Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Crome
Amúgy nektek, hogy megy esõben a verseny? Nekem most van esõ a Brit nagydíjon, de nagyon szar lesz, mert eddig száraz volt a hétvége. Meg amúgy se várok sokat mert esõben béna vagyok.... 😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
14. rõl 1. kobayashival😄😄
Crome
Crome
Crome
Crome
Mostmár legalább tudom, hogy meg kell adni, és akkor nem ér meglepetés.
Verseny így is úgyis elúszott, bár lehet a pontszerzés meg lett volna, így viszont a 19. helyen sikerült becsúszkálni.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Egyébként még ezek ellenére is fényévekkel jobb a box kiállás mint a 2010-ben volt.
Crome
Javítva lesznek az autó beállítását érintõ hibák és csalások, amivel egy idõben törlik a ranglistákat is, de ezen kívül szinte minden területet érint majd a patch (AI, multiplayer, grafika, gumik, stb…😉
Forás: HSW.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
és egy Valencia😊
elég gyér, de ezt a kört 8-10 FPS-el tudtam összehozni a Fraps miatt😊
Addig piszkáltam egy file-t, míg elkúrtam és nincs mentésem 😊))
Valaki feltöltené nekem az :F1 2011/frontend/d_osd.pssg filet?
Nagyon megköszönném! Jah, és természetesen eredeti, nem mókolt file kellene ...
Vagy két acsit nem lehet egyszerre szerezni? Megcsináltam azt is, hogy boxutca áthajtásos büntetés után kell megnyerni a versenyt, ezt meg is adta. Meg volt egy executable hibám a versenyen, úgyhogy újra kellett kezdenem, de csak a versenytõl.
Valamint saját mentéseimet is így mentem le évek óta. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
#10943: tényleg elég fura. mióta felraktam a patchet mintha az inter sokkal könnyebb lenne a prof meg még nehezebb. Bár nehéz megmondani, mert most vagyok túl a török, spanyol, monte-carlo, kanada négyesen amik a kedvenc pályáim és ezeken szét aláztam a gépet. Monte-carloban a force indiával mindet megnyertem, ráadásul az idõmérõn ahol általában a 6-9 helyen végzek lazán fél mp-vel megvertem a mezõnyt. Szóval fura, de mindenesetre én most jobban élvezem a játékot mint elõtte, azt meg hogy mennyire reális, hogy elsõ évadban a force indiával 1-2. helyen vagyok a vb pontlistán döntse el aki akarja. 😊
Példa: Elõzõ év, Williams, 4. rajtpozíció, 0,4re lemaradva az elsõtõl. (interm.)
Idei év, McLaren, 15. rajtpozíció, 0,9re lemaradva a 10.tõl(prof.)
I met God. She's black
De nem kell 800 mappát elmentened!
GFWL-os játékoknál mindig 2 MAPPA kell!
1. a profil mappa (csak OFFLINE profilnál kell, mert az ONLINE profilt a neten keresztül a szerver menti le és az visszatölthetõ netrõl késõbb)
2. a játék mentések.
Profil mappa:
c:\Users\rendszergazda név\AppData\Local\Microsoft\Xlive -> Xlive mappa kell (maga a Content mappában vannak a profilok....)
Játékmentés:
Ez minden játék esetében eltérõ, de szinte a 90%-a itt található (a "My Games" mappában):
c:\Users\rendszergazda név\Documents\My Games\FormulaOne2011 -> FormulaOne2011 mappa kell
Semmi más nem kell....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Rendszer újratelepítése utáni mentés visszaállítás:
Szokott lenni, hogy van egy OFFLINE profilod GfW-ban és a gép újrarakása után elveszik a mentett állás, mert nem ismeri fel a mentést a játékodhoz…
Erre is kiötlöttem egy megoldást, amit nem rég teszteltem is és mûködött!!! 😊
Különbözõ mappákat kell elmásolnod a helyérõl és miután újra rakod a gépet avisszahelyezése az elsõk között van , s csak utána van a GfW telepítése, majd a játék(ok) elindítása…
Szóval írom miket másoltam el és biztosan jó lesz a mentésed, ha azt is megörzöd (Win7x64 -esem VAN):
c:\Program Files (x86)\Common Files\microsoft shared\Windows Live\ -az egész könyvtárat másold el
c:\Program Files (x86)\Common Files\Windows Live\.cache\ -az egész könyvtárat másold el
c:\Users\***felhasználóneved***\AppData\Local\Microsoft\ -ebbõl a könyvtárból a ”GFWLive” és az “XLive” mappa kell
c:\Users\***felhasználóneved***\Documents\ – ebbõl kell nekünk a “GFWLIVESetupLog.txt” és a “GFWLIVESetupLogVerbose.txt” file-ok és kell még innen a játékmentésed…
Haverom gépe bekapott valami csúnya vírust és újra kell telepíteni. Tudtok valami biztos tippet adni amivel offline mentést át lehet vinni? Biztonsági mentést lehet róla csinálni vagy van valami megoldás? (egyéb nem eredeti a játéka nem tudom, ez változat-e a helyzeten)
Én nem formatálnék a helyedben, egyszer megtettem én is, és nem sikerült visszaállítani a mentéseket a Live miatt. Egyébként nekem tört verzió volt, és minden simán ment, nem fordult elõ se executable hiba, se kilépés, se fagyás. Az Fps 59-60 bekapcsolt Vsync mellett, 1920x1080, ultra. Tegnap megkaptam a jogtiszta verziót is, a futtatással semmi bajom nem volt, az Fps szám ugyanaz így szerintem a gépeddel lehet valami! Én a helyedben megpróbálnék valami erõforrásfigyelõ progit, ami mutatja játék közben is, hogy mennyire terheli meg a game a géped.
Üdv
Crome
Crome