21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
DeenQa #12875 nem hiszem el, megint hibás save...
egészen hungaroringig játszottam a héten, azt is megcsináltam tegnap... erre visszakerültem hockeinheim race-ra............ ugyan az a kva hiba mint tavaly. Most megint két versenyt ugyan úgy le kéne tolnom?? Nincs erre megoldás? -
ATi0021 #12874 A karriert játszom szóval abban is benne van, a season challengere rá se néztem még. -
IXEMGabeo #12873 sima careerben is van ilyen?:O én a season challengenél tapasztaltam ezt... -
Robert24 #12872 Igazatok van valóban voltak esetek de az is iagz, hogy nem ez az általános. De így, hogy még írták is a szerződésben így valóban nem bug. Én mindenestre ha lesz ilyen nem igen fogom elfogadni, mert lojális vagyok a mindenkori csapatomhoz legalábbis az év végéig biztosan.:D -
#12871 Írd át a neved az ő nevére! :D -
#12870 játszottam kicsit a játékkal, de a kormányom nagyon gagyi :| -
szabo861011 #12869 Hát én nagyon nagyon hiányolom azt hogy valódi pilótával nem lehet bajnokságot menni!! :( Szerintem nagy hiba volt hogy ezt kivették!!! -
avus #12868 97-ben is Trulli év közben ment át a Minardiból a Prostba és még sok ilyen eset volt az F1-ben, úgyhogy ez nem bug ez a valóság. -
ATi0021 #12867 Ez igaz de ott eléggé komoly szükség volt a cserére, de Nálam a játékban Rosberg épp hogy erősen veri Sumit, erre Rosberget vágják ki a kedvemért szóval elég fura. Bár tény előtte vagyok pontokban. Amúgy kicsit figyelmetlen voltam most végigolvastam az szerződési ajánlatot, azonnali átigazolás is benne van. Csináltam róla egy képet pontosan mit is írnak - tinypic -
WinStar #12866 ember,ha előbb is beírtad volna akkor talán nem kérdeztem volna meg előbb -.-
Logikus,nem? -
#12865 Miért ne lenne? Fisichella is átment a Ferrarihoz évközben :D -
Robert24 #12864 Akkor ez is egy bug lehet, mert fura lenne ha szándékosan készítették volna el így. Se melyik auto-motor kategoriába nincsen ilyen nem hogy f1-ben. Plusz milyen jó érzés már amikor felfejlesztesz egy autót, hogy az évad vége felé a lehető legjobb legyen a szintjén erre már be is ülhetsz a jövő évi csapatod autójába.
Valaki tudja esetleg mikor jön ki az első javítás? -
ATi0021 #12863 Legend szinten az automata váltást kapcsoltam be segítségnek, X360 kontrollerrel(plusz egyedül Silverstonba a kanyar ívet eleinte, az a pálya sohase ment)
Neten olvasgattam és tényleg ilyen, még achievement is van hozzá. Legalább a tavalyiba normálisan meg volt csinálva ez is. Ok hogy 5 évbe egyszer előjön egy ilyen lehetőség, de hogy folyamatosan. Vagy ha már átmentem akkor ne adna majd más szerződéseket jövő évre. Azért ez egy hivatalos játékban eléggé gáz. -
#12862 Ilyen...milyen nehézségen tolod ? -
#12861 Update Notes:
- Drivers should no longer have collisions with “invisible walls”
- Fixed the desynchronised session of results which could occasionally lead to race result errors
- Closed a small loophole which allowed erroneous times to posted to RaceNet
- General RaceNet data upload stability improvements -
ATi0021 #12860 Helló! Német Nagydíj után kaptam egy ajánlatot a Mercedes GP-től, amit el is fogadtam. Kaptam is emailt, hogy jövő évben már új csapatom lesz, új célok stb. Erre nézem a következő versenyen már Mercedes pilóta lettem. Ilyenkor mi van? Hiba vagy ilyen a játék alapból? Más tapasztalt ilyet? Eléggé illúzió romboló. -
pitjou #12859 Oda írtam Hayabusa=a neved, vagy a géped neve ;)
-
#12858 nem. még nyomsz egy ALT+F4 kombót majd a WIN7 boot CD-jét és leformázod azt a partíciót ahova raktad !! :D
Nem dehogy. nem kell más ;) -
#12857 ennyi? :) köszi -
#12856 Visszatekered a kívánt pontig és F11 -
#12855 Elakadtam... az elején van kezdő körök ahol feladatokat kell megcsinálni és a videó visszatekerős résznél ott mit kell csinálni hogy tovább engedjen? visszatekerem előre lassítom meg minden de nem tudom továbbléptetni és nem tudom megcsinálni a feladatot... -
Reval #12854 Az lehetséges, hogy legenden a motor hiba csak edzésen jön elő, és a futamon meg nem? Mert hogy edzésen már a második körben elszált a moci, futamon (100%) meg simán mentem vele 20 kört hiba nélkül. Csak már nem volt időm befejezni a futamot, ezért kérdezem. -
#12853 Igen, jobb! Remélem nem írod be negyedjére is. Véleményem szerint ez számít a legkevésbé, sokkal fontosabb kérdésekre sincs még megoldás, magyarázat, válasz, szerintem a többség azzal foglalkozik a legkevésbé, hogy mikor, hogy örül az animációban a pilóta. -
Robert24 #12852 Oké, köszi! -
#12851 Elég ha kikapcsolod az autosavet és minden futam után saját kezüleg mentesz -
Robert24 #12850 Most már nálam is működik a mentés végre sikerült megoldanám a lentebb leírt módon. Én bénáskodtam ell előszőr, azért nem sikerült. Gondolom így karrierbe minden teljesített hétvége után érdemes lesz megcsinálni a műveletet, mert nem garantált a gép mentése. -
WinStar #12849 Sziasztok.Van akinek úgy örül egy győzelem után mint a demoba?Pl .hogy odamegy a csapathoz és ugrálnak,stb...mert nekem nem...veregeti magát hogy háá én vagyok a király,meg minden detto ugyanaz mint a 2011-ben.... :S Nem értem....a demo jobb mint a full? -
nono28 #12848 Köszönöm szépen hogy leirtad! -
hertzui #12847 Teszem hozzá én bill+kormány kombinációval úgy h előtte a sima beállításoknál beállítottam a vezérlést a kormányra, de lehet gamepad is, a lényeg h beállítsd rajta a Pause gombot,ne az Esc legyen!
