21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#13076 steamen keresztül automatikusan leszadi. -
ateszegry #13075 és hogy tudom leszedni a patcheket? -
nono28 #13074 Eredeti játék automatikusan telepiti a patcheket vagy lekell tölteni? -
nono28 #13073 Köszönöm szépen. -
#13072 2. patch megoldotta. -
Robert24 #13071 Részben igen. Az ismert módszert alkalmazva nekem azóta is automatikusan ment, de mihelyst látom, hogy nem ment (ilyen azóta nem volt) ráküldöm manuális mentéssel. -
nono28 #13070 Automata mentés megoldodott már? -
#13069 nem is szabad. súlyos pénzbírság a jutalom ;) -
#13068 attól függ
ugye, ezek időre mennek általában. én is így jártam a tavalyiban, Hamiltont orrba-szájba megvertem, de nem kaptam a McLarentől semmit, A Sauber volt a legjobb, az meg lejárt Indiában... :D -
#13067 nekem lesz a hétvégén, csak ittasan most nem ülök a volán mögé -
#13066 Ha van kedve valakinek játszani Tungle-el...az írjon ;) :D -
precise #13065 Hungaroring előtt kaptam contract offert a force indiától. Érdemes elfogadni, vagy várni kell jobbra? -
IXEMGabeo #13064 nem úgy megy az, h itt repkednek a 4000 Ft-ok...mind1 majd legközelebb akkor -
#13063 Veszel te is egyet oszt két eredetivel küggyük neki :D -
#13062 tavaly óta is rengeteget fejlesztettek amúgy, nem nagyon emlékszem arra hogy tavaly lehetett-e piszkálni a motorfogyasztást meg az ilyeneket, elvileg a benzin sem fogyott, de maga a keverék opció már bent volt a játékban, csak inaktív volt -
IXEMGabeo #13061 ugyanazt és még többet évről évre:) Ötletek széles skálája van. FIFA sorozat is évek óta sikeres azt egy csomóba egymás után semmi újítást nem vittek, de legalább nem szedték ki azokat a dolgokat, amik előtte lévő évben új dolgok voltak. -
IXEMGabeo #13060 Ha neked lesz egy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor lehetséges az online és úgy h felveszel vagy, hogy megy ez?CD key -
#13059 Ezt jovore is el kell adniuk, abba akkor mit tesznek, ha ebben minden benne lenne?!:) -
IXEMGabeo #13058 elég a steamen dumálni azon is van hang. :) -
#13057 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem is FLT-t van, ha minden igaz hamarosan lesz F1 2012 CD key potom 4ropiért, jelenleg is folyamatban van a beszerzése, ha gondolod hajlandó vagyok beruházni rá -
IXEMGabeo #13056 Multiban kivették azt a lehetőséget, hogy több pályát is választhasson az ember ezáltal tudna indítani bajnokságot:S Amellett h belevittek 1-2 újítást elég sok mindent elvettek a játéktól. -
IXEMGabeo #13055 coopolni sajnos nem tudunk, de LAN-on tolhatjuk
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!FLT-s verzióm van -
#13054 Vasárnap este egy Mercedes AMG kettőssel, vagy valami egy csapat ilyesmi, közbe team speak, skype a csapatjátékért?!:P -
IXEMGabeo #13053 Tunngle-on a 2-es szobában leszek -
IXEMGabeo #13052 nem jön valaki meccselni egyet? Unom h a sok billes és kontrolleres bénával keell harcolnom, akik vagy kilöknek vagy lemaradnak -
#13051 majd legközelebb meglátjuk, hogyan osztom be :D
-
#13050 látod-látod. nem végig rich kellett volna. szépen tartalékolni. kanyargós részeken lean, gyorsakon rich vagy Stand. (:
Fékerő elosztásokon is játszadozni kell/kellene. :D Jó kis dolog ;) -
#13049 na. véget ért. matek 1-es, bizony nem kaptam 58 környi benyát, jól benéztem és utolsó két kört 90km/h sebességgel tettem meg
20. pozicíó. 1. lettem volna, de áthajtásost kaptam mert átléptem a fehér vonalat. +40 mp, mert Vettelt kicsit meglöktem :D -
#13048 az is komoly hogy 25%os versenyre full benyát kapok...így gyakorlatilag végig rich és megnyerem. Holnap 1 fokozat plusz lesz, de szokás szerint ott szarrá vernek -
#13047 380 ezreden múlt hogy 1. leszek-e, az utolsó előtti kanyar kigyorsítást elkapkodtam. viszont az vicc, hogy gond nélkül kigyorsítok maxon mindenhol -
#13046 na valahogy csak össze hoztam. hurrá :P -
Dzsoy #13045 X-box eredeti példány.
Gyorsan átmentem a spanyol nagydíjon majd monacon (első kanyar totál kár)
Kiléptem majd vissza és kanada a következő. Nektek ennél a résznél volt gond a mentéssel igaz??? -
#13044 control panelben hol keressem a kormányt?:) nem igazán találom :s -
IXEMGabeo #13043 nem is csak neki, hanem akik odaigazoltak mérnökök azoknak a munkája majd pont jövőre érne be. Nem hiszem el azt, hogy jövőre, amikor még 1-2 szabály változik (lekerül a kacsacsőr és a Dupla DRS be lesz tiltva, ami pont a Merci innovációja), hogy a Lotust, Red Bullt, Ferrarit, Saubert le tudják hagyni -
#13042 Azt tudom...de futamokon meg csak schumi alatt kotlott az az okádék Merci...lemerem fogadni jövőre meg jók lesznek és mindent MSC nek köszönhetnek majd :D -
IXEMGabeo #13041 arról ne is beszéljünk, mert felhúzom magam:( Azzal vigasztalódom h a Mercivel szétnyerem magam Online, ha a rajtnál nem löknek ki véletlenül...:D Mondjuk kevés jó ellenfél van ott:/
Rosbergnek idén 2 váltóhibája volt, amiből 5 helyes rajtbüntit kapott ennyi gondja volt összvissz. -
#13040 De nem az ő hibája attól még,Schumi alatt is hányszor meghalt a gép idén...7* esett ki,abból 1-2 volt az ő hibája,míg Rosberg alatt semmi probléma nem volt -
IXEMGabeo #13039 előtte 5 évig összvissz 2 váltó hibája volt.
2009 Abu Dhabi
2010 Hungaroring
Nem is nagyon emlékszem h lett volna technikai hibája. Motor még sosem állt meg alatta. -
#13038 Mert arról aztán ő tehet,hogy minden 2. futamon megkotlik alatta a gép,befogja alázni jövőre Rosberget szerintem -
IXEMGabeo #13037 utolsó OFF:
pedig nem olyanra kéne építeni, aki teljesen mind1 milyen okból 2 normális hétvégét nem tud összerakni. Rosberg stabil ilyen szempontból, de majd meglátjuk...