21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#10866 kezd idegesíteni,hogy ekkora a különbség a prof és a legend fokozat között...prof.-on bármelyik pályán egy ferrarival top 4-ből tudok indulni,futamokat lazán hozom,ha hibátlanul megyek,de legenden ÖRÜLÖK,HA UGYANAZON A PÁLYÁN,UGYANAZZAL AZ AUTÓVAL bejutok a Q3-ba,és persze lágyon megyek olyan kört egy ferrarival,mint egy sauber keményen...futamról nem beszélve,top5-re semmi esély,balesetekkel,elbaszott kiállásokkal talán bejövök a top 10-be... -
Crome #10865 Próbáltál már rákeresni a hibakódra Google-ben? -
IXEMGabeo #10864
ááááá
Mi a fene ez? mit csináljak a Steammel? 64 bites Windowshoz netán 64 bites Steam kéne? -
argo001 #10863 Technogoodsal és tungle-vel a játék ugyanolyan játszhatatlan mint az elődje.
Nem is beszélve a csodálatos játékosokról, akik inkább törnek mint játszanak... -.- -
#10862 végén én is ezen gondolkodtam...:D -
Lebowski #10861 Erre most gonoszul mondhatnám azt, hogy miért pazaroltad el az összes flashback-et :) -
#10860 nekem is be kellett válalnom a Szingapúri 20mp-t...nemvolt flashback-m, utolsó előtti kör, letöröm a szárnyat 1 kör alatt + a kereket is megrongálom, így kell mennem végig... boxxal nemúsztam volna meg 15 helyen sem. Utolsó kör, Alonso szépen beleszáll a kerekembe, semmi, Button is, és én kapok 20mp-t....jó kis játék. Ezzel a rivális átvette a vezetést..szépen el lettem intézve... -
Lebowski #10859 Én minden büntit bevállalok. Szerintem így van értelme, ha már vannak szabályok, és nem dodszem játék.. -
Sponnyabob #10858 Hali!
Nektek volt már olyan, hogy el szált a motor az időmérőn? Mert én így jártam az előtt spanyol honban, és nem tudtam eldönteni, hogy újra próbáljam vagy menjek tovább és induljak utolsónak. Végül utolsó helyről indultam, de nem bántam meg baromi jó verseny volt végül 8. lettem. Csak az zavart a végén, hogy mivel a cél 7. hely lett volna ilyen depressziós fejcsóválós bejátszás volt pedig szerintem ez egy baromi jó eredmény egy force indiával :D.
Amúgy ti mit szoktatok választani ha valami műszaki probléma történik? Újra kezditek vagy utolsó helyről indultok?(persze csak ha az időmérőn lesz baj). -
#10857 Megoldva a backuppal, most az előző elrontott versenyt újra játszhatom..dejó. -
#10856 Besz*rok! Execatuable hiba....
Megoldás még mindig nincs vagy kezdjem újra? Már Szingapúrnál tartottam.ehh. -
HJ #10855 A régebben bejelentett patch 2-ről van valakinek valamilyen infója? -
#10854 Ha tudnék képeket csinálni. :D
-
#10853 Megmutatod ? -
koreszervin #10852 Sziasztok!
