21751
  • atiwrc
    1996 94et dolgozza fel de 96ba csinálták
  • atiwrc

Grand Prix2 by Geoff Crammond 1994!

Mindegy volt hány %os futamot mentél betudtad állítani előre a taktikát.....
  • atiwrc
    Jézusom ezek a track camerák(meg üldöző kamerák) :(
  • hungary27
    ja meg teljes versenyben be lehet állítani a taktikát és hogy mikor legyenek box kiállások. ja és az austini pálya nagyon jó lett.
  • Robert24
    Én mindig a piros tartományban már váltok ritkán várom meg a lila tartományt így nálam eléggé esélytelen, hogy valaha is kifigim nyírni a motort. Egyébként ami fontos változás még, hogy az időmérő első szakaszában amikor beállítod az autódat utánna már nem lehet hozzányúlni se az időmérő többi részénél sem a futam előtt. Ez nagyon jó, mert így hiteles.
  • hungary27
    nem tudom de nekem mindig füstöl és nem égetem a motorom
  • Dzsoy
    Dupla pit :D
    Játékba én még nem láttam :D

• Dzsoy
    A füst állítólag csak egy kis bug (tavaly is volt ilyen) viszont fórumon valaki arra panaszkodik hogy ugyan ő vált és nem automata (valószínű ezért) de állandóan kinyírja a gépet. És állandóan figyelmezteti a mérnöke hogy vegyen vissza a motorból mert nem fogja bírni.
    Nem tudom hogy ez mennyire igaz...
  • hungary27
    nekem az első kör után füstöl:(
  • Dzsoy
    Motort sikerült már valakinek kinyírnia?

• Dzsoy
    THX az infót mindenkinek. Legalább tudom hogy csak max üzemanyaggal érdemes futamon indulni :D
  • tobias88
    rich-en 2kör alatt megeszik 4-5öt, közepesen meg ha annyival indulsz ami a versenyre kell, +2 megmarad a végén
  • Robert24
    Ez tényleg így van tapasztalatom szerint is. Sőt a 3 üzemanyag keverék között is sokkal nagyobb a különbség a motor teljesítmény leadásában mint a tavalyi gameban. Én a Maláj nagydíjon voltam kénytelen levenni a motor teljesítményét rám is jöttek masszívan 2 kör alatt.
  • tobias88
    azért az túlzás, heves esőben azért kicsit korcsolyapálya feeling érződik
  • Dzsoy
    Akik már játszanak vele azoktól érdeklődnék üzemanyag fogyasztásról!!!
    Fórumon sokan írják hogy ha legmagasabb fokozatba akar menni az ember huzamosabb ideig akkor csúnyán "túl kell tankolni" mert a kevés üzemanyag opcióval alig lehet versenyt befejezni.
    Plusz: állítólag olyan is volt hogy időmérőn kiment 7 körre elég üzemanyaggal és 2 gyors kör +fel/le vezető kört alig bírt megcsinálni.
    Előre is köszönöm az infót!!!
  • adam46
    Nem rossz a játék, viszont pálya elhagyásnál ez a automata gáz roppantul idegesít. Nem szoktam vágni a pályát, de azért néha egy-egy szélesítés benne van. Alexease nem lehet valahogy kilőni ezt, egy kis bütyköléssel? :)
  • Dzsoy
    Igen, elvileg holnap, de az üzletek már ma megkapják hogy reggel a polcon legyenek, így aki jóban van az üzlettel az már ma megkaphatja. Én egyfolytába telefon közelbe vagyok, hogy mikor hívnak. Tavaly is egy nappal megjelenés előtt megkaptam.
  • dr Kotász
    Nálunk csak holnap jelenik meg a game?
  • SpeedXHUN
    aha
  • Dzsoy
    A "k" az mi? :D kiló? Azaz 3-5000???
  • V43 1105
    Felmérés céljából kérdezném, van-e itt olyan akit érdekelne F1 2012 kulcs, ha minden igaz STEAM verziós, kedvező áron? Gondolok én itt 3-5k közötti árra..

