21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#12835 jó nagy bug :D -
IXEMGabeo #12834 vagyis na a kocsi elejét úgy ahogy van letablózta:D -
IXEMGabeo #12833 földbe döngölte a gumijaid a kis pózna:D:D -
Martens4466 #12832 Ez történt velem a Jas Marinan az első kanyarban:
-
#12831 Végigtoltam egy szezont a Caterhammel és elkezdtem a következőt.
Van olyan lehetőség, hogy a szezon eredményeit ki lehessen exportálni?
Bevallom őszintén én azt se talátam meg, hogy a már lefutott versenyek eredményeit hol lehet megnézni, vagy egyáltalán van-e normális (futamokra bontott) VB-tabella, vagy csak a sima Season Standings maradt. -
Robert24 #12830 Csak nem jó, beléptem újra és a szabadeddzéssel folytatta tovább. Azért leírom hogyan csináltam. Multiplayerbe bemész majd Split screenbe kiválasztasz egy csapatot és pilótát majd kilép utánna ujból a fentebb leírtak szerint kiválasztod a 2. csapatot és pilótát. Utánna a főmenüig kilépsz nyomsz egy quick racet. Nem kell végig csinálni egyből kilépsz majd a gép felteszi a kérdést, hogy akarsz-e új versenyt de te nemet választasz és utánna a gép felteszi a kérdést az automatikus mentéssel kapcsolatba. -
#12829 A kontroller menüben konfigurálj egy gombot a kormányon a pause funkcióra. Azzal állítsd meg. -
#12828 Hát elvileg betudod állítani kormányra is a pause gombot,nem ? -
#12827 Sajna nem,de kevés rá az esély hogy újra tönkremegy -
hertzui #12826 Billentyűzettel és kormánnyal játszom. Odáig megvan,hogy kiválasztom az 1. és 2. játékosnak a csapatot,pilótát,aztán pályát. Bejön a rajtrács,majd Esc.Utána beállítom a kormányra,de a 2. játékosnak hogyan állítsam be amikor csak az Esc-el lép be? -
barcames #12825 és akkor simán tudod folytatni onnan ahol nem kezdte el menteni? -
#12824 Egy tanács...nekem mióta müködik kikapcsoltam az autosavet és manuálisan mentek,így van remény szerintem hogy többet nem baszódik el -
hertzui #12823 Milyen megoldással? Hogyan csináltad? -
Robert24 #12822 Na, most már ezt a megoldást én is megtudom erősíteni valóban mentett a játék. Barcelona szabadeddzésénél hagytam abba kiléptem majd újra vissza és a qvalifikációval folytatta tovább. Addig amíg ki nem adnak javítást így lehet orvosolni a problémát Pc-seknél is. -
hertzui #12821 Én is Pc-én játszom -
barcames #12820 ps3 karral nyomom és nem tudom megcsinálni sajna -
#12819 tényleg működik...
köszi szépen
-
#12818 de ne karrierbe menj...hanem amit leírtam oda -
Robert24 #12817 Én pc-s vagyok egyébként. -
#12816 Nekem nincs Hayabusa mappa -
Robert24 #12815 Én azt nem értem, hogy mit értenek a többes szám alatt, hogy 1. játékos 2. játékos. Én ha egyedül játszom karriert akkor a szabadeddzésnél mit kell átállítanom? Az eleje meg van a csapat kiválasztása stb. -
#12814 Azt látod nem tudom...én rádugtam a xbox joystickom a gépre és azzal csináltam meg -
hertzui #12813 Billentyűt és kormányt használok egyszerre,hogyan csináljam meg a két controllert?Nem értem sajnos. -
#12812 Miért ? -
#12811 Csak erdekessegnek, amugy mennyi mindent kellene allitani egy liszenszelt auton;) Persze az ilyen nem ebbe a programba valo, de jo tudni, hogy itt eleg konnyen meg lehet uszni a dolgokat;D Mondjuk, itt van „szimulalva” csapat es versenymernok is, azok megcsinalnak sokmindent;DDD
-
hertzui #12810 Sajnos nem segített:( -
#12809 1. Válaszd ki a Multiplayer,aztán Split Screen,egy második controllerrel startot nyomsz,vagy billel,az elsővel kiválasztasz bármely csapat bármely pilótáját,aztán a másodikkal is,tökmind1 mien pály
2. ha már álltok a rácson,első játékos startot nyom,Options-drivng controls és választasz egy másik kontrollert,aztán vissza a rácsra,és a 2. játékossal kiválasztasz egy másik kontrollert..aztán kilépsz és elvileg mentenie kell...remélem érthető :D
-
pitjou #12808 c:\Users\Hayabusa\AppData\Local\FLT\Steam\208500\remote\
Hayabusa=neved a gépen. Ez win7.(a rejtett fájlokat láthatóvá kell tenned) -
hertzui #12807 Leírnád légy szíves magyarul,hogy hogyan lehet megoldani,ha neked működik? Előre is köszi. -
pitjou #12806 Szerintem, ha van kormányod, legyen pedál is hozzá, mert pedál nélkül olyan, mint más farkával dugni ;)
-
#12805 jaja ami FLT :DD -
pitjou #12804 Persze, mert neked a Reloaded verzió van :) -
#12803 én billentyűzettel nyomom :D -
#12802 Tolja valaki logitech driving force pro-val? Beállítást kérnék szépen. Driving force gt is jöhet. -
#12801 Müködik,ezer kösz :) -
#12800 Ejha... Nem vicc ez? -
Robert24 #12799 Nagy valószínűséggel igen általánosságban ugyan olyan bug, mint a tavalyi kiadásban sajnos. -
#12798 itt a megoldás a mentés problémára:
Hi all.
We've found that the following quick fix allows you to start saving your progress again.
1.Select Multiplayer -> Split Screen -> Press Start on a second controller / keyboard -> P1: Select any team & driver -> P2: Select any team & driver -> Any Race Settings -> Any track.
2.Once on track P1 pause and select Options -> Driving Controls and change Control Profile to another option and then back again. Exit back out of the Pause menu.
3.P2 pause and select Options -> Driving Controls and change Control Profile to another option and then back again. Back out to Pause Options, select Quit To Main Menu -> Yes.
4.You should now be able to save again.
Let us know how it goes, as all information will be fed back to the QA team.
Thank you for your patience!
-
#12797 Én tudom, csak most melóhelyen nem tudom fejből felidézni. SteamaApps/F1 2012 alatt keresgélj, a folder neve remote, csak nem tom pontosan hol. A benne lévő filenevek alapján már egyértelmű lesz, hogy ez a savegame mappa. -
barcames #12796 eredeti játéknál is van olyan, hogy nem menti el???