Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdésem az lenne, hogy a szezon végéig még várhatok más csapatoktól is érdeklõdést?
Crome
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Az AI viszont továbbra is nagyon bugos.
Coopba 1 kiállás helyett kétszer jönnek ki legenden, így könnyû nyerni😊)
+ esõben kimennek slickel és száraz idõket mennek, miközben mi 10 mpvel lasabban hajózunk körbe😊))
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
1 edzésen ha ki írja h 5-6-7 kör akkor neked annyit kell csinálnod, hogy a mérnökre mész és ott nem a legalsót választod ha nem a legfelsõt és indulsz is a páylára lesz 5-6-7 köröd h megcsináld!
De ezt az összes szabadedzésen végig kell csinálni akkor jó! idõt meg nem muszáj végigpörgetni! mész egybõl a következõre!!!!
én így szoktam és eddig minden sikerült!!!!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
TÉK !b 😄
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
I met God. She's black
http://goo.gl/gd6Zi5
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
akik megrendelték ezt kapják hehehehe
MEGRENDELÕINK FIGYELEM!
SAJNOS AZ A HELYZET ALAKULT KI, HOGY A RENDKÍVÜLI ÉRDEKLÕDÉS KÖVETKEZTÉBEN MAGYARORSZÁGON HIÁNYCIKK LETT AZ F1 2011... A NAGYKEREK NEM TUDJÁK KISZOLGÁLNI AZ IGÉNYEKET, RAKTÁRON MÁR EGY DARAB SINCS A JÁTÉKBÓL... Azt sem tudják megmondani, hogy mikorra várható az újabb szállítmány, ezért azokat a rendelõinke,t akik még nem kapták meg az F1 2011-et, arra kérjük, hogy jelezzék: Fenntartják e rendelésüket, vagy töröljük azt a nylvántartásból. FIGYELEM: A helyzet nem végleges, szinte biztos, hogy elõkerül még néhány raklap játék, de nem tudjuk megmondani, hogy mikor. Kérünk tehát minden rendelõt, hogy levélben jelezze szándékát, illetve új rendelõink vegyék figyelembe ezt az új helyzetet. (Rosszban a jó, hogy ezek szerint minden példány elkelt már, ez pedig eladási rekordra enged következtetni.)
Crome
amúgy nem tudom!
A másik amit nem tudom mi volt: idõmérõn 19. voltam, 5 perc volt még hátra, erre elveszi a képet és kiírta, hogy diszkvalifikáltak. WTF? Volt valakinek már ilyen?
Crome
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
a második helyezett vettel 2.8 mp-re mögöttem 😄 óriási futam volt!
De a lekörözöttek komolyan vicc amit mûvelnek....
meg 1 kerdes:mik azok a pontok amiket kapok futamok utan??Amivel szinteket lepek???
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
JO a Game a grafiaka,meg persze a biztonsagi auto is jo.stb
Jol jonne egy patch ami javitja esoben az idealis ivet,mert eleg csunya.
Az kerdeznem,hogy hogyan lehet allitani az uzemanyag mennyiseget???Idomeron kene allitani,mert tudtommal ures autoval mennek elobe is,de nekem mindig kb 10 korre elegendo van es le szeretnem csokkentteni