Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De amúgy az az érdekes h egy darabig simán megy 40-50 fps között aztán leesik egy idõre majd újra felugrik. És ugyanezt csinálja magasabb grafikán és alacsonyon is.
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
Crome
nagyon szép a grafika a kocsik festése, tetszenek benne, hogy mindenre van statisztika, pontokat kapunk, számolják a gyõzelmeket, a multi része is jó lehet, a karrier is faszább úgyhogy ez NO1 eddig...
karrier mód hány éves? mert az elején nem lehetett választani
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Van olyan patch a játékhoz ami lehetõvé teszi hogy már az elején lehet menni a McLarennel?Egy linket dobjon valaki ha van.Köszönöm.
nem igaz h ekkora szerencsétlen vagyok, hogy nem indul el az F1 2011...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Crome
ááááá
Mi a fene ez? mit csináljak a Steammel? 64 bites Windowshoz netán 64 bites Steam kéne?
Nem is beszélve a csodálatos játékosokról, akik inkább törnek mint játszanak... -.-
I met God. She's black
Nektek volt már olyan, hogy el szált a motor az idõmérõn? Mert én így jártam az elõtt spanyol honban, és nem tudtam eldönteni, hogy újra próbáljam vagy menjek tovább és induljak utolsónak. Végül utolsó helyrõl indultam, de nem bántam meg baromi jó verseny volt végül 8. lettem. Csak az zavart a végén, hogy mivel a cél 7. hely lett volna ilyen depressziós fejcsóválós bejátszás volt pedig szerintem ez egy baromi jó eredmény egy force indiával 😄.
Amúgy ti mit szoktatok választani ha valami mûszaki probléma történik? Újra kezditek vagy utolsó helyrõl indultok?(persze csak ha az idõmérõn lesz baj).
I met God. She's black
Megoldás még mindig nincs vagy kezdjem újra? Már Szingapúrnál tartottam.ehh.
I met God. She's black
Visszaolvasgattam, de nem nagyon találtam meg azt amit kerestem. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy erre az applications load error-ra van-e már megoldás?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Épp a Williams-em láttam el pár SG.hu-s logóval...😄 Elég irreális, de nekem tetszik .😄 Jó hogy ennyire könnyû szerkeszteni a játékot.😄
I met God. She's black
Crome
Crome
Crome
Crome
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Crome
Crome
Viszont legenden olyan idõket mennek,ami nincs is.
ha feljebb váltok 1 szintet, akk meg harcolhatok a 24. helyért....az nemolyanjó, fõleg hogy elsõ vagyok épp...
I met God. She's black