Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
ti hány vezetett km-el fejeztétek be az elsõ szezont?

I met God. She's black

Batmanci
Ja, az enyém origi.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Batmanci
Az jó, mert nekem eddig ment, most már nem.
...exe hibát észlelt...
Passz.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

eddig nem dobott ki..
az utolsó futamig!

Érdemes átolvasni ezt.

Crome

Hmm átmásoltam úgy ment... a crack 21megás, a patch után meg 42 megás lett az exe... de nem észleltem változást... nem tom megoldották az executable hibát...? meglesem... kösz!
jár=járó

Crome

Ha újra bemásolod az alaphoz jár crack-et az nem segít? Azt hiszem a 2010-nél nem kellett külön crack a patch után.

Crome

Hi!

Leszedtem a patchet, de crack van már hozzá?, mert így dvdt kér mivel nem eredeti a gém! :) Köszi!
Érdekes ezt nem tudtam csak azt hogy esõben bármit lehet használni. Am korea után van esély, hogy valaki szerzõdést kínál?
kíváncsi leszek rá!

Master91
Ha esõs/intermediate gumival rajtol a mezõny, nem kötelezõ a gumi csere.
15 perce jött a hír a Codemasterstõl :)
"The 1st patch for F1 2011 has now been released on Xbox 360 and PC. This is the same patch that PS3 owners will have already received during launch week ,and comprises of various refinements and optimisations made during the game submission process."

Beállitottam full törésre!Akkor az nem számit hogy az AI nem profira van állitva?
A versenyen nem kötelezõ 1 kerékcsere??? szakadó esõ volt végig szingapurban lotussal 24helyrõl rajtolva 10edik voltam a 3. kanyarban. Aztán 6. körben kijöttem boxba, de az ai nem jött ki így 18. lettem... nagyon fel... az agyam. Akk én se jövök ki ha tudom h nem kötelezõ a box...
kossz kiprobalom
allisd be,hogy torjon az auto
Milyen beállitások kellenek hogy a safety car is legyen carrier modban?
MI az az RD???Adnal egy linket????
Persze, de én (is) az RD-rõl szedem õket, szerintem egyszerûbb, ha ott nézel utána.

Crome

Crome megosztanal velem is par beallitast az autohoz????
Egyébként nem mindenki 3 perces futamokat megy. Nem is látnám úgy értelmét. Személy szerint rá szánom azt a majdnem 2 órát de legalább valósághûen végig megyek máshogy számomra nem is lenne izgalmas. Egyedül a szabad edzéseket meg a kvalifikációt pörgetem meg mihelyst sikerült jó idõt futnom különben fél napig lehetne ülni egy nagydíjon.
Sajnos ma nem tudtam egy futamot se menni nem rég értem haza pedig Singapur következne amit nagyon szeretek. Mindenesetre ha a sauber ennyire jó akkor ha nem jön jobb ajánlat elgondolkodok rajta.
aerolive
Ma kezdtem új karriert, erre van egy olyan infó, hogy maholnap érkezik a patch ... ez az én szerencsém :D

szabii98
Lenyugodott mindenki?
Aki eddig leírta versenyenként /ahogy énis/ hogy hogy áll, az most 2-3 versenyenként írja le hogy drága Firerock urat ne zavarjuk. Igaza van, én úgyérzem

I met God. She's black

+1

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

nem értelek Firerock ez maga a Codemasters topik:D:D:D én is beszámoltam régen az eseményekrõl, sõt, még videókat is tettem be annak ellenére h tudom h senki nem kíváncsi rá

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lac coo
Nem a kormánnyal van a baj, máshol jól muzsikál.
Codemasteres fórumokon is megemlítették már a problémát...

És egyetértek: nehogy beírjátok minden 3 perces futam után hogy álltok ! ;)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

V43 1105
Ez nem teli szemetelés, a játékhoz kapcsolódik.. ha pedig nem tetszik akkor szia, menj KGyuriékhoz...

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Firerock
Ha befejeztétek az álszentkedést akkor légyszives gondolkodjatok.
Azt akarjátok minden nap olvasni hogy jajjdejó Barcelona következik és az elõzõ versenyen 14. lettem,nagyon örülök neki.
Erre ki kíváncsi?Csináljatok egy Codemasters élménybeszámoló topikot!
Senki sem kíváncsi arra hogy teliszemetelitek a topikot!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

macleody
Jól megmondtad nekik. Mehetsz is tovább. Van még pár topik ahol "közhasznúvá" teheted magad.
rád se kíváncsi senki!

