Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kérdésem. 1. vagyok összetettben, most jön India. Eddig 1 értelmes ajánlatot kaptam, a Sauber-tõl. Webber-t jelöltem riválisnak, szegény csak a 6. Kérdésem, h fogadjam-e el, vagy van rá esély h jön jobb ajánlat? Köszi!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Egy 100-as meccset mentem (igaz azt kétszer - mindig 100-ast megyek. Ott mutatja meg a fehérjét. Nem nagyon hibázhatsz, mert azonnal rád esik valaki), de sehol nem volt még defektem. Sebaj, majd lesz!
Azt is írtam, ha visszagondolsz túl sok hiba idén nem volt.
@IXEMGabeo!
Nekem 22 én hozta a futkosó, de csak most kezdtem el, mert rengeteg hibára panaszkodtak. (mint késõbb kiderült alaptalanul, mert ami volt, az most is van. A frissítés után nézd meg milyen, és hány fájlt írt felül.)
Sajnállak, mert kormány nélkül csak árkádozni lehet. Gép nélkül meg Marvell képregény, de egy középvonalú masinával, már remekül fut.
Jaj, ha az elõzõ hsz-ben leírtakat kijavítanák...
Formula One!!
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Ezen kéne javítani, meg, hogy az AI a felvezetõn és lekörözésnél, ne mint gólyafos a levegõben, mert lila fingom, merre kerüljem! Meg mennek, mint a birkák kutya nélkül.
A többi, amúgy kielégítõ.
Ja, Melbourne-ben, Alonso 3 tizeddel ért be mögöttem. Utolsóban egyszerre álltunk ki. Mondom ez most felrakat egy lágy papucsot, a 3.-4. körben megesz uzsonnára, de neki is már csak médium volt, így 24 kört jött mögöttem. A körön kikerszeztem (hagytam egy kicsit a célegyenesre), így baszhatta a DRS-ét.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ezt komolyan nem hiszem el, Adam46 légyszi töröld a 10462,461,460-as hszket köszi <3
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ez a tetü nem ismeri a szabályokat, mert Q3-ban nem mentem egy centit sem,
és felrakatta a lágyat. Másodikként a célban.
Mindezt nem melldöngetve írom, - hanem 'azé, hogy lássátok nem napközis kölök vagyok -, csak most Kuala Lumpur. Szakad az esõ. Vizes gumival, simán 6.-7., KERS nélkül, közepes keverékkel.
Na, de elkezd száradni, én nem tudok körbemenni a pályán, semmilyen gumival, semmilyen beállítással, ekkor Hamilton gyorsan fut egy 1:34-es kört. Napsütésben, 1:31-t is láttam már, de csak edzésen. Ettõl is tele a tököm, mert a leggyorsabb kör idén 1:34.870, igaz azt Vettel tolta.
De menjen 1:32-t, jól van, de esõben száraz gumival megdönti az AI a mindenkori körrekordot...
Kopasz vagyok de tépem a hajam!
Így nem tudom lenyomni Rubinnyót, a fene essen bele!
Laci voltam.
De én hard-on nemtudtam iylet hozni,én a williams-el toltam le hard-on 58 körön úgy hogy 8.-ik lettem 😄
24. helyrõl +áthajtásos bünti,,igaz csak hard-on,de legend billel megoldhatatlan sztem..

Crome
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Üzletben megveszed és a warezba írsz!
SZEVASZ!
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Elsõ lépés,ezt én úgy vadásztam a warez oldalról..
Ha ez megvan,vissza áll az utolsó jó mentésedre,ami Suzuka verseny vége..(Legalább is nálam ez volt kétszer is eredetivel,meg a másikkal is)
Ezután jön Korea és itt rögtön kihagyod a szabadedzést(eket) csak az idõmérõt és a versenyt nyomod le..ezután már jó.
A második szezonban vagyok már és mentek minden verseny után..
Szabad edzéseket is csináld végig ugy értem menny mind a 3 szabad edzésen egy jó idõt hátha az is számít fõleg amikor fejlesztések vannak. Valaki már írta, hogy csak az aktuális csapat elégedettségbe számít bele de ezt senki se tudhatja biztosra.
még a 3 évem elején vagyok csak, de egy ferraris ajánlatban nagyon bízok😊
mert a sauberrel idõmérõn jó helyezés elérni...
am milyeen autóval nyomod ?😄
Ha valaki ezzel találkozik,vagy csupán meg akarja elõzni,akkor a Koreai szabadedzést ki kell hagyni,mert eddig úgy néz ki,az kúr be a mentésnek..
Lefutom a versenyt és ha továbbra is jó,majd kiírom ide
hanem amit a másik fórumon írtál a 2 G nevûekkel,aztán skip a gyakorlásra és mentem az idõmérõn Koreában..
Eddig jó