21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Dzsoy #12433 X-box-os F1-2012 5000ft-ért érdekel valakit? -
argo001 #12432 Lesz mit megoldania a patch-nek. :D -
crossy104 #12431 Driving Controlls-nál. Alul Override input Device Type Off-on van és nem engedi állitani! Miért? -
crossy104 #12430 Az a baj, hogy a vezetési beállitásoknál van a steering wheel és a custom.
Viszont alul nem engedi a kormányt betenni ha customra teszem.
-
vinc3nt #12429 ez így elég gagyi :D -
crossy104 #12428 Igen. Mindenre. Elment rendesen, de futamnál már invalid-ot ir. Beadja az eredetit. -
#12427 elvileg a szabályban is ez van, csak senkit nem érdekel életben -
#12426 Az többnyire a pályalevágások ellen van szerintem, de néha nem fair -
vinc3nt #12425 Minden gombra kiosztottál valamit? -
crossy104 #12424 Urak! Kérnék egy kis segitséget. Hiába állitom be és mentem el a kormány ill. bill. beállitásokat, verseny előtt kiirja hogy Invalid és beadja az alapot. Bárhogy és báthol állitom be, ment és utána mégsem a baállitott van. -
Dzsoy #12423 career-be még az első versenyen se vagyok túl mert borzalmas a kormány. Már tényleg mindent kipróbáltam ,de a gyors kanyarokat nem lehet bevenni íven csak ha eldobsz ott 5-6 másodpercet. Kibeba++ottúl elcseszték -
vinc3nt #12422 azt hogyha elhagyod a pályát és automatikusan elveszi a gázt ki tudod kapcsolni van rá már valamilyen mód? -
#12421 :) én professionalon játszom Caterhammel, Kubica-t éltetem, :)) de eszméletlen nehéz professionalon is -
argo001 #12420 A Momo beállításokat meg továbbra is keresem, hátha akad egy. -
#12419 Maláj futamnál járok, épp első vagyok. a Benzint elég brutálra szoktam állítani, fél körrel a vége előtt berángat a vas és over... lehetne valami, rádió figyelmeztetés, hogy low on fuel váltsak rövidebbeket... -
argo001 #12418 Na, 12. lettem az első versenyemen a Caterhammel, Legenden. A verseny nem volt olyan rossz, viszont az autó is bűn lassú. :D -
#12417 Na hali!
Még várok a Ryder Language editorra, így még nem tudom 0elkezdeni a magyarosítását, de személyre szabott adatbázisokat tudok készíteni! :D
Több Flashback kell...stb
Esetleg az Ai-n tudok minimálisan változtatni, ami időben változik/csökken.
Legenden túl erősek, ezért nem sokkal ugyan, de tudok rajta változtatni;)
Tudok változtatni a Box kiállások idején, csapatok motorjainak meghibásodásának %-át..
szóval írd mit szeretnél és csinálok egyet SZEMÉLYRE SZABVA!! :D -
#12416 A Momo hany fokto fordul (osszesen vagy jobbra/balra egyenkent)? Driverben milyen beallitasok vannak?
A Linearity felesleges, becsapos. Hulye erzes hogy teljesen mashogy kanyarodik az auto, mint ahogy az ember forgatja a kormanyt;)
A Momo-ra elvileg nem kellene Saturation, legalabb is ha nem tobb 450 foknal a kormanyszoge. Szaturaciot beallitva csak meg erzekenyebb lesz kozepen.
Az F1 330–450 fokon jol hasznalhato. Vagyis egy 900 fokos kormanyon az 50-es szaturacio 450 fok ((900/100)*50), a 330 fok (330/(900/100)) 36.666-os szaturacio (900*(36.666/100)).
A brake deadzone is gazos lehet, mert az F1-nel (de igazabol minden verseny autonal) a eleve full padlofeket kell nyomni, es a „majdnem” csuszstol fokozatosan visszaengedni az apex-ig (vagy a kigyorsitasi pontig). Ha deadzone van rajta, sokkal rovidebb a pedalut, kevesbe kezelheto. Eleve szar a fekpedal minden kormanyon (leszamitva a loadcellas 100E-res pedalokat:P), mivel koze nincs az igazihoz:)
-
#12415 Azt en sem ertem;) Alapbol kicsit erzeketlen es gyenge kozepen, arra meg holtjatek, teljesen gyilkos lehet.
