Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megpróbálok szólni! Ha valami kérdésünk lesz, írok privátban!
popey8
Na kutakodtam kicsit és azt hiszem egy mód van arra, h kiderítsem az acc regeléséhez használt emailt. Számomra viszont ez probléma, mivel nincs MS konzolom (sajnos ismerõsöknek sem) és ehhez az kell. Tehát ismét segítséget kérnék. Remélem tudtok segíteni nekem. Ha nektek vagy ismerõsöknek van XBOX 360-as konzolja, akkor itt a megoldás. Nem kerül pénzbe, semmilyen hátránnyal nem jár.
Íme a link: http://support.xbox.com/hu-HU/xbox-live/how-to/xbox-live-account-management/manage-live-id#expandoContent1
Csak be kell jelentkezni az én gamertagemmel (popey8) és az account management képernyõn ott lesz a hõn áhított válasz. Ha vki tud és akar is segíteni, nagyon hálás lennék.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

hihetetlen az a williamsel legnehezebb szinten az elsõ két versenyen pole-t szerzek,utána meg már csak kínosan tudok bejutni a Q2-be.Még a kedvenc Török pályámon is,meg Kínába is....Jah am. megvettem eredetibe az F1 2011-et,de még mindig nem mûködik a splet screen.Valami ötlet esetleg?Hol tudom beállítani hogy a második játékos mivel játszon?

Vagy happiness control. Nincsenek hc beállítások, nincs boldogság sem. :-D

Crome

V43 1105
HC = Hardcore

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

lac coo
Hardcore ? 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Batmanci
Mi a fütty az a "hc".
Több, mint 10 perce gondolkodom rajta.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Szerintem idén már nincs elsõ szárny állítás, helyette van hátsó. :-)

Crome

nem R&D-vel kell kifejleszteni? A fékerõ állításán én is gondolkoztam, hogy vajh miért nincs. Valószínû azért, mivel hc beállításokat sem tudsz csinálni..
Batmanci
Írjanak egy emilt neked, Te meg visszaküldöd a kódot, 'oszt ba***ák meg!

popey8
Megtalálták a gamertagemet és ezáltal a fiókot, de állítólag kevés adat van benne és így nem tudnak "kikérdezni". Tehát nem tudom semmivel bizonyítani, h enyém az acc. Értem én, h adatvédelem meg tök jó blabla, de hogy ilyen esetre ne legyen vmi megoldásuk, mikor a saját tulaj akarja visszaszerezni az accot.
Ez a képes, dobozos dolog nem is rossz ötlet. Lefényképezem a kódot is. Holnap fel is hívom õket, egy próbát megér.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Batmanci
Vajon lesz olyan fejlesztés, hogy a pályán a kocsiból tudjam állítani, a fék elosztást? Mert az életben alapból tudod, sõt az elsõ szárnyat is.
Bár azt az idei évre már betiltották?

Batmanci
Megvallom õszintén, én már nem csinálok semmiféle stratégiát.
Érzem, ha nagyon kopik, mondják körülöttem, ki, mit megy, amit meg látok, evidens. Kiállok, és mivel a boxba belépve kutyaszar dolgom van (Na ezt hiányolom), elnyomkodom a gombot, ahová akarom. Van rá idõm, még ha az elsõ garázs is az enyém.
Persze, a hosszú egyenesekben kiszámolom, mit rakassak fel. 😊

Ezt eddig nem is próbáltam, de akkor még jó, hogy szóba hoztam. Végül is csak 2-3 versenyen lett volna eddig jó, ha másképp alakul a gumizás, szóval még nem vesztettem sokat. Köszi az infót!

Crome

Basszus ne már. Ha megvan a felhasználóneved, ahhoz nem tudnak nézni egy emilcímet??? Ezt nehezem hiszem el. Kérd meg, hogy töröljék, vagy x, vagy kérdezd, meg hogy ha küldesz egy fényképet a dobozról kóddal együtt, akkor sem tudnak e semmit csinálni...
lac coo
Boxban az autóban ülve addig nézel oldalra míg a gumis részhez érsz, ott beállíthatod hányadik körben mit pakoljon fel. Persze menet közben ezt még mindig felülbírálhatod .

