21751
  • IXEMGabeo
    2. lettem a Marussiával Kínában:D esős futam volt interrel indultunk 12. helyről rajtoltam (8 ezredre voltam a 10. helytől egyébként), a lényeg, hogy 5. helyre küzdöttem fel magam már az 1. szektor után mivel fura mód a gép is eléggé lassú, a középső és az utolsó szektorban vesztettem általában. Szóval kezdett száradni a pálya a többiek pedig elkezdtek kimenni a szárazért én persze kintmaradtam sokáig, de ki kellett menjek a szárazért mig az AI versenyzők már 2x voltak az idő alatt boxban így kényelmes lehetett az előnyöm.:) Igen ám, de a száradó pályán a száraz gumival baromi lassú az autó a gép majd 5 másodperccel volt gyorsabb Button el is ment mellettem a többieket valahogy tartottam. Webber és Alonso mondjuk belém jöttek, dehát büntit nem kaptam.:) Ezt a karriert egyelőre prof szinten tolom legendre később váltok, hamár lesznek a pályákhoz normális setupom.
  • IXEMGabeo
    kettesben veszed a parabolicát?:O
  • IXEMGabeo
    áá nem láttam a videókat bassz meg:S
  • Tormiee17
    Jó lesz ez...kigyorsításnál óvatosan...van hogy énis lassabb vagyok esőben...de nem számít
  • Dzsoy
    Gyorsan tanulok:
    úgy vezettem ahogy mondtátok. Időmérő:7 verseny:3
    Bár csak 25%-ot nyomtam (melbourne) 15-kör de se a quali-n se a versenyen nem pörögtem meg (azért éreztem hogy nem az igazi)
    Eddig bevált a tanácsotok és KÖSZÖNÖM SZÉPEN ,de hogy esőbe ez nem lesz jó az tuti. Majd kipróbálom.
    Mindenesetre így nem pörgök. KÖSZÖNÖM.
  • gallardo
    aki billentyűvel játszik (mint én) és még problémája van az autosave-vel, mert az előző módszert nem tudta használni próbálja meg ezt:

Managed to fix it (well until cody releases patch 2).

Go into the folder where you saves are (C:\Program Files\Steam\userdata\123456789\211940\remote or wherever you put steam games).

find the files :

savegame@profile0#aggric czvkekg wom miwc
    savegame@profile0#cbtaxdhudkr
    savegame@profile0#egbrwesjr
    savegame@profile0#gtehxosjz_0
    savegame@profile0#gtehxosjz_1
    savegame@profile0#lkieenwuumxry
    savegame@profile0#lkifegwtcidy
    savegame@profile0#ngsqmyy
    savegame@profile0#nxdsmww
    savegame@profile0#qkhfmzf rmdroctw ktt
    savegame@profile0#qkrhmyxe
    savegame@profile0#robr ejyzt pkhhpek
    savegame@profile0#tkgfmzf
    savegame@profile0#tkwvgwwidbdgtvfqlfqfmb
    savegame@profile0#tkwvgwwidbenypiiovqsi

Create a folder here called backup

Load the game, load your profile and everything, but don't start the race.

ALT-TAB to windows.

Move all the files to the backup folder (move and do NOT copy)

Try to save the game inside F1, you will get an error. Now move the files back and try to save again.

If everything goes as it should you will be able to continue the game and autosave will work again.
  • Tormiee17
    Ja bocs..elnéztem :)
  • Dzsoy
    automata váltóval megyek mindig :D
    Time trial-on meg nem csúszkál. Gondoltam már rá hogy ott gyakorlok, de teljesen más ott a kocsi tapadása.

Megfogadtam amit mondtatok. Időmérö career-be 1.29.3-1.29.7-1.30.3 a végén 7. lettem.

Ti miket mentetek ausztráliába? Ez milyen időnek számít?
  • szabii98
    én gépen tolom :) gondolom nekem írta, én is kérdeztem. majd meglesem holnap
  • Tormiee17
    Ne ilyen csömör nézetbe játsz,flashback után általában megfordul a kép
  • kovácsimre89
    megfordul, nyomkodtam a C-betüt de viszont amelyik nézetet használom azt nem tette vissza normálisra látjátok a videon
  • kovácsimre89
    a balesetet én csináltam direkt XD
  • kovácsimre89
    ez a hiba a játékba ha megfordul a kép az F1 2012-ben
  • pitjou
    Ja, akkor bocsi.
  • Tormiee17
    xboxon tolja
  • pitjou
    "windowsban"
  • pitjou
    És a vindowsban nézd meg a control panel résznél, hogy jól van e bekalibrálva a kormányod. Középen van e a közép.
  • pitjou
    Szerintem a szaturációt vedd vissza. Telítettséget jelent, gyakorlatban pedig azt, hogy ha bal oldalon van a csúszka, akkor analóg, ha jobbra van teljesen, akkor digitális a jel. Tehát ha balra van teljesen, akkor ahogy tekered lassan a kormányt, arányosan fordul a kerék. Ha jobbra van koppra, akkor olyan, mint ha ki, és bekapcsolnál valamit, átmenet nélkül. Nekem tök balra van. A lineáris meg azt jelenti, hogy ha balra van a csúszka, akkor kb egyforma arányban fordítja a kereket, 50%-nál a feléig arányos, onnan tovább érzéketlenebb. Holtjáték nálam 3.
  • pitjou
    Bocsi ezt még Dzsoynak írtam.
  • pitjou
    Próbáld meg egyenlőre bekapcsolni az autómata váltót, mert az időben vált fel is, le is. Egy idő után megszokod a ritmust, és utána próbáld a kézi váltást. Menj Timetriálban, és válassz egy jó autót: RedBull, Ferka, vagy Meki. Azok eleve stabilabbak, mint a kis csapatok autói. Nem zavar senki a pályán, és a saját idődet javítsd folyamatosan. Fogod látni hol dobsz el időt, és hol nyersz. Hidd el az is jó móka. És nyugodtabbak a körülmények, nem kell hátranézegetni meg ilyenek.
  • szabii98
    van egykis gondom. a kormányom nagyon gagyi, és jobbra kormányzásnál nem tudom annyira érezni, hogy mennyit kell fordítani, és mindig elrántom oldalra.... melyik csúszkát állítsam? a holtjáték nem jön be, 10 már túl sok, 5 is, 0 túl kevés, és így is balra full jó vagyok csak jobbra nem
  • lac coo
    Hát ha olyan a kormányod, hogy 0 és 100% a pedál és a kerék is , akkor az tényleg nem való ehhez a játékhoz :(
  • Dzsoy
    törölhetem a videót?
  • Dzsoy
    Tény és való nem vagyok se autós se más játékos, ritkán játszom. Autós csak az F1 2011 volt, de azzal nem voltak ilyen gondok.
    Illetve se kormánnyal se controller-el nem lehet megcsinálni hogy finoman gázt adok (esőbe minden gázadásnál pördülök)
    Sajna vagy 0 vagy 100%-ot érzékel.

