Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A játék a start után közvetlenül visszadob az asztalra.
Ezzel lehet kezdeni valamit az újratelepítésen kívül? 7 teljes távú futamot nyomtam le, ha esetleg bukó a mentés akkor az egész játék felejtõs.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

2 is van belõle.
Sisak kamerás videó Lucas di Grassi-tõl, avagy mit lát egy Forma 1-es pilóta az autóból.

szaszy0830
Köszi.Rájöttem.Csak az a ciki hogy a HRT mellet még a ToroRosso írt.és ennyi...<#nemtudom>
Basszus. Ebbõl a páleszból nekem is küldj amitõl ez a komment folyam megszületett 😉
szerintem csak Hrt-s SZERZÕDÉS!
De lehet voltál olyan ügyesé és elfogadtad hehehe 😄

szaszy0830
Sziasztok!
Én a williamsel kezdtem az elsõ évet.Már csak Brazilia van hátra.Abu Dhabi verseny után kaptam egy emailt amibõl azt szedtem ki hogy a HRT-hez kerülök.<#wow1> Nem értem, mikor Hamiltont jelöltem be és jobb is vagyok nála.
Szerintetek?
A gphungary-n megjelent az elsõ nem hivatalos magyarítás az F1 2011-hez. Állítólag még nem teljes, de használható.

Az is fura, de még azt is jobban meg tudnám emészteni, mint azt, hogy a gép 1 kör miatt menjen ki (tömegesen) kereket cserélni.

Crome

Nekem olyan volt Kuala Lumpurban pl elsõ voltam kb 20 mp-el vezettem Webber elõtt mikor kiálltam kerék cserére, majd mikorra visszarendezõdött a mezõny Webber elõttem volt több mint 10 mp-el. Az ok, hogy más taktikán vagyunk és van, hogy neki jobban jön ki, de azért durván 30 mp-et nyerni csak a gumikkal az kicsit soknak tûnik.

FeikG
Na azt csináltam,mint Sumi Monacoban😊))

Azért az AI még picit fejlõdhet. Valencia-ban, száradó pályán az utolsó elõtti körben mentek ki elõlem 6-an felrakni a száraz gumikat 1 körre. Így lettem 4. a Lotus-al, ami hát nem túl reális, mert ha 10.-ként futok be, akkor egy fokkal inkább az lett volna (bár még az is szép, de betudtam volna a szakadó esõnek, a SC bejövetelének). Tudom ritkán látni azt, hogy valaki azért panaszkodjon, hogy túl jó eredményt ért el, nem is az a bajom, hanem az "1 körre tegyünk fel friss gumit" viselkedése a gépnek. :-)

Crome

lac coo
Replay alatti- miatti fagyásról nem olvastatok valami okosságot?
Nekem egyrészt alig ment el egy-két kört, másrészt ha többször nézek instant replay-t le is fagy a játék ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

FeikG
Na utolért engem is,amirõl korábban írtál..
Monzában nem tudom szakadó esõs idõmérõn megverni õket.
1.24 végét ,1.25-s idõket mennek,miközben szárazon alig mennek be 1.23 alá.
másfél órája szenvedek vele,egyszer mentem 1.24.8-at,de akkor is négyen mentek jobbat mint én...
ki van a faxom😞

Batmanci
Most már azért sztenderre teszem magam, mert kitiltanak innen is.
Az 'uccsó 21 hsz-bõl, 11 az enyém volt.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Batmanci
Miért nincs olyan, hogy elõnézet? 😞

Elõzõ hsz, második sor:
"Ha így szól: Egy kérdésem van. Hogy mikor tudok..."
jav. Lac.

Batmanci
Egybként, ha "hogy-mikor", akkor az két kérdés.
A így: Egy kérdés, hogy mikor tudok... Na, ez egy.
Bocs, csak jópofi akarok lenni.

Batmanci
Ha hívnak, vagy ha újra kezded az egészet (New Game).
Ha jó vagy, elõbb-utóbb, szerzõdésekkel fognak bombázni.
Csak nehogy megijedj!

1 kérdés: hogy-mikor tudok csapatot váltani?