Ne már... hol? :-D Eddig ezt nem is tudtam, pofám leszakad. :-D

Crome

Párom is újfalusi, bár Õ nem játszik ilyet, ami lányoknál valamilyen szinten érthetõ is. :-) Persze tisztelet a kivételnek! :-)

Crome

lac coo
Verseny elõtt olyan stratégiát adsz meg a gumisnál ami jól esik ! 😉

Értem, hát maradok én is az alapverziós dolgoknál. Így most elfogadható eredményeket produkál a játék, nem akarom elcseszni semmivel. Mondjuk amin még lehetne csiszolni, hogy 2 kiállásos kerékcserénél, ha lággyal kezdek majd jön a kemény, akkor az utolsó 10 körre (50%-os verseny) alapból lágyat pakolhatna vissza gép, nem keményet. Persze tudom, hogy ebbe kézileg be lehet avatkozni, szóval ez inkább csak finomítás lenne, ha a gép alapból azt rakná fel, ami gyorsabb, és azért 10 kört ki szokott bírni a lágy.

Crome

lac coo
Nem érdekel a karrier 😊))))
Választok egy jó pályát magamnak,minden segítséget kilövök, még a hudot is, t-cam eleve felejtõs, tapadás lejjebb véve, és megyek vele amíg jól esik 😊)))

Fõleg vízen élvezetes valóban meg kell küzdeni minden féktávval kigyorsítással 😉

Batmanci
Nincs mit.
De nem gondolom, hogy olyan sok emilcímed lenne, és ez a "kocsog" GFWL leginkább hotmail.com-os címeket fogadott el. 'Sztem, innen kezd a találgatást. Tavaly még én is angolországként regeltem. Maradt is a hotmail.
Próba, cseresznyepálinka!

popey8
Igen, B.újfalu. Hogy a fene enné meg. Pedig azt hittem ez mûködni fog. Ráadásul az illetékesek is ezt mondták. Akkor asszem ez csúnya bukta. Marad továbbra is a találgatás. Azért, ha vki tud jó tippet adni, azt szívesen fogadom.
Hálás köszönet, amiért megnézted Batmanci!!!!!!!!!!!!!!!!

Batmanci
Megtaláltalak, de nincs a profilodban lehetõség az emilcímed meszerzésére.
Csak, hogy tiszta legyen, (remélem nem gond, hogy elárulom) Berettyóújfalu, ja?

Batmanci
@Crome!
Mentem egy háromnegyednyi (második kerékcsere után szálltam ki) meccset.
Hát, ezek mennek össze-vissza, és engem nem nagyon támadtak jobban, mint eredeti felállásban.
Wilimmel a 7.re jöttem vissza, de az egész bagázs 5-10mp-re volt tõlem, párnak még volt hátra cseréje, akinek már nem, annál gyorsabb voltam 3-4 tizeddel. Volt még üa. tartalékom 4 környi.
Kieg nélkülit ugyan megnyertem, de az szakadó esõben zajlott. Itt még a kocsi tapadásának változását sem éreztem. Tehát, számomra biztos marad az origi peccsel, majd az újabbal.
Persze, hogy más mit tesz? Közöm...?

Batmanci
Nem találok olyat, hogy keresés tagok között, vagy tagok listája, sem a játékon belül, sem a honlapon.
Ha megmondod hol keresselek, megkereslek.

popey8
Sziasztok! Egy óriási problémám lenne. Kérek szépen vkit, segítsen nekem. A gondom az F1 2010-t érinti. PC hiba miatt elszállt a C meghajtó és vele együtt a GFWL is. Sajnos nem volt annyi eszem, h felírjam magamnak az ID-t és már nem emlékszem, hogy milyen mail címmel regeltem és mivel a kódot már hozzá rendeltem az acchoz, ha nem tudok belépni buktam a játékot és vele együtt kb. 10e Ft-ot. Már beszéltem a Live illetékeseivel és az email cím nélkül nem tudnak mit csinálni. Annyit tudtak tanácsolni, h kérjek meg vkit, aki "bent" meg tudja nézni a gamertagemet és ez által a reghez használt email címet. Ebben kérnék segítséget. Tehát F1 2010-hez regeltem, popey8 gamertaggel. Mikor regeltem M.o.-n még nem volt LIVE támogatás, ezért ha jól emlékszem az email cím co.uk végzõdésû. Meg volt már pár achievementem is pl. speed demon. Elõre is hálás vagyok, annak aki megnézi a gamertagamet.

