21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#12593 Az Effektek (razos dolgok;P) nalam is csak 30%-on vannak, mert azok eleg erosek.
Az allohelyzetben nehez es utana kikonnyulo dolog a Wheel Weight lenne (kormanymu, felfuggesztes, gumi ellenalasok). Az „jol” mukodik, de nalam/nekem meg az is tul konnyu, azt feljebb tudtam huzni a konfig file-ban;) -
#12592 nagyon nagyon köszönöm !!!! Ki is próbáltam és nagyon bejött -
#12591 Ez a Monaco esőbe tényleg jó. Nem tudom miért de kell küzdeni, ahogy a tavalyiban is megszokott volt + a huplik jobbak. Gondolom a nagyon kis váltó áttétek miatt sokkal érzékenyebb a gázra + a vizes aszfalt. Sajnos SPA-ban ettől függetlenül padlógázos még mindig az órúzs esőben.
-
barcames #12590 nekem is volt ilyen problémám, de csináltam új profilt és azóta jó!
Próbáld meg, hogy a spanyol futam után egyből lenyomod a következőt is hát ha jó úgy. -
GPx8 #12589 De én olyan csak külső visszajátszásra gondolok, mintha TV-n nézném a futamot. -
#12588 CD kulcsot lehet venni valahol olcsón? Aki tud esetleg írjon... -
#12587 Javult sokat, már nem annyira csicsás, bár néha azért vannak érdekes kamerák .... -
GPx8 #12586 Kérdés:
- Van-e már normális TV-kamerás (közvetítés) replay (2010-11 -ben nem volt); -
#12585 Már harmadszorra csinálom végig a spanyol nagydíjat, de akárhányszor kilépek a játékból, mindig visszatesz Bahrain-be.....másnak is van ilyen?
(virágbolt...) -
#12584 Akik megvették - pécére! - tegyék már meg 'lécci, hogy megpróbálják széthajtani a motort.
Csak nem hagy nyugodni a dolog, mert ugyan sokan panaszkodnak a motor bummokra, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy azok origival nyomják.
Arról nem is beszélve, hogy nekem minden más bejön - nyilván vannak hibák -, de nem tudom elképzelni, hogy ennyire elcseszték, plusz a fenébe is, most várjak 2013-ig, hátha az más lesz?
Előre is köszönöm a "riportokat". Helyre tennétek a szívem, ami egy F1-es embléma inkább.
Örök hála, aki megteszi a kedvemért. -
#12583 Látod, ez is érdekes! Én játékban már 10-re állítottam, az FFB erősséget és a Weight-t is, csak az Effects-et hagytam 50-en mert egyszerűen nehéz forgatni a kormányt, szkanderozni kell vele, sőt utoljára már a profiler-ben is lentebb vettem 90%-ra mert még mindig nem érzem kényelmesnek. Hiányzik a szervó :) Amúgy tényleg hasonló a jelenség, mert álló helyzetben sokkal nehezebb forgatni a kormányt mint menet közben, de utóbbi sem a legkényelmesebb. Szerintem a Te beállításaiddal meg sem tudnám mozdítani :)
Driving Force Pro -
#12582 Ha az apro ide-oda mozgasokra gondolsz, akkor az szerintem csak latvany miatt van, ugy nez ki, mintha szamolna is valami egyeletlenseget, de nem;) -
attila46 #12581 ha nem mozgatom a kormányt akkor miért korigálgat a játékban...
-
IXEMGabeo #12580 mi mozog a képernyőn?:D a kormány? és az baj? -
IXEMGabeo #12579 ez nagy volt:D Senna hogy megforgatta Kovát az elején:D Hami meg neki a falnak haha -
attila46 #12578 Nekem a kormányal vannak gondjaim...,mindig úgy érzem mintha segitségem lenne ,,pedig kikapcsoltam.....szögbe tartom a kormányt ...képernyön meg mozog -
#12577 Nekik tetszik:)
-
Dzsoy #12576 KURVÁRA nem értem hogy más mér panaszkodik arra hogy esőben nagy a tapadás mikor én szárazon se bírom egyenesbe tartani....
Amúgy nálam esőben vezethetetlen. Kigyorsítani se tudok. A champions módba legkönnyebbe se tudom a Jeason Button feladatot megcsinálni. -
#12575 Ehhez minek magyaritas?!:) -
#12574 Itt a teljes beallitas.
