Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
...exe hibát észlelt...
Passz.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Crome
Crome
Leszedtem a patchet, de crack van már hozzá?, mert így dvdt kér mivel nem eredeti a gém! :) Köszi!
"The 1st patch for F1 2011 has now been released on Xbox 360 and PC. This is the same patch that PS3 owners will have already received during launch week ,and comprises of various refinements and optimisations made during the game submission process."
Crome
Aki eddig leírta versenyenként /ahogy énis/ hogy hogy áll, az most 2-3 versenyenként írja le hogy drága Firerock urat ne zavarjuk. Igaza van, én úgyérzem
I met God. She's black
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Codemasteres fórumokon is megemlítették már a problémát...
És egyetértek: nehogy beírjátok minden 3 perces futam után hogy álltok ! ;)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Azt akarjátok minden nap olvasni hogy jajjdejó Barcelona következik és az elõzõ versenyen 14. lettem,nagyon örülök neki.
Erre ki kíváncsi?Csináljatok egy Codemasters élménybeszámoló topikot!
Senki sem kíváncsi arra hogy teliszemetelitek a topikot!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
5 futam 2 gyõzelem, egy 2 hely, egy 3 hely és egy 4 hely (2 pole) :)
13 ponttal vezetek Webber elõtt :)
Bitang jó ez a sauber :) Már monaco elõtt kaptam is új szerzõdést sauber bácsitól :) (korai lenne aláírni).
Az tapasztaltam, hogy a indiai kocsik visszaestek nagyon, de a virgin a 15-17 hely között van. A williams ahol voltam elõzõ szezonban továbbra is jó! Petrov meg jobb lett, folyamatosan a 3-5 hely között van és az idõmérõn is a végén számolni kell vele.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Crome
viszont esõs futam..a lényeg hogy Massa elõtt végezzek :D
I met God. She's black
en egy ilyen kormanyt rendeltem:Saitek 4-in-1 Vibration Wheel
Crome
#10048,#10049, #10050: Érdekes dolog, amit leírtok itt, ugyanis, ha jól sejtem majdhogynem a legújabb típusú kormányokról van szó, és ha jól olvastam, akkor ezek a játék által támogatott kormányok közé tartoznak ellentétben az enyémmel ( Thrust FF 380 Force Feedback Race Master ) ami mondhatni õskövületnek számít, de mégis probléma nélkül mûködik. Mindent összevetve nekem még semmi bajom nem volt a játékkal... :)
Crome
hihetetlen ez a gyökér <#gun>#gun>
Minek indít bajnokságot?! Csak az nevezhet aki lassabb nála kb. hehehehe
<#vigyor5>#vigyor5><#idiota>#idiota><#bohoc>#bohoc><#zavart2>#zavart2><#action>#action><#nevetes1>#nevetes1><#eplus2>#eplus2>