Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szed ki az auto-saving-ot es majd menzsd el te magad a fitamokat es csinalj mindig masolatott belole nekem eddig bejott.Ha nem megy a mentesek miatt akkor torlom es az elobbit visszamasolom .
nah legend-en kanadaban pole,futamon elso helyezes 10mp elony es 2 megpordules.
Batmanci
Ez játszhatatlan!
Megyek egy futamot, legközelebb indítanám, és többé nem indul, amíg a mentést nem törlöm. Karrierben csak Melbourne játszható. (100% os versenyt tolok)
Létezik vlmi megoldás, vagy vigyszem vissza a boltba?
Köszi, Laci.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Sziasztok!
Lehet hogy volt mar kerdezve,de en nem talaltam,de nem tud valaki egy jo kormanybeallitast???Saitek kormanyom van es valahogy nem az igazi.
amugy szuper jo kormanyal eddig bilentyuzettel nyomtam profesionalban alig sikert nyernem,de kormanyal egybol 2mp vel gyorsabb vagyok a tobbinel asszem itt az ideje legend-en nyomni
Csak HRT Suzuka határidõvel, meg Lotus sao pauloval... ja hát érdekes mert koreában összehoztam egy pontot szakadó esõben és a 7-8. futamtól Trullit vertem challangebe is ....
Az elsõ Safety caros élményem nekem is megvolt még pedig a koreai pályán. Elsõre furcsán hangzik hiszen van bukótér bõven plusz széles a pálya de egy virgines a pálya utolsó szektorába ahol a palánkok vannak oda csapta magát. Nekem jól jött mert épp elõzõ körbe már szóltak rádión a kerékcsere miatt és így nem vesztettem pozicciót végül 2. lettem Alonsó mögött.
1 évad végén nem kaptál egy erõsebb csapattól szerzõdést?

Második évad ismét lotussal, ja idõmérõn 15 versenyen 13. hely az elvárt! lotussal azt meg hogy???? így esély se lesz jobb szerzõdésre.....
szabii98
valami camera pack nincs? nemigen tetszik a ferrari belülrõl :/

I met God. She's black

Batmanci
Nemhogy azt nem, de Heidfeld és Karthikeyan is maradt.

V43 1105
Igazából ez az én karakterem .. csak a sityó lett kicserélve..! :'D Még nem raktam fel patchet amúgy. :-) Kicserélték a versenyzõ modellt is ? 😊)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Batmanci
Azt látom, hogy a sisak Sennáé, de az eredménylistája, az Heidfedé, nem?
Ha nem, akkor hogy csináltad?
Laci.

Nálam már senna van heidfeld helyett!!
ez a karrier! és heidfeld benne van! lol

V43 1105
Végre megszabadultam Heidfeldtõl <#hehe>

Jó éjt !

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

oneal1
most jól kicsesztem magammal😄

még nem tudtam megvenni a játékot, feltettem a patchet, igy nem megy..😄

!Forza Ferrari!

Ja,amúgy nem csak a Toro Rosso vagy a Force India okozhat gondot, de a Sauber-ek és Williams-ek is simán ott szoktak hagyni...

Crome

Én megmondom õszintén, hogy úgy szoktam, hogy az idõmért legenden tolom, mert ott egy-két pályát kivéve reális a nehézség, de futamot már profi szintre levéve csinálom, szintén Lotus-al, és így szoktam a 15-19 hely között bevinni a célba. KERS nélkül tényleg nehéz, a DRS-t ritkán tudom használni (inkább ellenem használják), viszont azt vettem észre, hogy míg a 2010-ben az AI simán kifékezett szinte mindenhol, addig itt meg én gyakran én esek a nyakukra a kanyarokban. Azt tudom, hogy a 2010-es spanyol pályán az AI kemény volt, most meg versenyen pont ott értem el a legjobb eredményemet a Lotous-al, a 15 helyet.

Crome

dr Kotász
Tényleg. Én legenden nyomom a career-t, most fejeztem be a Silverstone-i futamot. Lotussal vagyok, eddig egy futamon sikerült pontot szerezni (Monaco + safety car kombó segített), és egyszer sikerült 19. helynél jobb rajtpozíciót elérni (Malaysia, esõs edzés). KERS nélkül (mert az ugye a 3 kiscsapatnál nincs) egyszerûen lehetetlen elõzni még egy Toro Rosso-t vagy Force Indiát is. Remélem, ha Trulli elõtt végzek, a 2. évadban már egy középcsapatnál folytathatom... Fincsi 😊
Batmanci
Köszi.

ha most kezdted a karriert akkor még nincsen benne!
a kínai futamtól nézheted majd a statisztikákat!!!

Batmanci
A 2010-ben a csapattársad a gumik után volt.
Itt nincs ilyen lehetõség. Akkor hol bujkál?
Köszi, Laci.

hát ja nehezebb lett!
nem kezdõknek való!

Tényleg ekkora ugrás van a legend és a profi szint között? Mert mondjuk Monaco-ban legend-en akárhogy nyomtam nem tudtam senkit se megelõzni idõmérõn, profi szinten meg 15. lettem...

Crome

ugyan azok szerintem!
Elvárások nem nagyok idõmérõn 18 legyél! meg futamon is kb!

