Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem az agresszív vezetés ellen szólaltam fel, hanem a szabálytalan elõzés, elõnyszerzés ellen, amit a túlzott aggresszivitás idéz elõ.
Jobb esetben, mert láttunk már versenyzõt, aki olyan bakikat vét, ami má-már, a tehetségtelenségnek tudható be.
Megvallom az õszintét, én Forma egy "fan" vagyok. Egyik csapatnak, vagy versenyzõnek sem szurkolok, csak amolyan köpönyegforgató stílusban.
Mindig annak, aki szarabbul áll. Persze, ettõl még vannak szeretem, nem szeretem versenyzõk is. Akár az NFL-ben. Ott sem egy bizonyos csapatnak szurkolok, hanem mindnek, és még az is elõfordul, hogy egy meccsen belül megváltoztatom, hogy kinek szurkolok.
Az X-re valmi magyarázat?
Köszi.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Azt mondjátok meg inkább, hogy amikor meredten bámulom, a monitort, hogy vajon ki fog még megelõzni (24. vagyok), a nevek elõtt mi a fakerekû kutyaszar az az X a versenyzõk nevei elõtt. Erre még nem tudtam rájönni a két év alatt. ("két év alatt" - tökre, mint az értelmi szintem)
Mos illik röhögni!
Szedjétek ki a komolyságot a hsz-eimbõl.
<Szeretet-utálat>
Ilyen nincs. Szeretet, nem szeretet. Ez közelebbi.
Nem mondtam, hogy kötelezõ - mint a matek, a futballistánál - úgy érezni, mint én. De talán vannak még néhányan. Na, nem itt Mo.-gon. Máshol.
Két kezem-két lábam ujján meg tudom számolni, hány, valóban önzetlen, érdek nélküli emberrel találkoztam. Ebbõl 5 New Yorkban, pedig csak másfél napot voltam ott. Nem vagyok amcsiseggnyaló, csak vannak tények.
A másikat nem utálni kell, hanem megérteni, majd, ha nem jön be, lehet nem szeretni. De nem nyálfröcsögve: utállak, te "kocsog"!
Persze, ez már filozofálás, és Platon forog a sírjában.
</Szeretet-utálat>
Egyébként nekem sem a szívem csücske Hamilton, de nem kívánnék semmi olyat neki, ami szomorúsággal töltené el. Ezek a fiúk, mind, de legalább a 90%-uk hatalmas küzdelmek árán jutottak ide. Ez mindenképpen megbecsülést és tiszteletet érdemel.
Hamilton maga is elmondta, hogy idén kicsit elszaladt vele a paci - nem csoda, 800 is van alatta -, de azt is hozzátette, hogy Õ ilyen. Õ mindig ilyen volt, csak most a nem ritkán túlzott agresszivitása, többször balul sült el.
Schumachert sem kedveltem soha, de nagyon sokszor drukkoltam neki, mert amit a Ferrariból csinált, arra csak ilyen Adrien Newie (ha jól írom) féle emberek képesek.
Haragudtam rá az elsõ VB-jekor, '94-ben, mivel mondhatni sportszerûtlenül viselkedett Hillel Adalaide-ben. Ja, egyszerûen neki ment, mert tudta, ha Hill nem szerez pontot azon az 'uccsó versenyen, akkor Õ a világbajnok.
Aztán elfelejtettük neki, a már említett tetteiért.
Állítom, Red Bullban a kis Vettel seggében lenne. (vagy elõtte)
Hipotetikus dolgok ezek, így vitázni sem érdemes rajtuk.
Lehet nem szeretni egy "akárkit", de az érdemeit elvitatni...
Ne haragudjatok, a hosszú hsz-ért, csak úgy kijött belõlem, mint ahogy látom, a cicámból a vacsi. Persze, a szõnyegre.
Megyek felkapom, mielõtt a födszintig marja magát. (Alien)
Üdv, Laci.
OFF,OFF
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Egyébként én se értem, hogy miért utálja mindenki annyira Vettelt és Hamiltont. Hamiltont még megértem valahol, volt pár ellenszenves mozzanata a pályán és pályán kívül, de ez elmondható a többi pilótáról is. Viszont Vettelt tégyleg nem értem, talán ott meg az lehet hogy nagyon fiatal és sokat irigyek rá. Viszont annak idején Schumacher-t is sokan utálták, mert szokatlanul fiatalon lett világbajnok. Nem akarok bele látni semmilyen párhuzamot, de remélem hogy Vettelre is hasonlóan sikeres pályafutás vár.
(bocs a rossz írásért, de még nem szoktam meg a laptop billentyûzetét)
és bocsi a off-ért is!!
Gondolom, eleget beszélhettek velük, hogy utálhassák õket.
Nekem ugyanis kell egy kis idõ, hogy kiismerjem a másikat, és kialakuljon róla a véleményem. Ráadásul, én nem utálok senki ezen a bolygón.
Nem kedvelem, nem szeretem, de nem utálom.
Akkor meg, ha személyesen nem is ismerem, hogy utálhatnám?
Bruce Willis az egyik kedvenc színészem, de lehet, hogy nem kedvelném, ha személyesen találkoznék vele, és dumálnánk, úgy 10 percet.
