Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eh... a "nem" kimarad természetesen. :-)

Crome

Köszi ismét! Többet már zargatlak. <#worship> <#vigyor>

Crome

Parancsolj: treestextures.pssg

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Leky! Ha nem nagy kérés, feltennéd még szintén Monaco-ból a sima treestextures.pssg-t? Azt is frissítettem még az egész pálya elõtt és bár most már betölt a pálya, de a time trial kivételével mindenféle más session-ben idõnként be-be szaggat és szerintem az meg a fák miatt van. (Legalábbis remélem, mert egyik másik pályán sem csinált eddig szaggatást).

Köszi elõre is!

Crome

RD.com -ra felkerült az F1 2011 full mod:

http://www.racedepartment.com/f1-2010-mods/55260-rddev-season-2011-total-conversion.html

Crome

Nincs mit.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Ezer köszönet! <#worship>

Crome

Nem multizok vele,csak a karriert tolom,agyonalázva mindenkit.A kerékcsomagot pedig egy 2011-s modban "találtam".
Tessék itt van: trackslpit.pssg

Na basszus, szóval nem monaco.pssg, hanem a tracks/monaco mappában lévõ tracksplit.pssg kéne.

Crome

(A második "megtenni" az megtenné akart lenni).

Crome

Lenne egy kérésem annak, aki lenne szíves megtenni. Felraktam a HD Monaco-t a racedepartment-rõl, de persze nem csináltam elõtt backup-ot róla. Most viszont lehal a játék a pálya betöltésekor. Ezért ha valaki megtenni, hogy az eredeti monaco.pssg fájlt feltölti valahova, azt megköszönném. Illetve ha esetleg tudjátok hogyan lehet rábírni a telepítõt, hogy egy lemezen belül 2 külön helyre is lehessen telepíteni a játékot, az is jó lenne, mert akkor felraknám újra egy másik könyvtárba és onnan átmásolnám a fájlt. Így viszont nem megy, mert ha elindítom a telepítõt, akkor vagy uninstall van vagy repair. Utóbbit viszont nem szeretném, mert nincs kedvem mindent megint alámásolni egy fájl hibája miatt...

Köszi!

Crome

rototti
Értem én ezt, viszont ha jobban tapad, mint az alapjátékban, akkor az elõnyt jelent annak, aki felrakta.
Persze amíg nem a multiban történik ez, addig nincs vele egy szem probléma sem. 😊

Kimi - The King of Spa

Semmi csalás nincs benne,teljes kerékszett-et telepít a Bridgestone helyére esõben és szárazon is ezerszer jobban teljesít,irányíthatóbb az autó jobban bírja a rázókövezést,persze csak ésszel,nyugodtan alászedhetem tökig a kormányt gázadásnál nem kezd el piruettezni az autó!Jobban tapad,na!<#eljen>
sajtburger
Igazából el lett rontva a taktika, véletlenül kemény keverékût tettek vissza a szerelõk, vszínû én nyomtam el verseny közben. Így a 18. hely körül kezdtem a felzárkózást és a 11. jutottam(amúgy pedig a 7. helyen voltam a kerékcsere után, szóval szép eredmény is kijöhetett volna). Ez volt az egyik bökkenõ amiért nem volt pontszerzés.

Továbbá az utolsó 2 körben elkezdett az esõ esni, enyhén, de esni, így oda kellett figyelnem mert csúszkált az autó. Mindenki visszavett, próbáltam nyomni ahogy lehet, de a kínai hosszú egyenesnél pont beértem Buemit, de utánna már nem volt elõzési lehetõség.. 😞

Amúgy 30%-os a táv. Majd ha nagyobb csapathoz kerülök(ferrari, mercedes) akkor majd növelem. Addig jó így tanulgatni a kocsit, pályákat.

esõ miatt estél vissza hogyan? többiek gyorsultak be mi?

hány %-os nálad a versenytáv?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sajtburger
Nah én 5 szezonra mentem át, mert a Lotus rettentõen gyenge volt. A Torro Rossohoz szerzõdtem, maga a kocsi nagyon szép, egyik kedvencem az f1-ben, amúgy pedig biztos pontszerzõ vagyok. Kivéve most Kínában, utolsó 2 körre elkezdett szemerkélni az esõ, így 11. lettem Buemi után. :/

rototti
Ha ez így van, akkor ez már nem csak egy mod, hanem csalás.