Batmanci
Disztruptor szándékos volt. (Francokat! Csak vidéki vagyok. No, meg elméleti fizikus, nem tervezõ mérnök.)
Ha 'báncsa a szemed, diffúzor.
Mert ilyen kutyát is tudok utánozni.

Batmanci
Lég befúvásos=Légbefúvásos

Csak meglöktek.
Itt nincs elõnézet a hsz-re?

Batmanci
Majd jövõre.
Lég befúvásos disztruptor helyett, enyhe fingszag.
Kiderül ki tud autót építeni? Adrian Newey. Bassz..., Õ a Vörös Bikáknál van!
Akkor a többieknek marad a szag, mert mindig elõttük lesznek az Erbés fiúk.
Idén az év közepétõl azért közelítettek hozzájuk a többiek, mert õk már rég a 12-es kocsit fejlesztették, ezek meg még az ideivel sem voltak készen.
De ne legyen igazam, és zárkózzon összébb a banda, mert az csak nekünk jó.
Zárom soraimat, a pitére vigyázzatok, mert könnyen péppé gyúrja a tömeg ott abban a nagy Pestben.
Katinkát csókolom,
Laci Bácsi.

Jaja, mert ott a Burger King volt a gyorsabb 😛
FeikG
Érdekes,hogy carrier-ben a Meki minimum 1 mp-el gyorsabb a RB-nál,minden pályán..
a 2010-ben ez nem volt így..

<#eljen><#circling>
Ja, közben láttam, hogy már meg lett válaszolva, de legalább jót írtam. :-D

Crome

Szerintem az az X azt jelöli, hogy onnantól van a kiesési zóna az adott szakaszban. Tehát Q1-ben a 18 helytõl. Nekem viszont csak mindig egy versenyzõ neve mellett van, ott, aki pont a kiesõ helyen van. (Esetleg késõbbi Q2-Q3 folyamán azok neve mellett, akik már kiestek az adott részbõl.).

Crome

😄 örülök, hogy segíthettem 😄
Batmanci
Köszi.
Gondolom, tuti ostobának nézik a játékost, aki már egy ilyennel játszik.
Hátha elkerüli a figyelmét a kiesést jelzõ vonal, meg a quest vonal, meg a kormány, vagy a pálya. Persze a figyelmeztetésekbõl soha nem lehet elég.
Lásd, metró, nem dohányzó helyek, robbanásveszély és az autópályán autók jöhetnek nagy sebességgel, amitõl bibis lesz a fejed.
Akkor is kösz. Hülyén haltam volna meg. (bár ezt nem zárja ki, hogy most már tudom, mit jelent az X. Indiana Jones szerint, a kincset mindig ott kell elõször keresni. Sokkal hülyébbnek nem éreztem magam, így én is valami effélére gondoltam. De most már tudom, az csak film.)
Laci voltam.

akkor az lesz a bibi😊 (engem nem zavar csak a szövegdobozban benne van hogy no warez... no offense!😊 )
amúgy ezeknél a hibáknál fõleg azt olvastam, hogy a launcherrel kell indítani és nem a sima exe-vel. Ha jól tudom nfo-ban benne van.

de megeshet
fukk. lemaradt az elejérõl a http: ... 😄

Az azt jelenti, hogy onnantól már kiesõ helyezésen vagy. Értelem szerûen Q1 17<, Q2 10<.
Batmanci
Így is mükszik. Megnyugodtam.

Batmanci

Batmanci
Kösz a linket, de a Not Found programot nem ismerem, így használni sem tudom. 😊

Az X

Hmmm. Véletlenül nem tört??
Application load error 5:0000065434 ezt dobja ki.... mit tudok tenni?? Felraktam a Dirt3at azóta csinálja!
Ezért kértem, hogy nyaljál fel egy printscreent 😊(ezzel könnyen megoldhatod 😊 )

Amúgy élvezetes kis verseny lehetett. Nekem Malajziában volt hasonló. Csak ott Webber nem volt türelmes és belém csúszott az a kis hipózott abo 😊😊
<#eljen><#taps>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Batmanci
Csak Te vagy, aki az egyértelmût kétségbe vonja. Azon kívül, hogy itt jó néhány teljesen egyezõ véleményt olvasol, ugyan ezt írja a világsajtó, és õ maga is elismeri - igaz igen szerényen -, hogy van amikor rossz döntéseket hoz a pályán. Ettõl õ még nem lett rossz versenyzõ, és van akinek szimpi, van akinek nem. Nincs ezzel semmi baj.
Sumi egy legenda, és semmi féle más jelzõnek nincs helye. A pénz már nagyon régen nem dominál nála. Ha jövõre meggyógyul a Merci, akkor valszeg, több alkalommal látni fogjuk dobogón is. Ez sem csak az én véleményem!

