Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
( Kell egy patch ...)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
csak néha nem tudom teljesíteni az idõmérõn amit Frank bácsi elvár tõlem :D
sokat nem néztem ma, majd meglátjuk ...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ma defragoltam mindent, és kitöröltem a régi f1 210 -es cuccokat a géprõl... Meglátjuk...
Nekem is ilyen kormányom van, és dettó így viselkedik a game, de én nem is gondoltam a kormányra. Az lehet a ludas? Amíg van flashback, addig nincs gond, de utána én sem tudom továbbküldeni.
Ha találsz megoldást, írd meg légyszi! Én is keresgélek.
Üdv
HG
A pause menüben ilyen opció nekem nincs. :S
I met God. She's black
Talán múltiban is jobban vigyáznának egymásra a gémerek .. : D
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
lehet csak a versenyt kéne legenden hagynom :D
Csak akkor indul el, ha törlöm az egész save könyvtárat .
Crome
I met God. She's black
1: replay oltári szar állandóan kifagy
2: rendszeresen összeomlik a mentésem és kezdhetek mindent elölrõl !
:)))))
Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.
még a fészbukra is kitették ezt a hozzászólást lol
Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.
I met God. She's black
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
http://goo.gl/gd6Zi5