Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nálam gamepadon az úgynevezett d padon, ahol kis nyilak vannak, ott lehet állítani verseny közben nyomogatással.

de már kurva rég nem játszom vele.

nagyon unalmas sztem, kiköpött olyan, mint az elõzõ rész, már bocs.

de azért egy szezont végig vittem és tényleg jó és szép, tetszett is, de ennyi.

szétnéztem a játékfórumon, benéztem ide 😄 és megláttam a kérdésed, aztán gondoltam válaszolok 😄.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

leho94
verseny közben valahogy tudom állítani hogy ha megyek a boxba ne esõs hanem pl. lágy gumit tegyen fel? néztem mindenhol de ugyanúgy full száraz pályára is felteszi az esõs gumit 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

aaron12
Üdv.

Gond van nálam a split-screen-nel. Megnyitom, írja hogy "Awaiting for player two..." és utána nyomhatok amit akarok a kormányon, nem reagál semmit, csak áll a játék. Próbáltam kormánnyal és joy-jal is (kormány az Noname, a joy Genius Grandias 12V). Mi erre a megoldás?
Kösz.

Köszi, akkor így megnyugodtam!

Crome

Köszi.Sajnos továbbra is fagy a játék.

Ha mégsem mûködne a javítás, akkor a workerMap2Core fájlt át kell nevezned vagy törölnöd.

Itt mire kell átnevezni?
http://www.hsw.hu/?p=4131
Köszi.De bemásolom felülre nyomok egy entert és nem ad be semmit.
Ez nálam is így van. A harmadik évben járok és a HRT folyamatosan fejlõdik már többször is szereztek pontokat. Most a mercinél vagyok a csapat társam Rosberg állandóan az élen van alig tudom néha megverni.
Idáig már vagy 3x jártam így: kimentem Q1-ben, futottam egy x-idõt, aztán azzal megelégedve lepörgettem a maradék perceket. Erre pörgetés végén kijön a Q1 eredménylistája és nem az x-edik helyen vagyok, ahol még az utolsó mp-ben is voltam, hanem a sor legvégén DNQ-val a nevem mellett.

A másik problémám nem is biztos, hogy bug, bár már írtam róla nem olyan rég, de akkor erõsítsetek meg hogy így van: a második évadban már teljesen más erõsorrendet generál a gép, mint az elsõben? Tehát míg az elsõben javarészt hozza a szokásos (idei) erõviszonyokat, addig nálam a második évadban (egy hiba miatt 2x kellett már 2. évadot kezdenem) egyszer a Mercis versenyzõket hozta szinte állandóan a gép a 3-4. helyre a McLaren-t meg a 7-10 körül, a Lotus-osok meg gyakorlatilag a Williams-esekkel cseréltek helyet, aztán most meg a másodjára játszott második évadomban a Renault versenyzõk vannak 3-6. helyen, a RBR meg a 8-11 között szokott zárni. A Lotus meg újra most is ott van, ahol elvileg a Williams-nek kéne lennie. Teszem hozzá semmilyen befolyásoló mod nincs fent. Valaki itt írta, hogy az elõzõ évben fejlõdõ csapatok a következõ évben jobbak lesznek. Ezek szerint tényleg, mert más magyarázatot nem tudok rá, hacsak nem tényleg valami bug. Remélem érthetõ volt amit leírtam. :-)

Crome

http://pad.codemasters.com/files/upload … a3b5b1.zip
Letölt , telepít/bemásol , ide: C:\Program Files\Codemasters\F1 2011\system
Én megprobáltam igaz lehet rosszul csináltam de nekem továbbra is fagy a játék!
Nem tudom mitõl lehet, esetleg újratelepítést kéne próbálni. Amúgy eredeti a progi?

Crome

Danecay
Egy árva MOD-ot nem raktam még fel a játékhoz, max patch-eltem az 1.2-essel. Patchelés elõtt nem néztem, hogy miként fest, de jelenleg a mellékelt ábrának megfelelõ az állapot. A jelenség valós, a Codemasters hivatalos fórumán is felmerült több ízben is, legutóbb annak kapcsán, hogy az 1.2-es patch sem orvosolja a hibát.

Még az lehet, hogy valami mod kavar bele a dologba.

Crome

Hát ez nagyon gázosan néz ki. Ilyenem sosem volt (remélem nem is lesz). Szépen a grafika többi részéhez illõ minõségben látszik nálam a száradó hív. Teljesen beleillik az aszfaltba. Ez tuti valami durva bug, ha gyárilag lenne ilyen a felszáradó ív, akkor a CM lehúzhatná magát.