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
persze bármi más is állhat a háttérben talán sosem derül ki 😊
Bejelentkezés, és "Game Over".
Úgy tûnik, mindenkit kitiltottak, lehet, hogy önmagukat is.
Nem tudom, engem miért? Én mindig mondtam - amikor ezek itt szídták, gúnyolták, meg mindenféle randaságot vágtak a 'fejükhö -, hogy "Szeretem a focit!".
Akkor is kitiltottak!
Hát, 'méllységessen le vagyok 'sújtolva!
Ja, én 100%-on vagyok mindig, és a nyugalmam érdekében gondoltam, lehet rá szükség, de eddig egyszer sem használtam, csak GP-ben.
'Monnyuk, a karrierem a béka segge alatt van, mert már 3x lenyomtam Auszit, 2x a Malájt (egyiket szakadó esõben, óriási volt), de a mentéseket mindig hazavágtam valamivel.
Nem tudjátok mi történt a www.f1game.hu-val? Nálam csak egy bejelentkezõ képernyõ van, de az se mûködik.
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Nálam el sem indult vele a gép.
1.36-7 es kört lazán lehet menni,attól min 1 mp lassabbak..
Hát, valahol én is itt járok. Egyszerûen képtelen vagyok rájönni - pedig három napja ezen agyalok -, mi okozza ezt a jelenséget.
Bármelyik edzésrõl lehet szó. A AI tökéletesen leszimulálja az erõviszonyokat, de az utóbbi három napban bármilyen kiegészítõt felteszek, kimegyek az utolsó öt percben, jön egy bokorugró (Buemi, Barrichello, Kobayashi, Algersuari), és dob egy 2-3 mp-vel jobb idõt mindenkinél.
A frászt kapom, mert három nappal ezelõttig mûködött.
Már leszedtem, újraraktam. Csak a kocsikat tettem fel. Bukósisak után kész. A mentéseket mindig újra kell rakni, mert amelyikbe belefosott, az del.
Az alap, a peccsel megy, de nekem kell a HD-s kocsi, minimum.
Laci.
Crome
A Q1-re enterezve, alul lenyílik egy menü, amin leírja milyen kört mentél. Felül az van englisül odaírva, hogy info, és a többi Q-k felett már nincs semmi. Alul aztán minden Q-n elért legjobb idõ vihog.
Csak Miattad, végig nyomkodtam az összes billentyût - még a monitoromon is 😊 -, de semmi nem változott se színben, sem pedig képi effektekben.
Tehát, ha Te képes vagy szkippelni a kvalin, akkor nem tudok másra gondolni, mint amit már fentebb említettem.
Még annyit, ha lehet... láttam már néhány játékot, beszélek angolul, meg még valamilyen nyelven, de arra most nem emlékszem, úgyhogy megszoktam lelni az eldugott menüket... vagy nem.
Az a nagyszerû bennem, hogy olyan magabiztos vagyok... vagy mégsem?
Miután szétröhögtünk magunkat, elslattyogok, mert három óra múlva kezdõdik az NFL, és addig még meglesek egy filmet. Meg ülök. Addig.
Ha sok voltam, jó nekem, nektek, bocs.
Jóckát, Laci.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
De, kábé 1 perc, amíg átpörgeted azt a 15 percet.
Szerintem, jelentkezni kell a Ferrarinál, hogy nehogy 'má nyomi Massa gyerek legyen a "teammate".😊
olyan kérdésem lenne,hogy ha szezont tolok hosszú hétvégében, akkor ha a Q1-ben futok 1 jó kört és nem akarom megvárni, míg letellik, akkor vhogy tudok a Q2-re skippelni? mert nekem csak a versenyre engedi :S
Nagyon gyengék a csapattársak a játékban.
Ha, olyan az ugrás, mert az, hogy ugrik...
Kissé tág fogalom. Felemelkedik az autó eleje, laggol, szökell, mint egy gazella a kerítésen át?
Több info kell, de elõbb kapcsold be a fent említettet, hátha lehiggad a szörnyeteg.
Ha laggol, akkor akár memória gond is lehet. Grafikai beállításokat vidd a leggyengébbre, és indíts bencsmarkot, itt is nézd meg mit tesz a nyüves, stb, stb, stb...
Eredetibe vettem az F1 2011-et. Az lenne a problémám hogy néha a kép UGRIK egyet, amikor kigyorsítok vagy ha váltok. Kérlek segítsetek mert nagyon idegesítõ, hogy nem tok menni egy normális kört. Pedig a gépem full grafon vinné.
Help!
Elõre is kösz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
van olyan lehetõség az idõmérõn, hogy q1-q2-q3, mert elkeztem a bajnokságot, de csak egy idõmérést csinál. be lehet ezt kapcsolni?
másik az, hogy logitech dfp kormánnyal játszom, és szörnyen zavaró ahogy nagyobb sebességnél középre tart a kormány, és erõlködni kell a kisebb mozdulatokhoz is. lejebb vettem mindent a beállításokban, de így gáz, pedig az elõzõ résszel nem volt ilyen gond.