Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor nem olyan nagy cucc.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
A legjobb köröm, 1:25.012 volt, de ezt a második lágy közepén futottam.
Kb. 27. körben.
Magánvélemény:
T-camból vezetni, billentyûvel vezetni, a legkisebb segítséget bekapcsolni, az nem is lehet szim.
Kormánnyal, cockpit nézet, abszolút semmi help, legend..., no ott kezdõdik a kihívás.
Csak a beállítások gyér mivolta, a box gép által levezényelt kezelése, és a kormánybeállítások gyér spectruma miatt nem szimulátor. Ha a GTR2 beállítási lehetõségei, a MoTech telemetriával ötvözve adná ezt a vezethetõséget, grafikát...
De ez nagyon könnyen megítélhetõ; Mit takar a szimulátor szó?
Ma még nem várhatjuk, hogy visszajelezzen minden irányból, perfect periférikus látványt nyújtson.
Tehát, tegyük fel a kérdést magunknak, mit jelent 2011-ben a szimulátor szó, és megvan a válasz, hogy az F1 2011 szimulátor, vagy csak egy árkád autóversenyzõs játék gyerekeknek.
Egy 'uccsó téma: a csalás.
Tudjuk, hogy megtehetik. Online, offline. Mindegy. Ezért rengetegen meg is teszik. Amíg magának, otthon csinálja, és nem veri nagy dobra, semmi gond.
De egyáltalán, megnéztétek a ranglistát? A 2010-ben még bementem, de mikor megláttam, hogy vizes Monacon a 250. még 1 perc alatt körbemegy...?
Most sem sokkal jobb a helyzet. Kérdésem, csak egy van; kit ver át?
Interneten megjátszhatja a nagy fiút, de majd ha itt elõttem megautózza
a tiszta kört, akkor hiszek neki.
Ligáztam eleget, és egy 1:12-es pályán ránk vert a "gyalog" 3,5 mp-t.
Második voltam, mögöttem 1-2-3 tizedekre emberek. Aztán a rajt után kiszálltam, és figyeltem a fickót. A végsebessége kb azonos volt, általában ott váltott, ahol én, de késõbb fékeztem. De a poén, hogy körön kábé 10x odatette a falhoz az autót, és még így is 08 végét ment.
Ekkor kiszálltam minden online ligából, és nem is leszek többé egybe sem.
Haverokkal majd esetleg, akiket személyesen ismerek, itt lakik 200 méterre, és ha gyökér átugrok hozzá, 'oszt megfejelem, mint Beethoven a zongoráját. (Cimbiket nem bántunk!) De jól leb***om, ha akarom.
Hát, bocs a hosszú hsz-ért. Így látom én, és ha valaki erre megsértõdik, hát tegye, mert csak az lesz, akit úgy is akartam.
Batmanci voltam, éljen az igazság! (Ami - mint azt tudjuk - nincs.)
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Abból amit láttam a lenti videókban a "csodagyerekrõl"pont ez jön le,hogy 1.18-at megy azon a pályán.álmában sem!
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Mondjuk itt F1 2011-ben egyszer néztem meg a multit, hát az valóban egy csuda! 😊)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Hogyan ne rontsuk el egymás versenyét, elsõ lecke.
1. Ne akard az elsõ kanyarban megnyerni a futamot.
2. Ne hidd azt, hogy az elõtted haladónál feleakkora féktáv csodákra képes.
3. Ha látod, hogy nem férsz be, vedd el a gázt és próbálkozz új íven, hogy a kigyorsításod jobb legyen.
4. Rengeteg köröd van arra, hogy elõzz. Légy türelmes!
5. A másik is hibázhat. Ha folyamatosan nyomást gyakorolsz rá, meg fog történni.<#ticking>#ticking> (Olyat belevernék a fejébe<#gonosz2>#gonosz2>)
a féktávokat is érdemes nézni hol kezd el fékezni 😄
pályán nem tudja tartani a kocsi <#violent>#violent>
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ja nem szoktam beleszólni, de amit ez a f1game mûvel ,vicc.... alapból ha bárki bármit bármilyen stílusban beír, aza legkicsinyesebb leghülyébb dolog úgy visszaválaszolni.... és akkor õk mondják h ez a hivatalos codemasters vmi.... komolyan ez a csávó beteg vicc..
1. nél valóban nem volt hibás...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Kurva édes anyjukért büntetnek ezek a Stewardok"
szerinte schumi a király! Button,alonso,hamilton már ezzel az autóval szingapúrban megnyerte volna a világbajnokságot...... (meg szerinte a mezõnybõl bárki)
fészbukon ezt írta ki! 😄
Nagyon bejött a Vettel-fanoknak a legutóbbi cikkem, a "Vesztes világbajnok". Eddig megszámlálhatatlan mennyiségû ócsárlást kaptam nyilvánosan, három személy privátban is megkeresett levél útján, ebbõl kettõ megígérte, hogy meg leszek találva és el leszek verve. 😄 Csináljátok csak, addig is beszédtéma az oldal, köszönjük! 😄
a videó ahol õ a KIRÁLY!!!!!!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
elkeztem az elso szezont legendenn force indiaval es mar szingapur utan 140 pont elonyel vezetem a vilagbajnoksagot,es a hab a tortan hogy a ferarri szerzodest ajanlott.Pedig gondoltam a Renault fog adni lehetoseget de meg adhat.Akkor is tul hamar lehet menni a ferarrinal szerintem.
Kene itt alakitani egy kis bajnoksagot mit szoltok???
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
amúgy nagyon szarul vezet 1.26 végét ment ausztráliában kormánnyal <#hehe>#hehe>
én megyek 1:22.769 😊
Fórumokon két dolgot olvastam: próbáld meg kikapcsolni a rapture3d-t, illetve telepítsd újra úgy a játékot, hogy a kormányod ki van húzva, csak billentyûzettel.
Volt akinek ez segített .
Csak eredeti?Nah persze.....
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
gondolom egész nap a f1 2011 nyomja és veri a pöcsét amikor sumahert látja a tévében......
Az igaz, hogy Vettel keveset elõzött idén, dehát... ha az idõmérõn õ volt legtöbbször a leggyorsabb és startnál el tudott menni, akkor kit elõzzön meg? A saját árnyékát??? Mondjuk Monzában azért nem volt kispályás húzás amikor Alonso-t leelõzte. Suzukában meg mi a fenéért kockáztasson egy crash-t?
Gyurika egy alap dolgot nem ért csak meg a Forma 1-bõl: nem szépség, sok elõzés, stb számít hanem kinek van több pontja? Ennyi.
El kéne gondolkozni ilyenkor, hogy kinek van igaza nem pedig a saját érveidet mondani hónapok óta.
Abba mi a jó, hogy akinek nem az a véleménye mint neked azt kitiltod az oldalról?
LOL
Ma kitiltott vagy 30 embert <#eljen>#eljen>
jah és eredetinek kell lennie! 😄