Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
megint szeptember végén jelenik majd meg?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Palinko
én olyasmit hallottam nem is lesz safety car......
3 hónapja jelentették be!!!

FSpofon
épp hogy bejelentették, mit vársz? messze még a megjelenés, augusztusban gamescomon meg pax-on biztos megmutatják majd.

Arab money

nevetséges, hogy eddig a játékról van 8 kép és kész <#fejvakaras>
egy videó sincsen... a biztonsági autót meg se említik sehol...

Helló! Lenne egy kérdésem. A karrier módban jelenleg az 5dik szezont teljesítem. A McLarennek versenyzek, legutóbbi versenyem SPAba volt ahol VB lettem. Kaptam is a rivális választás miatt szerzõdést a Ferraritól, sõt Mercitõl és hamarosan a RebBull szintje is meg van, de én szeretnék maradni a McLarennél. A kérdésem hogy mekkora rep pont kellene ehhez?
Palinko
köszi!

Crome. beállításoknál ott a mentés.
lac coo
A pálya anyagainak tapadását lehet valahol piszkálgatni ? ( Fû, beton ....)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Kézileg hogy lehet menteni benne?

Crome

Ezt töltsd le és másold be a játék könyvtárába, ezzel megoldódik a mentés probléma:
http://www.racedepartment.com/downloads/f1-2010-rddev-mods-69/rddev-save-error-patch-1-01-fix-3635/
Palinko
nekem olyan problémám van, hogy nem ment a játék, pedig van offline profil, automentés be van kapcsolva, kézileg is mentettem. már 2. idényt kezdtem a ferrarinal most meg megint az 1. versenynél vagyok :S ha van valakinek saveje vagy tudja honnan tölthetek megköszönném, meg persze a megoldást is. legújabb patch fenn van minden MOD nélkül.
Az AI tényleg ilyen "okos" mindig? Mármint Spa-ban elindultunk inter gumikon, pár kör után olyan esõ volt, hogy kellett a wet gumi. Viszont csak én cseréltem, az AI az egész 50%-os távot lenyomta inter-en. Így persze elsõ lettem 45mp-es elõnnyel, és ez csak egy féltávos verseny volt. Jó nyerni, csak így kicsit veszít az értékébõl az AI bénasága miatt.

Crome

sajtburger
Háát.. nekem ez a monaco idõmérõn eléggé felejtõs.. még egy ferrarival is. :S Viszont viharban, ömlõ esõben 22. helyrõl, megnyerni, úgy hogy utolsó körökben letört a szárny.. legnagyobb eddigi futam volt. 😊

Amúgy, hogy ha a hírnevem nincs is meg a ferrarihoz még, de ott versenyzett, akkor hogy érhetem el a szerzõdés hosszabbítást?

mondjuk ez TT-s idõ se benzin, se gumi szim.

HRT-vel anno örültem, ha 1:20-at bírtam menni Monacoban gumi és benzin szimmel. Monaco ráadásul a többi pályánál jobban is szaggat sajna

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Monacoban egyszer sikerült egy 1:13-as idõt mennem az volt a legjobbam kb

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ja jó már megijedtem, mert én a ringen eleddig controllerrel is csak 17:9-es idõt voltam képes menni...most kormánnyal még nincs jó setupom gyakran lecsúszva az ívekrõl, szaggatva csinálok olyan 1:19:4-et:S

Igen, azt tudom, csak valamiért az volt a fejemben, hogy a motorok el is füstölhetnek. Ettõl függetlenül remélem az idõk folyamán belekerülnek majd valamelyik részbe a különbözõ, alant taglalt hibák. Végül is az életben is sokszor (bár manapság már nem is annyira sokszor) különbözõ hibák miatt esnek ki versenyzõk és nem csak azért, mert kilökik õket vagy defektet kapnak...

Crome

rototti
Ringen? Én monaco-ra gondoltam.

Crome: motorhibáról én sem tudok, de elvileg a motorok teljesítménye csökken a versenyek elteltével, szóval 2-3 versenyenként érdemes cserélni õket. Egy évad alatt 8-at használhatsz fel.

