Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet. A monitoron a box-ban balról a másodikra kell nyomni (ha jól emléxem), ott rámész a Q-ra és leokézod.

Crome

ja,es nemlehet valhogy kihagyni a szabadedzeseket?
rvn
Talán F2 vel gyorsítod az idõ, ha az idõ táblázatot nézed.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

hi.Szabadzeseken mindig muszaly vegigmenni?es nemlehet valahogy nevinni a kocsit a boxba azon kivul h berotyogok vele?
Nekem a F1 2010 ideje alatt is már rég Win7-em volt és sose volt gond a mentésekkel, meg most sincs (le is kopogom). Szóval nem azt mondom, hogy nem lehet köze hozzá, de szerintem nem feltétlen op.rendszer függõ a dolog.

Crome

Nekem lenne egy feltételezésem ezekkel a hibákkal kapcsolatban aztán lehet, hogy tévedek. Szóval fura, hogy pár embernek ilyen mentési problémája van miközbe nekem szerencsére nincs ilyen bajom. Olvasom, hogy win7-ed van viszont nekem még a jó öreg xp sp3-al. Nem lehet, hogy a win7 op.rendszert nem szereti annyira? Egyeztetni kellene, hogy akinek ilyen problémája van hátha ez lenne a közös bennetek így talán meglenne a megoldás. Ha nagy a winyód oszd meg egyikre az xp-t rakod arra az f1 2011-et a másikra a win7-et a szokásos használatra. Ez csak egy tipp.
amugy mikor nekem motor hibam volt akkor megfagyot a hang es nagyon akadt a jatek.
Ezt idezem meg egyszer hatha valaki tud egy megoldast,hogy ne kezdjem elolrol megint az autosave ki volt kapcsolva Win7 SP1 magyar windowsom van:

Amikor eloszor elkezdtem a jatekot akkor kb belgium fele mindig kilepet es utana mar be sem jon a menu mar az elott kilep,es akkor olvastam itt hogy ki kell kapcsolni az autamata mentest meg le kel torolni a menteseket.Megtettem es keztem elolrol mar egy sezont lenyomtam es mar a masodiknal vagyok erdekes modon megint belgium jon az idomero es megint nem jon be a menu!!!Mar az elott kilep hibaval.
Van megodas????Megint toroljem a mentest????
nalam volt egyszer es Safety car is volt bent parszor meg volt hogy en kovettem
Motor hiba miatt volt már kiesõ a versenyen valakinél?Nálam a Safety car bese jön
Akkor egyelõre kihagyom, köszi!

Crome

aerolive
Újat kell kezdeni.

csak akkor lehetett volna mclarenes szerzõdés, ha vb-t nyerek tuti...
lehet amikor választani kell a riválist az a jobb akkor, ha ilyen 6 vagy a vb-n és akkor könnyebb egy renaulthoz vagy mercedes gp kerülni!!!
De nekem Alonso, Webbrt, Hamilton közül lehetett választani 😊
Am a 2 évben az interjúknál már többen vannak 😊

Ezt év közben is lehet alkalmazni, nem teszi tönkre a mentéseket?

Crome

nekem 1 szezon lement es mar a masodik kozepen vagyok es megint nem indul pedig 2-ik voltam a vb-ben
Értem, köszi!

Crome

Nekem amúgy a mentésekkel sem az f1 2010 sem a mostani játéknál nincs gondom. Úgy hogy a programmal szerintem nincs gond mert különben akkor senki sem tudná végig vinni. Az f12010-ben 5 szezont csináltam végig és eddig itt sincs gond és Singapurnál járok.
Szabad edzésen a többi áttétet is nagyobbra raktam de az a baj, hogy akkor nagyon rossz a gyorsulásom és kigyorsításoknál lehettem volna bajba. A szárnybeállításom elõre 3 hátra 2 volt meredekebbre nem raktam a pálya középsõ technikásabb része miatt. Nem baj a lassabb technikásabb pályákat amugy is jobban szeretem.
palinho96
Frissített adatbázis!
Saját készítés! 😄
Reális gyakorlás/idõmérõ és futam eredmények.. új választható autók karriernél😊 (HRT,Virgin, Lotus mellett a Williams és a Sauber)

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Hát igen, azért a Lotus-Renault megdobhatott volna egy szerzõdéssel. Nekem még sok van hátra az elsõ szezonomból de ha hasonló ajánlatokat fogok kapni akkor igen csak maradok a Force indiánál legalább merci motoros.
hat kb 2 eve voltam egy bajnoksagban de ott is ez volt a helyzet,hogy aki gyors azt ok nelkul megbuntetik vagy kidobjak.
Velem is igy volt:egy versenyen egy ik vezeto azt allitotta,hogy kiloktem otet futam kozben pedig a kozelebe sem volt amikor kicsuszot es erre 30 masodpercel buntettet,erre en vegigneztem a visszajatszast es abbolt kiderult hogy elfekezte magat,es 4 szer levagot egy kanyart a boxban vagy 150km/h val ment es kijovet atlepte a fehervonalat...ezert othagytam oket.

