21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
argo001 #12513 Örülök hogy neked ízlik. :D -
#12512 Jah.... -
#12511 Az szerintem nem az O videoja, mas a nev a TY-on, raadasul nemetul kvartyok a mernok;) -
#12510 Azert az iranyitas a „szinte tokeletestol” messze van, de valoban nem olyan rossz;) Leszamitva a gyengecske FFB-t.
A jatek nehezsege sose lesz tokeletes;) Nem lehet ugy osszerakni az AI-t, hogy mindenkinek megfeleljen. Ki mit tartana jonak? Ha mindig veszitene, kozepmezonyben lenne vagy gyozne? :)
Raadasul nincs ket egyforma iranyitas es hozzaallas sem.
Valaki hatulrol tologat, full help-pel, bill.lel/gamepad-del es vannak aki efolott sokfelekeppen.
Vannak akik zspgerbol korrekttul probalnak menni (autokezeles, palyahasznalat, versenyszituacio stb.) es vannak akik tudatosan a kiskapukat keresik.
De az AI koridoket sem lehet normalisan beallitani. Persze az igazi idok kellenek, hogy hivatalos legyen, de ahhoz termeszetesen nem mukodhet tokeletesen a program (pl. fizika) mert elerhetetlen lenne;) Eleve trukkozni kell;P
A koridok hasonlitasa masokhoz ismet csak necces, az elobb irtak miatt (segitsegek, hozzaallas stb.).
Van konnyen szerkesztheto catchup file (plusz az osszes AI) lehet piszkalni;) -
#12509 Borzalom....
-
#12508 Na, most nézem a videódat, ez teljesen jó, mi a bajod ezzel ennél gyorsabban már csak a mario kartban lehet menni :) -
#12507 Na jah, felőlem is lehet, inkább lassabb vagyok, ha leelőznek hát leelőznek, de igyekszem nem kicsúszni :)
Ettől függetlenül nekem nagyon viccesek a festéssel jelölt fekvőrendőrök, valahogy a pálya lelkét veszik ki, milyen már Hungaroring nélkülük a lassítóban ? :)
szerintem van normális megoldás, korrekt kavicságy és jégpálya fű :))) -
#12506 Te igen, de online versenyen azt is megkerulnek es a fuvon gyorsitananak tovabb;) Ha meg csuszik a fu, akkor meg sirnanak, hogy jegen mennek;DD
Igazi jo megoldas valszeg nincs. Bar a kanyarlevagast es a szabalytalan elozeseket most is figyeli es bunteti, talan lehetett volna alkalmazni a teljes palya elhagyasra is: amig valaki 4 kerekkel a feher vonalon kivul van, addig nem szerezhet poziciot. Ezt versenyen lehetne figyelni, idomeron es hotlapon meg ugy is ervenytelen a kor.
Persze ilyenkor lenne az, hogy ha valaki 4 kerekkel keresztul csuszik, akkor is poziciot nyer, de akkor legyen a mostani rendszer, hogy vissza kell adni a poziciot 5-10 masodpercen belul vagy bunti.
Valszeg ez volt a legegyszerubb megoldas, hogy ha off-track, akkor throttle-off ;)))
Bar engem ez zavar a legkevesbe a programban;) -
#12505 normális magasságú kerékvetőknek, fekvőrendőröknek jobban örültem volna .... -
#12504 ez nem segítség, hanem így próbálták szabályozni a kanyar vágást... -
#12503 Az nem a kormány hibája !!! ;) Aki tud vezetni, vagy elismeri hogy nem tud és úgy áll hozzá, annak nincs ilyen gondja !!!
Ahogy írták korábban itt kormányozni ,kell, aki meg maradni akar a kétgombos gyufásdoboztologatásnál, ott van a 2010 . -
IXEMGabeo #12502 Nagyon igazad van sajnos. Mondjuk ezt a motor robbanást egyszer tapasztaltam akkor is húztam magam után a csíkot, de a kocsi nem állt meg:O -
#12501 Hogyne!
