21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#13116 Kösz megnézem! -
#13115 En nem tudom helyetted beallitani, mert nem tudom milyet szeretnel;) De nem veszes a dolog, egyszeruen ki lehet tutizni.
En megcsinaltam jonehany kamerat magamnak (csak amelyeket hasznalok), mar egyszer belinkeltem oket, de most itt a Lotus:
F12012_Lotus_Camera_lr2_01.zip
- a kamera file teszteleshez nem szukseges kilepkedni, beolvassa a palya betoltesenel, igy eleg az ALT-TAB
- 1 kamera file jo az osszes autohoz, max a poziciokat kell kicsit hozzaloni
- a cockpit a 888. sortol kezdodik (type="Head" ident="head-cam")
- a nezelodes a maxHeadLook
- en mar modositottam benne nehany dolgot (nagyobb FOV, kamera kozelebb, kisebb/mas dinamika, kevesebb nezelodes/doles stb. Mindent kommenteltem, odairtam az eredeti ertekeket is
- sokmindent lehet allitani, erdemes probalkozni: pilota fej dinamika (gyorsulas, fekezes kanyarodas, utkozes, szel; mozgas, forgas, csavarodas, razkodas) minden iranyba; dinamikus FOV/DOF/WIND parameterek -
#13114 nemtudok bemenni 1:41 alá kínában...aaaarggh -
#13113 nem szabad tekerni az időt mert akkor 1-2 msáodpercekkel lassabb időket dob a gép, ami azt jelenti hogy falvezető kört is, és levezető kört is menni kell, illetve akkor a leggyorsabbak ha te is a pályán vagy. -
#13112 Sziasztok!
A DRS beep hangerején lehet valahogy módosítani úgy mint az F1 2011-ben. Olyan file a 2012-ben nem létezik mint amilyen a 2011-ben tartalmazza ezt a hangot, vagy ebben van egyáltalán hang hozzá társítva?
Érdekelne továbbá egy egészséges mértékű kanyarba betekintési fejmozgás beállítás.
Alex? :) -
nono28 #13111 Ausztráliában vagyok és nagyon zavaró hogy sűrűn fekete villanások vannak a pályán!Ez mitől lehet? -
Dzsoy #13110 Q2-n alig bírtam túljutni mert 1.28-akat mentek.
Erre Q3-ba 1 másodpercet verek mindenkire mert nem jönnek be 1.30 alá akárhányszor is kezdem elölről.... :( -
#13109 Elfogadtam :D -
#13108 Legenden...segítségek off :D -
Robert24 #13107 Én egyértelműen elfogadnám főleg ha Kimi lenne a csapattársam. Én is a német nagydíjnál járok 3. vagyok a táblázaton Force Indiával kíváncsi vagyok ha lenyomom a hétvégét kapok-e valami jó ajánlatot. -
#13106 milyen nehézségen játszasz? szerintem eggyel rakd feljebb mert úgy nagyobb a kihívás és a játékélmény is. -
Dzsoy #13105 én időmérőn vettem észre hasonlót. Kimegyek 5 körre elegendő benyával, megyek 2 gyors kört majd visszaveszem normál-ra a motort mert kevés az üzemanyag és messze jobb időt megyek ilyenkor a 3. körben mint mint amikor 2 körre van még cucc a kocsiba és fel is van "huzva" a motor -
#13104 Húha...gondban vagyok...német nagydíj után 19 ponttal vezetem a tabellát...és jött egy ajánlat a Lotustól...mondjuk tuti jobb mint a Williams..szerintetek? -
#13103 Az AI sosem lesz tokeletes, foleg nem egyenre, stilusra, igenyre szabva;)
Elvileg szerkeszthetok az AI file-ok, de bazinagy munka lenne, kivitelezhetetlen.
Talan a Catchup file-t erdemes piszkalni, az egyszeru.
Alacsonyabb nehezsegi szinten 40–50%-ra butitja az ellenfelek teljesitmenyet, es mar 50-100 meteren belul. A Prof.-on 80% es mar 300 meterre elengedi oket;)) Viszafele azonos a dolog, 120%-ra erositi oket, es max 400 meterre menekulhetsz;DD
Legend-en elvileg nincs vagy csak minimal Catchup van, foleg csak a felzarkozashoz, hogy ne szakitsd le oket, megmaradjon az izgalom.
Legend-en probaljak a valos idoket tartani. Ami OK, de minnel normalisabb a jatek (kezeles, fizika stb.) annal lehetettlenebb megkozeliteni azokat az idoket;) Lsd. FVA, amiben Alonso/Massa/Fisi nyomott tesztkoroket (telemetria meg ami kell), nem is nyomtak le tomegesen az idejuket, megkozeliteni is nehez volt:))) -
precise #13102 hmm... most megyek melózni, de kifogom próbálni ezt legendsen. -
#13101 Eddig normál szintre töltöttem tele a kocsit (HRT) a verseny előtt, és ott voltam ahol kell a 19 hely környékén. Kipróbáltam az "aggresszív" mennyiséggel és simán felmentem 13. helyre. -
precise #13100 Na most Spa-ra levettem Legends-ről Pro-ra. Időmérőn nem ment jól, de futamon meg nyertem erőből, 1.51.1-es legjobb körrel. Szóval ez nem jó, hogy Force Indiával erőből nyerek...
