21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#12715 Azokat még nem próbáltam...megnézem őket -
IXEMGabeo #12714 ne má:S
Austin állati jó pálya:) nagyon élvezetes és kemény az 1. szektora.
Viszont az indiai pályát én képtelen vagyok megszokni. Az új pálya nekem és valahogy memorizálnom kell az íveket illetve a váltásokat... -
kjhun #12713 Azt nem tudom, hogy volt neki beállítva, de esett az eső. De simán be vette a kanyart. És mit értesz hülyeség alatt?? Másolásvédelem?? -
#12712 Azzal énis elbíbelődtem ma...de nekem sikerült az arany...más kérdés,hogy nem mentette el a játék mer becsicskult és így nemistudok játsznai -
#12711 Ott vagy nem volt még vizes a beton, vagy valami nagyon casualra voltak állítva a segítségek, mert vízen, slikkel egy helyben nem lehet megállni ....
Kicsit sok lesz már a hülyeségből ! -
kjhun #12710 Meg PC is! Petition-to-Fix-Save-Game-bug-in-F1-2012-via-Patch-Please
Szerintem a másolásvédelmek is belekavarhatnak valamiért. Idén már SteamOnly, tavaly még GFWL-es volt a játék. Bár Steam-en is elérhető volt már a tavalyi.
Szomszéd mutatta a játékot délelőtt, hogy gyenge esőben, mindenki az esőgumival rajtolván, kivéve őt, mivel lágyat rakatott fel, úgy ment vele, mintha száraz lett volna a pálya. 1-2 kör alatt 20-30 másodpercet rájuk vert, és meg se csúszott a gép alatta. Mi ez már???? -
IXEMGabeo #12709 buzi Hockenheim annál a bizonyos kavicságyas kanyarnál, ami régen az erdős terület kijárata volt egyszerűen nem lehet látni a kanyarív bejáratát emiatt nem bírom az arany medált megszerezni valahogy a körbe mindig belehibázok pedig 3 tized kéne. Mondjuk esőben sosem voltam erős... -
#12708 xbox-on játszol? Nekem is sokszor megpördül(automata váltóval).Hogyan sikerült orvosolni a problémát? -
#12707 Kicsit gyakorolt és odafigyelt ! :) -
#12706 Hogy csináltad ? :D -
#12705 nekem esőbe ugyanúgy megy, mint száraz pályán :D
csak hamarabb kell fékezni :) -
Dzsoy #12704 Nah az állandó megforgást sikerült úgy ahogy orvosolnom. Most már csak 15 körönként pörgök meg.
Viszont az esővel még mindig nem tudok mit kezdeni.... -
Martens4466 #12703 Szerintem Logitech Driving Force GT is elég jó kormány -
nono28 #12702 Nézek mikor éppen ráérek.Köszi. -
#12701 nézel formula 1-et? nem minden futamon van lágy szuperlágy.. ((: -
nono28 #12700 Carrerba hol tudom kiválasztani a szuperlágy gumit?Tyres menű alatt nem találtam meg! -
IXEMGabeo #12699 micsoda troll beszólás volt ezen felröhögtem:D:DDDD -
#12698 bocs tényleg összekevertem :) -
pitjou #12697 Gondoltam, vicces fiú vagy ;)
-
#12696 jah bocsánat nekem FLT verzió van és semmi baja :)
kevertem a PES 2013-al :D -
barcames #12695 reloaded sehol nem láttam olyat! -
#12694 jaja nekem is.. semmi baja nincs tökéletesen működik -
pitjou #12693 Neked is az van?
-
#12692 reloaded verziót rakd fel :D -
pitjou #12691 Sziasztok!Tud e valaki segíteni: Edzésről, vagy verseny után, ha bármikor visszamennék a menübe, kidob az asztalra. tökéletesen működik minden, el is menti a dolgokat, de kikúr az asztalra. Ha újra indítom a játékot, működik megint rendesen, de nem tudok kilépni a menübe, mert reccs.FLT verzió, win7/64bit, 4GB Ram, Asus GTX 560 (1Gb) videókari, és Thrustmaster Ferrari F430 kormány. Még egyszer, minden működik, csak menü helyett asztal
Ha valaki tud lécci segítsen PLS!!!
-
#12690 a racedepartmentes srácok hamar kész lesznek a cuccokkal.. dejólesz -
#12689 http://racedepartment.com/forum/threads/mclaren-mp4-27-ultra-hd-rian-speed.56659/
McLaren skin...jól néz ki :P -
#12688 Nekem úgy tűnik extra verziót adtak, mert semmi bajom vele, nincs bug, nem fagy, mentés eddig tökéletes ... :))))
Konzolt meg kb letojom, vezetni úgysem tudják, minek a semmit elmenteni :))) -
Dzsoy #12687 Ez az egyik fórum neve, asszem sokat elárul :D
"PS3: F1 2012 - GAME IS UNPLAYABLE!!! " -
Dzsoy #12686 csak sajna mire jön valami javítás (feltéve hogy jön) az november lesz kb... -
#12685 A Codi fórumon azt olvastam , hogy ezek kimondottan xboxos problémák... -
barcames #12684 hova menti a játékot? -
Lebowski #12683 Történt ilyen élőben is :) -
#12682 Mindjár letöröm a kormányt a helyéről -
#12681 nekem se... -
Dzsoy #12680 -
#12679 Bármit csinálok sehogy sem akar újra menteni a játék-------------------------------- -
#12678 Ne nyomd tövig a pedált :D -
Dzsoy #12677 Megpróbálom ha újra lesz kedvem leülni ez a foss game elé.
Asszem januárba kipróbálom :D
De többnyire fékezésnél vannak nagy gondok. -
#12676 logitech g27
thrustmaster t500rs