De erdekelne valami tisztesseges bajnoksag.pentekre meglesz az uj kormany
oneal1
ezt nem mondod komolyan!!!!😄😄😄

!Forza Ferrari!

Kamu Gyuri indít egy bajnokságot.
kérdés:"idén is kiteszitek a ligából azt aki gyorsabb nálatok?"

válasz Brownie: "Amúgy azért nem vesszük be a túl gyors embereket, mert nincs értelme annak, hogy egyvalaki végignyerje az egészet. Értitek, fordítsátok le a valós idei szezonra Ilyen nem kell a virtuális világba. Legalábbis a miénkbe tuti nem.

És ha lesz valaki, aki év közben hirtelen irreálisan nagy különbségeket autózik ki a korábbi teljesítményéhez képest, akkor igen, simán kitesszük. Egyrészt a fent leírt ok miatt, másrészt pedig azért, mert szerintünk nem legális eszközökkel jutott elõnyhöz"
lol
az akkor gazz..
Eppen a tegnap rendeltem egy uj kormanyt hozza.
Amugy tud valaki online f1 bajnoksagot???
Sauberen kívül még
-Lotus
-Virgin
-HRT
-India

azért egy vb 2 hely után többet vártam.

benőmenő
Ez ilyen sajnos. A 2010-ben mai napig nem mentem egy teljes szezont végig emiatt.
benőmenő
többi áttételt is rakd nagyobbra, meg próbálj a legkisebb még vezethetõ szárnybeállítást elérni.
udv
Nagy bajom van.
Amikor eloszor elkezdtem a jatekot akkor kb belgium fele mindig kilepet es utana mar be sem jon a menu mar az elott kilep,es akkor olvastam itt hogy ki kell kapcsolni az autamata mentest meg le kel torolni a menteseket.Megtettem es keztem elolrol mar egy sezont lenyomtam es mar a masodiknal vagyok erdekes modon megint belgium jon az idomero es megint nem jon be a menu!!!Mar az elott kilep hibaval.
Van megodas????Megint toroljem a mentest????Ha igen akkor nagyon hibas a jatek,mert igy nem lehet vegig vinni!!!!!
szabii98
velem is ez volt, egyszerûen még a torro rosso is letölt a pályáról

I met God. She's black

Monzába 6. lettem a 9. helyrõl! Nem tudom miért de nem volt végsebessége a kocsimnak pedig mercedes aggregátum van benne...
A váltó áttételén is állítottam felfele az 5., 6. ,7-et egy egy fokozattal, hogy legyen végsebességem. Erre ahogy 7.-be váltok megtorpan az autó és 325km/h körûl megyek még a többiek 340-et mentek legalább. Kerssel alig bírtam védekezni még jó hogy volt. Szerencsére lassabb pálya jön most még javíthatok. Eddig 4 gyõzelem 6 pódium 1 pol pozicció a mérlegem. De még hátra van 6 futam bármi lehet. Milyen szerzõdéseket kaptál a sauberen meg a kicsiken kívül?
szabii98
Szingapúrra és a többi versenyre össze kell még hoznom valamit mert így nem kerülök a Ferrarihoz 😄

I met God. She's black

világbajnokságban a 2 lettem!
2 pole és 3 gyõzelmem volt!
7 dobogós helyezésem!
Na nem baj 😄
Sauber elkezdtem a 2 évemet! Érezhetõen jobb mint a williams, sokkal jobb vezetni.
Majd nem 1másodperccel gyorsabb a williamsnél, õrület <#ijedt>
egy erõs 3 hellyel nyitottam 😊

bemész a pitbe és kijönnek az emberek.Nincs pit gomb.

Nem kell kérni bármikor bemehetsz, csak elötte válaszd ki a gyorsmenüben, hogy milyen gumit akarsz.
benőmenő
a quick menüben, ahol a fuel mixet állítod felfelé helyett lefelét nyomsz és ott választasz gumit, majd be mész a boxba és cserélik.
Azt tudjátok, hogy hogyan lehet kérni tervezetten kívüli boxkiállást? Mert a beállításoknál ilyen gombot nem kínált fel, mint ugye a 2010-ben volt pit request gomb.
A másik, hogy ez az override input device on/off mit takar valójában?

