Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Batmanci
Ez igazán jó, de az a pár játék egy évben...
De ki tudja, fordulhat úgy a betütészta.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Ahha hát lehet akkor ez a baj. :S

Egyébként szeretném megvenni a játékot eredetiben is, de sajnos most nem telik rá. Sajnos most elég szûkös idõszakban vagyok így nem hogy 2-3 ezret de még 500 Ft-ot se tudok félre tenni. De nem baj nem bánkódom, mert cserébe egy olyan életszakaszban vagyok ahol még nagyon sok lehetõségem van 😄. Na visszatérve én is azt támogatom, hogy ha valami játék/termék tetszik és jó is akkor azért nem sajnálok pénzt kiadni. Persze pont belefutottam az ellenkezõjébe, mikor megrendeltem a COD Black Ops-ot...

Más: Valaki nem tudja, hogy büntet-e olyanért a gép ha gyorsabb autó van mögöttem, de én többször is irány váltok, hogy magam mögött tartsam. Mondjuk rendszeresen úgy járok, hogy ha egy gyorsabb autó van mögöttem és ráállok a pálya szélén egy egyenesre amin megyek akkor megpróbálnak beférni közém és a pálya széle közé aminek rendszeresen az a vége, hogy nekem jönnek. Komolyan a múltkor elsõ helyre kerültem a force indiával és a DRS zónában szépen otthagytak, de minden második ember egyszerûen nekem jött hátulról. Úgy pattogtak le mint a legyek az ablakról XD...

Batmanci
Ne bassz...
Valóban elszállt, de azért a bup-ja megvan, max el kell játszanod a már soxor leírt színjátékot. (törlöm, másolom, átnevezem...)
Nekem is minden 10-20 indítás után kiakad. Ezt 'valszeg javítani fogják.

A Tyre Grip-ben a csávó átírta az autók Route-ját, a törés erõsségét, és a gumik tapadási mutatóját a különbözõ felületeken - köztük a 'betonyon is -. Maradjunk annyiban, hogy 75-95-ig. Csak azt felejtette el, hogy a tyregrip.csv tartalma egy függvény - ezért minden 100 -, és nem százalékos mutató. Ezért 'asszem ott csúszol majd ahol senki sem lát. A fórum tele is van hsz-ekkel, amik sírnak-rínak, vagy akik eddig is csúsztak - mert elnézték a rajzot, és síprogram helyett vették a 2011-et -, azok istenítik.
Így az AI még gyorsabb, Te meg sokkal lassabb vagy.
A gond az - azon kívül, hogy nálam azonnali exe hiba -, hogy ezzel a Forma 1 jellegzetességét tüntette el, ami ügye az aerodinamikai és mechanikai tapadás. Hogy ez engem miért basz? Mert pont az a poén, hogy tapadjon, mint a lapostetü, mert akkor van meg az érzés. Az ugyebár köztudott, hogy az aerodinamikai tapadás révén, ezek az autók 250 felett, akár a mennyezeten is mehetnének, amit - csak itt, csak most, csak nektek - elárulok, ki is próbálták a való világban (Nem, nem a VV5-ben).
A leszorító erõ, mintegy 6 tonnával nyomja a gumi alatt lévõ matériát. (beton, álmennyezet, lambéria)
Persze, aki mindenképp haza akarja vágni a játékélményt, az tegye.
Így is, az AI és Te is kissé irreális idõket 'megyen, de alább leírtam már miért csinálták ilyenre a fejlesztõk, és azt is miként lehet megnehezíteni, a saját dolgodat. De ide utoljára, még leírok egy kormány beállítást. Ez G25-re vonatkozik.
A vindózban:
settings -> degrees: 248 overall effects: 100, spring: 15, damper: 10, center spring: 75. Allow game... kipipa.
A játékban: minden 0
Forcefeedb.: 80-90-100
Így egy 56 körös verseny után izomlázad is lehet, de sokkal nehezebb jó idõket menni, nehezebb lépést tartani a meccsen az AI-val.
Ez csak egy vélemény, ha valaki másképp szereti az nem bûn.
Így nyomtam le 5x egy 100-as versenyt, kétszer szakadõ esõ. Ne gondold, hogy esõben jobb mert nem kell annyira tekerni. Ugyan ez igaz, de akkor a gumik, csá.
Most meg én csá.

