Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel lehet kezdeni valamit az újratelepítésen kívül? 7 teljes távú futamot nyomtam le, ha esetleg bukó a mentés akkor az egész játék felejtõs.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
De lehet voltál olyan ügyesé és elfogadtad hehehe 😄
Én a williamsel kezdtem az elsõ évet.Már csak Brazilia van hátra.Abu Dhabi verseny után kaptam egy emailt amibõl azt szedtem ki hogy a HRT-hez kerülök.<#wow1>#wow1> Nem értem, mikor Hamiltont jelöltem be és jobb is vagyok nála.
Szerintetek?
Crome
Crome
Nekem egyrészt alig ment el egy-két kört, másrészt ha többször nézek instant replay-t le is fagy a játék ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Monzában nem tudom szakadó esõs idõmérõn megverni õket.
1.24 végét ,1.25-s idõket mennek,miközben szárazon alig mennek be 1.23 alá.
másfél órája szenvedek vele,egyszer mentem 1.24.8-at,de akkor is négyen mentek jobbat mint én...
ki van a faxom😞

Az 'uccsó 21 hsz-bõl, 11 az enyém volt.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Elõzõ hsz, második sor:
"Ha így szól: Egy kérdésem van. Hogy mikor tudok..."
jav. Lac.
A így: Egy kérdés, hogy mikor tudok... Na, ez egy.
Bocs, csak jópofi akarok lenni.
Ha jó vagy, elõbb-utóbb, szerzõdésekkel fognak bombázni.
Csak nehogy megijedj!
Ha 'báncsa a szemed, diffúzor.
Mert ilyen kutyát is tudok utánozni.
Csak meglöktek.
Itt nincs elõnézet a hsz-re?
Lég befúvásos disztruptor helyett, enyhe fingszag.
Kiderül ki tud autót építeni? Adrian Newey. Bassz..., Õ a Vörös Bikáknál van!
Akkor a többieknek marad a szag, mert mindig elõttük lesznek az Erbés fiúk.
Idén az év közepétõl azért közelítettek hozzájuk a többiek, mert õk már rég a 12-es kocsit fejlesztették, ezek meg még az ideivel sem voltak készen.
De ne legyen igazam, és zárkózzon összébb a banda, mert az csak nekünk jó.
Zárom soraimat, a pitére vigyázzatok, mert könnyen péppé gyúrja a tömeg ott abban a nagy Pestben.
Katinkát csókolom,
Laci Bácsi.
a 2010-ben ez nem volt így..
Crome
Crome
Gondolom, tuti ostobának nézik a játékost, aki már egy ilyennel játszik.
Hátha elkerüli a figyelmét a kiesést jelzõ vonal, meg a quest vonal, meg a kormány, vagy a pálya. Persze a figyelmeztetésekbõl soha nem lehet elég.
Lásd, metró, nem dohányzó helyek, robbanásveszély és az autópályán autók jöhetnek nagy sebességgel, amitõl bibis lesz a fejed.
Akkor is kösz. Hülyén haltam volna meg. (bár ezt nem zárja ki, hogy most már tudom, mit jelent az X. Indiana Jones szerint, a kincset mindig ott kell elõször keresni. Sokkal hülyébbnek nem éreztem magam, így én is valami effélére gondoltam. De most már tudom, az csak film.)
Laci voltam.
amúgy ezeknél a hibáknál fõleg azt olvastam, hogy a launcherrel kell indítani és nem a sima exe-vel. Ha jól tudom nfo-ban benne van.
Az azt jelenti, hogy onnantól már kiesõ helyezésen vagy. Értelem szerûen Q1 17<, Q2 10<.
Amúgy élvezetes kis verseny lehetett. Nekem Malajziában volt hasonló. Csak ott Webber nem volt türelmes és belém csúszott az a kis hipózott abo 😊😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sumi egy legenda, és semmi féle más jelzõnek nincs helye. A pénz már nagyon régen nem dominál nála. Ha jövõre meggyógyul a Merci, akkor valszeg, több alkalommal látni fogjuk dobogón is. Ez sem csak az én véleményem!
Az X edzésen, ha az idõket, nézed, egyes nevek elõtt jelenik meg, ha nem tudod mirõl beszélek, akkor a jelentését sem valószínû, hogy tudnád. De azért kösz, mert idáig csak Te reagáltál az x-es kérdésemre.
Lehet, hogy senki nem tudja? 😊
Tegnap este Ausztrália.
Hát, megdöbbenten tapasztaltam, hogy bizony eléggé összehozták a fiúk.
A 14. helyrõl rajtoltam med gumival, és a 16.ban beszólt a versenymérnök, hogy 5 percen belül gyenge esõ jön. Az AI-ban azok az autók jobbakat mentek, amelyek az életben is jobbakat mennének. A Wilihez közelieket tökéletesen tudtam tartani, pedig már a pocsolyákat is hallottam. Aztán, a 22.-tõl kezdve, égszakadás. Észrevettem, be a boxba, fel a vizest - nagyon sokat nyertem vele, pedig csak egy körrel elõbb mentem ki érte, mint a többiek -, azzal végig is mentem. Hamilton jött mögöttem a végéig. Fel tudott zárkózni, volt, hogy 2 tized távra, aztán az üldözésemben jobban elkoptak a vizes gumijai, és 5 mp-cel elõbb, a 7. helyen értem be.
Iszonyat reális volt! Ahogy megindult az esõ, majd egyre erõsödött. Az autó ahogy viselkedett alattam. Félelmetes volt. Már ezért az egy futamért érdemes volt megvenni. (Remélem, hogy azért töbször nem kell elkezdenem. Negyedszer csináltam meg 100%-on. Már minden falevél integet.)
Megyek Malájba, ciao!
A másik meg az, hogy ha gyenge csapattal elérek egy elég jó helyezést, akkor a csapat felviszi az elvárásokat idény közben? Mert Lotus-ban nyomom, Monaco-ig az volt az elvárás, hogy kb. 19. hely idõmérõn és kicsivel fentebb versenyen, de aztán lett egy versenygyõzelmem és azóta idõmérõn 13. helyet kérnek, versenyen meg 11-et.
Crome
Juvefan
Szerintem objektíven, minden rajongás nélkül tekintve, el lehet dönteni dolgokról, hogy okés vagy nem okés.
Mégyegyszer: Szerintem! 😊
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
F 1-ben és más autó versenyben ,azért kívülrõl nagyon nehéz megítélni az ilyen eseteket....azt én sem szeretem ,ha ez szándékos ,ezért ezt nem is feltételezem egyik versenyzõrõl sem.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Batmanci: mindent értettem a hsz.-bõl.(legfeljebb én nem túlzott agresszivitásnak ,hanem gyõzni akarásnak hívom)