Visszaolvasgattam, de nem nagyon találtam meg azt amit kerestem. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy erre az applications load error-ra van-e már megoldás?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
#10851 Tök buli a kocsikat festegetni meg ilyenek..:D
Épp a Williams-em láttam el pár SG.hu-s logóval...:D Elég irreális, de nekem tetszik .:D Jó hogy ennyire könnyű szerkeszteni a játékot.:D -
Crome #10850 Az lehet csak kicsit furcsa, hogy míg az első évadban a két Lotus általában 4,5mp-el volt lemaradva az elsőhöz, most a másodikban a Williams van pont ugyanannyival lemaradva. A két Lotus meg pont azokat a helyeket hozza, amiket az előző évben a Williams... Dettó ez van a Merci-McLaren között, de az még elfogadhatóbb is lenne, mint a másik. -
linimil #10849 Nem szállt az el. Pont hogy tökéletesen működik. A játékban van fejlesztés, és ha az egyik csapat jobban fejleszti a kocsit, akkor előrébb lépnek. Jó interaktív.:) -
Crome #10848 Most tűnt fel, hogy nem csak a Lotus-Williams cserélt helyett erőben, hanem a Mercedes-McLaren is. Van erre valami ellenszer? Vagy karrier közben már buktam a helyreállítását? -
Crome #10847 Igen, itt van róla szó, csak a leírás alapján nekem igaz, hogy lesz antenna a kocsikon, de 2-3 csapatnál elszúrja a cockpit-et. -
#10846 Antenna... ????? -
URH #10845 Másnak is folyton összeomlik a játék? Engem folyton kivág az asztalra és hasonlók. Nagyon idegesítő egy idő után. -
#10844 kössz -
Crome #10843 Most nézem csak hogy milyen hülyeséget írtam. :-) Szóval van itt olyan "aki próbálta" már? -
#10842 LINK. -
#10841 Camera packhoz tudnál linket adni? -
Crome #10840 Van itt olyan ki próbáltam már és hibátlanul működik nála az antenna bekapcsolása a kocsikon? -
#10839 -
Crome #10838 A második évadomra elszállt kicsit az AI, mert helyet cserélt erőviszonyban a Lotus meg a Wiliams. Trulli meg Kovalainen folyamatosan 14-17. pozícióban van időmérőn, a két Wiliams-es meg 20 alatt... -
Sponnyabob #10837 Hát szerintem se könnyű annyira. Professional szinten az időmérőt reálisan tudom hozni, de a versenyben csak szenvedek. Az első kanyarban mindig feljebb jövök pár helyet aztán meg folyamatosan érnek utol. -
#10836 könnyű?hátjó :D -
#10835 Igen ott is kb 3mp,De az még könnyed,azaz zsenge akadály.
Viszont legenden olyan időket mennek,ami nincs is. -
#10834 intermediet és professional között is :/ -
#10833 Ez igaz! a hard és a legend között,túl nagy,mondhatnám irreális a különbség.. -
#10832 ez a 'taktikázgatás' annyira jó, 24. helyről elindulok, 1. lettem..szoros volt, de lehetett volna nehezebb is...:D
ha feljebb váltok 1 szintet, akk meg harcolhatok a 24. helyért....az nemolyanjó, főleg hogy első vagyok épp... -
#10831 igen! nem is növekszik a fájl benne. A legidegesítőbb az h közepes grafikán megy szépen és egyszer csak elkezd akadni :( -
Crome #10830 * cspat=csapat -
Crome #10829 Nekem most a Brazil nagydíj előtt szállt el a mentésem, pont előtte írtam alá a Force India-hoz. Javítás után lefutottam újra Abu Dhabi-t, de nem kínálta fel a Force India-hoz való igazolást, mint a javítás előtt. Mondom, ha most a qrva mentési hiba miatt miatt nem tudok jobb csapathoz menni a Lotus-tól, akkor felrúgom a gépet. :-) (Persze volt Wiliams-es ajánlatom is, de azért a másik cspat jobb.)
Aztán Brazília után megkaptam újra az ajánlatot, szóval nem lett para, de remélem ezen fognak javítani. Mármint a mentési hibán. Amúgy idáig egész elégedett voltam az AI erőviszonyokkal, erre most a második évad első futamán, Melborne-ben Trulli fut egy 14., Kovalainen meg egy 17. időt. Utóbbi még hagyján, de hogy Trulli 14 az kicsit erős, főleg, hogy előző évadban végig 20 és 24 között volt...
Végül pedig annyit, hogy jó lenne ha a jövő évi játékban a box-ban lehetne első szárnyat is állítani olyan módon, mint a tavalyiban, csak éppen nem menet közben állítódna, hanem kiálláskor állítanák. -
#10828 Nah most egy kicsit felhúzott a játék. Montreal-ba esős verseny és az intermediat gumikkal a race strategy-nél 12 kört enged maxnak, mielőtt nyavajog, hogy nem fogják bírni. Na most az normális, hogy megyek nagy nehezen 16 kört 1 set interrel, de az ai közül még SENKI nem megy ki a boxba, még 5 kör múlva sem. Most kezdhetem elölről már harmadjára, de most már lesz@rom és kikapcsolom a gumiszimet. -
#10827 Írásvédetté tetted a mapát amibe ment