Ja, 2-3 napon belül másodjára szállt el a mentésem... Érdekes, hogy 2010-ben sosem volt ilyen gondom, most úgy látszik bepótolja.

Crome

V43 1105
3-4 ezerért tudok rengeteg játékot, köztük F1 2011-et is.. eredeti, de se tok se lemez, csak a kulcs. :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ez a Tyre Grip mod mit is csinál pontosan? Jobban fogok csúszni a füvön meg a sóderben?

Crome

Batmanci
Tavaly, mielõtt megvettem a 2010-et (Mindenképpen meg akartam venni), elõbb megnéztem, mit tud valójában.
Aztán, már a gyári kábé 20 fpssel tudott többet, meg jobban alkalmazkodott a gépem hozzá.
Ami nagyon bejön, azt mind megveszem, mert egy csomó dolog manapság már csak az origival mükszik rendesen.
Nincs annyi nagy durranás egy évben, hogy kétségbeessek miatta, pedig nem vagyok milliomos. (még százezres sem)
Ebben az évben lesz még az Elder Scrolls 5., 'oszt nagyjából kész is.
Haj!

Firerock
nekem is

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

benőmenő
Én is jártam így már 2x is. Mondanom sem kell, hogy utánna meg takaríthattam a széket, mert besza..fostam, hogy vmi széthalt a gépben.
mivel tiltott a topikban spoilerben kérdezem csak:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Véletlenül nem wirágboltid van neked is? Az lehet a ludas, na meg a patchek hiánya ebbõl kifolyólag.
Köszi, már Batmanci leírását is megértettem, ki tudok igazodni rajta... 😛

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Hali!
Valaki találkozott-e már olyan problémával, hogy a játék egyszer csak fogja magát és minden elõzetes jel nélkül elkezd iszonyatosan szaggatni miközben elmegy a hang és vissza se lehet éleszteni. Tegnap eljutottam a Kínai futam versenyéig és a 2. körben beállt ez a probléma. Menten még kb fél kört így (ez nagyjából úgy 5 percbe telt) aztán feladtam. Próbáltam letenni tálcára, vagy frissíteni a gépet de nem hatott rá. Úgyhogy kénytelen voltam bezárni. Aztán ma ugyanez csak, kicsit fájóbb, mert az utolsó elõtti körben 3. helyrõl a force indiával. Kicsit felidegesített mondanom se kell, viszont megoldást nem tudok rá. Mondjuk azt sejtem, hogy ez csak nálam fordult elõ, mert mostanában csinált érdekes dolgokat a gépem. Talán egy újratelepítés segítene rajta, majd megpróbálom valamikor.

lac coo
Jah, nem értem miért kellett ez like-olós baromság ide is, a kis köcsögök nyomkodják ha kell ha nem 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Batmanci
Ez a minusz-plusz biszbasz -100 alá nem tud menni?
Mert akkor a görcsöt kapott kis fütyik nyomogathatják ítéletnapig, és nyomogassák is. Ne legyen nagyobb élményben részük sose, no, meg attól talán feláll. Nem nekem, nekik. 😊

@Palinno, bocs, hogy beleugatok, de mindegy hová megy mert csak az irányítást kell visszalõnie. Azt meg bárhonnan megteheti.
(Mindezt csak a pontosság kedvéért)

palinho96
Helló!
Már egy párszázszor volt ez a probléma, de mind1 mert leírom.. -__-" xdd

A savegame mappában vvan egy GTEHXOSIZ_1 ilyen nevû fálj!!!
Ezt a fáljt másold át a Winyódra!
onnan Másold vissaz csak GTEHXOSIZ_0 névvel és ugyan úgy tuod folytatni tovább!
Utána amikor belépsz NE A KARRIERBE menj elõször, hanem a Settingsbe és ott állíts vissza mindent ahogy volt!!!

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Még nem is próbálkoztam vele, majd jövõ héten.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Batmanci
Spiczi!
Megoldottad a problémát?

ráadásul még egy-két dolog komplett hülyeség is

palinho96
xdd igaz!! 😄

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

sherlock1
egyetértek <#worship>

http://youtu.be/4v8qae11_-M

az a baj, hogy a tesztet egy buzi írta!