A file-okba hiaba piszkalgatok bele, igazabol semmi hatasa. Legalabbis a kormanyzas, kozepre huzas, felfuggesztes reszen, az egyszeru „razos” effektek modosithatok, de azokkal jelenleg sincs gond, az raz rendesen, de sajnos azok masodlagosak;)
-
#12573 Magyarítás mikorra várható? -
#12572 Leírod milyen beállításokkal mész profilerben és a játékban ? (és esetleg mibe érdemes még belepiszkálni) -
#12571 Most teszteltem Monacoban, egész jó. Kigyorsítás kicsit könnyű, de a sok hupli miatt győzöm összeszedni az autót .
Nem írom mindig hozzá, de nyilván a kategóriában nem rossz.... Simnek gyenge de a laza közönség játékok között azért egyértelműen a csúcs jelenleg ... -
#12570 Meg esőbe nagyon nagy a tapadás. Ugyan az mint száraz, csak még hosszabb a féktáv. -
#12569 Zavar, mert nem tudom, hogy én csinálok valamit szarul, vagy bug.
Nohab: nagyritkán használok, de tuti nem hetesben van a váltó. Na mind1, akkor nem foglalkozom vele, valószínűleg valamivel összefügg ami nem a vezetési stílus. Köszi. -
#12568 G25 -
#12567 elfogadható az mindenben, egyedül ezzel a padlógázas kigyorsítással van bajom . -
#12566 Milyen kormányod van ??? -
Dzsoy #12565 pl melyik segítségre gondolsz?
Max az automata fék az ami segít hogy ne forogjon meg, de akkor az a 3 éves unokaőcsémnek van beállítva....
Ha kell valakinek egy X-box-os példány 5000.-ért viheti -
#12564 Amugy atirogatva az auto beallitasait, fizikai reszet, foleg a kerekeket, ugy betapad, olyan sulya van, hogy mar 50-100-nal, egy kisebb kanyarban oldalra felborul es 3-mat bukfencezik;DDDD -
#12563 Kapcsod be a segítségeket. ha ennyire nem megy... -
#12562 Igazabol mar nekem is hasznalhato (driverben 120%, jatekban 100/100%) :)
De jobb lenne, ha nem kellene a driverben piszkalni es ez az erosseg a jateban a 50-75% lenne;D
Furcsa, de igazabol nekem sincs gondom a gumival es a tobbi kezelesi dologgal (persze ebben a kategoriaban:P).
Esorol es jatekmenetrol nem tudok nyilatkozni, eddig csak barkacsoltam:DDDD -
Dzsoy #12561 Most hogy manuális váltóval körözgetek már nem csúszik annyira.
Így a 4 flashback-el 4 helyet már 6 kört is meg tudok tenni. A gondom hogy a futam 52 körből áll...
Szar az irányítás, orrba-szájba csúszkál, X-box-on is lefagyott már (ilyet még sose láttam) és a CM-től már megszokott hibák is előfurdulnak.
Elégedettebb lettem volna ha a 2011-est újra kiadják és csak a nehézségi szinten állítanak kicsit.
2 napja csak próbálgatom de még mindig nem lehet 10 megpördülés nélkülu kört menni.
És kibebaszottúl bánom hogy erre 12.000ft-ot kiadtam. -
#12560 FFB-t Loditech driverben erősre véve nekem teljesen jó minden. középen is tart és olyan erős, hogy a játékban asszem 50 %-on használom .
Más kormánynál nem tudom hogy van, de ezzel teljesen ok.
Nekem még tetszik, hogy teljesen jól érezhető a telitankolt autó súlya, a gumi hőmérséklete .
ami picit gázos, hogy ha elkezd esni az eső, nem tudom mikortól érdemes esőgumit felrakni... Legalább is nem jöttem rá mit kell figyelni , talán az út tükröződését ... -
#12559 ??????
Sajnos alapból abban látszik idén ... -
#12558 Azt meg lehet oldani, hogy a boxba TV kamerából lássam a dolgokat, ne cockpitből? -
#12557 Es meg a kormanyzasrol;)
Sokszor lattam videokon es a kinti forumon, hogy sokaknak a kanyarodas, kanyarivtol fuggetlenul az, hogy elforditja a kormanyt (vagy akarmit) koppanasig, es kanyarodnia kell. Ha nem, akkor szar;D
Pedig egy bizonyos kormanyszog es sebesseg fellett, az inkabb mar egyenesen megy minthogy kanyarodna;D
Tudom hogy ez nem szim, de erdemes itt is kiprobalni a „palyabejarast”, erdekes tud lenni.
(Persze ez csak teljesen segitsegek nelkul es linearis kormany beallitasokkal erdekes, mert az alatt sebessegfuggo szarsagok vannak benne, hasznalhatatlan!)
