Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I met God. She's black
Ott nézz körbe 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ez a kormány input felülírós akármi ez mi is valójában?
Ha offra rakom bekapcsol egy irgalmatlan erõs sebességfüggõ kormányzás ...
PS3-ra van már patch? Ha van, akkor azt letölti magától, vagy valahonnan le kell tölteni? Nézegettem a store-ban, de ott nem találtam semmit! Elõre is köszi...
PS3 slim 120Gb... PSN: Csupi-87_04
Amúgy nekem sem volt még soha bajom a kormánnyal, 100 %-osan mûködik kivéve itt 😄DD
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Nem tapasztalja azt, hogy játék alatt folyamatosan elmászik a kormány középpontja ? 😊))Ilyenkor még a kihúz-bedug újra kalibrálás sem segít, azt hiszi hogy ott van a közepe , és oldalt áll az egész kormány 😞
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
közben kaptam egy szerzõdést a hrt csapattól 😛
legalább nemkellett újra kezdenem
I met God. She's black
I met God. She's black
Egyébként szabad edzésen amikor autó fejlesztés van akkor úgy vettem észre mind a három edzésen teljesítened kell az idõt akkor kapod meg a futamra a fejlesztést. Viszont ha nincs fejlesztés érdekes módon hiába megyek mindegyik szabadedzésen viszonylag jó idõt a végén nem jelöli pipával megoldott feladatként. Ez nem tudom miért van...
de végre Hungaroring és már jönnek a felkérések. Alig várom az év végét unom már a Williamst..
I met God. She's black
I met God. She's black
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem tudom ki, hogy van vele de nekem az esõs körülmények valahogy nehezebben mennek mint az F1 2010-ben. Eddig még csak kvalifikáción volt esõs körülmény de az elsõ 10-be nem tudtam soha bejutni szerencsére még versenyen nem volt. A beállításoknak is sokkal nagyobb szerepe van lehet ott a hiba nem tudom... egyébként minden segítség ki van kapcsolva és legend szinten vagyok. Kíváncsi lennék másoknak is nehezebben megy az esõs körülmények között vagy én nem tudom az autót arra beállítani. Ha valaki adna pár tippet hálás lennék!
C:Users\NEVED\Documents\My Games\FormulaOne2011\savegame mappában levõ GTEHXOSJZ_0 fájlt nevezd át, (mindegy mire) majd ezután a GTEHXOSJZ_1 változatról csinálj egy backup fájlt, majd írd át 0-ra a végét.
Így elindul, ideiglenes megoldás, valószínûleg már kilépés után elõjön a hiba. A patch már kész, a Microsoft jóváhagyására várnak már csak.
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)