21751
  • Sponnyabob
    Nincs valakinek hasonló gépe akinél megnézhetnéd vagy megkérdezhetnéd, hogy megy?

Amúgy próbáltál már másik carcket? Nálam az is javított a dolgon, de csak átmenetileg. Mondjuk nálam olyan volt hogy egy idő után elkezdett szaggatni mint az állat és elment a hang is, de utána vissza se állt jóra olyan maradt. Szóval lehet nem is az a baj.
  • Gatti
    lehetséges. De msot félek megvenni az eredetit, mert ha azzal is ezt csinálja akkor fölösleges pénz kidobás.
  • Lebowski
    Simán lehet, azért, mert tört.
  • Gatti
    hát akkor elvielg a minimum gépigényt teljesíti a gépem. Akkor már nincs ötletem h mit lehet a baj és miért esik le folyton az fps :(
  • DarkSector
    Pedig elvileg jól kéne hogy fusson, nem egy bivaj kártya de hát ... :)
  • burkos01
    http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=0001&pid=497&lid=1
    Most egy ilyennel lepem meg magamat karácsonyra. Remélem az intel Q6600 4magos 2.4gHz-es procimmal együtt jól fognak működni. Mert arra már nincs zsém hogy azt is cseréljem.
  • macleody
    Nálam nem elég. Bár ez lehet a kétmagos 3.1-es proci miatt van meg a 4GB RAM miatt.
  • DarkSector
    Nem erős egy 4850hez viszonyítva, de a játékokban elég korrektül elmegy minden.
    Nem egy gyenge kari az is biztos. Például F1-hez elég bőven.
  • macleody
    5670-es sosem volt egy erős kari, nekem is az van csak 1GB-os. 4850-es odaver neki.
  • burkos01
    Nem rossz keri csak kár hogy 128 bites. Egy 256os lenne az igazi. Nekem 256os csak nem tudja a dx11et. ATI 4870 1GB DDR5. Bár nekem lazán megy minden új game. Csak dx11 nélkül. Ezért akarom cserélni.
  • DarkSector
    Nem a te VGA-d gyengusz a palettához képest, hanem a barátunk gt240-ére mondtam, te nem is írtad hogy milyen VGA-d van.
    Amúgy már látom nem gyenge, csak feltételes modban írtam, a 3d mark-ra, HA csak a pontszámot méregetitek az semmit nem jelent játékban, neked 9876 pontod lett, nekem a régi karival ugyanez a teszt és gyengébb procival, lehet csak 8xxx pont lenne, de a f1 mint játék sokkal több fps-el ment, menne.
    Csak érdekességképpen.
  • Gatti
    sajnos nem , gondolkodtam rajta h megveszem de mondom az is így viselkedik akkor nem adok érte annyi pénzt.
  • Sponnyabob
    Eredeti a játékod? Mert nekem amíg crakelt volt néha voltak bajok.
  • Gatti
    szerintem a minimumot megkéne ütni , meg mondom felveszem nem full-ra hanem magasra és a dx11 et is bekapcsolom akkor is van 35-38 fps és ott is 1 kör után elkezd akadni majd újra rendbe jön.
  • Gatti
    itt részletesebben leírja.
  • Gatti
    gyengus lenne a VGA?:S pedig 1,5 éve amikor vettem jó vételnek tűnt. részletesen amúgy ilyen: itt
  • DarkSector
  • IXEMGabeo

amúgy poénból eljátszottam az Alonso-Massa esetet csak éppen fordítva és Nürburgrinben nem a Hockenheimringen:D
  • IXEMGabeo
    ja lehet...

gumik tényleg rondák lettek:S meg a Force India járgány is...

Lotus Renault, Merci, Red Bull, Ferrari, Williams nagyon állat látvány lett:) többit még nem próbáltam

pályák is hihetetlen részletességgel lettek kidolgozva...egyelőre billel tolom így még carriert is leszarom, GP-ket tolok...
  • DarkSector
    Igen azért én probálkoztam mind2-ővel fullosan szerintem szebb a mostani F1 .
    Inkább az F1 2010-ben a gumik szebbek, itt a gumik ocskán lettek kidolgozva, ellenben ha esőben mész az pazar látvány.