Crome

adam46
noob szegényke
Kamu Yyuri nagy beszámolót készít. Már most csalásra gyanakszik a multi mókák során, mert egyesek jóval gyorsabbak mint õ és talpnyalói.
Száni ez a faszi. 😄
Tormiee17
Hihetetlen......vezetem a nürbugringi futamot,és amint ráfordulok a célegyenesre,hogy megkezdjem az utolsó kört,bal hátsó defektet kaptam...és már nem volt több flashbackem... 10. helyre betudtam kullogni,de így már 30 pont a hátrányom Webberrel,de így is 2. vagyok.

Sajnálom akkor valószínûleg én sem fogok majd kapni...
Remélem azért egy Lotus Renault-os szerõdés benéz vagy egy Mercedes Gp-s, mert a sauber meg társai nem lenne elõrelépés a Force Indiához képest. Akkor inkább maradok. Persze a Hrt meg Virgin már meg keresett engem is...
szabii98
szarvoltál. <#idiota>

I met God. She's black

hiába gyõztem le Hamilton semmi McLaren szerzõdés...<#falbav> ennek így sok értelme volt :S:S:S
Sauber szerzõdést kaptam....

legenden megyek énis, automata válto, meg medium tc van semmi más.
Szerintem pont a gumikopás az egyik legizgalmasabb dolog ebben a játékban 😊 Még csak az Ausztrál nagydíjat végeztem ki, de igen érdekes volt egy körrel az eredeti taktika után lágyon csúszkálni a pályán 😊 Nem mondom, hogy nem izzadtam meg, hogy megtartsam a 6ik helyemet... Nem sikerült 😊
Speciel nekem kétszer volt elsõ szezonom során defektem a dobogó helyezések múlottak rajta így lettem akkor 6. és 7. a Force indiával. Igaz mûszaki hibám még nekem sem volt. Safety Car se volt akkora baleset még nem volt, hogy bejöjjön még Monacóba sem. Nekem teljesen reális eredmények születnek az Al részérõl is de szerintem ez függ attól milyen szinten mész. Minél magasabb szinten annál reálisabbak a futamok kimenetele stb szerintem. Én legenden megyek all assist off-al annyi segítség van, hogy a gumi szimet kikapcsoltam de a többi mind off. Ha esõ van az ABS nyomom még be mert így se bírok némelyik pályánál az allokkal túl jól mennek esõbe. Nem is csúszkálnak én meg majd meg feszülök, hogy megfogjam a nyálkás pályán.
2 futammal az elsõ szezonom végén 4 helyen vagyok 😊
még matematikai esélyem van a címre, de lehetetlen 45 pont hátrányt ledolgozni Webber ellen<#wink>
Hamilton a rivális hát 11 pontra vagyok tõle, remélem sikerül és talán megkapom a mclarenes szerzõdést 😊

Fusztráló, hogy Lotussal megyek és egész évben nemvolt még mûszaki hibám (angol nagydíjat fejeztem be) Nem kívánom csak hát így lenne reális... sõt senkinél nem láttam kb.. 9 futam alatt volt 3 sárga zászló azt kész. Se safety car se semmi. Ráadásul kb mindenki befejez minden futamot. Most 15. lettem eddig legjobb 19. hely, érdekes hogy massa nyert rosberg második, button meg vettel mögöttem végzett.
semmit nem jelent, ha legyõzöd!
sokan írták fórumokon, hogy hiába gyõzöd le az ellenfeledet nem biztos, hogy megkapod a mclarent!
Én is Hamiltont jelöltem meg riválisnak és még van 4 futam a szezonból.
Meglátjuk mi lesz! 😊

Én amugy Hamiltont jelöltem meg riválisnak jó lenne ha megkapnám az ülését. 8 ponttal vezetek elõtte.
Dettó ugyan az! Már a kvalifikáción éreztem, hogy ezen a pályán ha esik iszonyat nehéz rajta menni. 11. helyrõl rajtoltam már a rajtnál gondok voltak a szokásos elsõ kanyarnál túl sokan akartak elfordúlni és keresztbe állások lettek közbe kb az elsõ 6 szépen elfordúlt és meglógott. Ezen a pályán ha esik olyan lesz mintha jégen kellene menni iszonyat lefárasztja az embert. Az Angol nagydíjon valamivel jobb volt a helyzet ott amikor esett akkor is több tapadás volt... Szóval pálya válogatja ezt is. Suzuka lesz még szar ha esik...
aerolive
A mentés betöltési hiba miatt áll. SPA-nál járok, ott dobott ki, backuppal meg le kell menni az egész Hungaroringet, és semmi sem garantálja, hogy nem jön elõ még egyszer. ha kilépek. 😞