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

mi van az F1GH-val?
Köszi, müködik! <#taps>

Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT

FeikG
"töröld a savegamemappába ven kettõ fálj (azonos nevû G-vel kezdõdik. a 0-ásat töröld a z 1-esbõl csinálj másolatot majd másold vissza 0-ás névvel!)"
Elsõ lépés,ezt én úgy vadásztam a warez oldalról..
Ha ez megvan,vissza áll az utolsó jó mentésedre....

Egy gondom van.. Megcsináltam már 4 versenyt és amikor a mentésemet próbálnám betölteni hogy folytassam, leáll a játék f12011.exe hibával... Tud valaki valamilyen megoldást erre? Ne kelljen már újrakezdeni megint ... 😞

Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT

Batmanci
Annyira sajnálom, nem vetted le a poént.
Senkit sem bántok meg szándékosan soha, de írásban sokan veszik rosszul a sajátos humoromat. Szóban azonnal értenéd mit, mire reagálok.
Az én hsz-eim lényegét csak akkor érted, ha több aspektusból értelmezed.
Ne gondold, hogy emiatt bárkit is ostobának tartok, pusztán tudom, milyen úgy levenni amiket írok, mint amilyennek szánom.
Mégegyszer bocs, de olyan vagyok, mint Hamilton, vagy a skorpió.
"Mit tegyek skorpió (Hamilton) vagyok!"

@Többiek!
Ez annyira nem jellemzõ értelmes emberekre. Megvitatni dolgokat, rendben.
De attól, mert valakinek más a véleménye, nézete, vagy tudása, még nem kell elítélni. Nem vagyunk egyformák (Hála valaminek! Dög unalom lenne az élet), és ez adja az élet nagyszerûségét. Nem hiszem, hogy bármelyikõtökben ne lenne annyi inteligencia, hogy felhagyjatok az efféle megnyilvánulásokkal. Építõ jellegû, hasznos információkra kellene ugyan ezt az energiát fektetni. Tudom, én is sokat "írok mellé", de próbálom inkább humoros köntösbe bújtatni a mondandómat. (Mégha ez nem is sikerül néhány esetben, vagy mindig. Nézõpont kérdése.)
Annyira el tudtok szomorítani, mert ez annyira "magyaros".
Senki nem mondja, hogy ne mond el a véleményed, sõt inkább inspirál, hogy tedd meg, hiszen ez is a neve: "Fórum"
Aludjatok rá egyet, hagy tisztuljon le, aztán rázzatok kezet virtuálisan.

@Lac coo!
A tyre grip rendszeresen összeborítja a játékot. Ráadásul, ha mûködik is, ki a francnak van kedve olyan irreális idõk ellen menni.
A körülményeket kell nehezíteni.
Itt, ahol lakom (leírnám hol, csak nem tudom, szabad-e), szept. 22 én több, mint ötvenen kaptuk meg a játékot, köztük néhány ismerõsöm is.
Elkezdtek menni olyan idõket, hogy csak na. Szóltam nekik, hogy jöjjenek ide hozzám - mert nagy volt a pofájuk -, és itt elõttem, ezekkel a feltételekkel menjenek hasonló idõket. Hárman is kipróbálták, és a legjobb is csak két mp körül tudta megközelíteni az idejét.
Ettõl még én is azt mondom, hogy elmérték a Codiék kissé, de nem is egty dolgot, hanem az AI, és a Te magad által vezetett autó által elérhetõ idõket.
Azt mondják, az okosok, hogy 1mp a fizikai erõhatások hiánya, 1mp a periférikus látas hiánya, és változó, hogy mennyire szarnád össze magad.
Amíg nem ültél ilyen, vagy ehhez hasonló autóban, végtelenül könnyen jelented ki, hogy simán beleülnék, és el tudnám vezetni.
(Errõl is tudnék mesélni, de akkor nem aludnék egy fingot sem. Talán majd egyszer.)
Lényegében egy szim akkor jó, ha a valóságban elért idõknél - pályahossz függvényében, Te, mintegy 2- max 2,5mp-vel jobbat tudj menni a legnehezebb fokozaton. A legjobb AI autó, néhány tizeddel legyen jobb-rosszabb nálad, és ez legyen degresszív, azaz, minél szarabb autóban ülsz, annál szarabb idõket tudj kiautózni.
Ez lenne az ideális.
Itt elég sok megvalósult, és annál valamivel több nem. (Majd 10 év múlva.) De jelenleg ez van.
Ha megfigyelted, nagyon sokan szenvednek a legnehezebb szinten, segítségek nélkül.
Még egyszer: nehezítsd a körülményeket, ha túl jó vagy.
Azok az idõk, amik a neten vannak, szerintetek megcsinálhatóak?
Mint Monaco 1 perc alatt? Kit ver át a szerencsétlen lelki sérült?
Jóckát!
Laci.