Kéne egy nehézségi szint a Pro és a Legends közé.
Bár végülis eredmények szempontjából Legendsen is elvoltam, csak ott túl agresszíven kellett védekezni, ami már nem realisztikus.
Hát nem tudom mit csináljak. -
#13099 2. lettem Malajziában. Nagyon jó verseny volt, Schumit a boxban, Perezt, Buttont és Hamiltont(utolsó kettőt egyszerre) DRS-el előztem stb. Sima pole lett volna a kvalin, de eldurrant a motor(90%-osan, LOL). +10 helyes büntit kaptam az alább leírtak miatt....20ról 2. Not bad :D nagyon tetszik a játék, de professionalon halálra vernek majd.. -
nono28 #13098 Az mitől van hogy játék alatt fekete villanások vannak?Videokártya ? -
#13097 Kuala lumpurban másnak is hihetetlen borzalmas a játék? Profin általában 1 másodpercel vagyok jobb a többieknél, itt 4el profi szinten. Ezen kívül az esőt itt rosszul érzékeli, időmérőn és versenyen is mindenki inter-rel ment, miközben száraz a pálya és a drs-t se engedi használni... -
kjhun #13096 Az még a 2011-é. Itt a fórumon írta valaki, hogy készíti hozzá. -
Rozor2012 #13095 Igen van már magyarosítás itt a Link -
#13094 mond el mit nem értesz. :) annyira sok dolgot nem kell tudni.
IXEM: utoljára kontrollerrel nfs-t játszottam unokatesómnál. Mármint autós játékot . de terezek egyet beszerezni -
bakter985 #13093 helló
magyaritás van már?merre lehet lelni??? -
precise #13092 nem carrier módam jóval könnyebb vezetni... -
IXEMGabeo #13091 azt kormánnyal nem egyszerű. Ezzel a game-el könnyebb tolni kontrollerrel. -
precise #13090 Végülis elfogadtam a Force India ajánlatát, érdekes, hogy más hangja van mint a Caterham-nek.
Mondjuk erősen gondolkodom, hogy visszaállítom Legends-ről egyel a nehézséget, mert így DiResta elpicsáz az időmérőn ami nem jó nekem.
Lehet maradnom kellet volna Heiki melett, azt legendsen is gyaláztam. -
#13089 mondjuk igaz
a setuppolás nem az erősségem, viszont minden versenyre setuppolni..majd meglássuk :D
a 'nagymenők' racedepartmenten 1:39 alá mennek bármivel, egyik srác mekivel 1:34:243 -
IXEMGabeo #13088 ha belövöd a kocsit lehetséges. Bahreinben lehetőségem volt arra h nyerjek, időmérőn a motor felrobbant mikor pole-ért mentem 10. lettem. Futamon pedig eső volt, ami nekem nem ízlett utsó előtti körig 6. helyen haladtam, de 10. lettem sajnos...száraz futamon ebből akár győzelem is lehetett volna -
#13087 Marussiával, úristen :D
na mindj Q2, lágy gumi fel, benzin mix3 és meglátjuk.
1:37et az életbe nem megyek.. -
IXEMGabeo #13086 1:37-38 kb. Marussiával 1:40-et bírtam kipréselni asszem, de nem 100% -
#13085 valaki aki emlékszik, mennyit megy professionalon az ai malajziában? -
#13084 na m1, legalább lesz kihívás. most intermediet szinten vagyok , remélem nem nyerek időmérőt...félő, hogy a prof itt is olyan mint a tavalyiban, hogy 3mp-t kapok ha mclarenben hiba nélkül végig megyek -
IXEMGabeo #13083 valóságban is meggyűlt a baja sokaknak vele
Uborkázd le és akkor megnyugodsz majd:D:D:D -
kjhun #13082 Keress erre:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
F1_2012_Update_1-FLTDOX
-
#13081 malajzia, világ rengető körön vagyok, az indiai c*gány meg pont az íven akar lehúzódni... neki megyek(tök véletlen), 0 flashback és 10 helyes rajt bünti NEKEM ..... -
Cicakaka #13080 Hello!
Nekem kormánybeállítással akadtak problémáim.
Logitech DFGT kormányom van, 320°-ba van beállítva. A játékban az a problémám hogy iszonyatosan érzékeny, éppen hogy megmozdítom bármely irányban akkor nagyon sokat kormányoz. Ha teszek 1-2% holtjátékot akkor is ugyan ez természetesen csak pár fokkal arrébb kezdődik ez az érzékenység.
Valaki aki ért hozzá elmagyarázná hogy hol és milyen csúszkát hova? :) Köszönöm! -
piromanniggah #13079 vki belinkelné nekem azt a 2 peccset?:) lehet már ottvan vhol, csak nem szeretném végigolvasni azt a párezer kommentet :D köszi -
Timbu #13078 Az egyik legjobb változás a 2011-hez képest, hogy végre kidobták a GFWL-t. Régen hetekig tartott a ms-nak, hogy engedélyezze a patch-et. Meg a multival is voltak gondok. -
nono28 #13077 Köszi