Batmanci
Talán tõlük kéne megkérdezni.
Biztos, hogy én nem tennék fel semmi fost.
A fórumon van aki éljenez, de lentebb idéztem, volt aki olyan kérdést tett fel, hogy ez hol közelít a valósághoz?

Mondjuk nekem nincs is fent semmilyen AI módosító cucc, csak grafikai fejlesztések, illetve a Damage modifier, de az meg nem kavar be és még értelmét is látom.

Crome

Én csak azt nem értem, hogy akik megcsinálják ezeket a mod-okat, azok nem tesztelik és nem jön náluk elõ ilyesmi?

Crome

Batmanci
Nem, az updatelt c-tõl.
Ez a legfrissebb verzió. Te linkelted.
A b-tõl nem volt ennyire durva. Ott csak 29-et mentek.

Nem hisztek nekem, de ha jól is akarjátok magatokat érezni, akkor peccs, 'oszt grafikai kiegek, jól eltalált vezérlõ beállítások és kapufa.
Sztem, akkor lehet jókat autózni.
Persze ez is szubjektív, de nekem úgy jó. Másképp is jó, csak ahhoz kell a csajom.

Batmanci
Vazze az elsõ kép, az elsõ kép volt.
Itt a Q1 képe.

Batmanci
Q1. Végig akartam várni, de ahogy megkezdtem a gyors köröm (nem pöri),
Azonnal kiírta, Kobi legjobb körét.

Q2. Hol vannak, akik eddig félmagasan repültek?

Hát, most legalább cserélhetek mentést. 'Monnyuk jobb, mintha pelust kéne. Legalább látjátok, miért érdemes beletúrni.
De mindenki azt csinál, amit akar.

Ez a 95b-s dologtól alakult így? <#csodalk>

Crome

Batmanci
Megvan!
Még egyet megpróbálok.
Hátha úgy jó lesz, mert az AI most a valósághoz közelibbnek tûnt.

Batmanci
Na, errõl beszéltem.
Összehányja magát a játék.
A francba lehet egy képet iderakni??

Batmanci
http://kephost.hu/image-2F49_4EA552AE.jpg

Batmanci
Hát, ezt már írták:
"I think those results aren't that realistic
Alonso 10.
Ricciardo 13. (!!!)
Glock 14."

De, ki tudja?

Batmanci
Ennek a 95b jelû változatát tettem fel, a tyregrip.csv fájl kivételével - mivel attól alapból exe hiba -, és a gond csupán az volt, hogy az AI 29 elejét ment Malájban, és a mentésbe beleírta magát egy olyan szubrutin, amitõl a Q1-ben, ha kimentem a pályára, a kis csapatok közül, mondjuk, Buemi, Algersu., Barrichello, Sutil, Liuzzi vagy Trulli az utolsó pillanatban ment egy 2mp-vel jobb idõt az elsõnél. Ha nem mentem ki (akkor 24.), akkor viszont a megfelelõ erõsorrendben végeztek.
Aztán már hiába távolítottam el minden, ebben a kiegben található fájlt, a mentésben megmaradt a fent leírtak miatt.

