Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Crome
Crome
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Köszi elõre is!
Crome
http://www.racedepartment.com/f1-2010-mods/55260-rddev-season-2011-total-conversion.html
Crome
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Crome
Crome
Crome
Köszi!
Crome
Persze amíg nem a multiban történik ez, addig nincs vele egy szem probléma sem. 😊
Kimi - The King of Spa
Továbbá az utolsó 2 körben elkezdett az esõ esni, enyhén, de esni, így oda kellett figyelnem mert csúszkált az autó. Mindenki visszavett, próbáltam nyomni ahogy lehet, de a kínai hosszú egyenesnél pont beértem Buemit, de utánna már nem volt elõzési lehetõség.. 😞
Amúgy 30%-os a táv. Majd ha nagyobb csapathoz kerülök(ferrari, mercedes) akkor majd növelem. Addig jó így tanulgatni a kocsit, pályákat.
hány %-os nálad a versenytáv?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Crome
amúgy jó beállítással, gamepaddal Bahreinben és Melbourneben a Virginnel 3. lettem pl a többi pályán is kb mindig 10 helyet tudtam javítani szval stabil pontszerzõ voltam kivétel Barcelonában, mert ott az AI indokolatlanul gyors...Monacoban pedig eléggé szaggatott a dolog és ott meg aztán fõleg nehéz, sérülés nélkül menni
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Crome
Crome
Amúgy elkezdtem a carrier módot is. A Lotus istállónál vagyok, Trullit simán verem, de a gond, hogy az elvárásokat, hogy 15-nél jobb helyen érjek be, kb. olyan cél, hogy nyerjem meg a versenyt.. lehetetlen.. :/ Eltolok egy kiállást 15/7.-körnél kijövök, de így is 19. hely körül érek vissza.. Elõzni, megközelíteni alig lehet valakit.
Nektek is ilyen nyögvenyelõs volt az elsõ szezon? Így viszont eligazolni nem lehet.. :/
U: Van egy szám, ami töltõdik a versenyek után, az pontosan mi?
Grand Prix-es kérdésre: a GP-ben egyszerre csak egy versenyt futhatsz (pl.: ha Bahrein-ben eljutottál az idõmérõig, majd kilépsz és szeretnél egyet körözni máshol, azt nem tudod megtenni úgy, hogy a Bahrein-i állás megmaradjon.)
A GP arra van, hogy egy-egy pályát kipróbálj, a mentett bajnoki szériát a career részben kell csinálni.
Kimi - The King of Spa
Illetve lenne még 1-2 kérdésem a tapasztaltabb tagokhoz. Mediumon játszok, de nem kopik a gumi, melyik szinttõl vagy adott beállítástól kezd kopni?
Illetve a törés elég gyengus, letörik a szárny, nagyon nem hátráltat, de nagyobb sérülés, defekt nincs medium szinten? :S
Crome
Bazze nálam is ez van...
Ma délután toltam kicsit és mikor végeztem kiléptem rendesen a game-bõl. És most este szerettem volna megint játszani de valamit rinyált a mentéssel és nem töltötte vissza a meglévõt. Csinált újat. ezzel buktam az eddigi játékaim, autó beállításaim, kormány beállítások stb... Próbáltam csinálni rendszervisszaállítást hátha menthetõ még de sajnos nem. Amúgy a pontjaim megmaradtak.Tudtok megoldást rá, hogy visszahozza a elért eredményeim? Eléggé elment a kedvem attól, hogy újrakezdjem. Meg egyáltalán mért fordul ez elõ? Tudok valamit tenni, hogy ne járjak így még1x?
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Kimi - The King of Spa
Én még anno amikor nem peccseltem fela gémet F1 2011-re akkor sikerült 7végenként bajnokságot (bajnoki futamokat minden 7végén) nyomni!...
/Sajnos csak 3. lettem ... 29 ponttal az 1-õtõl/ xDDD
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Az a Q2-es legjobb idõm !! 😄
Nagyon ment alattam a Ferrari Alonsoval 😉 xD

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Én most kezdtem el online játszani az f1 2010-el és az lenne a kérdésem hogy hogy megy ez!
Ma délelõtt jött meg a game és 1-2 szeró volt csak fent és ott is csak egy két ember! Este felé, vagy hévégén lehet jó csatákat összehozni?
Igazítsatok el légyszi!
Kössz!!!
Szia
Igen tudom, hogy racedepartmenten vannak okos dolgok. Én is onnan szedem a cuccokat. De a lényeget szerintem nem értetted meg. 2011-s pilóták fotókkal, jellemzéssel, mindennel és magyarul...Ezen volt a hangsúly. Sajna ilyet nem találtam. Ezért mertem megkérdezni.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Kellene egy kis infó, hoghy létezik e olyan mod az F1-hez amiben a 2011-s pilóták szerepelnek(tudom, hogy ilyen van) minden valós paraméterrel és magyarul.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Crome