Menj legenden. Ott majd a motor robbangat, mintha aknamezőn közlekednél, nem egy versenypályán.
De lehet, hogyha kiütöd a segítségeket - márha engedi, még nem próbáltam -, akkor nem fog autón visszavezetni. -
#12500 Az F1 2013-ig van még idő, mert ezzel én nem tudok autózni.
Minden jó, de a motor durrok szétcsapják az agyam.
Az irányítás - és itt nagyon sajnálom a konzolosokat (Alexsease-nek igaza van) - szinte tökéletes. Be kell rendesen állítani az autót, és a kanyarok is működnek.
A lenti videón a csóka minden segítséget használ - kivéve azt, ami látható lenne -. Persze, hogy megfutja a 25-öt. Nekem idáig a Wilivel - 3 mért kör után, háromszorra, mert minden 4 körben egy motor, szia! - 32 eleje megvolt. Keményen, 0 segítség, épphogy fejből rádobott setup, 15 körös üa.
Ha rendesen beállítom az AI szintje legenden, simán elérhető (28 eleje).
Ez idáig minden autós szimet előjegyeztem és megvettem (GTR, GTR2, GPL WTCC - The Game, Race07, GTR Evo Race On, kiegek hozzá 2010, 2011,).
Most viszont áldom az eszem, hogy előbb megnéztem mit tudna produkálni. Megvenném, ha 3 körnél többet lehetne vele menni. (Mindig 100%-os versenyt autózok) De így egyetlen versenyt sem tudnék elkezdeni se, nemhogy befejezni. Zokogok, mert nagyot vártam, és hazavágták az álmot.
Lehet, hogy a monológom senkit sem érdekel, de a pécéseknek egy normálisabb kormánnyal, tökéletesen kell mennie. Nem kell szarozni a vezérlővel. Akik nem legenden nyomják - mert ez is kiderült -, azoknak nem száll szét a motor, vagy csak nagyon ritkán.
A kormány elfordításának az a trükkje, amit - és itt nem akarlak fényezni - Alexease írt, azzal a kiegészítéssel, hogy én azt is érzem a kormányon, mikor kezdi el "tolni" az orrát (alulkorm), mert felkönnyül a vezérlő, majd szintén érzem, mikor visszatapad. De ez már a régebbi szimeknél is így volt. Ki kell egyensúlyozni a stabilizátorokkal, lengés csillapítókkal, kerék dőlés és összetartással, no, meg a szárnyakkal (Gyors kanyarok)
Jó szórakozást nektek, én nem idegesítem magam tovább azzal, hogy ennyi erővel lehetett volna egy jó gémet is csinálni.
Megyek vissza Skyrimezni. Ez a gagyi meg megy talonba, hátha valamelyik moddernek, vagy a Codi-nak feltűnik, és kijavítják. Ha nem, többé az én pénzemen nem vesznek egy kávét. -
#12499 Ki lehet lőni valahogy, ezt az autó gázt, ha elhagyjuk a pályát? Német nagydíjon visszafordítóba, például egész sok értelme van. Nem elég, hogy elrontod a kanyart, de még 50 el jössz visszafele. -.- Ütném azt egy szeneslapáttal, aki kitalálta. -
attila46 #12498 erre sajnos nincs...........nálam semmi fagyás nincs eddig ,igaz origin game! -
#12497 fagyogat ez a szar,kb 1 futamot bír ,és lefagy,kép eltűnik , hang még megy egy darabig , és a kocsi reagál a gázra fékre stb,de pár sec múlva fogja magát és kilép. valakinek valami ötlet rá? -
attila46 #12496 KAmeramod??
-
IXEMGabeo #12495 túlzásokba ne essünk:D -
attila46 #12494 Nem találta még senki valami használható kamera modot??