FPS lehet azért nem változott, mert ez szebb 1-2 helyen csak jobb lett talán az optimalizálás, az is sokat számít, illetve az új driverek, ha most játszanál a F1 2010-el lehet a mostani driverekkel több fps-ed lenne. Probáld majd ki. :)
  • IXEMGabeo
    másfél éve teszteltem ezt a VGA-t, akkor volt 24 K, és azóta is az húzza fel a gépem, mert a proci miatt futott minden gyengén most viszont gyorsabb lett minden, mert a kártya ki tudja használni a proci sebességét elvileg...emlékszem, hogy az F12010-nél sokan írták, hogy Dual Core, és sokkal gyengébb kártyával futott nekik tökéletesen a játék 28-30 FPS-esen...érdekes, hogy ezzel a váltással nem lett nagyobb nálam az FPS, pedig még grafikailag sincs sok változás az F12010 és 2011 között...na mind1, mindenesetre a game jobban fut, mint ezelőtt...Lényegesen
  • DarkSector
    3d mark egy tesztprogram, a gép egészét pontozza, játékban sajnos nem mindig érvényesül a papírforma.
    Neked látom erős a procid, lehet az sok pontot ad 3dmark-ban viszon a vga igényes játékban nem lesz elég ha mellette nem elég a vga teljesítménye.

Összhangba kell lenni a gépnek. Csak érdekességképpen.
  • DarkSector
    Ok de önnmagában szart nem jelent a ram típusa ha egy gyenge karin van.
    A ram tipusa akkor fontos ha egyazon kari mondomazt 240 ddr3 és 240 ddr5 közül választ az ember, de ha maga a kari alapba gyenge akkor nemsok lényege van hogy a ram milyen. :)

Persze nem kell erős vga-t venni, csak mondom hogy a vga-k ÖSSZESSÉGÉBEN tekintendők nem 1-1 tulajdonságuk szempontjából.
    Mindig amikor vga-t vesz az ember az egész komplett karit kell figyelembe venni nem 1-1 adatot. :)
    Ettől független még jó mert olcsó és tudsz vele játszani de ugye fps az éppenhogy jo.
  • IXEMGabeo
    DDR5-ös 1024 MB-os pedig
  • Gatti
    lefuttattam a 3dmark 2006 ot. ott 9867 pontom lett.
  • Gatti
    elvielg a 2. patchbe ez az akadás megszűnik. remélem az majd segít.
    "Xbox360 & PC – Megannyi teljesítménynövelő beavatkozás, ami adott esetben jelentős FPS-szám növekedéshez és az akadások elmaradását, vagyis jelentős mértékű csökkenését eredményezheti."
  • Gatti
    ilyen :)
    De amúgy az az érdekes h egy darabig simán megy 40-50 fps között aztán leesik egy időre majd újra felugrik. És ugyanezt csinálja magasabb grafikán és alacsonyon is.
  • DarkSector
    VGA gyenguszka. :)
  • IXEMGabeo
    hmm én nem látom milyen procid van, bár nem tudom az mennyit befolyásolna...leváltottam az egymagos procim egy E6700-asra, videokártyám Geforce GT 240 és az a poén, hogy így is 28 FPS a max, amit ki tudok hozni, de nálam pl nem akad a game:D:D
  • Gatti
    hát továbbra is értetlenül állok az eset előtt. Már újra raktam a videókari drivert is az se segített. Ahol a grafikát állítom ugye van ez a runchmark test vagy mi. Na ott 45 fps van és a minimum 36. A játékba meg fél kör után lemegy az fps 15 re majd 1 kör után visszamegy 40 re. Nagyon bosszantó és nemtom mi lehet az oka :( (a replayt irásvédetté tettem az nem is növekszik)
  • Crome
    Nem 5? Én úgy tudtam.
  • lac coo
    ameddig beleunsz :)
  • IXEMGabeo
    kipróbáltam, jó játék, de nem billentyűzetre tervezték:)

nagyon szép a grafika a kocsik festése, tetszenek benne, hogy mindenre van statisztika, pontokat kapunk, számolják a győzelmeket, a multi része is jó lehet, a karrier is faszább úgyhogy ez NO1 eddig...

karrier mód hány éves? mert az elején nem lehetett választani
  • nono28
    köszi
  • V43 1105
    De vigyázz, használatával felborulhatnak az erőviszonyok!
  • Crome
    Tessék ez ,meg ez .
  • nono28
    Jó estét!

Van olyan patch a játékhoz ami lehetővé teszi hogy már az elején lehet menni a McLarennel?Egy linket dobjon valaki ha van.Köszönöm.
  • HJ
    Lentebb írták, hogy mit kell csinálni a mentett állással és az jó eséllyel rendbehozza a nem indulást! Olvass vissza, részletesen leírták már nemrég.
  • IXEMGabeo
    mostmár Steammel együtt is megpróbáltam valami 53-as hibakódot ír ki:S:S:S röhejes....

nem igaz h ekkora szerencsétlen vagyok, hogy nem indul el az F1 2011...
  • bakkerman
    épp tolok egy szezont Buttonnel,11 futam után prof.-on vezetem az összetettet,7 győzelem,3 második hely,egyszer pedig kiestem,6x indultam pole-ból