FeikG
A valóságban sincs másképp,inkább dísz,mivel szabály van rá..

ezek a visszapillantó tükrök nagyon gyászosak,alig látni benne valamit....

lac coo
Tyre grip mod letölt, hard fokozat telepít, mindjárt lesz ott fight hogy legalább lásd a mezõny elsõ felét 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

De pont ettõl lenne meg kihívás😊 Hogy te váltasz és megtanulod hol kell fékezni meg milyen kanyar jön...

benőmenő
lemaradt, hogy megtanulni/begyakorolni.
benőmenő
mert így legalább van egy minimális kihívás. Azért mert néha autókázok (megjelenés óta a 6. futamnál járok) nem fogom az összes pálya összes féktávját és azt, hogy az összes kanyart milyen fokozatban kell bevenni.
V43 1105
Nvidia, isten ments.. dehogy kell..! egyébként nem értem ezt a hangnemet, én megvédtelek volna a hülye indokától hogy nvidia így úgy ...

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Minek neked Legend AI? ha automata váltó és ideális ív be van kapcsolva😊 ez olyan húú de megdugtam a guminõmet😊

Batmanci
Nem baj. Te is vegyél envídiát, annak gyémánt a hegye.

Batmanci
@Krisztiam!
Ne menjünk bele egy kártyacsatába.
Gépeket építek, volt már minden fajta-féle a kezeim alatt ('mer, ugye nem mindegyik kiszedhetõ). Elõny-hátrány ismerni nagyon Orosz vadonból. 😊

@Benõmenõ!
A kedvencem lettél!
Pár oldallal alant írtam le a véleményem, mitõl lehet egy 2011 inkább szimulátor, mint árkád.
Megyek majd Mekláren, ott 'gömbölû az nózi, nincsenek csíkok.
De magyar ember nem hátrál meg, legfeljebb visszalép.
Így megfogadom a tanácsod, és a fékezési pontokra fogok összpontosítani, és megpróbálok együtt élni a tudatommal. 😊
Majd holnap lesz Kína. (Kedden meg Belgium)
Na, megyek filmezni. (Nem vagyok operatõr, csak nézem.)
A viszony látásra! - mondta a pedofil Móka Miki, és kiugrott a díszletbõl.

V43 1105
HD 6970-em van.. és sehol semmi ilyen árnyék .. -.-

benőmenő
Asszem kitaláltam milyen márkájú kártyád van 😄
Egyébként, egy kevés játék után tényleg nevetségesen könnyû még legenden is. a 2010-ben azért olyan nem volt, hogy force indiával 1 mp-et adok monaco-ban mindenkinek. AI nehézség legend, minden off, automata sebesség váltó, racing line on és tv pod kameraállás. Pedig a 2010-et is ugyan így toltam.
Krisztiam
vegyél nvidiát azzal biztos jó lesz 😊)

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

benőmenő
Akkor bizony együtt kell élned a tudattal. Esetleg válts kameranézetet, vagy inkább figyeld, hogy hol kell fékezni 270-nél, a kocsi recéi helyett. 😉
Batmanci
Kipróbáltam mindent. De a csíkok akkor is ott vannak!

Batmanci
ATI 5570

V43 1105
Milyen videókártyád van ? 😊

Batmanci
Hát nem tenyerelt le.
Egész jól bírta, de a csíkok akkor is ott vannak.
Mindent felvittem ultrára, bekapcsoltam a v-sync-et is, de a csíkok akkor is ott vannak.
Próbálkozom tovább, de most már csak lefelé tudok menni.
Ha valakinek van ötlete (de ne ahhoz, hogy húzzam meg a szomszéd 21 éves lányát), az bátran közölje.
Addig, test. (rosseb... teszt, na!)