Az X edzésen, ha az idõket, nézed, egyes nevek elõtt jelenik meg, ha nem tudod mirõl beszélek, akkor a jelentését sem valószínû, hogy tudnád. De azért kösz, mert idáig csak Te reagáltál az x-es kérdésemre.
Lehet, hogy senki nem tudja? 😊

Tegnap este Ausztrália.
Hát, megdöbbenten tapasztaltam, hogy bizony eléggé összehozták a fiúk.
A 14. helyrõl rajtoltam med gumival, és a 16.ban beszólt a versenymérnök, hogy 5 percen belül gyenge esõ jön. Az AI-ban azok az autók jobbakat mentek, amelyek az életben is jobbakat mennének. A Wilihez közelieket tökéletesen tudtam tartani, pedig már a pocsolyákat is hallottam. Aztán, a 22.-tõl kezdve, égszakadás. Észrevettem, be a boxba, fel a vizest - nagyon sokat nyertem vele, pedig csak egy körrel elõbb mentem ki érte, mint a többiek -, azzal végig is mentem. Hamilton jött mögöttem a végéig. Fel tudott zárkózni, volt, hogy 2 tized távra, aztán az üldözésemben jobban elkoptak a vizes gumijai, és 5 mp-cel elõbb, a 7. helyen értem be.
Iszonyat reális volt! Ahogy megindult az esõ, majd egyre erõsödött. Az autó ahogy viselkedett alattam. Félelmetes volt. Már ezért az egy futamért érdemes volt megvenni. (Remélem, hogy azért töbször nem kell elkezdenem. Negyedszer csináltam meg 100%-on. Már minden falevél integet.)
Megyek Malájba, ciao!

Na, nálam is bejött a játék összeomlás a mentésnél. Megcsináltam a fix-et a videó alapján, így már újra ok, viszont most meg az van, hogy minden alkalommal, amikor betöltené egy verseny vagy bármi egyéb után a menüt, akkor egyszerûen kilép a Windows-ba. Erre van valami megoldás?

A másik meg az, hogy ha gyenge csapattal elérek egy elég jó helyezést, akkor a csapat felviszi az elvárásokat idény közben? Mert Lotus-ban nyomom, Monaco-ig az volt az elvárás, hogy kb. 19. hely idõmérõn és kicsivel fentebb versenyen, de aztán lett egy versenygyõzelmem és azóta idõmérõn 13. helyet kérnek, versenyen meg 11-et.

Crome

Teljes mértékben egyetértek azzal, hogy mi baromira nem vagyunk abban a helyzetben, hogy elítéljük õket, vagy eldönthessük, hogy ez jó volt-e vagy sem. Nem szeretnék Monacon lovagolni, de a Loews az összes pálya közül a leglassabb kanyar, és volt szerencsém élõben is látni. Ilyen tengelytávval rendelkezõ autók biztonságosan nem nagyon tudnak egymás melett ott visszafordulni. Ezt mi is tudjuk, és õk mindenkinél jobban tudják, hiszen csukott szemmel szerintem végig tudnának vezetni a pályán. Itt látni lehet, hogy esély sincs arra, hogy normálisan visszaforduljon. Véletlenül pedig nem lehet szerintem így odatúrni az autó orrát. Ahol Maldonado-t próbálta megelõzni (lásd) ott is látszik, hogy nem férne el biztonságosan, és ez sem lehet szerintem versenybalesetnek titulálni. Hangsúlyozom, hogy szerintem. Elismerem tehetségét, talán az egyik -ha nem a- leggyorsabb pilóta, de néha már sok.