Kimi - The King of Spa

max akkor, ha se benzin, se gumiszim nincsen másképp nem lehet 15-ös idõt menni a ringen

Én azt hittem, hogy megfõhet a motor, ha sokáig autózom szélárnyékban, vagy sok versenyt futok egy motorral, de akkor úgy látszik valamit félreértelmeztem. Amúgy ezeken tényleg lehetne változtatni, hiszen anno mondjuk a GP4-ben is sok ilyen volt, (az EA -s F1-et nem tudom, azzal nem játszottam) akár kiugrás, különbözõ hibák, amik a maguk módján élvezetessé tették a játékot.

Crome

rototti
Azokon a pályákon is, bár ott lehet, hogy a 2. legkisebb leszorítóerõs alap setup a jobb. Custom setup-okkal pedig még jobbat lehet menni.

sajtburger: Azzal az alap setup-pal (b2) lehet menni 15-ös idõt. Annak pedig elégnek kell lennie a pole-hoz is.

Kimi - The King of Spa

semmiféle motorhiba és váltóhiba nincs benne sajnos, maximum a benzin fogyhat ki, ha beállítasz...

úgy tudom nem lehet a rajtnál kiugrani semmiképpen, kár pedig sok F1-es game-ben benne volt:S

Nálam Monaco az egyetlen pálya, ahol quick setup-ot használok. Mégpedig azt, amelyik a "leglassabb" a száraz beállítások közül. Az kb. a középsõ. Próbáltam egyénit a Racedepartment-rõl, de azokkal rosszabb voltam kivételesen, mint a gyárival.

Más: Tudja valaki, hogy benne van e a játékban a rajtnál való kiugrás, mint hibalehetõség? Valamint az érdekelne, hogy milyen verseny közbeni spontán mechanikai hibák vannak? Van olyan, hogy elromlik a váltó, az elektronika vagy ilyesmi? (A defekt meg motorhiba tudom, hogy benne van, meg nyilván az ütközésekbõl adódó gondokról is tudok.) Már csak azért kérdem, mert ilyesmikrõl még nem hallottam nagyon.

Crome

sajtburger
Srácok monacoba melyik setup a jó? Próbáltam a balról a 2.-t, de lágy gumin még a Q2-be se tudok bekerülni.. :S Vagy inkább versenyen optimális az? Jobb oldali beállítások se sokkal gyorsabbak, nem tudom ez a monaco elég necces egy verseny bármelyik csapatnál vagyok.. :S

dr Kotász
Ezekszerint a Hungaroringen és Singapore-ban is jobb szélsõ quick setuppal mész? Érdekes, ott én sokkal lassabb voltam azzal a beállítással, mint lassabb, tapadósabb custom setuppal.
dr Kotász
Racedepartment fóruma szerintem is király, rengeted villámgyors beállítást találni.
E3 ma van a 2 nap és eddig semmi videó az f1 2011-rõl 😞
5 perced videót eltudnék viselni 😊

Másrészt ahogy egy mm-nyit is belenyúlsz egy q. setup-ba, onnantól az már egyéni (át is vált a monitoron minden custom-ra), tehát érdemes menteni, ha a belepiszkálás jobb eredményt hoz a gyárinál.

Crome

Jaja, bcc-nek igaza van. Vagy quick setup-ot állítasz be, vagy egyénit. Mondjuk q. setup-ot lehet finomítani kézzel, de egy kézire ráengedni egy elõre beállítottat felesleges, mert mindent felülír...

Crome

LOL.Ha a quick setupot maxra húzod, akkor törlödik a beállításod.Magyarul felesleges beállítani az autód, ha utána úgy is a quick setupot használod.
Én is onnan írogattam ki õket,beállítom az autót+ a quick setupot maxra húzom ígytudok igazán gyors köröket futni!<#vigyor5>
pedig az egyéni setuppal, aki ért hozzá úgymond sokkal többet lehet elérni, mint a Quick setuppal nem is hinnétek mennyivel

Én minden setup-ot a Racedepartment-rõl szedek, ott van bõven és legtöbbje elég jó is.

