Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.motorsportal.hu/sebessegmagazin/szimulator/f1-2010-szezoncsomag-2011-re-c39189.html
Crome
Na mindegy, akkor nyomom tovább, aztán majd kiderül, köszi! :-)
Crome
Torro Rosso-val nem is lenne reális az elsõ pár hely. Majd következõ idényben jobb autóval könnyebb lesz. 😊
Kimi - The King of Spa
Crome
Crome
Viszont pl Monzában alapból meg lehet futni a 350-et, mindenféle állítás nélkül.
Kimi - The King of Spa
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Ha kell 500 pénzért megcsinálom 😊)
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Néha még a 300-at is alig érik el!
Hogy lehet megcsinálni hogy az autó végsebessége ne 280 legyen?
Crome
Mikor elõször elindítottam a játékot megvolt az interjú a csaj elkezdett a csapatnál magyarázni aztán lefagyott a játék.mi lehet a baj?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Crome
Crome
Crome
Nekem olyan problémám van, hogy újra raktam a játékot, felraktam hozzá az Abu Dhabi HD pack-ot is. 1.0, 1.1-et. Viszont amikor felrakom az 1.1-et, akkor a gumik még mielõtt egy métert is mennék velük már olyan össze-vissza "karcosak", mint ha egy egész futamot mentem volna. Amiért furcsa a dolog, hogy mielõtt újra raktam volna a játékot, azelõtt is fent volt ez az 1.1-es pack és semmi gond nem volt gumikkal. Pedig akkor is be volt kapcsolva az 1.1-ben lévõ gumi-mod. Van ötletetek, hogy mi lehet a gond? (Ja, és más moddolás nincs a játékban a tiszta 1.01-es verzióra raktam õket rá).
Crome
De nekem nem segítettél ezzel! Mejik torrentrõl szedted?<#unalmas>#unalmas>