehet futam közben taktikát változtatni? A kézikönyve írja, hogy lehet, csak azt nem, hogy hogy. A minap nagyon beszoptam, hogy futam közben eleredt az esõ, és nem tudtam, hogy cseréltessem le a gumit intermediet-re.
rvn
Ha rosszul nyilatkozom akkor nem adnak új szerzõdést más csapattól? És mi van ha csak a saját csapatom ad szerzõdést és azt nem fogadom el?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

adam46
Játszik, jó.
Krisztiam
xbox 360-on valaki játszik ezzel a gémmel? ha igen milyen?
köszi a választ

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

válts gamepadra...nem leszel világbajnok

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sziasztok! Experten, 1. évadomban világbajnok lettem a virginnel ráadásul tök simán. Minden idõmérõt és versenyt megnyertem. Nagyon rossz a játék nem reális ÉN KÜZDENI AKAROK A VB CÍMÉRT DE EZ A JÁTÉK NEM ENGEDI
Azt a linket én is néztem, csak nem vagyok regisztrálva az oldalon, igy a választ sem találtam meg. Közben egy másik fórumon már kaptam a kérdésemre választ, ami kb. annyi karakter volt mint a Te válaszod. De azért kössz, és további szép napot!

Nohab
Ha ezt a lapot elolvasnád, akkor már rég megtaláltad volna a választ...
Rendszert váltottam Xp helyett Win7 és az a problémám, hogy ugyanazokkal a beállításokkal egyszerûen rajtnál legyorsulnak az autók. Kormánnyal tolom és az advanced beállításoknál elfelejtettem leírni, hogy elõzõ rendszeren milyen értéken álltak a csuszkák (hátha az a baj). Szerintetek mi lehet a gond?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Sziasztok!

Lenne egy kis problémám, hátha tudtok segíteni. Ha már volt a téma akkor elõre is bocs. Szóval az történt, hogy kedden mentem szabadedzést, meg idõmérõt is Abu Dhabiban. Beállítottam tök jól az autót, elmentettem a beállítást az 1 slotba más néven, majd másnap amikor elindítottam a játékot, (hogy lenyomjam a futamot) elfelejtett mindent. Nem volt meg a beállításom és az idõmérõm sem. Kezdhettem elölrõl az egészet. Úgy emlékszem, hogy a patch elõtt ez mûködött rendesen. A játék gyári, no warez.

biztos nem adok egy játékért 60 ezret:S:S:S:S:S:S

macleody
Én már ezt sem vettem meg. Egyszerûen nem éri meg az árát. Ha minden hibát kijavítanának akkor oké. Pedig nagyon vártam.
"Nem teljes teljes fogunk vásárolni" Már az idei sem volt teljes, ha azt nézzük <#mf1>

Szerintem (sajnos) meg fogják csinálni, és a sok Vérpistike meg is fogja venni. Ahogy sokan megvették a szétszabdalt Mafia2-t, a hiányos Civ5-öt és a Starcraft 2-õt.

Pedig - ha már DLC - szerintem az még akár elfogadható is lenne, hogy megkapjuk a TELJES 2011-es évadot, amihez DLC-ként mondjuk megvehetjük a '98-ast az akkori autókkal és pályákkal. (Régi vonalvezetésû Hungaroringgel, stb.)

Sziasztok!

Leírom, hogy mit tapasztaltam az F12010.exe hibát észlelt típusú fagyás ügyében.
Valami folytán, ha visszaveszem a graf. beállításokat, akkor nem fagy. De eddigi tapasztalatom alapján, ami több mint 15 év PC-vel, olyat nem láttam, hogy befagy egy játék, csak mert túl felhúzom a grafikát. Akadhat, szaggathat lehet kevés az FPS, de exe hiba ? Na mindegy, fura.
Egyébként a magasabb, fagyós beállításnál is 35 Fps a minimum a teszt alapján, tehát bírja a cucc, nem az a gond. Csak leírtam, ha valakinek hasonló gondja van, próbálja ki ezt.
<#wave>Örülök hogy sikerült<#wave>
lolSL
a tavalyi wii-s f1 engine jó lesz erre

padavanHUN

http://f1game.hu

köszönöm
ezt kihagytam

nagyon szépen köszönöm a segítséget , sikerült megoldanom a problémát a leirtak alapján.
Üdv dReeZyr
JUVEfun
Elõtte be kellene jelentkezni....<#wave>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

hardware_settings_config.xml
Ezt F4-el megnyitod és itt találod a reverb értékét, és visszább veszed.
Documentum settings/dokumentumok/my games/formula one az útvonal.
Valahol át lehet a reverbet irni itt olvastam.Az a visszhang.
NEM érted ,hogy rámegyek de nem tölti be?
Ehhez is magyar érettségi kell?<#fejvakaras>

macleody
Ha win 7 indítsd rendszergazdaként a játékot.
Edem 7
jo persze persze tudom kössz szépen 😊

MAN Forever ---> After Scania !

Sziasztok!
Lehet , hogy már kérdezték elõttem, ez esetben elnézést. A problémám következõ a játékkal ; régi gépen tökéletesen futott, kaptam ujat felttem erre is tökéletesen fut nem akad meg semmi, viszont az emberi hangok és motor hangja rettenetesen visszhangzik . Többen irták hogy a mellékelt rapture 3d tegyem föl majd a játékban az audio opcion belül a softwert állítsam át raptor 3d. Föltettem a progit de a softwer opcio "szürke" nem tudok hozzányulni. Pls vki segítsen , viszhang tönkrevágja játékot.
Elõre is köszi
De ne vásárolni küldjetek<#ejnye1>
Sziasztok!
Ötlet több frame/secre?
Ghost alatt 5 másodperccel jobbak a körök mint a karrierbe.
Xp Athlon AMD 6000+,2G RAM (duálban)9800GT vidi(512).
30 Frame a teszten, de karrierben valahogy kevés.
palinho96
xDxDxD
Ne vedd komolyan xD XD xD

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

palinho96
rá katt az F1 2010 Off/Warez -re .. már ehhezis Diploma kell???

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Az üres helyekre kattintasz és kiírja hogy "add AI player".Arra figyelj hogy egy típusú autót csak egy valaki vezethet pl.ha a Ferrarit választottad akkor nem lehet berakni Massát.
Edem 7
Hello !
Hogy tudok multiplayerben Ai- t berakni ?

MAN Forever ---> After Scania !

Sziasztok
Mért nem tudok belépni az OFF topikba?

tcs007
OFF TOPIC!

Amugy igen,persze ha virtuálisan lan-t csinálsz a neten keresztül ugy megoldható, de a sima online részhez kell az eredeti kulcs

dr Kotász
Ha úgy is túl könnyú, javaslom játssz online lvl 40+ playerek ellen. Õk már nem fognak fékezni Valencia vagy Abu-Dhabi 3. szektorban a dupla jobbbosban 😊
thedriver
Kapcsolj be minden szimulációt. 😊

Most lesz az elsõ versenyem expertes AI-val kiváncsi vagyok mennyit fog nehezedni a játék😊 Remélem fog, mert hardon Torro Rossoval dobogós helyezések nem túl realisztikus...
Shevchenko
online játékhoz meg kell venni az eredeti játékot?

FORZA MILAN!!!

Nohab
7036-os linken lévõ oldalon, van egy mod, ami 25%-al megnöveli a sérülésedet.
igen offline profilom van!
palinho96
offline prfilod van?