Batmanci
Kösz, de akkor letenyerel a gépem.
'Azé, megnézem.

palinho96
postp low -> HIGH-ra!

Batmanci
@Barcames!
Gratula!

Más.
Ha már valaki megnézi a képet, akkor mondja már meg, azok a hosszirányú csíkok a kocsi orrán mitõl lesznek árnyékok, vagy mitõl múlnak el sebhely nélkül?
Minden ultrán, 4xAA, postp low. 1600x1200, 85Hz. Most több nem jut eszembe.

Batmanci
Téged beengednek?
Fordítva ülsz be a kocsiba?

Laci Bácsi innen gépészkedik. Na, jó, van egy csalafintaság, mert nem érem el a PRSC-n gombot, elõrébb kell hajolnom, és a fejmozgésérzékelõ közelebb tol a kormányhoz. Tehát, valójában úgy autózom, hogy a kép alsó széle közepe... Baz... ez a célzás! Ha egyenesben áll a kormány (ami Mo.-on sohasem fordulhat elõ, de a focit szeretem!), akkor a kép alsó széle, a kormány alsó széle is. Passz, gól!
Link

3 évemben járok és a japán futam után jön az e-mail és....... FERRARI szerzõdés <#taps> alig várom, hogy egy gyors autóba ülhessek 😄

Batmanci
@Crome!
Nem állítom, hogy hiba nélküli az AI, de amit én eddig tapasztaltam, az óriási. Azt gondolom, hogy néha kicsit "mellényúl", és ha újra ebbe a szituba lennél, lehet, hogy nem mennének ki. Nekem, most Kína jön, de ez is esõs lesz - kicsit már pánikban vagyok, hogy a Föld egy globális idõjárási katasztrófa zónán halad át a Tejútrendszerben, ami csak rám hat -. Ettõl függetlenül, egy rossz idõben végrehajtott kerékcserérõl nem tudok az AI részérõl. (A mérnököm szokta mondani, ki zizzen ki a boxba)
'Monnyuk, az igaz, hogy a karriert tiszta krafttal most kezdem, de elég sok pályán mentem már GP módban, és ott sem tapasztaltam hasonlót.
Ezt Spongyabobnak is írom, ha számít.

@lac coo!
A replay alatti fagyás, 'szentem, mindenkinél van. A Codie viccesen megjegyezte, versenyezz ne ripléjezz!
Humor van, peccs nincs (még).

@Lebowski!
Alapból vagyok ilyen, nem pálesztõl!
Ha az is játszik, olyankor több univerzumban is képes vagyok létezni, és mindenhol ugyan olyan elánnal szórom a tudományt a fejekbe.

@kjhun!
Ilyenre kell belõni a kamerát, akkor valódi az élmény. No meg null help, kormány... de mégegyszer nem írom le.
Az enyémet saját magam állítottam be. (Azta, de profi vagyok! Utálom is magam érte. Jó, hogy beszéltünk az utálatról.)

@Spiczi!
Fiam, már megint nem fogalmazol érthetõen, ezerszer mutattam, hogyan kell artikuláltan, színtiszta retorikával megfogalmazni valamit.
Melyikstartnálzuhanszazasztalra?
A játék, a verseny, vagy az Atlantis ûrsikló startjánál?
Ha indításkor, akkor;
tettél e fel valamilyen kiegészítõt?
Ha a veseny startjánál;
tettél e fel valamilyen grafikai kiegészítõt?
Ha az Atlantis-nál, akkor inkább kapaszkodj, ne dumálj. 😊
Viccen kívül... Nekem Bruno Senna sisakjától többé nem indult el a játék.
Ez sem egyszerû, de gondold át, mire rájöttem...
Ha csak az alapjáték és a hivatalos folt van fenn, akkor csinálj mentést a mentésrõl, majd csináld meg azokat a mágikus mozdulatokat, amiket már lentebb taglaltak (kitöröllek, asztalra raklak, átnevezlek...stb). Majd csak a peccset rakd újra. Próba (nem színpadi, fõ).
Ha nem gurul, akkor 2011 le, 2011 fel, peccs fel, mentés vissza.
Pitjesön, vagy mondhatnám, käynnistää (start finnül).
Magyarul, megnyomod a gombot. (Dehogy a távirányítón!)
Na, stgart! (Ez semmilyen nyelv, csak elírtam.)