Belemenelsz a játékba Multi-->Split Screen--> (Itt mondja h nyomd meg a kettes contoler Start gombját írom: "TAB+Enter" ha evvel megvagy szépen kiválasztasz mindegy mit, a versenyzők is mind1, a versenybeállítások is a pálya is. elindul a verseny, nyomsz a kormányon/gamepad-on startot, belemész az Options-ba, vezetési kezelőszervek azaz driving control-ba, próbálnál profilt váltani de nem engedi, nem baj, lépj vissza addig h megy a verseny, nah és most nyomsz Esc-t, azaz Player TWO (a kezelője a bill.) Options-->Driving Controls-->Profile ezt nyomogasd el, mind1 mire csak ne az eredetire, nah és akk kilépsz a menübe, és ott pedig megint kilépés a főmenűbe, láss csodát a sok visszalépkedés közben, látsz majd ott fönt h "AutoSave" ha megvan, akk működik! -
nono28 #12846 Hogy csináltad hogy ment a játék neked? -
hertzui #12845 Működik a mentés:))) -
hertzui #12844 Nekem Monte Carlo Q3 után nem ment sajnos :( -
#12843 Ezwarez ! :D -
kalooria #12842 Sziasztok!
Valaki kérem segítsen, mert megőrülök!!!
- Tegnap sikerült karrier módban normális helyezést elérnem Monte Carlo-i pályán (ráment fél napom és az ujjaim...), erre most lépek be, és mi vár? Kezdhetem elölről. :( Nem mentette el a játékot, pedig a My F1-nél mentettem.
- Na mindegy, gondoltam, újra megcsinálom. Kaptam egy áthajtásos büntit, de állandóan kereket cserélnek! Ezmiez? A folyamatosan füstölő új 99%-os motorról és a beragadt váltóról már ne is beszéljünk...
Köszönöm.
-
Fox44 #12841 -
Dzsoy #12840 láttam ma olyan videót (animáció) ahol a pilóta sétál vissza a garázsba és a boxon ahogy sétál, megy oda a kamerás. Tavaly ilyet nem láttam, ha erről tudsz képet annak én még örülnék is.
(szerintem a kocsit kell hozzá összetörni, de mivel nálam nem lehet szezont játszani így nem nagyon fogom ezt látni) -
#12839 Motor. vagy váltó beállással kapcsolatban van már valami fejlemény? Bug, vagy másolásvédelem vagy mi. Realisztikusnak semmiképp nem tartanám, már csak azért is mert szándékosan fentebb húztam a váltóáttételeket és 7.-ben úgy beállt, hogy még a fordulatszám indikátor első tartománya sem villant fel, és természetesen a car status-ban a motor zöld volt. Vagy a másik eset, flying lap-el kirakott a célegyenes előtt 2 kanyarral a játék a pályára, beérve a célegyenesbe, hogy megkezdhessem első mért körömet, 5. sebességi fokozatig sikerült csak felváltani amikor is ismét csak beállt a motor vagy váltó, mindeközben már az első perctől húztam magam mögött a füstöt. Apropó, valaki ezt írja a CM fórumán:
"Just a quick note. If you see smoke you will have a drop in performance."
Hát ha ez tényleg így van nem csoda, hogy nehezen fogható az AI még PROF. szinten is. -
#12838 Arra valami ötlet, hogy miként lehetne beállítani úgy a gázpedált, hogy ne a gázpedál útjának az 1/4-be járja be a a játékbéli gázút teljes egészét, a maradék 3/4 pedál gázútpedig = a teljes gázzal? Remélem úgy félig meddig érthető volt :) -
#12837 Sziasztok ..
Remélem nem baj, ha időnként majd néhány képet beszúrok
Klikkre nagyíthatóak természetesen -
#12836 hallod... nem mondták hogy frissen aszfaltozott pályára ne menj ki, mert felúszik az autó?! :D