Túl lent van a látótér....kéne rajta emelni!! -
#12493 Emlékszem erre még a GRID-es időkből :)
Az AI-t úgy értettem, hogy a kanyarívet az AI is ugyan úgy teljesítse, olyan tempóval, olyan íven és időveszteséggel, amennyivel helyel közzel a játékos is képes.
Nem tudom milyen turpisszág lehet itt irányítás téren, de az, hogy valakinek jó a másnak pedig nem kicsit furcsa. Érdekes volt nálam is, hogy a DEMO-ban én is alulkormányzottságra és túl kicsi kanyarsebességre panaszkodtam, viszontz a teljes-nél ezt már egyáltalán nem éreztem, pedig ugyan azon beállításokat használtam. A pontosság kedvéért a YD tesztnél éreztem, de már Quick Race-nél nem, igaz a többi játékmódot még nem próbáltam. -
#12492 :D -
nono28 #12491 Jó bocs nem kérdezek idiótaságokat többet -
#12490 De idiótaságokat kérdezel... -
nono28 #12489 Jólvan na bocs hogy irni mertem és kérdezni. -
#12488 Nézz már jobban körbe abba a k*va játékban -
nono28 #12487 Szuperlágy gumi sincs benne.Azt hol lehet beállitani hogy milyen hosszú legyen a verseny? -
argo001 #12486 Monacoban vezethetetlen. Olyan lassan reagál a Momo hogy nem igaz. Idióta a Codemasters... -
#12485 Ez az irányítás egy RETEK -
#12484 Hát szerintem az még jó pár hónap.... -
argo001 #12483 Nagyon várok valami patchet ami kiküszöböli az irányítás nehézségeit.... -
#12482 Ilyen tipusu jatekokban sose vezeti az AI az autot, O csak a nevet adja hozza, az itranyitast a nyomvanal, a script, a korido, a catchup, random vegzi;)))
Pontosabban, az igazi pilota koruli 2-4 Ai szokta hasznalni az autot, de tobbiek nem.
Pl. amikor korabban atallitottam az AI autoinak a fizikajat es az ut tapadasat nullara, en es korulottem levo 2-4 AI a startnal egyhelyben alltunk, csuszkaltunk, porogtunk, amig a tobbiek a statisztikanak megfeleloen, fustolo gumikkal tavoztak es futottak a szokasos koruket;))) -
#12481 #12409 -
#12480 Verseny közben pontosabban. -
#12479 Quick menü játék közben. kiosztásoknál állitsd be -
#12478 Srácok azt nem tudja valamelyiktek, hogy előre nem betervezett kerékcserét melyik gombbal tudom előhíni? Mármint ha menet közben elkezd esni az eső akkor hogy tudok a csapatnak üzenni, hogy be akarok menni kereket cserélni? Vagy csak egyszerűen be kell hajtani a boxba? -
#12477 Na igen, csak ez akkor igaz és korrekt ha mindenkire vonatkozik, beleértve az AI-t is :) -
#12476 Igen, elorebb toltam a pilotat es ~10 fokkal noveltem a latoszoget.
Nem kerestem kesz kamerakat, szeretem magamnak megcsinalni, olyanra amit en szeretek;) Raadasul a tobbi auto nem is erdekelt;)
De a Racedepartmen-en lattam valami hirben/letoltesben/twitterben valami komplett kamera csomagot. -
#12475 Thx, ha jól látom ugye előrébb tetted a kamerát, hiszen nem az egész kormány látszik. Nekem is pont ez kellene, szerintem túlságosan hátul van a kamera az F1 2012-ben. Nem tudsz esetleg olyan modpacket, ahol ezt már minden autóra megcsinálták? Persze Racedepartment.com-on idővel biztosan lesz. -
rolika11 #12474 sziasztok
f1 2012-vel ps3-mon akarnak valakik multizni?
mert az összes futamon barmok vannak :S:D