Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
mé, én kapcsolgatom. van olyan enyhe kanyar, ahol már eldob drs be, de fékkel sokat veszítek, így inkább csak kapcsolok :D
V43 1105
Második szezon finished .. <#hehe> Leigazoltam a Lotus Renaulthoz ^^,

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

nem mondod, hogy kapcsolgattad ki be?! <#hehe>

omg :D thx a választ

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

lac coo
arra van megoldás, hogy a felszáradó pálya ne legyen olyan brutál pixeles?

( Kell egy patch ...)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

fékezéskor magától visszaáll!!!!!

Valaki tud mondani egy olyan módosítást ami arra jó hogy ne ki/be lehessen kapcsolni a drs-t hanem akkor mûködjön ha nyomva tartom a gombot ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

csapattársamat rendre elverem meg a bajnokságban is a 4 helyen vagyok :)
csak néha nem tudom teljesíteni az idõmérõn amit Frank bácsi elvár tõlem :D

Hol lehet megnezni, h a tores full on van e?

szabii98
nekem azt írja ki...:(

I met God. She's black

lac coo
Jah, igen. tényleg, még azt is beállítottam, hogy rendszergazdaként futtassam.... :)
sokat nem néztem ma, majd meglátjuk ...

Firerock
Nos,most megjavult. Két dolgot próbálj meg! Enterrel indítasz nem a kormánnyal, vagy Run as administrator!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

lac coo
Igazából nem ...:(

Ma defragoltam mindent, és kitöröltem a régi f1 210 -es cuccokat a géprõl... Meglátjuk...

Firerock
nekem is ez van. Találtál már megoldást?

lac coo
Akkor majd lesz SC, nem mindig van balhé :))))

aerolive
Persze. Törés fullon, szabályok be, legmagasabb nehézség legend ai-val.

Sziasztok!
Nekem is ilyen kormányom van, és dettó így viselkedik a game, de én nem is gondoltam a kormányra. Az lehet a ludas? Amíg van flashback, addig nincs gond, de utána én sem tudom továbbküldeni.
Ha találsz megoldást, írd meg légyszi! Én is keresgélek.

Üdv
HG
Kanadanal jarok ahol megkaptam a 3. Safty Cart, beszaras...

Egy hülye kérdés. Hol tudom a time trialt visszajátszani? Nem az instant replay kellene nekem hanem a rendes.
A pause menüben ilyen opció nekem nincs. :S

lac coo
Törés, nehézség, realistic zászlószabály be van állítva ?

szabii98
mivel Silverstone nem a szívem csücske, ezért én is szar helyezést szereztem, de mivel vb 2. vagyok nemhiszem h baj lesz : D

I met God. She's black

aerolive
Legalább az egyiket teljesítsd, mert nem kapsz fejlesztéseket. Csapattársat mindenképp elõzd meg.

az nagy baj a karrierben, ha nem mindig sikerül teljesíteni a csapat elvárását? remélem nem lesz semmi baj vele mert egy erõs csapathoz akarok menni :D

akos25
Helló mindenkinek! Megvettem a gamet, de gond van a telepítésnél.... Egy ilyen hibaüzit ír ki: Error copying file from és ide meg beírja azt, ahová akarom telepíteni, és valami pssg fájlt nem talál, Buemihez kell, nem tudja valaki, mi erre a megoldás?

aerolive
Hungaroringnél járok, de még egyszer se volt SC, sõt még a sárga zászló is ritkaságszámba megy.

V43 1105
Nekem nagyon hiányoznak az ilyen törések :

http://www.youtube.com/v/pv6wXh7vYHk&feature=feedrec_grec_index

Talán múltiban is jobban vigyáznának egymásra a gémerek .. : D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105
Én dobtam be egy hszt-t.. valamit kiszerettem volna próbálni, de Adam törölte :-P

lac coo
Miért, ki warezolt? :)

legenden valahol az A1 olyan idõket mennek, hogy hihetetlen....
lehet csak a versenyt kéne legenden hagynom :D

adam46
warez továbbra is tabu... :)
lac coo
Úgy hogy nem tudja betölteni többet, játék indításnál mikor odaér lefagy...
Csak akkor indul el, ha törlöm az egész save könyvtárat .

Biztos én maradtam le valamirõl, de itt karrier kezdésnél nem kérdezik meg, hogy hány évet akarok lenni? Mert azt tudom, hogy a 7 év kikerült belõle, de a 3 és az 5-öt sem ajánlja fel. Illetve a becenevekbõl hiányolom azt a sok fantázianevet, ami a 2010-ben volt...

Crome

Tormiee17
hogy érted,hogy összeomlik? executable?

szabii98
Én idõmérõn 1tõl 10ig. Nemsokára állítok egy ai nehézséget.

I met God. She's black

aerolive
Velem nem tudom mi van. NÉha még az RD fórumos idõket is megfutom, feltekert motorral 2-3 kör behozni 5 másodpercet lágyo, ha õk keménnyel vannak. Idõmérõn 6-tól 14. helyig minden

szabii98
valahogy énis monaco után fellendültem.. igaz 1 körön még mindig jobb vagyok mint versenyen.. :D

I met God. She's black

aerolive
Monaco óta sokkal gyorsabb vagyok az AI-nál, minden ezután következõ versenyt megnyertem Silverstone-ig. Fogalmam sincs mi történt, még mindig legenden van. :D

lac coo
tököm tele van két dologgal:

1: replay oltári szar állandóan kifagy
2: rendszeresen összeomlik a mentésem és kezdhetek mindent elölrõl !
:)))))

lac coo
Hol találom a replay filet, nekem rendesen szarakszik, lefagy stb ...

Nem én voltam. De érdekes.

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

elég fura oldal :D
még a fészbukra is kitették ezt a hozzászólást lol

Ugyan így voltam Angliában. Intermediet gumival. Alig bírta ki. Izgi volt. De megnyertem.

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

V43 1105
Beszart a motor szabadedzésen XXD

szabii98
Valencia esõs idõ. Challenge accepted. 3. helyrõl indulok, lazán lerajtolom õket aztán imádkozom h 11kört bírjon a gumi D:

I met God. She's black

adam46
Kamu Gyuri azt hiszi mindent megengedhet magának, de persze csak az oldal keretein belül, mert csak ott tud bannolni.<#idiota> Posztert meg megmondta, hogy ne nézegesd, hanem játsszál. <#vigyor3>
Dietrich
régebben az ilyet hívtuk sulinetes hülye gyereknek :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Firerock
Aki jobb volt nála arra aztmondta hogy csal és kirakta a szánalom ligájából:D

karrierben a rajt után a motor megfõtt rendesen <#kuss><#wink>

[HUN]FaTaL
Azok után, hogy mindenkit lecheaterezett aki a 2010-ben az elsõ 100-ban lévõ idõt ment, már meg sem lepõdöm (csomó ph-s srác van közte). Kis csíra ez a gyerek, az oldala is olyan.

http://goo.gl/gd6Zi5

Egy admin szerintem nem engedhet meg magának ilyen stílust az oldalt minõsíti. Akkor se ha más se emberi stílusban ír be.