Kimi - The King of Spa

Pirelli kerekek az F1 2010-hez jelentõsen csökken az alulkormányzottság mértéke,sokkal irányíthatóbb lessz az autó!
3 szezonos a Force-India!
sajtburger
Váltottam 5 szezonra és a Torro Rossohoz szerzõdtem. Így azért mindjárt más, elég stabilan pontszerzõ vagyok. Buemit verem oda-vissza.. 😊

Osi20
szia.
Milyen moddal játszol? elöre is köszönöm választ.

Én Melbourne-ben Prof szinten mentem, ott valahol a 10. hely közelében végeztem (kicsit hátrébb, már nem emlékszem), Malajziaban meg szintén Prof szinten, csak ott az esõ miatti kavarodás miatt uccsó lettem, míg Kínában meg Intermediate nehézségen lettem 13. Szóval nálam egészen hektikus, hogy melyik fokozaton mit hozok ki magamból. :-)

Crome

fura mód a játékban a professional szint a legnehezebb, de télleg😄

amúgy jó beállítással, gamepaddal Bahreinben és Melbourneben a Virginnel 3. lettem pl a többi pályán is kb mindig 10 helyet tudtam javítani szval stabil pontszerzõ voltam kivétel Barcelonában, mert ott az AI indokolatlanul gyors...Monacoban pedig eléggé szaggatott a dolog és ott meg aztán fõleg nehéz, sérülés nélkül menni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Akkor valóban, mert én 3 szezonosat választottam.

Crome

thedriver
Nem fura, 7 szezonos karriernél nem lehet Force India-t választani.

Az fura, mert nekem lehetett, sõt én Toro Rosso-t választottam, mert azt is engedte. Egyébként meg én is úgy jártam, hogy Bahrain-ben Legend AI-vel a 11. lettem, Barcelona-ban meg Amatõrre kellett vennem az AI-t, hogy esélyem legyen. Így mondjuk 7. lettem, szóval lehet a közepes AI lett volna a reális választás...

Crome

sajtburger
Virgin, HRT, Lotus közül lehetett csak választani.. 😞

Kezd újra,menj a Force-India-hoz,jó autóbeállításokkal könnyû módban simán verni fogsz mindenkit!
sajtburger
Köszönöm szépen. Azt hiszem még egy ideig elbíbelõdtem volna ha nem írjátok le. 😊

Amúgy elkezdtem a carrier módot is. A Lotus istállónál vagyok, Trullit simán verem, de a gond, hogy az elvárásokat, hogy 15-nél jobb helyen érjek be, kb. olyan cél, hogy nyerjem meg a versenyt.. lehetetlen.. :/ Eltolok egy kiállást 15/7.-körnél kijövök, de így is 19. hely körül érek vissza.. Elõzni, megközelíteni alig lehet valakit.

Nektek is ilyen nyögvenyelõs volt az elsõ szezon? Így viszont eligazolni nem lehet.. :/

U: Van egy szám, ami töltõdik a versenyek után, az pontosan mi?

rototti
Állj rá a versenyindítás menüjében a difficulty-ra (miután kiválasztottad a kívánt nehézséget), majd nyomj entert. Ott keresd meg a tyre simulation-t és kapcsold be.

Grand Prix-es kérdésre: a GP-ben egyszerre csak egy versenyt futhatsz (pl.: ha Bahrein-ben eljutottál az idõmérõig, majd kilépsz és szeretnél egyet körözni máshol, azt nem tudod megtenni úgy, hogy a Bahrein-i állás megmaradjon.)
A GP arra van, hogy egy-egy pályát kipróbálj, a mentett bajnoki szériát a career részben kell csinálni.

Kimi - The King of Spa

sajtburger
De külön a gumikopást hol lehet beállítani?:s Én sehol se találom..:/

Hard szintre felviheted nyugodtan, de ha gondolod csinálhatsz custom beállítást is...

sajtburger
jahm és xbox-on játszok. 😊

sajtburger
Pár napja szereztem be a játékot, viszont picit elakadtam benne. Hogyan tudnék egy sima versenyt futni, hogy a Grand Prixben lévõ beállított és elmentett bajnoki sorozatom ne vesszen el? :S

Illetve lenne még 1-2 kérdésem a tapasztaltabb tagokhoz. Mediumon játszok, de nem kopik a gumi, melyik szinttõl vagy adott beállítástól kezd kopni?

