Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hungaroring

Spa

egész jól belejöttem, mindkettõbe volt hiba...kis helmet mode replay

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Eddig is volt váltás anim😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

thedriver
Az E3 most volt 2-3 hete, szóval nehezen készülhetett 2 hónapja...

Racedepartment-en van egy mod, ami kikapcsolja a ghost car-t. Amúgy nem lehet tudtommal.

Crome

tomo05
Hali! Ki lehet kapcsolni az idõmérõben a Ghost Car-t??? H igen akkor hol? Köszi!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Hunter of Deer
Köszi!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

úgy értettem, hogy két hónapja készült!!!!!!!! ezt a külföldi fórumon írták többen!

rototti
Driverben: minden 100%-on, center spring: nincs pipa, allow game to adjust: pipa.
Játékban: deadzone-ok: fék: 5%, többi 0%; saturation-ok: mind 100%; linearity: 50%.
FFB erõsség beállítások (3db) felülrõl lefelé: 20%, 40%, 30%

Kimi - The King of Spa

Hunter of Deer
Helloka!
Valaki tudna nekem írni egy franko Logitech formula force EX beallitast winben es jatekban egyarant? eleg regen jatszottam a jatekkal es mar nem emlekszem hogyan is volt anno! thx

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

thedriver
Vagy inkább fél napos, nézd meg a feltöltés idejét, mielõtt ilyet írsz.

bepállott a seggem
ez a videó kb 2 hónapos 😉

Mayorpapa
Valahogy én is így vagyok ezzel, korábban sokkal de sokkal jobban lekötöttek ezek a játékok, nagyon vártam õket... Sztem mi is meg a játékok is változtak...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

thedriver
F1 2011 elõzetes interjú

lac coo
Váltás animáció van, meg látok némi ellenkormányzást is gázadáskor ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ja, az tényleg dobhatna még rajta, ha még több ilyen interaktív cucc lenne amikor örül vagy épp csalódott a pilóta ill. a csapat.
Bár sajnos ezek az új Codamasters játékok egyre kevésbé tudnak lekötni. A Dirt 2-t még faszán végig toltam meg a Grid-et de a Dirt 3-ban valahogy mintha kicsit veszett volna a lendületbõl a F1 2010-et is csak néha veszem elõ. Pedig szeretem az ilyen játékokat. Csak még azt nem tudom, hogy a játékok változtak vagy én 😞

majdnem ugyanaz lesz, mint a 2010:S grafikailag nem változik semmi...

viszont úgy láttam a video végén mutatták Heidfeldet, ahogy örült a mérnökével tán több efféle dolog lesz benne

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Palinko
azt a kormányt elfogadnám 😊
lolSL

Mayorpapa
ez engem is érdekelne, mert elég nagy méretû az a fájl...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Sziasztok!

Eddig hibátlanul, szaggatás nélkül ment a játék, de ma menet közben el kezdett nagyon durván beszaggatni. Van ennek köze ahhoz, hogy töröltem a replay file-t?

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

itt is van a Sanghaji köröm😄 véletlenül nagyon eltaláltam

megoldottam, behoztam a szoba ventilátort és most azt nyomatom rá a gépre, azóta semmi nem szaggat😄

sajnos ráférne a gépemre egy kis újítás legfõképp CPU-m egy gyenge egymagos, gyengus elavult hûtõvel. Alaplapcsere óta, nagyobb lett a gépház a hûtés hatékonysága alábbfagyott, és a CPU által lesz ugyebár a VGA-nak nagyobb teljesítménye...

lac coo
Nem lehet, hogy a texturák vannak megkeveredve?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

áá tegnap jó hûvös volt tûrhetõ volt a game, mamár játszhatatlan:s ez a nyári meleg nem tesz jót a gépemnek még úgysem h a gépházam oldala le van szerelve nem kap elég hûtést a VGA kártyám

amúgy most Lotussal állati köröket megyek Melbourneben 1:27-es kört kibírtam préselni, Malajziában 1:35-öt is, Kínában pedig szintén 1:35.1-et mentem...

UI: ez sztem az 1.1 patchnek az utóhatása...

majd most azt fogom csinálni, hogy az alaptaktikát használom és nem nyúlok bele a nyilakba...

rototti
Hmmm, ilyennel még nem találkoztam, de nem is hallottam róla. Nincs fenn valamilyen mod? Más ötletem nincs.

