21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Sponnyabob #10906 Nincs valakinek hasonló gépe akinél megnézhetnéd vagy megkérdezhetnéd, hogy megy?
Amúgy próbáltál már másik carcket? Nálam az is javított a dolgon, de csak átmenetileg. Mondjuk nálam olyan volt hogy egy idő után elkezdett szaggatni mint az állat és elment a hang is, de utána vissza se állt jóra olyan maradt. Szóval lehet nem is az a baj. -
#10905 lehetséges. De msot félek megvenni az eredetit, mert ha azzal is ezt csinálja akkor fölösleges pénz kidobás. -
Lebowski #10904 Simán lehet, azért, mert tört. -
#10903 hát akkor elvielg a minimum gépigényt teljesíti a gépem. Akkor már nincs ötletem h mit lehet a baj és miért esik le folyton az fps :( -
#10902 Pedig elvileg jól kéne hogy fusson, nem egy bivaj kártya de hát ... :) -
burkos01 #10901 http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=0001&pid=497&lid=1
Most egy ilyennel lepem meg magamat karácsonyra. Remélem az intel Q6600 4magos 2.4gHz-es procimmal együtt jól fognak működni. Mert arra már nincs zsém hogy azt is cseréljem. -
#10900 Nálam nem elég. Bár ez lehet a kétmagos 3.1-es proci miatt van meg a 4GB RAM miatt. -
#10899 Nem erős egy 4850hez viszonyítva, de a játékokban elég korrektül elmegy minden.
Nem egy gyenge kari az is biztos. Például F1-hez elég bőven. -
#10898 5670-es sosem volt egy erős kari, nekem is az van csak 1GB-os. 4850-es odaver neki. -
burkos01 #10897 Nem rossz keri csak kár hogy 128 bites. Egy 256os lenne az igazi. Nekem 256os csak nem tudja a dx11et. ATI 4870 1GB DDR5. Bár nekem lazán megy minden új game. Csak dx11 nélkül. Ezért akarom cserélni. -
#10896 Nem a te VGA-d gyengusz a palettához képest, hanem a barátunk gt240-ére mondtam, te nem is írtad hogy milyen VGA-d van.
Amúgy már látom nem gyenge, csak feltételes modban írtam, a 3d mark-ra, HA csak a pontszámot méregetitek az semmit nem jelent játékban, neked 9876 pontod lett, nekem a régi karival ugyanez a teszt és gyengébb procival, lehet csak 8xxx pont lenne, de a f1 mint játék sokkal több fps-el ment, menne.
Csak érdekességképpen. -
#10895 sajnos nem , gondolkodtam rajta h megveszem de mondom az is így viselkedik akkor nem adok érte annyi pénzt. -
Sponnyabob #10894 Eredeti a játékod? Mert nekem amíg crakelt volt néha voltak bajok. -
#10893 szerintem a minimumot megkéne ütni , meg mondom felveszem nem full-ra hanem magasra és a dx11 et is bekapcsolom akkor is van 35-38 fps és ott is 1 kör után elkezd akadni majd újra rendbe jön. -
#10892 itt részletesebben leírja. -
#10891 gyengus lenne a VGA?:S pedig 1,5 éve amikor vettem jó vételnek tűnt. részletesen amúgy ilyen: itt
-
#10890 -
IXEMGabeo #10889
amúgy poénból eljátszottam az Alonso-Massa esetet csak éppen fordítva és Nürburgrinben nem a Hockenheimringen:D -
IXEMGabeo #10888 ja lehet...
gumik tényleg rondák lettek:S meg a Force India járgány is...
Lotus Renault, Merci, Red Bull, Ferrari, Williams nagyon állat látvány lett:) többit még nem próbáltam
pályák is hihetetlen részletességgel lettek kidolgozva...egyelőre billel tolom így még carriert is leszarom, GP-ket tolok... -
#10887 Igen azért én probálkoztam mind2-ővel fullosan szerintem szebb a mostani F1 .
Inkább az F1 2010-ben a gumik szebbek, itt a gumik ocskán lettek kidolgozva, ellenben ha esőben mész az pazar látvány.