@Lac cco!
Ha visszaveszed az AI erõsségét, miért akarod rosszabbá tenni a teljesítményed? Arról nem is beszélve - nem jut eszembe mi van a legend alatt, ja, profi -, hogy gyengébb AI, gyengébb pont, kevesebb szerzõdés (ezért írta a srác, hogy abba is belenyúlt), meg minden ami a profira jellemzõ.
Nekem nem érdekem, hogy Te erõsebb-gyengébb ellennel küzdj, de ha az alapon hagyod, és tényleg kikapcsolsz mindent - még a biztonsági övet is -, és a kormányt beállítod rendesen, akkor egy-két hibával, de végig aránylag izgalmasan végig lehet küzdeni a szezont, akkor kapsz jutifalatot, ha megérdemled, stb...
Megint csak azt tudom mondani, ez csak egy vélemény, mindenki döntse el mivel játszik. (Az online felejtõs, ha belepiszkálsz)
Közben leszedtem. A srác visszarakta az eredeti tyregrip.csv-t, gondolom rájött, hogy az csak egy táblázat.
Így maradt a Route, amitõl nem csak az RB és a Malév kap szárnyakat, hanem minden AI. Lehet, itt már 1:20 alá szorítják az idõt Malajziában.
Versenyezzen ellenük, akinek két mamája volt. A törést is erintõre vette, amitõl kizárólag tiszta versenyt mehetsz, vagy kezdheted elölrõl.
Mutasson valaki nekem egy tiszta versenyt az életben, vagy akár itt.
Még ha utolsóként autózol sem biztos, hogy meg tudod csinálni. (A lekörözések)
Mint mondtam, azokkal a kormánybeállításokkal néhány megcsúszást is elég megfogni - egyáltalán nem lehetetlen, ha figyelsz -, de esõben, két kilót tuti fogysz.
Azért majd megnézem mit tud, de ha nem fejlesztõ a srác, kevés esély van arra, hogy egy élvezetesebb formáját kapjuk a Forma 1 nek.

Nekem néha még csúszkálás nélkül is kihívás legyõzni az AI-t. :-)

Crome

lac coo
Pedig sokkal jobb , hogy valamennyire uralni kell a sok száz lóerõt, fõleg nagy vízben rohadt jó, AI-t meg lejjebb veszed egy fokozattal, azt jóvan 😊

Nem szeretném lassítani az AI-t, csak azt hittem, hogy ha rám hatással van egy mod, tehát mondjuk jobban csúszkálok, akkor a gép is fog. Annak viszont nem látom értelmét, hogy én lassulok a csúszkálások miatt, a gép meg nem.

Crome

lac coo
Mit szeretnél, lassítani az AI-t ?

Értem, köszi a leírásokat! Akkor tényleg nem rakom fel, mert azt hittem az AI-re is hatással van, úgy lett volna csak értelme.

No és errõl mi a véleményetek? Van értelme?

Crome

lac coo
Tyre grip csökkenti a gumik tapadását, pl kigyorsításkor jobban kell figyelni, gyors kanyarban megúszik stb ...
Persze nem HC sim, de sokkal jobb mint az eredeti 😊

Viszont akinek fontos a kerrier az ne rakja fel, mert az AI madzagon megy elõre, nem érdekli semmiféle tapadás 😊)9

V43 1105
12 ezer forint ~ 1 játék
4 ezer forint ~ 3 játék

Ez azért nem mindegy! 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Batmanci
Most megyek, és beáztatom az intermindegy gumikat Kínában.
Ez a ku**a El Nino!

Batmanci
Elontrint.
Ez adrenalin és dopamin tartalmú.
Úgyhogy pörgök, min a mókuskerék, mókus nélkül! 😊

Batmanci
Na, jó. Még ezt az egyet. 😊
Igen, büntet, illegális feltartásnak nevezi a játék.
Illegal blocking, ha minden egyezik.
Ha szabályosan fel akarod tartani, védd a belsõ ívet, ha így is elmegy, akkor rosszul csináltad. 😊
A Wilivel - igaz esõben -, 23 körön tartottam Hamilton kollégát, akinek a végére, elkoptak a gumijai az üldözéstõl, és fel is adta.
Vigyázz, ha Te üldözöl vlkit, Te is így jársz. Taktika, taktika!

benőmenő
illegal blocking címszó alatt már kaptam jónéhányszor büntit, szal jah, kaphatsz érte büntetést.
Batmanci: áruld már el mit szedsz pls xd