Illetve a törés elég gyengus, letörik a szárny, nagyon nem hátráltat, de nagyobb sérülés, defekt nincs medium szinten? :S

Én pont ma kísérleteztem a mentésekkel. Legalábbis olyan szinten, hogy karrier módban futam elõtt kimásoltam õket, végigmentem a futamon, aztán futam után kiléptem és visszamásoltam a fájlokat (vagyis mappástól az egészet). Mûködött, mert visszalépve, újra a verseny elõtti állapot volt. A fájlokat (Win7 alatt) a Users (Felhasználók) --->(felhasználó neve könyvtár) ---> Documents (Dokumentumok) --->My Games mappa --->FormulaOne mappa --->savegame mappa és ebben van egy Autosave (meg még egy rakat szám és karakter mögötte) mappában lehet megtalálni. Ez tartalmazza az utolsó állapot, amikor mentette a játék. Elvileg, ez utólag már nem segít, de a jövõben érdemes minden kilépéskor csinálni róla (az egész Autosave mappáról) egy másolatot (vagy akár még a játékból való kilépés elõtt közvetlenül), hogy ha ha valami gubanc van, akkor csak vissza kelljen tölteni a fájlokat.

Crome

mmovar
Sziasztok

Bazze nálam is ez van...

Ma délután toltam kicsit és mikor végeztem kiléptem rendesen a game-bõl. És most este szerettem volna megint játszani de valamit rinyált a mentéssel és nem töltötte vissza a meglévõt. Csinált újat. ezzel buktam az eddigi játékaim, autó beállításaim, kormány beállítások stb... Próbáltam csinálni rendszervisszaállítást hátha menthetõ még de sajnos nem. Amúgy a pontjaim megmaradtak.Tudtok megoldást rá, hogy visszahozza a elért eredményeim? Eléggé elment a kedvem attól, hogy újrakezdjem. Meg egyáltalán mért fordul ez elõ? Tudok valamit tenni, hogy ne járjak így még1x?

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

tommygear
mentést vissza lehet varázsolni valahogy a játékba?? csak új karriert enged indítani, ha bemásolom a mentést akkor failed
rototti
Biztos gumiszim-mel csinálta, mert anélkül sokkal jobb idõket is lehet futni. Még ebben az idõben is van kicsi, mert 12 végét még lehet nyomni szimulációval is.

Kimi - The King of Spa

ha ezt gumikopással csináltad nem rossz😊 sajnos nekem szaggat picit a game, és ráadásul vissza kéne szoknom...

markans16
Hát akkor veled mindenféleképp szeretnék nyomni! xD
Majd írd meg a live id-s neved!

palinho96
hátz éne nem tudom hogy megy ez az Origiseknek, de a hétvéén lehet játszani elég jókat...
Én még anno amikor nem peccseltem fela gémet F1 2011-re akkor sikerült 7végenként bajnokságot (bajnoki futamokat minden 7végén) nyomni!...
/Sajnos csak 3. lettem ... 29 ponttal az 1-õtõl/ xDDD

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

palinho96
Mentem egy 70 körös versenyt ma Montreálban 😄..
Az a Q2-es legjobb idõm !! 😄

Nagyon ment alattam a Ferrari Alonsoval 😉 xD

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

markans16
Sziasztok
Én most kezdtem el online játszani az f1 2010-el és az lenne a kérdésem hogy hogy megy ez!
Ma délelõtt jött meg a game és 1-2 szeró volt csak fent és ott is csak egy két ember! Este felé, vagy hévégén lehet jó csatákat összehozni?
Igazítsatok el légyszi!
Kössz!!!

Elõször is.

Szia

Igen tudom, hogy racedepartmenten vannak okos dolgok. Én is onnan szedem a cuccokat. De a lényeget szerintem nem értetted meg. 2011-s pilóták fotókkal, jellemzéssel, mindennel és magyarul...Ezen volt a hangsúly. Sajna ilyet nem találtam. Ezért mertem megkérdezni.
JUVEfun
Elötted csak pár százszor ajánlották neked ,hogy a Racedepartmen oldalon minden ilyet megtalálsz........LINK !!!

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Sziasztok

Kellene egy kis infó, hoghy létezik e olyan mod az F1-hez amiben a 2011-s pilóták szerepelnek(tudom, hogy ilyen van) minden valós paraméterrel és magyarul.
JUVEfun
Jobban jársz ,ha te magad állítgatod ,mintha más setupjával mész,mert ezt mindenki maga érzi mi a jó... beállításhoz ajánlom figyelmedbe tippek,trükkök kormányokhoz / by Pointer

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Azt kéne tudnia, hogy ha az "Advanced settings" fülön, ha bekapcsolom az "AI Fuel sim", "AI Behaviour", és "Catchup" opciókat, az mit fog pontosan csinálni. Van mellette angol súgó, de nem igazán derül ki számomra pontosan, hogy mi lesz ezeknek a hatásuk. (Az AI fuel sim még ok, bár nem értem, mert azt hittem idáig, hogy az AI is fuel sim-el megy alapból).

Crome

Az mit takar? Mit kellene tudnia?