4–6. fokozatban, max 50–100-zal, allando sebesseggel vegig menni 2-3x a palyan az idealis nyomvnalon. Erdekes latni es erezni, hogy melyik kanyarokhoz mekkora kormanyszog kell, negyed-otod akkora eleg, mint azonnal, izombol gyors kort tolva:) Persze nagyobb sebessegnel ra kell terhelni, de azert eleg nagy a kulonbseg;)
-
#12556 A kormany vs. egyeb kontroller problemakert szerintem a kozos/egyseges alap a felelos. Olyat probaltak csinalni, ami mindenre jo, azt parameterezve, scriptelve, igy kulonfele eszkozokon vagy jo vagy nem jo, tul erzekeny vagy erzeketlen.
Mar csak a kormanyok tipusainal es beallitasainal is komoly kulonbsegek lehetnek: csak rezgo vagy komoly ffb-s; 180 fokos vagy multi-turn, es egy csomo beallitas, amitol jo vagy telejesen szar lesz az egesz: deadzone, kozeprehuzas, kormanyszog, linearitas, saturacio. -
#12555 En igazabol eddig szinte semmit nem jatszottam vele, a demo ota csak tesztelem, a kormanyzast/fft-t probalom nekem tetszo szintre hozni, kiismerni:) Eddig elfogadhato, szokhato, hasznalhato, ez alapjan valszeg megveszem.
A tobbi reszevel nincs gondom vagy nem erdekel.
Ez nem lesz szim es nem is lehet soha;) 3–99 eveknek van, a full sinautotol a normalisig, mindenfele vezerlore, nezetre, hozzaallasra, nehezsegre stb. Igy a jatekmenet es az AI ezekhez merten skalazott es kompromisszumos.
Sose fogok rendes karriert vagy hosszu bajnoksagot futni (azokhoz se idom se kedvem), nekem eleg a hotlap, ghost es quick race. Nem akarok nyerni, nekem boven jo a Caterham/Lotus/Williams, hatulrol indulva versenyezgetni;)))
A fekezes valoban hasznalhato, az tetszik, es az is eleg jol erezheto ha valamelyik kerek elozoleg koszolodott.
A kigyorsitas mar olyan amilyen;) Legtobbszor padlogazos (ami ront az elmenyen), de azert vannak meglepoen jo megcsuszasok is, foleg (csak) alacsony seb.fokozaton, elesebb szogben, koszos gumikkal, kerekveton vagy egyeb nem aszfalton.
A mar iranyba allitott autonak eleg ritkan mozdul meg a hatulja, amit kozepallasbol kell gyorsan korigalni, de mar olyan is elofordult.
De eppen ennel van a bibi, hogy kozepallasban szar az ffb;) Es osszessegeben gyenge;))
De ezen ahogy latom, nem fognak valtoztatni, mert eleve keves a kormanyos, es aki van, a beirasok alapjan, eleg sokan meg ezt a gyengecske ffb-t is 20-50%-on hasznaljak:/
Es a sok-sok panasz, ami az iranyitassal kapcsolatban van, ahogy latom, sajnos nem ezzel kapcsolatban van vagy nem ez az igazi forrasa, hanem hogy nem tudjak beallitani rendesen a kontrollereket, de foleg az, hogy a normalisabb fekezes miatt nem tudnak kanyarodni: tulterhelik, eroltetik, csusznak, igy szar a kanyarbemenet, az apex es az osszes tobbi;)
Ebbol csak azt szurik le, hogy szar az iranyitas. -
#12554 Sőt, olyan mintha a kormányt használók dolgát szándékosan nehezítették volna a controller és a billentyűzetet használókéval szemben, ugyanis az több helyen leírtak alapján nekem az szűrődött le, hogy controllerrel ill. a billentyűzettel, agresszívebben és jobb időket lehet menni mint kormánnyal. Lehet pont ez volt a Codemasters koncepciója, hogy reagáljanak a valamelyest a szim pártiak, (akik azért szinte kivétel nélkül kormányt használnak) siralmaira, miszerint túl könnyen vezethető az autó, és a az AI legend fokozaton is könnyen legyőzhető, míg árkád oldalról, elsősorban a könnyen, gyakorlást nélkülöző elérhető pozíció a fontos a vezetési élménnyel ellentétben, így ezen a vonalon erre törekedtek a fejlesztők és mivel ezt nem sikerült megfelelően kibalanszírozni rendesen, lett egy nagy katyvasz az egészből, és csak a szerencsén múlik az, hogy kinek miként kezelhető a játék, nem pedig a rendelkezésre álló hardware-ken.
Ez csak az én eszmefuttatásom aminek könnyen lehet, hogy csekély köze sincs a valósághoz, de már ez is eszembe jutott.