FPS lehet azért nem változott, mert ez szebb 1-2 helyen csak jobb lett talán az optimalizálás, az is sokat számít, illetve az új driverek, ha most játszanál a F1 2010-el lehet a mostani driverekkel több fps-ed lenne. Probáld majd ki. :) -
IXEMGabeo #10886 másfél éve teszteltem ezt a VGA-t, akkor volt 24 K, és azóta is az húzza fel a gépem, mert a proci miatt futott minden gyengén most viszont gyorsabb lett minden, mert a kártya ki tudja használni a proci sebességét elvileg...emlékszem, hogy az F12010-nél sokan írták, hogy Dual Core, és sokkal gyengébb kártyával futott nekik tökéletesen a játék 28-30 FPS-esen...érdekes, hogy ezzel a váltással nem lett nagyobb nálam az FPS, pedig még grafikailag sincs sok változás az F12010 és 2011 között...na mind1, mindenesetre a game jobban fut, mint ezelőtt...Lényegesen -
#10885 3d mark egy tesztprogram, a gép egészét pontozza, játékban sajnos nem mindig érvényesül a papírforma.
Neked látom erős a procid, lehet az sok pontot ad 3dmark-ban viszon a vga igényes játékban nem lesz elég ha mellette nem elég a vga teljesítménye.
Összhangba kell lenni a gépnek. Csak érdekességképpen. -
#10884 Ok de önnmagában szart nem jelent a ram típusa ha egy gyenge karin van.
A ram tipusa akkor fontos ha egyazon kari mondomazt 240 ddr3 és 240 ddr5 közül választ az ember, de ha maga a kari alapba gyenge akkor nemsok lényege van hogy a ram milyen. :)
Persze nem kell erős vga-t venni, csak mondom hogy a vga-k ÖSSZESSÉGÉBEN tekintendők nem 1-1 tulajdonságuk szempontjából.
Mindig amikor vga-t vesz az ember az egész komplett karit kell figyelembe venni nem 1-1 adatot. :)
Ettől független még jó mert olcsó és tudsz vele játszani de ugye fps az éppenhogy jo. -
IXEMGabeo #10883 DDR5-ös 1024 MB-os pedig -
#10882 lefuttattam a 3dmark 2006 ot. ott 9867 pontom lett. -
#10881 elvielg a 2. patchbe ez az akadás megszűnik. remélem az majd segít.
"Xbox360 & PC – Megannyi teljesítménynövelő beavatkozás, ami adott esetben jelentős FPS-szám növekedéshez és az akadások elmaradását, vagyis jelentős mértékű csökkenését eredményezheti." -
#10880 ilyen :)
De amúgy az az érdekes h egy darabig simán megy 40-50 fps között aztán leesik egy időre majd újra felugrik. És ugyanezt csinálja magasabb grafikán és alacsonyon is. -
#10879 VGA gyenguszka. :) -
IXEMGabeo #10878 hmm én nem látom milyen procid van, bár nem tudom az mennyit befolyásolna...leváltottam az egymagos procim egy E6700-asra, videokártyám Geforce GT 240 és az a poén, hogy így is 28 FPS a max, amit ki tudok hozni, de nálam pl nem akad a game:D:D -
#10877 hát továbbra is értetlenül állok az eset előtt. Már újra raktam a videókari drivert is az se segített. Ahol a grafikát állítom ugye van ez a runchmark test vagy mi. Na ott 45 fps van és a minimum 36. A játékba meg fél kör után lemegy az fps 15 re majd 1 kör után visszamegy 40 re. Nagyon bosszantó és nemtom mi lehet az oka :( (a replayt irásvédetté tettem az nem is növekszik) -
Crome #10876 Nem 5? Én úgy tudtam. -
#10875 ameddig beleunsz :) -
IXEMGabeo #10874 kipróbáltam, jó játék, de nem billentyűzetre tervezték:)
nagyon szép a grafika a kocsik festése, tetszenek benne, hogy mindenre van statisztika, pontokat kapunk, számolják a győzelmeket, a multi része is jó lehet, a karrier is faszább úgyhogy ez NO1 eddig...
karrier mód hány éves? mert az elején nem lehetett választani -
nono28 #10873 köszi -
#10872 De vigyázz, használatával felborulhatnak az erőviszonyok! -
Crome #10871 Tessék ez ,meg ez . -
nono28 #10870 Jó estét!
Van olyan patch a játékhoz ami lehetővé teszi hogy már az elején lehet menni a McLarennel?Egy linket dobjon valaki ha van.Köszönöm. -
HJ #10869 Lentebb írták, hogy mit kell csinálni a mentett állással és az jó eséllyel rendbehozza a nem indulást! Olvass vissza, részletesen leírták már nemrég. -
IXEMGabeo #10868 mostmár Steammel együtt is megpróbáltam valami 53-as hibakódot ír ki:S:S:S röhejes....
nem igaz h ekkora szerencsétlen vagyok, hogy nem indul el az F1 2011... -
#10867 épp tolok egy szezont Buttonnel,11 futam után prof.-on vezetem az összetettet,7 győzelem,3 második hely,egyszer pedig kiestem,6x indultam pole-ból