Crome

palinho96
jó...... bocsi gyerekek 😞

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

sajtburger
Hozzátéve még, ezek szerint autó és autó között óriási a különbség a játékban, ami plusz pont a fizika javára.

sajtburger
Én is mindig a legjobboldalit választom. Azt hittem a kocsiba is bele szoktál nyúlni. 😊 AMúgy ez a legjobboldalibb esõben is nagyon jó. Vagy hát kinek hogyan, de elmúlt szezonban a mekivel esõben azzal a beállítással körbeautóztam akit akartam, bár esõbe amúgy is nagyon jól szoktam menni, nem tudom ti hogyan, de azt nagyon szeretem.

Monacra kíváncsi leszek, kipróbálom az a bal 2.-t. Monacoba elsõ szezonban a torro rossoval tudtam talán 7-8. hely körül végezni, elég nehéz pálya, irányítható kocsi kell nagyon oda.

rototti
Én minden pályán a legjobboldalibb alap setup-pal megyek, kivéve Monaco-t, ott balról a második.
Személy szerint nem ajánlom a beállítások mélyebb módosítását, amíg nem ismered tökéletesen a pályát, hiszen nem tudsz akkor összehasonlítani két különbözõ setup-ot. Másrészt nem jelent akkora elõnyt ebben a játékban, hogy rászánj akár fél órát is. Nem egyszer vertem el multiban olyan embereket, akik saját beállítással mentek.
Úgyhogy a setup-olásban nem tudok segíteni.

Kimi - The King of Spa

sajtburger
Háát.. most bahreinen túl vagyok, de ha jól emlékszek 2:06-7-es idõ körül volt a legjobb, versenyben..

Most ausztráliában próbálkoztam szabadedzésen, de nem igen sikerült elõbbre lépnem.. Mondjuk a ferrari tavalyi gépe szerintem a játékban nem a legjobb, talán a vezethetõségén, irányításán tudtam kicsit javítani, így talán jobban fekszi meg a kanyarok kigyorsítását.. hát próba cseresznye.. 😊

1-2 pályához tudnál adni tippeket, mit érdemes állítani?

rototti
Ne az 1:48-at vedd alapul. Azt TT-ben futották, ahol nincs gumi és benzin szimuláció. Karrier-ben 53-as idõ már jónak számít.

Kimi - The King of Spa

Firerock
ja😄
ez így mégnagyobb fail😄

JUVEfun
..mert ott Ö a házigizda.......

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Firerock
minek kell ez az álszentkedés?

#8362: Amikor rámész hogy csináljon új profilt,és ott lejjebb kell görgetni és ott lesz aláhúzva meg kékkel írva hogy local vagy offline profile!

palinho96
eredeti?? ha nem akkor irány a WAREZ topic!!

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Sziasztok! Elindítottam a játékot és kér valami games for windows live regisztrációt. Még új vagyok a játékokkal kapcsolatban szóval ez most mire is jó? Ha rámegyek hogy új profilt csinálok oda mit kell beírni meg milyen jelszót kér? Mert ha nem csinálok profilt akkor nem ment.
Köszönöm a segítséget!
sajtburger
Most úgy is azt terveztem, hogy több szabadedzést nyomok majd végig, így tudom a beállításokat próbálgatni.. csak ehhez kellett egy ferrari. 😊

Amúgy az a 1:48.400 eléggé üt..

Sok mindent.Shakirban Time Trialban egy jó beállítással 1.48.400-at lehet menni, sima fast settingel meg 1.50.300.Szóval megéri a beállításokkal bíbelõdni.
sajtburger
Világbajnok lettem a McLarennel, így most a ferrarin a sor, kedvenc csapatom, két szezont tervezek itt, majd a mercinél az utolsó szezont.

Amúgy elég más az irányítása a ferrarinak.. picit nehéz lesz megszokni.. :S

U: Idõmérõn min lehet variálni, hogy 1 körön igen jó kört tudjak menni?

Nekem tetszik.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

adam46
Így jó lesz?