Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De Bruno Senna sisakjának fájlja corrupt, és exe hibát okoz.
Azt ne tedd fel.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Vannak, akik azokra buknak. Mint pl. én. Abu Dhabi, Szingapúr állat, és aránylag jól is megy. Persze még csak kipróbáltam az ideit.
Indiáról akkor nyilatkozom, ha már mentem rajta 20-40 kört.
Monaco-t imádom, és tudok is menni rajta. Mindig is tudtam.
Silverstone-t nem kedveltem túlságosan, de a 2010-es valami atom. A 2011-esre majd gyúrunk, vazze!
engem is erdekelnenek ezek a javitasok a jatekhoz
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Pl.: leesik a kerék, mert hanyag munkát végeztek a szerelõk, motor elfüstöl, leszakad az elsõ v. hátsó szárny, defekt, beszarik a KERS v. DRS.
Nyilván elõfordulási sûrûsége is változó. Ebben az évben hány motort láttál felrobbanni? Ötöt-hatot. Szárny nemigen, de kerék esett vagy 6x.
DRS, KERS már többször.
'Sztem, arányaiban jól meg van gyártva.
sem. Gondold csak végig, ha a határon kell autózni - és itt mindegy
milyen autóról-motorról van szó -, teljes koncentrációt igényel.
Mégha Rigával, vagy Werhovinával mész, akkor is.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Suzuka 2011 Sponsor Update
Added DHL to the Start/Finish
Added UBS to the back straight
Changed the Grass to a greener color
Added a 2011 DHL Japanese GP Podium
...és ez csak egy ici-pici javítás. Remélem nem kell lefordítanom.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Lentebb már írtam, minden alakítás után meglesem, ha oké, marad.
Olyan kiegek is vannak, amik nem a z F12011-et reklámozzák a palánkokon,
hanem az eredeti reklámok vigyorognak rád.
'Monnyuk, Monzában a felüljáró, vagy a rázókõbe bele van írva a szponzor.
Lehet, hogy másnak nem ad semmit, de nekem - és ahogy látom még jónéhányunknak - nagyobb élményt nyújt. És én is azok közé tartozom, akik
full versenyt nyomnak. Bizony állat úgy, mert minden hiba komoly helyezésekbe kerülhet. Ha jobban látod a rázókövet, reklámtáblát, vagy egy villanyoszlopot, jobban tudsz belõni féktávokat, kanyarodási pontokat.
Nem vagi, de Melbourne-ben egyetlen hiba nélkül mentem végig a Willivel,
és nem 60-nal.
Kitöröltem Bruno Senna sisakját, és nincs exe hiba. Ez a textura tehetett
két napi szívásomról.
Miért kellenek azok a vackok?
Szebbek az autók, szebb a pálya, és ettõl én is szebb leszek. (Bár ez még
nincs teljesen kidolgozva.)
De mondhatnám még, hogy pl. az irodában minden pályán eredetiben nézheted
fedélzetibõl az idei legjobb kört. Vagy a pálya szélén látható digitális kijelzõk lesznek a zászlók.
Szingapur, Monaco egyébként is lenyûgözõ, de még szebbé tették.
És egyáltalán nem zavarja meg a játékot, csak megbíztam a gyártóban, és egyszerre mindent feltettem. Így egyenként kellett leellenõrizni, mi okozza a problémát. Persze elõbb rá kellett jönni, hol keressem a hibát, és az rendesen megvezetett, hogy többen panaszkodtak exe hibára.
A textúra gondot, amit alant leírtam, jó lenne megoldani, de ha nem megy, legfeljebb kétszer indítom el a játékot. A kocsik, gumik, pályák szépsége megéri.
Dióhéjban ezért kellenek a vackok. 😊))
Csokis kormány, Laci.
Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.
#10314: Hát, kb igazad van... Sokkal nehezebb cockpit nézetbõl az ideális íven tartani az autót, pláne minden segítség nélkül, de sztem úgy az igazi kihívás... Sosem próbáltam T-cam nézetbõl, segítségek igénybevételére még gondolni sem gondoltam. Viszont, ami nagyon tetszik, hogy kicsivel nehezebb kigyorsításnál megforgatni a gépet, mint 2010-ben... 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az exe hiba megoldva!
Peccsel, kiegekkel tökéletesen megy. Csak két napom ment rá, de rájöttem mi volt a gond, Bruno Senna sisakja. Na ebbõl lõjetek kapufát!
Tehát, ezek után akár milyen grafikai kiegészítõt felrakok, az elsõ, hogy megnézem mükszik-e. Ha jó, akkor úszik... na, jó, akkor marad.
És ezt nem mókamiki csinálta, hanem az RD Team.
Viszont van egy gondom. Belépés után az elsõ menüpontba belépve tökéletes. (Gondolok itt TT, GP, Karrier.) De ha átmegyek egy másikba, teszem azt, a GP-bõl a Karrierbe, fekete az autóm. Nem jeleníti meg a textúrát a kocsimon, meg még egy páron. Ahogy észre vettem, mintha a nagyobb textúrákkal esne el.
Ötlet?
Köszi, Laci.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
jobbfelsõ a Kers,alatta a Pause,alatta a Replaybalfelsõ DRS,alatta Hátranézés,alatta meg a gumihõm,kopottság stb.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
megnéztem a két videót az oldalán amiben a mclarennel megy 1:15 ausztráliában, hát tuti nem õ ment! tuti h fel van gyorsítva a videó..
Az valami kamu,ennyire nem szar a játék,hogy ennyit rá lehessen tenni a valós idõre
DFGT -én teljesen jó volt a négyirányra rakva, de itt rohadt kevés s gomb 😄
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
williamsnél barrichello nulla volt 16-18 hely csak saubernél koba 15 helynél nem nagyon volt jobb :S
mercedes gp amikor megnéztem rosberg idõmérõn 18.....
1:15 megy :S hogy a rákba?
!Forza Ferrari!
http://f1game.hu/index.php?option=com_agora&task=topic&id=104&Itemid=215&p=6