Ha HRTnél kezdek akkor kevesebb a követelmény mint lotusnál?? vagy ugyanazok a karrier elvárások??
Én még csak a virágbóti verziót próbáltam, de ma megyek a dobozosért 😊 Multit a saját menüjébõl lehet játszani, vagy steam is kezeli? Mert láttam, hogy steamen is árulják, csak hát jobban megéri ugye nem ott vásárolni. Bár, ahogy itt olvasgattam, nincs nagyon steam-hez köze, mert az automatikusan frissíti a peccseket. Vagy mégis? 😊
lac coo
akkor szerintem ne rakd fel !

a gázadásra megcsúszások, szinte teljesen eltûntek a patch-el, monza elsõ sikánból egyesben padló simán lehet gyorsítani, elõtte azért volt valami játékosság benne .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Firerock
Visszaolvastam,elnézést,úgylátom hogy te legalább megértetted mit írtam...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Személy szerint nem emlékszem rá nekem mikor lett az összes fejlesztést jelzõ pont sárga túl sokat nem kellett rá várni hiszen ha szabad edzésen, idõmérõn és versenyen is vered a társad a gép 2-3 futam után már téged tekint elsõ számúnak gondolom én. Mindenesetre én csak akkor fogok patchalni ha az már a gyakorlatba a nagy többségnél bizonyított. Pont az tetszik többek között a 2011-ben, hogy itt sokkal jobban kell harcolni esõben fõleg talán ott egy kicsit túlkapás van legend szinten legalábbis. 2010-ben kb az elsõ 4 helyezetten kívûl mindenkinek kört adtam a pályák nagyobb részénél. Ott inkább magammal harcoltam. Sokkal realisztikusabb lett a 2011.
aerolive
Nem, ne értsd félre, bár lehet úgy volt érhetõ, amit írtam. Patch elõtt is túl gyors voltam már, de még mindig nem értem miért. Az nem furcsa egy kicsit, hogy a boxba mikor a csapattársat nézzük, nekem már az összes fejlesztést jelzõ sárga pont aktív? 2. versenynél, elsõ évad

Akkor ez így nagyon nem jó ha a javításokkal azt érték el, hogy könnyebb lett jó eredményeket elérni. Még jó, hogy nem vagyok az a fajta aki egybõl rohan és telepíti a patcheket már csak azért sem mert nem akarom, hogy belekavarjon a szezonomba. Egyébként én most vagyok túl a singapuri nagydíjon a Monza 6. helyem után ezt meg tudtam nyerni a szezonomba az 5. gyõzelmem. Peter Sauber egybõl meg is keresett a szerzõdésével. A végsõkig várni fogok hátha jön egy mercedes gp-s megkeresés Mclarenrõl még nem merek álmodni...
aerolive
Nem kéne belekavarnia. A nagyobb patchnek még nincs dátum.

Ennél kell, mert az exe-n is módosítottak.

Lesz még egy nagyobb patch is? Mikor adják ki?
Ha felrakom a patch-t, akkor ugrik az eddigi karrier, vagy nem kavar bele?

Crome

Firerock
mikor fejezitek már be ezt a gyerekes viselkedést? Ki kíváncsi rá?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

lac coo
Ilyen durva hibát szokás gyorsan javítani 😊)

Vajon fel tudom-e tenni ezt a játékot két példányban a gépemre ?

aerolive
Lesz nemsokára egy nagyobb patch, ez még csak ilyen apró dolgokat javított, lehet olvastad mondjuk. Gondolom abba sûrítik bele a felhasználói visszajelzések hibáit.

lac coo
Tudom ,csak jelzem nem igen javították ezt a patchben..

De én amúgy is kérem vissza a nyugtalan autóimat, patch nálam kuka 😄DD

aerolive
Van backup mentés.

"A következöt csináld: C:\Felhasználók\User Name\Dokumentumok\MyGames\FormulaOne2011\savegame\autosave\

mappán belül van 2 fájl, "GTEHXOSJZ_0" és "GTEHXOSJZ_1".

A nullás végût törlöd! Majd az 1-es végüböl csinálsz egy másolatot, és átnevezed úgy, hogy a vége 1es helyett 0 legyen, vagyis ugyanaz lesz a neve, mint a törölt fájlnak.
"

lac coo
Szokásos mentés probléma ...

Totti5
???????????

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Nekem a második alkalommal a szokásos bajával ismét nem indul ! 😄DDDD

aerolive
Eddig nekem is ilyen volt, de most nem tudom mi történt. Akarom vissza :/

fura! Legenden nyomom 2 évem és itt is nehéz nyerni!

szabii98
Sor 4. gyõzelem és go a Ferrarihoz jövõre. ^^ 2 pontra vagyok Vetteltõl, utolsó versenyen dõl el minden! 😛

I met God. She's black

lac coo
Ez a patch kuka, eddig még valamennyire élvezhetõ volt, most nagyot ugrott a tapadás, sínautó !<#levele><#levele><#levele>

aerolive
Új karriert kezdtem és Melbourne-t megnyertem, mindenkinél gyorsabb voltam a Force Indiával ... amit nem értek, hogy mindez legend szinten, az elsõ versenyen. Vagy rohadt sok bug van a setupokban (11/11-es Anti roll bart direkt kerülöm ), vagy nem tudom már. Malajziában 2 másodpercet vertem a 2.-ra idõmérõn. Mikor elkezdtem a játékot, örültem, hogy 20 alatt vagyok :/

5654 volt nekem!
de a multival együtt már lassan 10nél leszek 😊