Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Íme a link: http://support.xbox.com/hu-HU/xbox-live/how-to/xbox-live-account-management/manage-live-id#expandoContent1
Csak be kell jelentkezni az én gamertagemmel (popey8) és az account management képernyõn ott lesz a hõn áhított válasz. Ha vki tud és akar is segíteni, nagyon hálás lennék.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Crome
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Több, mint 10 perce gondolkodom rajta.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Crome
Ez a képes, dobozos dolog nem is rossz ötlet. Lefényképezem a kódot is. Holnap fel is hívom õket, egy próbát megér.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Bár azt az idei évre már betiltották?
Érzem, ha nagyon kopik, mondják körülöttem, ki, mit megy, amit meg látok, evidens. Kiállok, és mivel a boxba belépve kutyaszar dolgom van (Na ezt hiányolom), elnyomkodom a gombot, ahová akarom. Van rá idõm, még ha az elsõ garázs is az enyém.
Persze, a hosszú egyenesekben kiszámolom, mit rakassak fel. 😊
Crome
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Crome
Crome
Crome
Választok egy jó pályát magamnak,minden segítséget kilövök, még a hudot is, t-cam eleve felejtõs, tapadás lejjebb véve, és megyek vele amíg jól esik 😊)))
Fõleg vízen élvezetes valóban meg kell küzdeni minden féktávval kigyorsítással 😉
De nem gondolom, hogy olyan sok emilcímed lenne, és ez a "kocsog" GFWL leginkább hotmail.com-os címeket fogadott el. 'Sztem, innen kezd a találgatást. Tavaly még én is angolországként regeltem. Maradt is a hotmail.
Próba, cseresznyepálinka!
Hálás köszönet, amiért megnézted Batmanci!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak, hogy tiszta legyen, (remélem nem gond, hogy elárulom) Berettyóújfalu, ja?
Mentem egy háromnegyednyi (második kerékcsere után szálltam ki) meccset.
Hát, ezek mennek össze-vissza, és engem nem nagyon támadtak jobban, mint eredeti felállásban.
Wilimmel a 7.re jöttem vissza, de az egész bagázs 5-10mp-re volt tõlem, párnak még volt hátra cseréje, akinek már nem, annál gyorsabb voltam 3-4 tizeddel. Volt még üa. tartalékom 4 környi.
Kieg nélkülit ugyan megnyertem, de az szakadó esõben zajlott. Itt még a kocsi tapadásának változását sem éreztem. Tehát, számomra biztos marad az origi peccsel, majd az újabbal.
Persze, hogy más mit tesz? Közöm...?
Ha megmondod hol keresselek, megkereslek.
Biztos, hogy én nem tennék fel semmi fost.
A fórumon van aki éljenez, de lentebb idéztem, volt aki olyan kérdést tett fel, hogy ez hol közelít a valósághoz?
Crome
Crome
Ez a legfrissebb verzió. Te linkelted.
A b-tõl nem volt ennyire durva. Ott csak 29-et mentek.
Nem hisztek nekem, de ha jól is akarjátok magatokat érezni, akkor peccs, 'oszt grafikai kiegek, jól eltalált vezérlõ beállítások és kapufa.
Sztem, akkor lehet jókat autózni.
Persze ez is szubjektív, de nekem úgy jó. Másképp is jó, csak ahhoz kell a csajom.
Azonnal kiírta, Kobi legjobb körét.
Q2. Hol vannak, akik eddig félmagasan repültek?
Hát, most legalább cserélhetek mentést. 'Monnyuk jobb, mintha pelust kéne. Legalább látjátok, miért érdemes beletúrni.
De mindenki azt csinál, amit akar.
Crome
Még egyet megpróbálok.
Hátha úgy jó lesz, mert az AI most a valósághoz közelibbnek tûnt.
"I think those results aren't that realistic
Alonso 10.
Ricciardo 13. (!!!)
Glock 14."
De, ki tudja?
Aztán már hiába távolítottam el minden, ebben a kiegben található fájlt, a mentésben megmaradt a fent leírtak miatt.
@Lac cco!
Ha visszaveszed az AI erõsségét, miért akarod rosszabbá tenni a teljesítményed? Arról nem is beszélve - nem jut eszembe mi van a legend alatt, ja, profi -, hogy gyengébb AI, gyengébb pont, kevesebb szerzõdés (ezért írta a srác, hogy abba is belenyúlt), meg minden ami a profira jellemzõ.
Nekem nem érdekem, hogy Te erõsebb-gyengébb ellennel küzdj, de ha az alapon hagyod, és tényleg kikapcsolsz mindent - még a biztonsági övet is -, és a kormányt beállítod rendesen, akkor egy-két hibával, de végig aránylag izgalmasan végig lehet küzdeni a szezont, akkor kapsz jutifalatot, ha megérdemled, stb...
Megint csak azt tudom mondani, ez csak egy vélemény, mindenki döntse el mivel játszik. (Az online felejtõs, ha belepiszkálsz)
Közben leszedtem. A srác visszarakta az eredeti tyregrip.csv-t, gondolom rájött, hogy az csak egy táblázat.
Így maradt a Route, amitõl nem csak az RB és a Malév kap szárnyakat, hanem minden AI. Lehet, itt már 1:20 alá szorítják az idõt Malajziában.
Versenyezzen ellenük, akinek két mamája volt. A törést is erintõre vette, amitõl kizárólag tiszta versenyt mehetsz, vagy kezdheted elölrõl.
Mutasson valaki nekem egy tiszta versenyt az életben, vagy akár itt.
Még ha utolsóként autózol sem biztos, hogy meg tudod csinálni. (A lekörözések)
Mint mondtam, azokkal a kormánybeállításokkal néhány megcsúszást is elég megfogni - egyáltalán nem lehetetlen, ha figyelsz -, de esõben, két kilót tuti fogysz.
Azért majd megnézem mit tud, de ha nem fejlesztõ a srác, kevés esély van arra, hogy egy élvezetesebb formáját kapjuk a Forma 1 nek.
Crome
Crome
No és errõl mi a véleményetek? Van értelme?
Crome
Persze nem HC sim, de sokkal jobb mint az eredeti 😊
Viszont akinek fontos a kerrier az ne rakja fel, mert az AI madzagon megy elõre, nem érdekli semmiféle tapadás 😊)9
4 ezer forint ~ 3 játék
Ez azért nem mindegy! 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ez a ku**a El Nino!
Ez adrenalin és dopamin tartalmú.
Úgyhogy pörgök, min a mókuskerék, mókus nélkül! 😊
Igen, büntet, illegális feltartásnak nevezi a játék.
Illegal blocking, ha minden egyezik.
Ha szabályosan fel akarod tartani, védd a belsõ ívet, ha így is elmegy, akkor rosszul csináltad. 😊
A Wilivel - igaz esõben -, 23 körön tartottam Hamilton kollégát, akinek a végére, elkoptak a gumijai az üldözéstõl, és fel is adta.
Vigyázz, ha Te üldözöl vlkit, Te is így jársz. Taktika, taktika!