Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Crome
Aztán Brazília után megkaptam újra az ajánlatot, szóval nem lett para, de remélem ezen fognak javítani. Mármint a mentési hibán. Amúgy idáig egész elégedett voltam az AI erõviszonyokkal, erre most a második évad elsõ futamán, Melborne-ben Trulli fut egy 14., Kovalainen meg egy 17. idõt. Utóbbi még hagyján, de hogy Trulli 14 az kicsit erõs, fõleg, hogy elõzõ évadban végig 20 és 24 között volt...
Végül pedig annyit, hogy jó lenne ha a jövõ évi játékban a box-ban lehetne elsõ szárnyat is állítani olyan módon, mint a tavalyiban, csak éppen nem menet közben állítódna, hanem kiálláskor állítanák.
Crome
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
ilyen gépem van: ASRock N68C-S UCC, AMD Phenom X3 8450, 4GB DDR2 800Mhz ram, ATI Radeon HD 5670 (ASUStek Computer Inc), Samsung 1TB és Win7 32bit.
Elõre is köszönöm a válaszokat.
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Magyarosítás van? Valami normális. GPHungaryról töltöttem, de elég ratyi..Ha nincs akkor egy eredeti angol nyelvfájlal is megelégszek 😊
I met God. She's black
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Crome
2 futam alatt nulla pontot szerzett.... 19 és egy 16 hely szééép
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
+1
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Türelmetlen egét, hogy mindent 3 órával hamarabbra, mint ahogy ezt kigondolja.,.. Olvasson vagy keress utána.. -.-"
A következöt csináld: C:\Felhasználók\User Name\Dokumentumok\MyGames\FormulaOne2011\savegame\autosave\
mappán belül van 2 fájl, "GTEHXOSJZ_0" és "GTEHXOSJZ_1".
A nullás végût törlöd! Majd az 1-es végüböl csinálsz egy másolatot, és átnevezed úgy, hogy a vége 1es helyett 0 legyen, vagyis ugyanaz lesz a neve, mint a törölt fájlnak.
Gond van nálam a split-screen-nel. Megnyitom, írja hogy "Awaiting for player two..." és utána nyomhatok amit akarok a kormányok, nem reagál semmit csak áll a játék. Próbáltam kormánnyal és joy-jal is (kormány az Noname, a joy Genius Grandias 12V). Mi erre a megoldás?
Kösz.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
alul meg van az a felülírás valami azt állítsd kormányra !
szerintem mentsd ki az egész d1et, mert akkor a config is marad.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
ps3-on nagyon érzem harmincezer kilométer után 😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
De min már említettem, ettõl még mennie kéne.
De még mindig nem árultad el, hogy a paddal tudod-e irányítani az autót?
De most már mindegy is.
@Crome!
Nem, arról egy szó sem esett. Engem is érdekelt volna.
@Firerock!
Senkinek sem áll szándékomban elrontani a napját, így köztük a tiedet sem. Bocsáss meg, vétkeim súlyosságáért. Biztosíthatlak, többé nem fog elõfordulni, mint ahogy én sem.
Ugyan nem neked szántam, de még megmagyarázom.
Azért írtam, mert ha közben WinStar válaszolt volna, akkor tudja, hogy nem azért nem írok, mert nem akarok neki segíteni, hanem, mert a szomszéd 21 éveslányából húzom ki éppen, vagy klotyón vagyok, vagy F1 szabadedzést nézek. Válassz, melyik a szimpibb.
Remélem segítesz neki megoldani a problémáját. Nekem úgysem sikerült, és nem is tudtam megtenni mindent az érdekében. Nem kell mindenkinek szeretnie, mert dög unalom lenne az élet. De mint már fentebb írtam, ha csak neked rontom el a napod egy ilyen hsz-hszekkel, akkor már nem éri meg számomra. Legalább nem kell annyit gépelnem.
Nyúlfarknyi életem során, én még 10 percet nem unatkoztam, ezután sem fogok, efelõl biztosíthatlak. Soha nem maradtam egy percet sem sehol, ahol nem láttak szívesen. Ezen - ha megengeded - már erre a pár évre nem változtatok.
Jó fórumozást mindannyiótoknak.
Most pedig elmegyek a vécére, csak ezúttal ide többé nem jövök vissza.
Sziasztok.
Egy élmény volt, jók legyetek!
Laci voltam.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Miért nem tudod leírni mindezt egy hozzászólásban? folyamatosan 5+ hozzászólást írsz egymás után,és azt is kihagyhatnád hogy mit nézel és mikor mész wc-re!
Köszi!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Crome
Egyszercsak leszek.
Az éjjel, amint turkáltam, olvastam valahol.
De még mindig nem tudom, hogy csak a paddal, tudod irányítani az autót vagy sem?
Mert ha nem, akkor a pad a hunyó, ha igen, akkor amint már írtam kezdd a paddal, és a billentyûzetet add meg a no. two player-nek az enter lenyomásával.