21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#12916 Autót állítgasd, játékban . -
Dzsoy #12915 hidd el 1 hét alatt nincs olyan kormány, gáz és fék beállítás amit még ne próbáltam volna.
Quicke race-ben 100%-os futamon 20 másodperccel nyertem úgy hogy kétszer csúsztam ki (az én hibám, rossz helyen előztem)
Ugyan ez a nehézségi szinten career 17. időmérőn és 24. versenyen. -
#12914 Itt valami setup gebasz van .. -
Dzsoy #12913 2 dolgot tudok rosszul csinálni.
1.- megnyomom a féket- reakció hogy keresztbe áll a gép
2.- megnyomom a gázt- reakció hogy keresztbe áll a gép
Komolyan mondom hogy legszívesebben felvenném hogy röhöghessetek.
U.I: catalunya vége felé van egy "S" kanyar (hosszú egyenes után nagy bal kanyar és azt követően bal-jobb) oda behajtok gáz és fék használata nélkül és attól is megforog hogy a kormányt egymás után hirtelen 2 ellenkező irányba elfordítom.
Én is tudok jót menni, de nem careerbe. Én is tudnék feltenni videót hogy milyen jól megyek, csak az legyen time trial vagy hasonló. -
#12912 Fene tudja...Én láttam nem egy XBOX videót, ahol tudtak versenyezni vele, nem dobták el 5 méterenként...
soha nem jutott eszedbe , hogy te csinálsz valamit rosszul ? :) -
Dzsoy #12911 Van itt olyan aki X-box-on nyomja???? -
Dzsoy #12910 mitne mondjak kurva nagy élvezet úgy játszani hogy a 6. körben már az utolsó helyen vagyok, köszönhetően hogy az összes javítási lehetőségem is elhasználtam és többet vagyok a pálya szélén illetve a forgalommal szembe mint ahol lennem kéne.
Aztán a 10. körbe az eső is megérkezik (kovaleinen-től kaptam már 30sec hátrányt) és ilyenkor van az hogy a kormányom kitépem a helyéről és lerúgom róla a sebességváltó füleket.
Hozzáteszem hogy controllerel se vezethetőbb a vas.
-
#12909 Megcsináltam,most ment megint..kitudja meddig...Monaco volt a soros..szárazon indult 18. ról rajtoltam,első kör végén 7. hely körül autókáztam,aztán 6. körbe hívtak boxba de nem mentem ki,megvártam míg elkezd esni az eső aztán mikor már nem volt gumim és csepergett már felkúrtam az intert míg a többiek a szárazat és közben jött egy SC,4. helyen vonatoztunk SC mögött kb 2 kört,de egyre jobban rákezdett esni...mindenki más szárazon volt ők sc után mentek is ki interér én meg szépen maldonadoval mentünk az első 2 helyen és beis vittük a célba a két williamst :D -
#12908 Be lehet állítani online a segítségeket, igen. Csak ne a default 3 körös quickrace-t keresd, az többnyire roncsderby. A Custom GP-ben tetszés szerinti futamot összerakhatsz, letilthatod az auto boxot, ABS-t stb. -
#12907 Nyugi, official fórum szerint 1 héten belül itt a patch. Addig nyomd a többi játékmódot. -
#12906 Gratulálok, szenzációs eredmény. Én legend szinten sosem kerülnék még az első 10-be sem a Caterhammel. Ha ennyire jó vagy, fontolóra vehetnéd a részvételt valamelyik komolyabb ligában... -
#12905 Mert egy okádék fost adnak ki :D -
Dzsoy #12904 Látom nem én vagyok az egyetlen aki idegbajt kap a játéktól :D -
#12903 Megnézem ha lehiggadtam -
Robert24 #12902 Szerintem ne töröld le gondolom nem sokára jön a javítás. Tavaly nálam is volt ilyen, hogy a kormány kihúzása után mindent elfelejtett még a kormány beállításokat is éppen ezért mióta meg van a 12-es ki se húzom a kormányt. Próbáld úgy, hogy az automatikus mentést bent hagyod és az új módszer szerint hátha sikerül. Azért írom, mert én meghagytam az autómatikus mentést és azóta folyamatosan ment. Ha nem teszi akkor manuálisan csinálom. -
#12901 Nos nekem megint elkuródott a mentés...kihúztam a kormányom még tegnap,most vissza,hogy játszak de ismét nem ment és már az előző módszerrel sem tudom megcsinálni szal delete buzi játék -
Robert24 #12900 Ami tetszik még, hogy teli tankkal jönnek ki igazán az autók közti különbségek tapasztalatom szerint. Kanadában az évad során a 3. pól pozicciót sikerült megszereznem, de a versenyen csak 8. lettem úgy, hogy az utolsó 2-3 körben keményen védekeznem kellett. Egyszerűen 1 körön üres tankkal sikerül a nagyobb csapatokkal versenyeznem. Nehéz autóval úgy szenvedtem a lendületesebb kanyarokban nem akart befordúlni alúlkormányzott lett alig tudtam íven maradni ennek köszönhetően lassabb is voltam azokon a helyeken. -
Dzsoy #12899 én meg career-nél esőbe minden kanyarba pörgök.
Amatőr nehézségi szinten kapok 10 másodpercet esőbe ha olyan óvatosan megyek körbe hogy ne pörögjek meg.
Egyszerűen nem tudok egy hete mit csinálni vele. Career teljesen játszhatatlan nálam. 1 hét alatt már nincs olyan kormány beállítás amit ne próbáltam volna... -
#12898 Én is karrierben jobban csúszkálok, de szerintem az a tapadás ami a többi játémódban van tényleg már irreális. Gyakorlatilag akkor lépek rá a gázra amikor akarok és soha nem pörög meg az autó. -
Dzsoy #12897 ugyan azt a fokozatot használom. minden ugyan az. egyiken időmérőn 5. vagyok, míg career-be a 17. Ugyan az a kocsi beállítás, ugyan az az üzemagyag mennyiség.
Career-be a gyors körömön alig birok végig menni ugy csuszik, míg quick race-be a kerékvetőt is padló gázzal használom.
Esőről nem is beszélve. Ha career-be esik akkor inkább az első kanyarba direkt rongyá töröm a gépet. -
mikuc #12896 Mennyire van élet online?
Lehet futni versenyeket nem "balfék" emberekkel?
Én joyal nyomom és szívesen játszanék online is. :-) -
#12895 Elofordulhat, hogy mas jatekmodokban teljes fejlesztesu az auto, idealis az autobeallitas, tokeletes a guminyomas es hofok, nincs gumi melegedes es kopas, mas az uzemanyag mennyiseg (nem mindegy hogy 1 korre eleg, pl. hotlapok, vagy 50-60 korre, telitankolt verseny mennyiseg).
Es/Vagy csal, nehezit a program es/vagy a karrierben nehezebb fokozatot (vezethetoseg) hasznal.
-
Dzsoy #12894 Mi a szarért van hogy careerbe annyira csúszkálok hogy egy kört se tudok normálisan megtenni, míg bármely más játékmódba simán 100%-os versenyeket megyek minden gond nélkül??? -
IXEMGabeo #12893 ez nálam is szokott lenni multiban. általában akkor, ha sokan vagyunk egy szobában -
precise #12892 ok , akkor nem csaltam. -
Dzsoy #12891 Tudtommal esőben nem kötelező feltenni más keveréket vagy kiállni a boxba, csak a való életben az esőgumi nem bír ki egy teljes futamot. -
precise #12890 0 boxkiállásom volt. Vagy már nem kötelező a boxkiállás mint régen? -
Dzsoy #12889 -
#12888 Ezt nem értem. Miért kellett volna DQ-t kapnod? -
Dzsoy #12887 5-éer viheted :D
3-4 napja nem játszom vele -
#12886 én megvárom míg valaki a halálba szidja és odaadja 3k ért:D:D
csak vicc:P:D -
precise #12885 Megszereztem első győzelmem, szerintem ki csalással:
Canada eső, többiek wet gumikon indultak én interen, mikor ők kimentek interre cserélni az élre álltam, majd agresszív védekezéssel meg is nyertem a futamot, boxkiállás nélkül(!) és nem kaptam DQ-t.
Ami viszont fura, ahogy egyre jobbak az eredményeim egyre nagyobbak az elvárások, már azt akarják, hogy Q:9 R:5-ik legyek Valenciában Chaterhammel!
Arra van esély, hogy év közben, ajánljon valamelyik csapat szerződést?
Online be lehet állítani, hogy milyen segítségeket lehessen használni? Ha igen és van elég játékos lehet megveszem. -
#12884 „An understeering car helps there” - nos, azt hiszem kijelenthetjük, hogy az F1 2012-től ezt megkaptuk -
IXEMGabeo #12882 überfasza a multi:) Ma Brazíliában óriásit mentünk 3-man és baszki az utolsó körben nem kifogyott a benzin és csak 2. lettem?:( vigyázni kell a motor felvétellel -
precise #12881 Nálam szokott olyan lenni (eddig 2x láttam), hogy az egyik autó előttem darabokra hullik, de tényleg atomjaira, nagyon mókás... -
kjhun #12880 Na fene, mégsem javították ki az autosave-t, majd később a héten.
Patch News [Update: 18:00 25/09/12] -
barcames #12879 ez jó hír! -
kjhun #12878 Állítólag már kint van steam-en a patch. Elvileg a savegame-bug is javításra került. -
barcames #12877 akkor csak kiadnak hozzá egy patchet! addig nem érdemes erőltetni szerintem :S
(azt hittem az eredetinél nem csinálja) -
DeenQa #12876 közbwne megtaláltam a kérdésre a választ.
igen, van olyan, enyém eredeti, és nem ment. Semmi mod...