Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Crome
Crome
Crome
Na sikerült vennem egy új logi MOMO-t. De elõtte nekem ilyen pity-puty kormányom volt csak. Ez tök fura, pl síkánnál nem tudom olyan gyorsan jobbra aztán balra tekerni mert ez ugye motoros és áttételezve van. Ez minden jobb fajta kormánynál így van? vagy csak be kéne tudni állítani jól? Ha igen akkor tudna valaki adni egy jó setup-ot? köszöntem.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Megtaláltam a linket
http://www.racedepartment.com/downloads/f1-2010-skins-helmets-rims-gloves-53/official-pit-girl-outfits-3870/
Bent a paddockban illegetik magukat a lányok:)
A problémámat megoldottam egy reinstall segített, de úgy sajna, hogy a mentéseket és a profilt törölni kellett. Csináltam save backupot majd max megpróbálom visszarakni, hátha nem lesz gond vele:) De lehet nem próbálkozom vele még nagyon az elején voltam, de legalább mostmár nem akad ki amikor csak versenyhétvégét akarok menni. Nézz szét a racedepertmenten nagyon sok okos dolog van fent.
Crome
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Crome
Crome
racedepartment-en
Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX
Crome
Egyébként az említett "pit girls"-t hol lehet elérni? Még nem hallottam arról a mod-ról. :-)
Crome
Kérdésem az volna, hogy egy jó pár modot beillesztettem a játékba. PL: Ultra hd car, ultra hd weather, Sky setup, 2011-s garage változás, AI corner beállítások, realistic camera, magyar nyelv pit girls, patch meg ki tudja mi mindent:) szóval jó sok cuccot beleraktam. 3 éves tourt kezdtem el a force indiával és nincs is vele semmi gond, de ha csak egy versenyhétvégét akarok menni akkor akármelyik pályát választom amikor a boxból kimegy a pályára az autó és mutogatja a rajtrácsot kifagy és hibával leáll a játék, de ha a force indiát választom ki a menüben bármelyik pályár akkor nem. Mi lehet a baj?
Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX
valaki küldje el nekem ezt:F12011 FINAL MOD!Mert az adott oldalról nem tudtam .Köszönöm
Kimi - The King of Spa
Crome
Crome
Hol találod az R&D-ket? EBBEN a videóban 0:08-nál láthatod az elérhetõségét.:)
Kimi - The King of Spa
Crome
Azt kéne elérni, hogy a kerekek ne pörögjenek ki és a fordulatszám se essen nagyon le.
Kimi - The King of Spa
Van egy kérdésem. Mi a jó rajt titka? A versenyeken jól teljesítek, de a rajtnál, mindig rendesen elver a gép. Nincsenek segítségek bekapcsolva, kormánnyal játszom (Force EX) és azért természetesen nem padlógázzal várom a piros lámpák kialvását...:)))
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Crome
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Egyébként nem gondolnám, hogy a karrier rész a játék erõssége. Ezért is csak 1 évadot nyomtam aztán nyomás multizni.
Kimi - The King of Spa
Crome
Amúgy tényleg tudnám értékelni, ha lehetne menteni verseny közben, mert akkor lenyomnék 15-20 kört, aztán folytatnám onnan 1-2 megszakítással, míg ki nem jön a 100%.
Crome
(Mellesleg, ha lenne játék közbeni mentés, akkor futnék 100-as versenyeket is szívesen).
Crome
Crome
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Crome
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Crome
Olyan problémám van ami már látom másoknál is volt, hogy játék közben, visszhangzik. Elõször a menüben is volt a jelenség, majd frissítettem a hangkártya (realtek high definition audio driver) driverét és ekkor már "csak" a játék közben visszhangzik. Kifogytam az ötletbõl, a menübe szoftveresre van állítva, rapture 3d letelepítve, gõzöm sincs hogyan lehetne orvosolni a problémát! Aki tud, segítsen! Hálásan köszönöm elõre is!
Üdv. Attila
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming