21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#12633 Más ám -
IXEMGabeo #12632 csak nyugodtan
time attack azért jó, mert itt tudjuk a beállítások nélkül tesztelni milyen a vezetői tudása:D
segítségek nélkül én ennyit tudtam egyelőre. Mondjuk 5 tized simán benne volt a körömben -
#12631 Én is megyek egy kört, vagy ne ?:D -
IXEMGabeo #12630 Mond meg őszintén, ugye, hogy teljesen más, mint az elődei:O nekem a TC-n kívül (merthogy anélkül is baromi stabil az autó fara) valósághűnek tűnik az hogy nem lehet eszetlenül túl röviden fékezve befordulni, mint pl a 2010-esben... -
#12629 -
#12628 bármikor..nekemis kellett idő mire rájöttem,mit hol hogyan kéne fordulni... -
IXEMGabeo #12627 Szeva. Valencián mentünk time attackot és lefotóztuk
Kíváncsi voltam, hogy velem ill. a kormányommal van-e a gond, ha hibátlanhoz hasonló kört megyek mondjuk és h mennyiben lassabb az, ha előbb fékezek nem pedig agresszívan rövid féktávot veszek...Ezt szerettem volna tesztelni. -
Dzsoy #12626 career 100%
erre bedom melbourne-re 15 körös versenyt. WTF???? -
#12625 Melyik pálya ez? Köridőn versenyeztek? Bocsi most kerültem gép elé, nincs kedvem 4xx hsz-t átolvasni .. mi ez a szörnyű kamera állás ?:D -
IXEMGabeo #12624 köszi h teszteltél velem. Megnyugodtam h a kormánnyal minden oké és az sem gáz, ha hosszabbat fékezek. És még nem is maradtam el tőled annyival.
Nincs mese ez teljesen más, mint az elődei ez a játék. Stílust kell váltsak, mert különben nem bírom elfordítani az autót... -
IXEMGabeo #12623 austin egyébként rendkívül élvezetes pálya vezetési szempontból hihetetlen a kanyaroknál mennyire kell koncentrálni:) Az éles jobb kanyart pedig padlóval be lehet venni
Valóságban viszont nem hinném h élvezetes verseny lesz ott. Tipikus TILKE pálya indiában is csalódtam tavaly...játékban klafa -
#12622 Jó lesz ez :) 38 alá befogok tudni menni szerintem,majd holnap véghez is viszem :D -
IXEMGabeo #12621 [IMG][/IMG]
szép kört mentél:) kis koncentráció és máris megdöntöm
Mindenesetre ezen lehet a legjobban gyakorolni, aki a féktáv gondokkal küszködik
lényegesen jobb a kormány setupom. Igazságszerint meg kell szoknom azt, hogy hamarabb fékezek és hagyom gurlni gáz elvétel közben a vasat majd rögtön gáz:) -
IXEMGabeo #12620 na megcsináltam töltöm fel a képet:) még bele is hibáztam -
Dzsoy #12619 melbourne-williams-száraz
career Q2 1.30.5 körül
Time trial 1.27.5 körül
ugyan az a kocsi ugyan az a setup
és time trial-on kevésbé csúszkál a vas -
#12618 Csak nem,gold medal is villogott :D -
IXEMGabeo #12617 szerintem time trialt mentél, de mindjárt meglesem a time attackot. -
#12616 Azt,hogy csinálod? :D jól bevan állítva az a kormány ? -
#12615 Egyelőre ennyit tudtam csak kihozni -
Dzsoy #12614 Érdekes hogy a Hamilton-os feladat könnyen ment, ott nekem is jól tapadt. Aztán jött a Button és a közvetlenül előttem lévőt se tudom befogni.
Száraz pályán melbourne FUTAMON 1.37-et tudok csak menni biztonságban, ha agresszívabb vagyok és padló fék padló gáz illetve kerékvetőt is használom akkor egy kör alatt 3-szor is megforgok.