2 évem a karrierben eddig tökéletesen alakul :)
5 futam 2 gyõzelem, egy 2 hely, egy 3 hely és egy 4 hely (2 pole) :)
13 ponttal vezetek Webber elõtt :)
Bitang jó ez a sauber :) Már monaco elõtt kaptam is új szerzõdést sauber bácsitól :) (korai lenne aláírni).

Az tapasztaltam, hogy a indiai kocsik visszaestek nagyon, de a virgin a 15-17 hely között van. A williams ahol voltam elõzõ szezonban továbbra is jó! Petrov meg jobb lett, folyamatosan a 3-5 hely között van és az idõmérõn is a végén számolni kell vele.

Master91
lájk :D
Firerock
srácok,már bocsánat de szerintem senki sem kíváncsi rá hogy hol tartotok,illetve hanyadikok lettetek,legfõképp arra hogy melyik verseny következik.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

szabii98
Na átkapcsolok 3 körös versenyekre, unom már a szezont :D

I met God. She's black

Török nagydíj. Össze-vissza szenvedek, mert nem sikerült a 3. edzésen a R&D-ot megcsinálni, idõmérõn meg utolsó elõtti voltam, holott eddig mindig 19 (Lotus-al). Erre idõmérõ végén néztem, hogy a Spanyol nagydíjra való setup-ot állítottam be véletlenül a kocsira. Szóval ezért mentem szarul, de most már a jó beállításokkal kell kompenzálnom majd a futamon. :-)

Crome

szabii98
utolsó kör defekt, épphogy bedöcögtem Alo elõtt. huhh :D

I met God. She's black

szabii98
Szingapúr pole. Már majdnem feladtam, de megszereztem. :D
viszont esõs futam..a lényeg hogy Massa elõtt végezzek :D

I met God. She's black

adam46
Mekkora gyökerek istenem. Akkor indítson egy profi meg egy amatõr ligát. De azért kitenni valakit, mert gyorsabb... <#idiota><#idiota><#idiota> Látszik, hogy nem bírják a vereséget.
ujbol tettem a jatekot es remelem,hogy menni fog rendesen az autamatas mentest mar ki is kapcsoltam menetbol.
en egy ilyen kormanyt rendeltem:Saitek 4-in-1 Vibration Wheel
Nekem Formula Force Ex-em van, és szintén semmi gondom vele eddig.

Crome

Nekem is DFGT-m van, és semmi hiba nem jött még elõ. Úgy tudok vele menni, mintha zsinóron húznák az autót :)
akos25
Nem közvetlenül fogható Win7 problémára, azonban lehet, hogy bizonyos fájlok, melyek szükségesek a játék normális mûködéséhez megtalálhatók XP-ben, a Win7-nél nincsenek meg, vagy csak részben. Valami ilyesmire gondolok, hogy ez lehet a probléma... Pl nekem is XP-m van, és semmi gond a gamevel. Nem túl rég tettem rá szert, de nagyon tetszik, nem valami erõmû a gépem, de mégis fut max grafón 1280x1024-es felbontáson, 8x-os AA-val...(Amd Dual Core 2.7 Ghz, 2 Gb Ram, GeForce GT430 1 Gb)

#10048,#10049, #10050: Érdekes dolog, amit leírtok itt, ugyanis, ha jól sejtem majdhogynem a legújabb típusú kormányokról van szó, és ha jól olvastam, akkor ezek a játék által támogatott kormányok közé tartoznak ellentétben az enyémmel ( Thrust FF 380 Force Feedback Race Master ) ami mondhatni õskövületnek számít, de mégis probléma nélkül mûködik. Mindent összevetve nekem még semmi bajom nem volt a játékkal... :)

Mentem én már 3-at is.

Crome

A lényege az aki KAMU GYURI elõtt van kiteszik <#banplz>
hihetetlen ez a gyökér <#gun>
Minek indít bajnokságot?! Csak az nevezhet aki lassabb nála kb. hehehehe

Ez mekkora:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

<#vigyor5><#idiota><#bohoc><#zavart2><#action><#nevetes1><#eplus2>

Crome te mentel mar egy szezont Wint 7-en??