Kimi - The King of Spa

nem érted, sehogy sem teszi fel a keményet, próbáltam azt, hogy a pályán lõttem be, hogy PRIME, bementem a boxba biztonság kedvéért ahogy haladtam 100-al, még akkor is rányomtam, hogy PRIME...és erre felteszi a lágyat még így is...

volt olyan, amikor 2x ki kellett menjek a boxba mindkétszer lágyat tettem be, igen ám, de akkor meg nem büntetett meg a gép, mert úgy érezte h a keményet tettem fel😄😄😄 vicc, Malaysiában is a lágyat tette fel a gép, és nem kaptam büntit, most Kínában pl 2x is ki kellett menjek mindkétszer lágyat kaptam, rögtön utána megkaptam a DSQ jelzést persze h idegbeteg vagyok...majd megpróbálok a taktika szerint eljárni akkor megyek ki, amikor a gép jelez...dehát ez akkor is röhej nincs erre valami spéci megoldás?

rototti
Én úgy vettem észre, hogy ha azután állítod be a gumit, hogy átléped a pitvonalat, akkor megmarad a beállítás. Persze ez csak akkor jó, ha nem az elsõ pár box a te csapatodé.

Amúgy száraz idõjárásnál nem is kell ezzel foglalkozni, mert ha lággyal indulsz és kimész a boxba, alapértelmezetten a keményet fogja feltenni.

Kimi - The King of Spa

istenem, megint ez a kerékcsere bug elõjött...jóval elõre rányomok a Prime gumira és visszateszi az optiont...mi a francot csináljak ez ellen? elvileg a patch is fent van, nem értem korábban ez nem volt probléma most ezek miatt veszik el az óriási elõnyöm, mert mindig a lágyat teszi vissza akármit csinálok...

Kérdezd meg a warez topicban.
Sziasztok! mûködik a játék a patch-el tört verzión is? nem merem felrakni, nehogy szétzúzza a játékot 😊 légyszi valaki akinek tapasztalata van etéren írja le, nagyon megköszönném! köszi mindenkitõl elõre is!
Köszi!<#worship>

Beállításoknál új karriert kérsz.

Crome

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet új játékot kezdeni? Mert felraktam a játékot az egyik ismerõsön gépére és mivel ki kellett próbálni megy-e végig ment az interjú meg a névválasztás és azt szeretném hogy ez legyen újra a következõ indításnál.
Tehát mintha most lett volna feltelepítve a játék.

Valahogy meg lehet csinálni ezt esetleg a mentések törlésével vagy valami?

Ha valaki tud ilyet írja le legyen szíves.
Köszi!

Palinko
jah valami motorprobléma (persze csak agyonhasználtnál) meg kerék leszakadás remélem lesz a 2011 ben.
Igen, én is ilyesmit taglaltam pár sorral lentebb, hogy gyakorlatilag, ha csak nem ütközöl vagy kapsz defektet, akkor amúgy nem fogsz soha kiesni. Tudom, hogy már írtam ezt is, de anno a GP4-ben azért ott volt hibának, hogy "water leak, "oil leak", "electrical problem" "suspension problem", "loose wheel". Jó, tudom, hogy nem lehet a kettõt összehasonlítani, de azért a valósághûség miatt elférne ilyesmi ebben is.

Crome

Palinko
hát nagyszerû lett a motor szimuláció, 1 motorral végigmentem a szezont minden verseny nyerve....

Nagyon állat!
oneal1
f1 2011 ben kiváncsi vagyok, hogy mennyivel lesz komolyabb adott nehézségi beállításokkal a játék, a mostani az elég gagyi.

Illetve, hogy a grafikán tudnak e még fljelszteni😊

!Forza Ferrari!

JUVEfun
rf-be már van ilyen :

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

elvileg lesz csak még nincsen beletéve a játékba

Palinko
de szemét 1 játék. 2. évadban a ferrarinál voltam és ott is akartam maradni, de sajna nem lehet csapattársadat legnagyobb riválosodnak választani, ezért webber lett az, és most át kell mennem red bullhoz :SS
Bocsánat, nem car, hanem surface materials.

Crome

Azt hiszem a Car materials fájlban lehetett állítani a tapadás nagyságát.

Crome

Kösz, valahogy átsiklottam rajta.

Crome

Sziasztok
Parkoltattam a játékot pár hónapot, érdeklõdnék hogy van-e olyan MOD ami normálisabb AI-t eredményez mint a gyári és LEHET használni hálózati módban (Hamachi)
Volt már az elején TrueAI meg minden, de csak Single-ben mûködött.
Van valami megoldás már rá?
Thx.

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

bubu13
Szeptember 23-án elvileg!

EEE 1899