Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Arab money
egy videó sincsen... a biztonsági autót meg se említik sehol...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Crome
http://www.racedepartment.com/downloads/f1-2010-rddev-mods-69/rddev-save-error-patch-1-01-fix-3635/
Crome
Amúgy, hogy ha a hírnevem nincs is meg a ferrarihoz még, de ott versenyzett, akkor hogy érhetem el a szerzõdés hosszabbítást?
HRT-vel anno örültem, ha 1:20-at bírtam menni Monacoban gumi és benzin szimmel. Monaco ráadásul a többi pályánál jobban is szaggat sajna
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Crome
Crome: motorhibáról én sem tudok, de elvileg a motorok teljesítménye csökken a versenyek elteltével, szóval 2-3 versenyenként érdemes cserélni õket. Egy évad alatt 8-at használhatsz fel.
Kimi - The King of Spa
Crome
sajtburger: Azzal az alap setup-pal (b2) lehet menni 15-ös idõt. Annak pedig elégnek kell lennie a pole-hoz is.
Kimi - The King of Spa
úgy tudom nem lehet a rajtnál kiugrani semmiképpen, kár pedig sok F1-es game-ben benne volt:S
Más: Tudja valaki, hogy benne van e a játékban a rajtnál való kiugrás, mint hibalehetõség? Valamint az érdekelne, hogy milyen verseny közbeni spontán mechanikai hibák vannak? Van olyan, hogy elromlik a váltó, az elektronika vagy ilyesmi? (A defekt meg motorhiba tudom, hogy benne van, meg nyilván az ütközésekbõl adódó gondokról is tudok.) Már csak azért kérdem, mert ilyesmikrõl még nem hallottam nagyon.
Crome
5 perced videót eltudnék viselni 😊
Crome
Crome
Crome
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Monacra kíváncsi leszek, kipróbálom az a bal 2.-t. Monacoba elsõ szezonban a torro rossoval tudtam talán 7-8. hely körül végezni, elég nehéz pálya, irányítható kocsi kell nagyon oda.
Személy szerint nem ajánlom a beállítások mélyebb módosítását, amíg nem ismered tökéletesen a pályát, hiszen nem tudsz akkor összehasonlítani két különbözõ setup-ot. Másrészt nem jelent akkora elõnyt ebben a játékban, hogy rászánj akár fél órát is. Nem egyszer vertem el multiban olyan embereket, akik saját beállítással mentek.
Úgyhogy a setup-olásban nem tudok segíteni.
Kimi - The King of Spa
Most ausztráliában próbálkoztam szabadedzésen, de nem igen sikerült elõbbre lépnem.. Mondjuk a ferrari tavalyi gépe szerintem a játékban nem a legjobb, talán a vezethetõségén, irányításán tudtam kicsit javítani, így talán jobban fekszi meg a kanyarok kigyorsítását.. hát próba cseresznye.. 😊
1-2 pályához tudnál adni tippeket, mit érdemes állítani?
Kimi - The King of Spa
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
#8362: Amikor rámész hogy csináljon új profilt,és ott lejjebb kell görgetni és ott lesz aláhúzva meg kékkel írva hogy local vagy offline profile!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Köszönöm a segítséget!
Amúgy az a 1:48.400 eléggé üt..
Amúgy elég más az irányítása a ferrarinak.. picit nehéz lesz megszokni.. :S
U: Idõmérõn min lehet variálni, hogy 1 körön igen jó kört tudjak menni?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu