21751
  • Dzsoy
  • Dzsoy
    de ha controller-el nyomom akkor is ugyan ez van, és quicke race-n sokkal jobb a tapadásom. (bár ott is simán eldobom)
  • lac coo
    Hát ha rángatom mint a félkegyelmű persze hogy eldobja magát ....
    De normális vezetés mellett szinte meg sem mozdul hacsak nem rongyolok keresztbe a kerékvetőkön ...

Amit el tudok képzelni, hogy a pedáljaid vackok, gázadásnál egy pillanat alatt beránt , úgy elpörög...De ha egy ici-picit adagolod az elején utána már tövig lehet taposni szépen gyorsul ...Bár ilyenkor attól félek, hogy lefullad olyan szinten nincs erő benne ...
  • Dzsoy
    81%

előre megjegyzem hogy a végén már direkt csináltam, mert valaki azt mondta hogy képtelenség megforgatni, és meg akartam mutatni hogy nekem elég 1-2 jobb-bal kormány mozdulat :D
  • IXEMGabeo
    ok linket kérünk majd. Erre kíváncsi leszek mostmár komolyan:)
  • Dzsoy
    kicsit lassan tölti fel, de jót fogtok szórakozni :D
    57% feltöltve
  • lac coo
    A vessző már egyszer összejött, a pontot fújkáld ki ,mert az nem jó! :D
  • kovácsimre89
    IXEMGabeo köszi a segitségedet (sikerült a teljes kép)kamera nézetet nem váltottam esc vissza tekerés a jétéknél azt meg is fordul a kép ha a vissza tekereést meg álklitom és megnyomom a gombot tölt 2-3 másod percig azt megfordul a kép,
    ALEXEASE nincs beragadva semmi se és müködik mindeggyik gomb
  • IXEMGabeo
    biztos kameranézetet váltottál, azért van fejjel lefele az egész.

Lekicsinyítést pedig az ALT + ENTER-rel tudod orvosolni
  • Alexease
    Valoszinuleg be van ragadva az ENTER billentyud, es nem mukodik a SHIFT, a vesszo es a pont.
  • kovácsimre89
    hello mindenkinek az lenne a gondom az F' 2012-vel hogy játszottam a játékkal
    és vissza akartam tekerni az időt vissza is tekertem de viszont megfordult a kép
    fejjel lefelé de viszont a km-óra maradt meg játék közbe véletlenül elnyomkodtam
    a gombokat hogy vissza-e fordul a kép de nem fordult vissza viszont lekicsinyitette
    a képet kiléptem a jétékbol teljesen és ugy is indult el a játék kis képpel
    (lehet látni a hátteret az asztalon meg startlapot stb )
    hogy lhet ezeket vissza állitani megy hogy ne forduljon meg a kép a játékban
  • Dzsoy
    Már folyamatban van a videó feltőltése.
    Minőségért bocsi. Hang azért jó, halható a kerék csikorgása mikor csuszkálok, és a videó végén már direkt csináltam hogy lehessen látni elég egy kicsit jobbra-balra kormányoznom és máris csuszik :D
  • IXEMGabeo
    100 az az FFB menüpontnál van

10
    100
    20

Advanced Wheel setupra gondoltam:

1
    5
    4
    0...a többi
  • avus
    :D:D
  • IXEMGabeo
    akkor tuti Xbox hiba...

Én PC-vel tolom semmi bajom nincsen, amióta belőttem a kormányt...
  • Dzsoy
    azt a 100-at úgye nem gondoltad komolyan? Így egyaltalán nincs fékem...
  • Dzsoy
    Rúgos az enyém, FFB-vel lassabb voltam. Ezt is nehéz elfórgatni, de nem rúg vissza így nekem könnyebb, de contollerrel se jobb a helyzet.
  • IXEMGabeo
    :OOOO
  • pitjou
    Cseréld le ;)
  • IXEMGabeo
    óó akkor azért is vagy lassabb. Én leteszteltem FFB nélkül és olyan kurva könnyen volt mozdítható a kormány, hogy kapásból 4-5 seccel voltam lassabb, mint FFB-vel...

Megvan akkor a gond. Túlerőlteted FFB nélkül persze h megpörögsz
  • Dzsoy
    Látnád az én nőmet, nem ezt mondanád
  • V43 1105
    Mi az hogy sajna A nő az első mindig
  • Dzsoy
    Beletehetem de a tőbb tucat közül melyiket válasszam a játék közben???
    (1 hét alatt lett egy jópár beállításom)
  • Tormiee17
    Meg a kormány beállítás is legyen benne..
  • pitjou
    Mést=mást
  • Dzsoy
    Máris tesztelem. FFB-m nincs...
  • pitjou
    Azt hittem mést csinálsz-töltesz :)
  • IXEMGabeo
    én nem csúszkáltam egyáltalán. Sőt az MP fix és az új driver segítségével a játék játszható nálam nem szaggat, de csúszás régóta nincs. Használd az alap kormány setupot 1%, 5%, 4% a többi 0. 10, 100, 20 legyen az FFB...próbáld ki. Marussiával már sikerült pontot szerezni Prof szinten:)
  • Dzsoy
    Már regiztem. Este itt lesztek?
    Sajna jőn menyasszonyom, kb 9 körűl csinálom-tőltőm a videót.
  • Tormiee17
    Beregisztrálsz youtubera és feltöltés :D
  • Dzsoy
    csak kamerás minőség lesz ,de az este rajta leszek. Egyenlőre azt se tudom hogy youtube-ra hogy lehet feltőlteni :D
  • Tormiee17
    Lehetőleg úgy hogy lássuk ahogy kormányozol.
  • avus
    Egy videót dobjál már fel, hogy lássuk tulképen mit is művelsz.
  • Dzsoy
    0-tól 95-ig minden beállítást kipróbáltam már.
  • Dzsoy
    komolyan valahogy fel fogom venni videóra hogy lásd, ebben a játékban művészet NEM kimozdítani az autót az egyensúlyából.
  • barcames
    pedig még pár évig tuti ők adják ki!
  • Tormiee17
    Nem lehet hogy túl érzékenyre vannak állítva a pedálok? meg ne nyomd már be tövig vágod :D
  • Totti5
    Ebben a játékban művészet az autót kimozdítani az egyensúlyából. Valamit nagyon rosszul csinálsz, vagy nagyon nem jól játszod.
  • pitjou
    Minden esetre, nagyon nagy bunkóság így kiadni a játékot. Tavaly megvettem, de idén biztosan nem fogom. Szponzorálja őket az édes anyjuk. Szemét munkáért nem fizetek. A tavalyi patch sem javította ki az összes hibát, és szerintem idén sem fogják. Lehet, nem is tudnák, mert nem hiszem, hogy a teszt alatt nem derültek ki ezek a szörnyű bugok. Tényleg én is kezdek fohászkodni azért, hogy más csapat kapja meg a licenszet a játék kiadására. Talán majd az RF2-vel, vagy a C.A.R.S.-al játszhatunk nyugodtan. Mert ez a játék, látom másokat is kiidegel :(
  • Dzsoy
    Ugyan az a setup :D
    De már próbáltam a legnagyobb leszorító erővel is.

Jah, és boxkiállásnál valamiért nézetet vált :D Mindig benthadja a cockpit nézzetet...

Egy Xbox-os írjon ha itt van!!
    THX