Juvefan

Szerintem objektíven, minden rajongás nélkül tekintve, el lehet dönteni dolgokról, hogy okés vagy nem okés.

Mégyegyszer: Szerintem! 😊
JUVEfun
Hát ,ha lehetek õszinte : én szimes vagyok és maradok is annál (fõleg rally RBR) és csak vendégnek érzem magam ebbe a játékban , de sztem nagyon jól sikerült a F1 2011. Idõvel majd a codi is leszokik arról ,hogy nem minden a csili-vili (grafika ) és rámennek a fizikára....(bár ellenem szól , ahogy a jó kis CollinMcRae sorozatot elvitték a Dirt irányába )

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun
Egy kicsit olyan ez , mint a foci : vkinek pl: "de szép becsúszás volt , vkinek meg ,de durva....
F 1-ben és más autó versenyben ,azért kívülrõl nagyon nehéz megítélni az ilyen eseteket....azt én sem szeretem ,ha ez szándékos ,ezért ezt nem is feltételezem egyik versenyzõrõl sem.

Azért ehhez az is hozzátartozik, hogy mi TV nézõk a fotelben ülve nem tudjuk reálisan eldönteni, hogy 1-1 adott szituáció a 200-al haladó autóban ülve hogy is néz ki! Könnyen lehet, hogy az adott pillanatban, minden infót mérlegelve (sebesség, féktáv, távolság a másiktól, gumik, fékek állapota) úgy tûnik, hogy sikerülhet egy olyan elõzés pl. Monacoban ami alapesetben reménytelen lenne. Mi persze a TV közvetítésbõl, ismétléseket megnézve mondhatjuk, hogy mekkora balfék volt hogy ott akart elõzni ahol - de a versenyzõnek van 1 másodperce a döntésre és passz. Van amikor rossz döntést hoz - akkor mindenki lebénázza, de van amikor jó a döntés, akkor meg az egekbe emelik hogy milyen bátor stb. Ja és még valami: azok a sofõrök se rosszak ám, akik most az F1-ben csak a "futottak még" kategóriában vannak! Azért kell tudás ahhoz hogy valakire rábízzanak egy xx millió dolláros technikát + a többiek életét is. Még akkor is igaz ez, ha éppen egy fizetõs versenyzõrõl beszélünk.

és milyen a játék? mármint az F12011. Mi tetszik nagyon benne és mi az, ami lehetne jobb is?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

JUVEfun
Ebbe teljesen igazad van....egyet is értek...a csapatnak is nagy hasznára van a tapasztalata

nem szeretnék vitázni veled, de annyira multimilliárdos h abszolút hihetõ, hogy nemcsak a pénzért tért vissza, túl korán vonult vissza meg is mondta, hogy van még benne erõ, és ebben az évben már Rosbit is többször elverte 7 pont van köztük és kettejük közül Schumi az, aki látványosabban vezet... motivált, szereti, ami csinál és nem érdekli mások véleménye szerintem ez abszolút szimpatikus és nagy teljesítmény így visszatérni ennyi idõsen, ennyi kihagyás után egy középcsapat teljesítményén lévõ autóba

Szerintem az már túl megy egy határon, hogy ott próbál meg elõzni, ahol nem fér el (pl loews, monaco). És erre az nem indok, hogy ez verseny. Mert más versenyét ne rontsa el azzal, hogy felelõtlenül oldalbatossza.. Nem egyszer játszotta el. Button ellen kanadában sem volt épp fair, és még sorolhatjuk. Viszont ezen gondolkoztam: valaki ezt a versenyszellem alá behúzza, valakinek meg már antipatikus dolog. Minimális a különbség. Szerintem, ha ezt egy olyan pilóta mûvelné akivel nem szimpatizál az, aki Hamiltonnak ezeket elnézi, akkor nem biztos, hogy ugyan ez lenne a véleménye.
JUVEfun
Rosbit nagyon jónak ,tehetségesnek tartom, Schumit mióta "visszatért" nem szimpi. Nem szeretem a - nincs az a pénz ,de mégis van - , hogy folytassam...

Batmanci: mindent értettem a hsz.-bõl.(legfeljebb én nem túlzott agresszivitásnak ,hanem gyõzni akarásnak hívom)