Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs valami mod, ami rendberakja ezeket a pocsék hangokat?:)
http://goo.gl/gd6Zi5
Elõre is ty.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Crome
Crome
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Hova kell tenni a kiegészitõt ? És a 2011 patch amibe 2011 autók vannak az hol lehet letölteni ?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Crome
Más gondom nem nem szokott lenni a mérnökkel. :-) Mondjuk az még érdekes volt tegnap, hogy beálltam a boxba, után bejött még két kocsi. Én indultam hamarabb kifelé, erre az elõttem állót pont mellém engedték ki, simán meglökve bejött elém, és még a másik kocsi is, aki velem jött be, az is megelõzött. Persze adott esetben engem biztos váratnának míg el nem megy a fél mezõny mire kiengednének, hogy már biztonságos.
Crome
Crome
Más: nem tudom nálatok volt e már ilyen, de ma versenyen egy darabig Klien volt mögöttem és a mérnököm folyamatosan Chandhok (remélem jól írtam) nevét emlegette, mint közvetlen mögöttem lévõt. Nem tudom bug e vagy csak az emberi tévedést is életszerûen szimulálják? :-D
Crome
Crome
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Crome
De 'asszem, a játék is kiírja indításkor.
Ennyi.
Üdv, Laci.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Legalább, ha a kihívást néztem volna, választhattam volna a HRT-t is. :D
jah ez ó nagy bug remélem javítják majd
Nem igaz, hogyha jól teljesítek egy csapatnál (pl, az összes futamot megnyerem), akkor nem hosszabbítják meg a szerzõdésemet.
Ha van egy linked, privibe eldobhatnád, ha nem akarod megõrizni a titkot a sírig. De nem annyira lényeges, ha gondot okoz neked.
Köszi, Laci.
Elöl viszont nem kell komolyabb összetertást állítani, mert ettõl az egyenesben is folyamatosan kúsznak a gumik, ami szintén nagy kopás, melegedés és defekthez vezethet. Elöl az összetertás csak Monacoban, Magyarországon és Szingapúrban fontos, mivel arra felé sok a kis ívû kunkor. Sajna, difizár, erõhatás alatt és szabadonfutáson, hát még motorfék alatt nem változtatható, mivel kihagyták a setupból.
Ez, ugyan csak egy része a mechanikus tapadás változtatásainak lehetõségeiben, de ez is valami.
@Sponnyabob!
Azt, hogy az elsõ körben defektet kapj, semmi nem indokolja.
Talán összeértél vlkivel a rajtnál, vagy lementél a homokba. (vagy nem raktad fel a peccset) Mert ügye itt szó sem lehet melegedésrõl, bár ha 20%-ot nyomsz, akkor tmsztsen, szorzódik a gumikopás, és az elsõ kör már az 5., ahol még a kocsi is "agyig meg van tankolva" - hogy Palik se maradjon ki semmibõl - De akkor sem értem, hogy nekem miért nincsenek váratlan defektjeim, se az utolsó körben, és az ötödikben meg fõleg.
Ha a fájlrendszer tartalmazza az újabb változatot (nem akartam megint peccset írni), akkor azt a futómûvet, amelyiken a legtöbbször van defekt, nézd át alaposabban, a fentiek tükrében.
Remélem tudtam segíteni.
Aki szeretne értelmesebb, és változatosabb futamokat, készítsen egy másolatot a teljes F1 2010 könytárról, és tegye fel az RDDev 2011-es modját, mielõtt elindítod, készíts egy másolatot a mentéseidrõl, és ha netán visszatérsz a 2010-be onnan folytathatod, ahol abbahagytad. Ha nem teaszed sincs baj, kompatibilisek, tehát a 2010-es mentéseket alkalmazza a 2011 is, és fordítva.
Itt, már négyszer is kiállnak gumicserére, nagyobb kihívás boksztaktikát gyártani. Az esõ is eleredhet, szóval van mit csinálni. A teljesebb élményért keresd meg a szintén RDDev gumi modját, és állítsd be a lágy, és szuperlágy gumikat, így minden pályára azt viszi a Pirelli. Tuti a négy kiállás, és jól lehet sáfárkodni a szuperlágy gumikkal, vagy épp a lággyal. Jómagam ezt teszem, és sokkal izgalmasabb versenyeim vannak.
Viszont a legjobban 100%-on jön ki a hatása.
Üdv, Laci.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
számomra az F1-10 nem hozott számomra szimulátor élményt. természetesen, mint forma-autó rajongó engem is lenyûgözött, de a race alatti F1-mod számomra sokkal valósághûbb érzést ad, mint az F1 teljes nehézségi fokon. Persze én életemben nem vezettem forma autót, úgyhogy ez nem mérvadó. :) Mindenesetre én várom már a 11-es verziót, mert biztos jó lesz, lévén jóval többet kell benne gépészkedni :)
az alábbi autóért meg egyenesen irigyellek :) 2000es évek elején egymást követõ 3 évben volt szerencsém kint lenni a magyar nagydíjon, a paddock részben, és biza ott is csöpögött a nyálam :)
Ha érdekel valakit, a wikibõl szedett paraméterek az 1986-os Forma 3 autóra:
width: 1850 mm (72.8") maximum
wheelbase: 2000 mm (78.75") minimum
track: 1200 mm (47") minimum
weight: 550 kg (1213 lbs) minimum
active suspension, telemetry, and traction control are forbidden
two-wheel steering only
two-wheel drive only
manual gearbox, six forward gears (maximum), and one reverse
undrilled ferrous brakes
wheels, breadth 11.5 inches (292 mm), width 13 inches (330 mm) maximum
Control fuel from a single supplier, but of a comparative level to pump/street gasoline (petrol)
Stock derived 2000cc engine with 26mm (1.02")-width restrictor, hence about 200 horsepower (150 kW) between 5000 and 7400 rpm
Befejeztem.