De teny, ha valami olcso, egyszeru, regi kormanyt hasznalnak, ami csak ~180-at fordul osszesen, annal problemas lehet a beallitas.
De a Codies forumban sokszor latok „normalis” kormanyokat (G25, G27, uj Thrustmasters) amit hasonloan gagyin allitanak be. -
argo001 #12414 Advanced wheel settings
Steering deadzone – 0%
Steering Saturation – 5%
Steering Linearity – 30%
Throttle deadzone – 0%
Throttle saturation - 10%
Brake deadzone – 32%
Ezt használom. -
#12413 Pedig Momo-val tuti jo kell hogy legyen. Keveset fordul, nem ugy mint a mostaniak, de az pont eleg az F1-hez (valszeg meg tobb is).
Kormanybeallitas? -
argo001 #12412 Na, semmilyen beállítással nem működik ez a hülye játék Momoval. Ha az ovverride input device-t offra rakom, akkor túl lassan reagál, ha kormányra, akkor meg kb lehetetlen egyenesben tartani. -
#12411 [img=http://www.kephost.com/thumb/2012/9/22/a1_2012_9_22_o3tiysbsmt_tn.jpg] -
piromanniggah #12410 nekem 1 szar kormányom van 1000 éves.. win7re még drájver sincs hozzá :D
szal örülök, hogy müxik kb :P
kell rá mert már alapvetően húzna kicsit jobbra..
de a kanyarsebességgel lehet vmit kezdeni? -
#12409 ...megyek kipróbálom.
RD-n már van letölthető kamera állítás minden autóhoz -
#12408 Kormányra minek holtjáték??? Mindenhol látom, hogy javasolják a best beállításokra, de nagyon nem értem .... -
piromanniggah #12407 kormány holtjáték 5%
lineariti 15%
minden más 0 -
#12406 milyen kormány setup ??? -
piromanniggah #12405 vhogy nincs kanyarsebességem sehol :s assist off-fal nyomtam a 2011et pro nehézségi szinten és elég jól boldogultam, most meg pro nehézségi fokozaton összerakok 1 kb tökéletes kört és 6mp-t ver rám a csapattársam.. (kormánnyal tolom pc-n) sejti vki, hogy ez miért van? -
#12404 A codemasters fórumokat olvasgatva,keresgélvén megoldást a problémámra,elég sok ember panaszkodik,hogy Nvidia kártyákkal nincs teljesen megbékülve a játék.Nekem az segített,hogy megváltoztattam az asztal felbontását 1280x720-ról 1920x1080-ra.Nem értem mi köze van hozzá,de ez segített,és mostantól élvezhetem a játékot szinte teljes pompájában :) Ha valakinek hasonló problémája van,próbálja ki. -
#12403 Üdv
Merre keressem a menüben ha bajnokságot akarok játszani egy kiválasztott pilótával ugy mint a 2011 es F1 ben ? Egyszerüen nem találom. -
IXEMGabeo #12402 na ez az új kormány setup elég jó:)
megcsináltam mediumon egy season challenge-t. Minden csapattársam elvertem 4 győzelem jött össze (sikerülhetett volna több is). 3. lettem a vb-ben. (Marussiával kezdtem és Montrealt sikerült velük megnyerni) -
#12401 Quick menu-be állítsd be verseny közben. -
#12400 azt, hogy lehet megoldani, hogy amikor elindulok esös gumival, a többiek felteszik a szárazat mert szárad az út, de ha én megyek be a boxba ugyanazt teszik fel, nem száraz gumit.... -
Fox44 #12399 Kép. -
Fox44 #12398 Ilyesmi T-cam beállítást szeretnék az F1 2012-ben. Melyik sort piszkáljam a cameras.xml fájlban?
-
Dzsoy #12397 5 éve van X-box-om és még soha eddig nem fagyott le töltés közben. Meg amúgy se nagyon. Eddig.
KÖSZÖNÖM CODEMASTERS!!! -
#12396 Jah, az Codemasters F1 sorozatnál már alap ! :DDD
Esőben úgy szoktam, hogy Monza száraz beállítást lövök az autóra :))) -
#12395 Igen, Kanadában volt nekem ilyen, máshol még nem láttam. Lehet hogy a pálya karakterisztikája is közrejátszik? -
#12394 Próbáltad full esőt inter gumikkal? na ott jó a kipörgés... 1-2-3-4 pörög ahogy kell, lehet küzdeni vele, csak féktávok halálosak annyira nincs tapadás:D