Köszönöm előre is válaszokat !
  • WinStar
    köszi a segítséget!
  • JUVEfun
  • crossy104
    Köszönöm!
  • pretorius07
    Nos asszem mégis a videokártya driverével lesz baj... Valószínű ütközik valami korábbi verzióval... Úgyhogy hétvégéig hanyagolom,majd a formázás megoldja:)
  • lac coo
    A saturationt állítgasd !
    Nálam 900 fokon van a driverben és 63 %-on van a saturation a játékban , így egyformán mozog a kettő . De ha beállítod a kormányodat 310-320 fokra és a játékban 0%-ra akkor is jó .
  • pretorius07
    Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni egy probléma megoldásában. Leszedtem a demo-t. Steam szépen felrakja,el akarom indítani,és folyton azt írja ki,hogy directX 10 vagy 11 támogatás szükséges. Na most ez azért furcsa,mert vista oprendszerem van,64 bites,és egy 5-ös szériás ATI kártyám,ami mindkettő támogatja a 10-et is mindenképp,de a 11-et is.
    dxdiagban dx 10-et ír. Már frissítettem minden létező drivert,programot,aminek köze lehet a dologhoz,de semmi előrelépés. A konfig nem egy monstrum,de mennie kell a játéknak,elvileg.egyedül a steamet nem tettem újra,meg a demót,de most nekiállok annak is,dde nem bízom benne,hogy a hiba abszolválódik ettől. Hétvégén tervezek win reinstallt is,mondjuk nem pont ezért,hanem mert elég régen lett újrarakva. Tegyek inkább win7-et? Hátha azzal nem lesz ilyen problem?

Akinek esetleg van valami ötlete,szívesen venném! Köszi...
  • JUVEfun
    A kormány elfordulási szöget lehet a játékon belül is állítani vagy csak a Logitech Profiler-ben ???
  • Palinko
    de hol vannak a régi idők gépei? ha jól emlékszem igértek valami ilyesmit.
  • lac coo
    Irányíthatósággal nekem sincs bajom, mivel meg sem mozdul az autó megy az amerre csak akarom, tűzön-vízen át :)
  • Danecay
    Na, a sok negatív vélemény mellett az enyém az, hogy DEMO-val ellentétben teljesen kezelhető az autó és élvezetes a vezetés, amihez lehet hozzájárult az autó beállítása is, de érzésem szerint már gyári beállítással is kezelhetőbb mint a DEMO. A DEMO alapján abban bíztam, hogy valamilyen módon át lehet majd ültetni a 2011 irányíthatóságát a 2012-ben, de kipróbálva a teljest már nem érzem szükségét.
  • tobias88
    Amúgy nektek is folyamatosan füstöl a kocsi? Williams-el vagyok, de borzalmas ahogy égeti az olajat
  • JUVEfun
    Első tapasztalatok pár kör után :
    Grafika: 10 (nagyon szép)
    Menü : teljesen egyértelmű,jól használható
    Kormány: miután beállítottam ,hogy G25 tökéletesen működik (jó,jó még finomitgatni lehet rajta)
    Hang : hát azon lehetne mit csiszolni,de majd a modderek....vagy jön egy javitás
    Összességében a 2010-hez képest (2011-t kihagytam) sokkal jobban tetszik nekem...(simnek azért nem nevezném , de jól játszható, azért az arcadnál jobb)
    Multit még nem próbáltam.
  • V43 1105
    Tunngle :P
  • Firerock
    Az ellen nem lehet mit csinálni hogy ne robbanjon fel a motor állandóan a qualin? Versenyen semmi probléma,de ha egy hosszabb egyenes végén normálisan váltok vissza akkor szétrobban,nagymamásan lehet csak váltani,de akkor nagyon sokat veszítek...:/
  • Batmanci
    Azokkal nagyjából egyet értek, amiket leírtál.
    Nem tudom milyen kormányod van. Viszont a hepe-hupa minden pályán egy adott helyen van, tehát jól adja az utasítást a vezérlőnek. (Jó, hogy kamu, de mi legyen? RB szim 2 gurigáért, vagy 'tomén)
    :)

Ami viszont zavar, az a "deffekt effekt"!
    Alig mentem körbe 30x, de 10 már volt.
    Ezt idáig mindegyikben szívtuk.
  • IXEMGabeo
    Technogodsot leszedted Norbi? multihoz az elengedhetetlen...legalább is a 2010-es és a 11-es játék multijához is kellett
  • Norbi1990
    Próbálta valaki LAN-ba Hamachival?
    Nekünk nem sikerült eddig hostolni, hogy lássuk egymás játékát.
  • gallardo
    1-es gomb, kiválasztod a gumikat és bemész a boxba.
  • JUVEfun
    A 2010-ben az volt erre a megoldás ,hogy a kormányról kell egyszer elindítani (tehát nem bill.ről) a játékot és akkor megjegyzi