Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Batmanci
http://www.racedepartment.com/dlcat-f1-2011-91/

De Bruno Senna sisakjának fájlja corrupt, és exe hibát okoz.
Azt ne tedd fel.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Abu Dhabi nekem is nagy kedvenc😊 én annyit mondtam, hogy nehéz pálya és hiba nélkül végigvinni nem könnyû.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Batmanci
Jó példák, de szubjektívek.
Vannak, akik azokra buknak. Mint pl. én. Abu Dhabi, Szingapúr állat, és aránylag jól is megy. Persze még csak kipróbáltam az ideit.
Indiáról akkor nyilatkozom, ha már mentem rajta 20-40 kört.
Monaco-t imádom, és tudok is menni rajta. Mindig is tudtam.
Silverstone-t nem kedveltem túlságosan, de a 2010-es valami atom. A 2011-esre majd gyúrunk, vazze!

amugy nekem mikor kifustol a motor akkor elmegy a kep es a hang is lefagy aztan ki kell oljem mert semmit nem csinal
sziasztok
engem is erdekelnenek ezek a javitasok a jatekhoz
köszönöm szépen a választ <#eljen> ez nem rossz, ideje volt már😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Batmanci
Nem akarok beleugatni, de szinte minden hibát beletettek. Neked és az AI-nek is.
Pl.: leesik a kerék, mert hanyag munkát végeztek a szerelõk, motor elfüstöl, leszakad az elsõ v. hátsó szárny, defekt, beszarik a KERS v. DRS.
Nyilván elõfordulási sûrûsége is változó. Ebben az évben hány motort láttál felrobbanni? Ötöt-hatot. Szárny nemigen, de kerék esett vagy 6x.
DRS, KERS már többször.
'Sztem, arányaiban jól meg van gyártva.

Azért vannak kifejezetten nehéz pályák, pl Kína, nagyon nehéz hiba nélkül végigmenni, ott van Korea pl. ott a 2010-es csak szenvedtem, Abu Dhabi sem egyszerû, pláne Szingapúr a sok rázókõ miatt. Viszont voltak olyan pályák is, amik nehezeknek vannak kikiáltva és mégis nagyon ment ilyen pl Malaysia, Hungaroring, Spa, Suzuka ezek nagyon fekszenek. Egyetlen olyan pálya van, ahol a beállításokra épül az egész, az pedig nem más, mint Monza. Jó persze joggal mondhatnád minden valamire való pályára kell a megfelelõ és optimális setup, de Monzában különösen fontos mivel van vagy 2-3 kanyar az egész pályán a többi egyenes ott igazából a koncentrációd nem irányul többfelé, mint pl Koreában...

Batmanci
Ha megengeditek; olyan, hogy könnyû pálya, nem létezik, sõt még könnyebb
sem. Gondold csak végig, ha a határon kell autózni - és itt mindegy
milyen autóról-motorról van szó -, teljes koncentrációt igényel.
Mégha Rigával, vagy Werhovinával mész, akkor is.

V43 1105
Nekem defekt bajok vannak, KERS döglik be sokszor , de volt hogy a DRS is megdöglött 😛

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

gondolom nálad nincsenek ilyen gondok. Mûszaki hiba gondolom csak a motorra terjed ki. Vagy van egyáltalán a 2011-esben motorhiba? arra gondolok h nekem, mint játékosnak nem a gép ellenfeleknek

Batmanci
Egy példa:

Suzuka 2011 Sponsor Update

Added DHL to the Start/Finish
Added UBS to the back straight
Changed the Grass to a greener color
Added a 2011 DHL Japanese GP Podium

...és ez csak egy ici-pici javítás. Remélem nem kell lefordítanom.

V43 1105
Hát azért eléggé fékgyilkos .. Di Resta is megszívta , elszállt a féke célegyenes utáni elsõ kanyarban egyenesen be a kavicságyba és tropára törte a gépet, jött is az SC :-D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Melbourne az egyik legkönnyebb pálya. Ami kissé meghatározhatja a lendületed rögtön az 1. kanyar, azt nem mind1, hogy veszed be, és az utolsó elõtti kanyar se könnyû, de a többi része abszolút jó

V43 1105
Nekem egyik berakott kiegészítõvel sem volt gond még. :-P

Batmanci
Gondolj bele, egy sisak okozta az exe hibákat.
Lentebb már írtam, minden alakítás után meglesem, ha oké, marad.