Egyszerűen nem értem hogy nekem miért csúszkál, míg másoknak túl sok a tapadás.
Lementem már amatőr szintre aztán az automata féket kikapcsoltam (halálba idegesít) de még ott is bármikor meg tudom forgatni a kocsit, még egyenesbe is... -
#12613 Valamit nem jól csinálsz.
Ez a challenge jó volt. 4.re sikerült. Aztán a következő Hamiltonos amit igazából nem is értettem mi akart lenni... esőbe slickel megtartani az első helyet Button előtt. 3 körből 2 és fél körön át full tapadás volt, így Button még időt sem hozott rajtam, aztán pár kanyart kellett a végén óvatosabban venni ahol talán beért 10 mpn belülre Button. Értelmetlen az egész.
Köv challenge a Button féle Silverstoneban pedig olyan szinten kezdődött szintén esőbe hogy két kanyar után már nem láttam ez előttem autózókat... kissé átgondolatlan és kiforratlan az egész. Illett volna tesztelni mondjuk. -
IXEMGabeo #12612 én majd egy fél óra múlva lépek be. Addig meglesem a futam elejét...
Aztán majd jövök a képpel -
IXEMGabeo #12611 Timeattack Valencia. Fúú asszem ott Sauberrrel lehet lenni, de nem biztos.
Nincs kocsi beállítás semmi sem...arany időt kell megdönteni. -
#12610 Melyik verdával ? -
#12609 Ám legyen :) -
Dzsoy #12608 sajna ha én így átmegyek a kerékvetőkön akkor tuti a falba kötök ki.
Kezd játszható lenni nálam de minimális agresszív vezetést se lehet csinálni mert egyből pörög.
Csak úgy lehet menni ha nagyon finoman hosszan fékezek és a gázt is csak óvatosan lehet adagolni. Semmi padló gáz, padló fék.
Nálatok is így megy? -
Elektron814 #12607 Itt egy gameplay : -
#12606 nálatok is olyan a grafika, hogy az autón a feliratok ilyen recések?? közelről.. vagy csak nálam? -
IXEMGabeo #12605 Torres, menjünk egy Time Attackot Valenciában. Kíváncsi vagyok mennyit mész le fogom fotózni a végeredményt...Persze, ha gondolod. Kíváncsi lennék jó-e a kormányom hibátlan kör esetén...
Valencia az egyik olyan pálya, ahol szinte majdnem minden kanyarban lecsúszott a kocsim az ívről...Most viszont új kormány setupot tesztelek, de így nehéz viszonyítani. -
Dzsoy #12604 Irigyellek titeket hogy játszató nálatok a game.... -
#12603 Ahha :D énis néztem egyet :D -
IXEMGabeo #12602 nice:)
That' s Montreal -
IXEMGabeo #12601 Bahreinben?:D:D eső? -
#12600 Jaja Williams,mondjuk tököm kivan már a sok esővel..Bahrainben is esős kvali volt,meg most spanyolba is végig esni fog... -
#12599 Felszáradó ívek, igaz csak replay-ből :
-
IXEMGabeo #12598 jaj hülye vagyok, ha 1. szezonod karrierben akkor valszeg Williamssel. Az elég versenyképes -
IXEMGabeo #12597 Mercivel vagy? -
#12596 Úgyézki kezd alakulni és kezdek ráérezni...malájziát behúztam esőben,most bahrainben meg szárazon 2. hely,mondjuk kaptam 12 másodpercet rosbergtől,a lépést nemtudtam tartani,de védekezni viszont nagyon faszán lehet...legenden segítségek nélkül :) -
#12595 az előző karrieremet nekem se mentette el, akármit csináltam nem tudtam elmenteni az állást, ezért újrakezdtem az egészet. -
#12594 Meg mindig (evek ota) szar az (auto)mentese:) Ha besokal, utana mar nem ment semmit;) Manualisan mentegetni kell, file-okat archivalni, torlgetni, Steam-es autoupdate-et bekapcsolni stb.