de nem sétrödöm meg, ritkán játszom. Van xbox-om 3db játékkal. F1 2011-12 és battlefield 3 ,de ott is kinyirnak mindig. Ritkán van lehetőségem gép elé ülni csak 2011 után ez a pörgés nagyon fura.
  • pitjou
    Dzsoy nem lesz belőled világbajnok soha, ez biztos. Ez teljes mértékben vezetői hiba. Lágyabban vezess, mert nagy tempónál a legkisebb hirtelen mozdulat is megbosszulja magát. Sokat gyakorolj úgy, hogy tét nélkül, mert akkor nem stresszelsz. Nem tudom mióta játszol autós játékokat, de nem hiszem hogy rég óta. Nincs ezzel baj, de gyakorolj sokat. A kerékvetőket meg ki kell tapasztalni, melyik milyen magas, mennyire dobja meg a kocsit, egy szóval kicsit tisztelni kell. Ne haragudj ha megbántottalak, de szerintem tényleg nem a géppel van baj. Trackcontrol be van kapcsolva? próbáld először úgy, majd később, ha már penge vagy, akkor vedd le. És még egy, de ez egyéni: el nem tudom képzelni a T-camera vezetést, mert egyáltalán nem adja vissza azt az élményt, amit egy autós játék adni tud. Ülj bele az autóba, mert ez kb olyan, mintha a háztetőn ebédelnél.
  • Tormiee17
    Nálam van olyan kanyar ahol egyáltalán lese nyomom tövig a féket mer blokkolna a kerék
  • DeenQa
    http://www.racedepartment.com/2012/09/f1-2012-the-game-patch-2-underway/
  • Tormiee17
    Dehogy kell,azér ment el a háta mer visszaváltottál 1 esbe,1 est ne nagyon használj,amugy meg ha féktávot veszel,elején mehet a satu és ahogy közeledik a kanyar emeld fel fokozatosan,nem nehéz :)
  • Totti5
    Akármennyire is vissza lett butulva a tavalyihoz képest fizika még mindig van alatta és a kerékvető indokolatlan használatát bünteti... nem csúszkál és te sem csúszkálsz, csak rosszul játszod:)
  • Dzsoy
    asszem igen.

Ha óvatósan megyek és nem padló fék padló gáz és a kerékvetőket is kerülőm akkor amatőr szinten kéne játszanom :(
  • kovácsimre89
    ???
  • macleody
    Vezess ilyen öregapósan ahogy én :)
  • Tormiee17
    Sautra nyomod 0:56 nál a féket?
  • Dzsoy
    0.56-nál látható hogy fékezésnél keresztbe rakja állandóan, a végén a kormányzásnál is látható hogy forog, és a köztes időben meg a gázadásnál :D
  • lac coo
    És mennyit kell így forgatnod a kormányodon, hogy a játék kormánya koppig forduljon ?
  • Dzsoy
    azért 5% mert valaki nemrég azt írta hogy ezzel próbáljam meg.
  • Tormiee17
    Hát hmmm :D néha cibálod összevissza a kormányt teljesen feleslegesen,olyan helyeken akarsz gázt adni ahol nem is kellene,kigyorsításnál legyen egyenesben a kormány akkor nem fog kicsúszni és tényleg menj végig kb 100 al a pályán 3-4*,hogy tudd hol milyen szögben kell fordítanod a kormányt,mert minden körben máshogy csinálod.
  • lac coo
    A krománynál az 5 % saturation nekem nagyon furcsa, nem tudsz pontosan ívre fordulni lehet emiatt .. Állandóan felmászol a kerékvetőre, majd padlógázzal próbálsz tovább menni .Elfékezéseket gondolom te is érzed ? :)
    Alapvetően azt látom, hogy irgalmatlan kockásan vezeted semmi ritmus nincs benne, rángatsz mindent mindenhol .

• palinho96
    sehol..
  • kovácsimre89
    hogy lehet be állitani hogy a játékba ne forduljon meg a kép feljel lefelé van az F1 kép ha vissza tekerést elinditom 2-3 másodpercet vár azt megfordul?