sejtettem h nem piros😊 most a Japán áldozatok számára Jenson elárverezte a sisakját, és a kapott összeget rájuk áldozza

V43 1105
20%-os versenyeket megyek .. Lotus Renault, utolsó elõtti Spaban, bal elsõ defekt.. <#rinya>

Batmanci
Közben alant a kolléga már fel is tett néhány szép képet.
Olyan kiegek is vannak, amik nem a z F12011-et reklámozzák a palánkokon,
hanem az eredeti reklámok vigyorognak rád.
'Monnyuk, Monzában a felüljáró, vagy a rázókõbe bele van írva a szponzor.
Lehet, hogy másnak nem ad semmit, de nekem - és ahogy látom még jónéhányunknak - nagyobb élményt nyújt. És én is azok közé tartozom, akik
full versenyt nyomnak. Bizony állat úgy, mert minden hiba komoly helyezésekbe kerülhet. Ha jobban látod a rázókövet, reklámtáblát, vagy egy villanyoszlopot, jobban tudsz belõni féktávokat, kanyarodási pontokat.
Nem vagi, de Melbourne-ben egyetlen hiba nélkül mentem végig a Willivel,
és nem 60-nal.

V43 1105
Japán az.. eredetileg gagyi kék szemcsés.. de ez most a hétvégi Japán GP-n volt rajta . 😊

De megvan HD felbontásban a normál kék is ..

Batmanci
Félreértettél!
Kitöröltem Bruno Senna sisakját, és nincs exe hiba. Ez a textura tehetett
két napi szívásomról.
Miért kellenek azok a vackok?
Szebbek az autók, szebb a pálya, és ettõl én is szebb leszek. (Bár ez még
nincs teljesen kidolgozva.)
De mondhatnám még, hogy pl. az irodában minden pályán eredetiben nézheted
fedélzetibõl az idei legjobb kört. Vagy a pálya szélén látható digitális kijelzõk lesznek a zászlók.
Szingapur, Monaco egyébként is lenyûgözõ, de még szebbé tették.
És egyáltalán nem zavarja meg a játékot, csak megbíztam a gyártóban, és egyszerre mindent feltettem. Így egyenként kellett leellenõrizni, mi okozza a problémát. Persze elõbb rá kellett jönni, hol keressem a hibát, és az rendesen megvezetett, hogy többen panaszkodtak exe hibára.
A textúra gondot, amit alant leírtam, jó lenne megoldani, de ha nem megy, legfeljebb kétszer indítom el a játékot. A kocsik, gumik, pályák szépsége megéri.
Dióhéjban ezért kellenek a vackok. 😊))
Csokis kormány, Laci.

bocsánat kínai:S

nagyon szép, Button sisakja eredetileg is Japán szöveggel teli? vagy az is a te mûved?

V43 1105
Hoztam pár képet, remélem nem gáz .. folyamatosan alakítgatom a játékot mert ezek az alap textek iszonyat alacsony felbontású rondaságok .. <#vigyor>

Értem. Köszi az infót!

nem vagyok benne biztos hogy ez bug, nem tudom pontosan a szabályt, de az számít hogy a mérési pontnál mennyire vagy, mert akkor bekapcsolhatod a DRS t ha elõtte vagy ha utánna.

Az nem bug. Hanem az a szabály. Pontosítom. A DRS zóna elõtt van egy pont ahol mérik az 1 mp-es különbséget. Ha azon belül vagy a rendszer engedélyezi a DRS használatát. És ha te a mérési pont és a DRS vonal elõtt megelõzöd az elõtted lévõt, vagy õ kimegy a bokszba, akkor is használhatod a DRS-t. Mert az engedélyt a mérési pont elõtt megkaptad. Olvass kicsit utána az F1 szabályainak. Van még 1-2 érdekes dolog benne.

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

Egy érdekes bugot találtam. Ha a célegyenesben van a DRS zóna, akkor többször elõfordult már a következõ dolog: a zóna elõtt 1mp-n belül voltam az elõttem levõhöz. Az a kocsi kiállt a boxba, de ettõl függetlenül megkaptam a zöld jelzést a DRS használatra, pedig a pályán már nem volt elõttem 1 autó sem. Mintha a program a boxba kiálló autót is úgy érzékelni DRS szempontból mintha a pályán lenne.

akos25
Hm, ez jó kérdés... Pl a célegyenes utáni kanyart õ ha jól láttam ötödik, vagy hatodik sebességi fokozatban vette be, és állt a gázon, mikor azt normál esetben 3. vagy 4. fokozatban lehet bevenni, ha az úton akarsz maradni... Nem lenézésképp mondom, de szvsz belepiszkáltak a gamebe egy kicsit....

