21751
  • gallardo
    steamen keresztül automatikusan leszadi.
  • ateszegry
    és hogy tudom leszedni a patcheket?
  • nono28
    Eredeti játék automatikusan telepiti a patcheket vagy lekell tölteni?
  • nono28
    Köszönöm szépen.
  • dr Kotász
    2. patch megoldotta.
  • Robert24
    Részben igen. Az ismert módszert alkalmazva nekem azóta is automatikusan ment, de mihelyst látom, hogy nem ment (ilyen azóta nem volt) ráküldöm manuális mentéssel.
  • nono28
    Automata mentés megoldodott már?
  • palinho96
    nem is szabad. súlyos pénzbírság a jutalom ;)
  • szabii98
    attól függ
    ugye, ezek időre mennek általában. én is így jártam a tavalyiban, Hamiltont orrba-szájba megvertem, de nem kaptam a McLarentől semmit, A Sauber volt a legjobb, az meg lejárt Indiában... :D
  • samsung123
    nekem lesz a hétvégén, csak ittasan most nem ülök a volán mögé
  • Gabor77
    Ha van kedve valakinek játszani Tungle-el...az írjon ;) :D
  • precise
    Hungaroring előtt kaptam contract offert a force indiától. Érdemes elfogadni, vagy várni kell jobbra?
  • IXEMGabeo
    nem úgy megy az, h itt repkednek a 4000 Ft-ok...mind1 majd legközelebb akkor
  • V43 1105
    Veszel te is egyet oszt két eredetivel küggyük neki :D
  • szabii98
    tavaly óta is rengeteget fejlesztettek amúgy, nem nagyon emlékszem arra hogy tavaly lehetett-e piszkálni a motorfogyasztást meg az ilyeneket, elvileg a benzin sem fogyott, de maga a keverék opció már bent volt a játékban, csak inaktív volt
  • IXEMGabeo
    ugyanazt és még többet évről évre:) Ötletek széles skálája van. FIFA sorozat is évek óta sikeres azt egy csomóba egymás után semmi újítást nem vittek, de legalább nem szedték ki azokat a dolgokat, amik előtte lévő évben új dolgok voltak.
  • IXEMGabeo
    Ha neked lesz egy akkor lehetséges az online és úgy h felveszel vagy, hogy megy ez?
  • Alexease
    Ezt jovore is el kell adniuk, abba akkor mit tesznek, ha ebben minden benne lenne?!:)
  • IXEMGabeo
    elég a steamen dumálni azon is van hang. :)
  • V43 1105
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem is FLT-t van, ha minden igaz hamarosan lesz F1 2012 CD key potom 4ropiért, jelenleg is folyamatban van a beszerzése, ha gondolod hajlandó vagyok beruházni rá
  • IXEMGabeo
    Multiban kivették azt a lehetőséget, hogy több pályát is választhasson az ember ezáltal tudna indítani bajnokságot:S Amellett h belevittek 1-2 újítást elég sok mindent elvettek a játéktól.
  • IXEMGabeo
    coopolni sajnos nem tudunk, de LAN-on tolhatjuk

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    FLT-s verzióm van
  • V43 1105
    Vasárnap este egy Mercedes AMG kettőssel, vagy valami egy csapat ilyesmi, közbe team speak, skype a csapatjátékért?!:P
  • IXEMGabeo
    Tunngle-on a 2-es szobában leszek
  • IXEMGabeo
    nem jön valaki meccselni egyet? Unom h a sok billes és kontrolleres bénával keell harcolnom, akik vagy kilöknek vagy lemaradnak
  • szabii98
    majd legközelebb meglátjuk, hogyan osztom be :D
  • palinho96
    látod-látod. nem végig rich kellett volna. szépen tartalékolni. kanyargós részeken lean, gyorsakon rich vagy Stand. (:
    Fékerő elosztásokon is játszadozni kell/kellene. :D Jó kis dolog ;)
  • szabii98
    na. véget ért. matek 1-es, bizony nem kaptam 58 környi benyát, jól benéztem és utolsó két kört 90km/h sebességgel tettem meg
    20. pozicíó. 1. lettem volna, de áthajtásost kaptam mert átléptem a fehér vonalat. +40 mp, mert Vettelt kicsit meglöktem :D
  • szabii98
    az is komoly hogy 25%os versenyre full benyát kapok...így gyakorlatilag végig rich és megnyerem. Holnap 1 fokozat plusz lesz, de szokás szerint ott szarrá vernek
  • szabii98
    380 ezreden múlt hogy 1. leszek-e, az utolsó előtti kanyar kigyorsítást elkapkodtam. viszont az vicc, hogy gond nélkül kigyorsítok maxon mindenhol
  • szabii98
    na valahogy csak össze hoztam. hurrá :P
  • Dzsoy
    X-box eredeti példány.

Gyorsan átmentem a spanyol nagydíjon majd monacon (első kanyar totál kár)
    Kiléptem majd vissza és kanada a következő. Nektek ennél a résznél volt gond a mentéssel igaz???
  • szabii98
    control panelben hol keressem a kormányt?:) nem igazán találom :s
  • IXEMGabeo
    nem is csak neki, hanem akik odaigazoltak mérnökök azoknak a munkája majd pont jövőre érne be. Nem hiszem el azt, hogy jövőre, amikor még 1-2 szabály változik (lekerül a kacsacsőr és a Dupla DRS be lesz tiltva, ami pont a Merci innovációja), hogy a Lotust, Red Bullt, Ferrarit, Saubert le tudják hagyni
  • Tormiee17
    Azt tudom...de futamokon meg csak schumi alatt kotlott az az okádék Merci...lemerem fogadni jövőre meg jók lesznek és mindent MSC nek köszönhetnek majd :D
  • IXEMGabeo
    arról ne is beszéljünk, mert felhúzom magam:( Azzal vigasztalódom h a Mercivel szétnyerem magam Online, ha a rajtnál nem löknek ki véletlenül...:D Mondjuk kevés jó ellenfél van ott:/

Rosbergnek idén 2 váltóhibája volt, amiből 5 helyes rajtbüntit kapott ennyi gondja volt összvissz.
  • Tormiee17
    De nem az ő hibája attól még,Schumi alatt is hányszor meghalt a gép idén...7* esett ki,abból 1-2 volt az ő hibája,míg Rosberg alatt semmi probléma nem volt
  • IXEMGabeo
    előtte 5 évig összvissz 2 váltó hibája volt.

2009 Abu Dhabi
    2010 Hungaroring

Nem is nagyon emlékszem h lett volna technikai hibája. Motor még sosem állt meg alatta.
  • Tormiee17
    Mert arról aztán ő tehet,hogy minden 2. futamon megkotlik alatta a gép,befogja alázni jövőre Rosberget szerintem
  • IXEMGabeo
    utolsó OFF:

pedig nem olyanra kéne építeni, aki teljesen mind1 milyen okból 2 normális hétvégét nem tud összerakni. Rosberg stabil ilyen szempontból, de majd meglátjuk...