21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Dzsoy #12956 -
Dzsoy #12955 de ha controller-el nyomom akkor is ugyan ez van, és quicke race-n sokkal jobb a tapadásom. (bár ott is simán eldobom) -
#12954 Hát ha rángatom mint a félkegyelmű persze hogy eldobja magát ....
De normális vezetés mellett szinte meg sem mozdul hacsak nem rongyolok keresztbe a kerékvetőkön ...
Amit el tudok képzelni, hogy a pedáljaid vackok, gázadásnál egy pillanat alatt beránt , úgy elpörög...De ha egy ici-picit adagolod az elején utána már tövig lehet taposni szépen gyorsul ...Bár ilyenkor attól félek, hogy lefullad olyan szinten nincs erő benne ... -
Dzsoy #12953 81%
előre megjegyzem hogy a végén már direkt csináltam, mert valaki azt mondta hogy képtelenség megforgatni, és meg akartam mutatni hogy nekem elég 1-2 jobb-bal kormány mozdulat :D -
IXEMGabeo #12952 ok linket kérünk majd. Erre kíváncsi leszek mostmár komolyan:) -
Dzsoy #12951 kicsit lassan tölti fel, de jót fogtok szórakozni :D
57% feltöltve -
#12950 A vessző már egyszer összejött, a pontot fújkáld ki ,mert az nem jó! :D -
kovácsimre89 #12949 IXEMGabeo köszi a segitségedet (sikerült a teljes kép)kamera nézetet nem váltottam esc vissza tekerés a jétéknél azt meg is fordul a kép ha a vissza tekereést meg álklitom és megnyomom a gombot tölt 2-3 másod percig azt megfordul a kép,
ALEXEASE nincs beragadva semmi se és müködik mindeggyik gomb -
IXEMGabeo #12948 biztos kameranézetet váltottál, azért van fejjel lefele az egész.
Lekicsinyítést pedig az ALT + ENTER-rel tudod orvosolni -
#12947 Valoszinuleg be van ragadva az ENTER billentyud, es nem mukodik a SHIFT, a vesszo es a pont. -
kovácsimre89 #12946 hello mindenkinek az lenne a gondom az F' 2012-vel hogy játszottam a játékkal
és vissza akartam tekerni az időt vissza is tekertem de viszont megfordult a kép
fejjel lefelé de viszont a km-óra maradt meg játék közbe véletlenül elnyomkodtam
a gombokat hogy vissza-e fordul a kép de nem fordult vissza viszont lekicsinyitette
a képet kiléptem a jétékbol teljesen és ugy is indult el a játék kis képpel
(lehet látni a hátteret az asztalon meg startlapot stb )
hogy lhet ezeket vissza állitani megy hogy ne forduljon meg a kép a játékban -
Dzsoy #12945 Már folyamatban van a videó feltőltése.
Minőségért bocsi. Hang azért jó, halható a kerék csikorgása mikor csuszkálok, és a videó végén már direkt csináltam hogy lehessen látni elég egy kicsit jobbra-balra kormányoznom és máris csuszik :D -
IXEMGabeo #12944 100 az az FFB menüpontnál van
10
100
20
Advanced Wheel setupra gondoltam:
1
5
4
0...a többi -
avus #12943 :D:D -
IXEMGabeo #12942 akkor tuti Xbox hiba...
Én PC-vel tolom semmi bajom nincsen, amióta belőttem a kormányt... -
Dzsoy #12941 azt a 100-at úgye nem gondoltad komolyan? Így egyaltalán nincs fékem... -
Dzsoy #12940 Rúgos az enyém, FFB-vel lassabb voltam. Ezt is nehéz elfórgatni, de nem rúg vissza így nekem könnyebb, de contollerrel se jobb a helyzet. -
IXEMGabeo #12939 :OOOO -
pitjou #12938 Cseréld le ;) -
IXEMGabeo #12937 óó akkor azért is vagy lassabb. Én leteszteltem FFB nélkül és olyan kurva könnyen volt mozdítható a kormány, hogy kapásból 4-5 seccel voltam lassabb, mint FFB-vel...
Megvan akkor a gond. Túlerőlteted FFB nélkül persze h megpörögsz -
Dzsoy #12936 Látnád az én nőmet, nem ezt mondanád -
#12935 Mi az hogy sajna A nő az első mindig -
Dzsoy #12934 Beletehetem de a tőbb tucat közül melyiket válasszam a játék közben???
(1 hét alatt lett egy jópár beállításom) -
#12933 Meg a kormány beállítás is legyen benne.. -
pitjou #12932 Mést=mást -
Dzsoy #12931 Máris tesztelem. FFB-m nincs... -
pitjou #12930 Azt hittem mést csinálsz-töltesz :)
-
IXEMGabeo #12929 én nem csúszkáltam egyáltalán. Sőt az MP fix és az új driver segítségével a játék játszható nálam nem szaggat, de csúszás régóta nincs. Használd az alap kormány setupot 1%, 5%, 4% a többi 0. 10, 100, 20 legyen az FFB...próbáld ki. Marussiával már sikerült pontot szerezni Prof szinten:) -
Dzsoy #12928 Már regiztem. Este itt lesztek?
Sajna jőn menyasszonyom, kb 9 körűl csinálom-tőltőm a videót.
-
#12927 Beregisztrálsz youtubera és feltöltés :D -
Dzsoy #12926 csak kamerás minőség lesz ,de az este rajta leszek. Egyenlőre azt se tudom hogy youtube-ra hogy lehet feltőlteni :D -
#12925 Lehetőleg úgy hogy lássuk ahogy kormányozol. -
avus #12924 Egy videót dobjál már fel, hogy lássuk tulképen mit is művelsz. -
Dzsoy #12923 0-tól 95-ig minden beállítást kipróbáltam már. -
Dzsoy #12922 komolyan valahogy fel fogom venni videóra hogy lásd, ebben a játékban művészet NEM kimozdítani az autót az egyensúlyából. -
barcames #12921 pedig még pár évig tuti ők adják ki! -
#12920 Nem lehet hogy túl érzékenyre vannak állítva a pedálok? meg ne nyomd már be tövig vágod :D -
#12919 Ebben a játékban művészet az autót kimozdítani az egyensúlyából. Valamit nagyon rosszul csinálsz, vagy nagyon nem jól játszod. -
pitjou #12918 Minden esetre, nagyon nagy bunkóság így kiadni a játékot. Tavaly megvettem, de idén biztosan nem fogom. Szponzorálja őket az édes anyjuk. Szemét munkáért nem fizetek. A tavalyi patch sem javította ki az összes hibát, és szerintem idén sem fogják. Lehet, nem is tudnák, mert nem hiszem, hogy a teszt alatt nem derültek ki ezek a szörnyű bugok. Tényleg én is kezdek fohászkodni azért, hogy más csapat kapja meg a licenszet a játék kiadására. Talán majd az RF2-vel, vagy a C.A.R.S.-al játszhatunk nyugodtan. Mert ez a játék, látom másokat is kiidegel :( -
Dzsoy #12917 Ugyan az a setup :D
De már próbáltam a legnagyobb leszorító erővel is.
Jah, és boxkiállásnál valamiért nézetet vált :D Mindig benthadja a cockpit nézzetet...
Egy Xbox-os írjon ha itt van!!
THX