#10314: Hát, kb igazad van... Sokkal nehezebb cockpit nézetbõl az ideális íven tartani az autót, pláne minden segítség nélkül, de sztem úgy az igazi kihívás... Sosem próbáltam T-cam nézetbõl, segítségek igénybevételére még gondolni sem gondoltam. Viszont, ami nagyon tetszik, hogy kicsivel nehezebb kigyorsításnál megforgatni a gépet, mint 2010-ben... 😊

lac coo
Rakd újra és ne rakd tele mindenféle vackokkal! Minek kellenek azok ...? 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Jah, meghalt a DFGT .

Batmanci
Egy kicsit szétoffolom a Gyurikázás topikot az F1 2011-el. ('nemtom, nekem ez az egyik fülemen be, a másikon Gyurika.) -
Az exe hiba megoldva!
Peccsel, kiegekkel tökéletesen megy. Csak két napom ment rá, de rájöttem mi volt a gond, Bruno Senna sisakja. Na ebbõl lõjetek kapufát!
Tehát, ezek után akár milyen grafikai kiegészítõt felrakok, az elsõ, hogy megnézem mükszik-e. Ha jó, akkor úszik... na, jó, akkor marad.
És ezt nem mókamiki csinálta, hanem az RD Team.
Viszont van egy gondom. Belépés után az elsõ menüpontba belépve tökéletes. (Gondolok itt TT, GP, Karrier.) De ha átmegyek egy másikba, teszem azt, a GP-bõl a Karrierbe, fekete az autóm. Nem jeleníti meg a textúrát a kocsimon, meg még egy páron. Ahogy észre vettem, mintha a nagyobb textúrákkal esne el.
Ötlet?
Köszi, Laci.

JUVEfun
NEM LEHETNE Gyurikázásnak nyitni egy ÚJ topikot ? <#falbav>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Master91
Azon a videón, ahol Korival megy Ausztráliába... mintha fék segítség be lenne neki rakva, nem? 😄
Firerock
HH lecserélted a DFGT-t?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
nekem a
jobbfelsõ a Kers,alatta a Pause,alatta a Replaybalfelsõ DRS,alatta Hátranézés,alatta meg a gumihõm,kopottság stb.

váltás nagyon gáz a gyurikának <#ravasz1>
megnéztem a két videót az oldalán amiben a mclarennel megy 1:15 ausztráliában, hát tuti nem õ ment! tuti h fel van gyorsítva a videó..

FeikG
Fõleg azután,hogy látva,hogy terelget azokon a videókon,se váltani nem tud és még véletlenül sem találta az ideális ívet

speedbuggal is ennyit tudna?😄

FeikG
Vettel legjobb ideje 1.20 közepe a többmillás valós szimulátorom,az idei pole-ja 1.23,5..
Az valami kamu,ennyire nem szar a játék,hogy ennyit rá lehessen tenni a valós idõre

lac coo
G27-en hová rakjátok a gyorsmenû gombjait???
DFGT -én teljesen jó volt a négyirányra rakva, de itt rohadt kevés s gomb 😄

Firerock
Nálam Hamilton nagyon korrektül versenyez

ezt én is észrevettem!
williamsnél barrichello nulla volt 16-18 hely csak saubernél koba 15 helynél nem nagyon volt jobb :S
mercedes gp amikor megnéztem rosberg idõmérõn 18.....

Kár, hogy akárhova mész, a csapattársad egybõl fogyatékos lesz.

én sem hiszem el, hogy õ!
1:15 megy :S hogy a rákba?

oneal1
nagyjából igy van, bár én GPL-eztem sok évet, ott hatványozottan fontosabb volt a türelem😊

!Forza Ferrari!

55-ös hsz.
ott van láthatod

http://f1game.hu/index.php?option=com_agora&task=topic&id=104&Itemid=215&p=6
Bement egy két liga honlapra és másolt😊

Rendes ligában nincs ilyen😊 ja és rendes szim kell hozzá😊 LFS/iRacing/Netcar