21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
kjhun #11106 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1282032281&no=1075]OFF/Warez topik #1075[/URL] -
nono28 #11105 Üdv!
Második patch csak eredeti játékra jó?Egyik haverom tört verzióra rakta fel és kifagy tőle a játék.Erre van megoldás? -
#11104 és ha feljössz chat-re vannak fent mindig profik segítenek jó setupot alkotni
-
Crome #11103 Köszi! -
#11102 itt találsz setupokat. egyre több setup lesz újra. mivel második patch után a régi setupok nem jók lassan felkerülnek az újak. -
Crome #11101 Nem.
Viszont nincs valakinek egy jól működő SPA esős beállítása? RD nincs csak HRT-hez, az meg felejtős... -
#11100 hali modokat lehet e már szedni az uj racedepartmen oldalrol -
Crome #11099 Nálam jön a javítás óta is, szóval nem hinném, hogy köze van hozzá. -
attila46 #11098 Nem értem a 2.javitás óta nem láttam SC-t . Van tippetek mért nem jön be soha,be kell állitani...????20% távot szoktam menni!!
köszi -
Sponnyabob #11097 Vissza a gyökerekhez, CMR 2.0, rfactor, RBR, azok voltak a szép idők, de sokat kurvultam már én is. Lassan már bill-ről nem is tudok játszani pedig anno lealáztam mindenkit. Amúgy meg ne fikázzuk egymást midenkinek mást jelent a szimulátor, de úgyis egy a lényeg, hogy jól érzed magad és bele tudd élni magad a játékba.
u.i.: Bocs, csak úgy kitört belőlem... -
#11096 -
#11095 Régen nem volt ennyi gyökér közöttünk, szimulátor rajongóknál, az volt a szép világ ;)
Aztán meg felőlem böföghet a fajtád, mentem éppen eleget mindenfélével,hogy tudjam mit beszélek. -
#11094 lol ez nagyon volt. te elvetemült szimes vagy? hát gondolom milyen szimes lehet, ha neked ez a legjobban összerakott f1game.. kb neked meg a hozzád hasonlóknak rakták össze. "messze van az árkádtól" igen még attól is messze. -
attila46 #11093 Valaki mondja meg legyen szives mért csillognak úgy az autók mint valami aura.....???? -
#11092 Nem egy autós játékot láttam már, és használok aktívan, szinte mindegyik büntet ( nagyon helyesen!!!) a pályaelhagyásért!
Aki szerint meg hulladék az egyrészt soha nem próbálta, másrészt nem szereti az F1-et igazán :)
Davidson csak reklámarc, lehet kikérték a véleményét, aztán vagy adtak rá vagy nem :)Megkapta a gázsit aztán szevasz :)
Vannak hibái, de F1 játékot így még senki nem rakott össze, mondom ezt elvetemült szimulátorosként!!! :DDD
És rohadt messze van az igazi árkád autós játékoktól !!! -
#11091 Szerintem is teljesen igaza van !!!
Lássuk csak
Pálya elhagyásért INVALID LAP ....én még nem láttam ilyet ( miért büntetnék a kisebb pálya elhagyást ? számtalanszor látjuk eredeti futamokon és csak max. a nagyon kirívó eseteket büntetik
boxban tartanak : lehet ,hogy utólag ,több száz visszajelzés után orvosolták akkor is fatális hiba
Davidsonnak igen is sok köze volt (végig részt vett a fejlesztésben,több videon láttam (öreganyádról nem tudok)de lehet -
#11090 kár hogy igaza van. codemasteros f1-et szépek és ennyi. aztán többet nem lehet elmondani róla mert hulladék mind. -
#11089 Valami gyökét szimulátor troll :DDDD
Lássuk csak :
pályaelhagyásnál invalid lap! Húha, ilyet se láttunk még soha, ugye ;)
boxban tartanak sokáig: ki kéne próbálni a senkiházinak, és tudná,hogy ez már NEM így van :)
Davidsonnak, meg kb annyi köze volt a játék tecnkiai dolgaihoz, AI-. hoz stb, mint öreganyámnak :)))) -
#11088 Nemismertem eddig ezt a srácot,de elég szánalmas amit ír. Hogy jön ahhoz hogy Davidsont kritizálja?MARHA -
pzs #11087 Sziasztok !
Most találtam , nem tudom, hogy mennyire igaz : link, de én nagyon nem értek vele egyet. -
kjhun #11086 Az F1GH csapata befejezte a magyarítást, 100%-os verzió. Letöltés -
#11085 Itt beszéljük meg az rFactoros kiruccanásokat :) -
#11084 Én meg jégkorongozni voltam,ez most nem jött össze:D -
#11083 Hát fazer most kelt fel, bealudtam sorry -
#11082 Ha Fazer itt lesz, 5 óra körül mehetünk :) -
#11081 én is elég sokat vagyok online -
#11080 felőlem most is mehet :D
csak jöjjenek a többiek is :D -
#11079 Csinálok, irsz itt vagy msnen hogy mikor és mehet .. -
#11078 Megnézhetnénk valamikor, csak ahhoz szerver is kell. :)
-
#11077 Kipörgésgátló az példáúl nem bánnám, ha a játékos által választható lenne én pl mindig használom, de a többit nem a kuplung még ami onon van .. -
#11076 Nekem csak az a gondom, hogy nemigen tudok még all asist off vezetni.:S -
Robert24 #11075 Én is benne lennék abban az esetben ha mindenki komolyan nyomná és nem lennének szánt szándékos ütközések stb. Izgalmas futamok lehetnének... -
#11074 hát ha leszedem akkor felőlem bajnokságot is indíthatunk :) -
#11073 én is.... -
#11072 én bennelennék! -
#11071 És ha összeülne az itteni csapat egy kis rFactoros multi mókára ?
F1RFT 2011 .. egész jó lett ..
-
#11070 vazze azért keresem én agyon meg vissza a cam modokat... így már érthető... -
#11069 Új szerverre költöztetik, ezért elveszett az összes. Biztos felfogják szépen töltögetni majd. -
#11068 A Race Department letöltési részlege megszűnt ??? -
szegim #11067 és regisztrálni miért nem enged?a kommentek szerint ha úgy csinálom enged, de mégsem :D ?