Crome

Danecay
Nem saját screenshot ugyan, de úgyan így néz ki nálam is, ezért is írtam, hogy nem létezik, hogy DOS-os idõket idézõ módon vitelezték volna ki ezt a dolgot, ilyen mértékben aránytalanul a többi dologgal szemben. Ezért is írtam, hogy teljesen oda lett minden illúzióm amikor ezt megláttam. Szerintem ha nálad is ilyen lenne, azért feltûnt volna, ezért gonolom, hogy ez valamilyen BUG lehet, ami nem mindenkinél jelentkezik. VGA-m egyébként egy HD4850 a legfrissebb driverrel.

lac coo
Hát... ennyire rondának azért még nem láttam, bár olyan nagyon nem is figyelgetem .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Danecay
Danecay
Sorry! Na még egyszer:

Danecay
Ezek szerint ez lenne a természetes?

pedig az inkább szándékos, már a bemutató videókban is olyan volt, csak nem mutogatták volna ha bug.

Danecay
Igen, arra gondolok, bár szerintem nagyon aránytalanul csúnyábban néz ki mint más vizuális elem lebutítva. Amikor elõször megláttam, aba is hagytam a futamot, mert az össze illúzióm elszállt. Ezen felül ez az 1.2-es javítás sem tett jót az FPS számnak, legalábbis nálam, pedig olvastam olyat, hogy a javítás, sebességnövekedét, és látványbáli javulást hoz. Én a látványon változást nem veszek észre, viszont az FPS számom egyértelmûen csökkent.
A felszárradó pixeles ideális ívre visszatérve, inkább tûnik bugosnak, mint szándékosan elkövetett butításnak.

lac coo
Mármint, hogy csúnya pixeles a felszáradó ív ? Az szerintem mindenkinél olyan, gondolom hogy jobban fusson kicsit butitottak rajta ...

Danecay
Sziasztok!

Az undorítóan kinézõ felszárradó ideális ívre van már valami megoldás. A problémával már több ízben találkoztam itt a topicban is és külföldi oldalakon is, de megoldást nem találtam rá. Lac coo neked volt volt ilyen problémád nem?

Aha, értem. Sajna nekem be sem lép a garázsig.
Nem mindegy, hogy hol fagy nálad, mert a belinkelt patch csak a garázsból kijövetelkor történõ fagyást oldja meg.

Crome

Szia!

Nekem sajna nem mûödik,pedig mindent megtettem. Pedig nagyon megörültem, h van megoldás 😊
Azért köszi, még nem adom fel.
F1 2011 - Can't drive out of garage bug-fix

Instructions:
1. Extract the files in the zip.
2. Copy the files in to the system directory in the appropriate folder.
 F1 2011 - C:\Program Files\Codemasters\F1 2011\system
 Steam - C:\Program Files\Steam\steamapps\common\f1 2011\system
 If you installed F1 2011 or Steam to a custom directory you’ll need to find it yourself.
3. Play F1 2011.
4. If the fix has not worked delete workerMap2Core and rename workerMap2Core – BACKUP.

Elvileg jó lesz utána.
Szia!

Nekem is fagy, mióta a patch fent van.

Talán itt a hozzászólásoknál van megoldás, de még nem próbáltam.
fekete0012
köszi

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

egyelõre sehonnan... Várj türelemmel, amíg befejezik az oldal átalakítását.
fekete0012
Hali nem tudjátok modot honnan lehetne letölteni a racedepartmenrõl nem lehet sajna miota átalakult

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

Az mitõl van hogy felraktam a második patchet és kifagy a játék?
Mármint csúszósabban.

Crome

Azzal a mod-al valóban. Alapból azért nem ilyen gáz, bár lehet pont úgy a reálisabb.

Crome

nem könnyû esõben ahogy látom😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lac coo

ma egy érdekes dologgal találkoztam.

Haverom átjött toltuk kicsit split Screenben egyetlen probléma volt, hogy képtelenség volt átállítani a kormányon és a gamepadon lévõ alapbeállításokat emiatt az egész kényelmetlen volt, a kormány setupokkal vezethetetlen volt kb az egész, a gamepadon pedig mindig ugyanazok a számgombok maradtak...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

vagy co-op-ban pedig 1 csapatban vagytok és úgy tolhatjátok a szezont! wooow😊 köszii és ezt hogy lehet kivitelezni?😄XD
benőmenő
Lehet. Csak simán 2 playeres szerót csinálsz, vagy co-op-ban pedig 1 csapatban vagytok és úgy tolhatjátok a szezont
hali! lehet F1-ben ketten versenyezni??? itt most nem LAN-ra gondolok vagy Livera
Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zzeN
Nem rég újraraktam az OS-t, visszamásoltam a save-t de azt írja h save data failed, pedig a jó helyre másoltam. Nem fogom elõröl kezdeni a szezont... Tipp?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

a patch óta jobban kopik a gumi. pl. maláj gp-t eddig megtudtam csinálni két kiállásból most nem lehet megpróbáltam de két defektet is kaptam a nagyon elkopó gumik miatt.
Nekem tökéletesen gyorsít. Illetve még így is az a bajom, ami a 2010-ben megvolt, itt meg sehogy sem jön össze az, hogy akármilyen finoman nyomom le a gázpedált a startnál, rögtön felugrik a fordulatszámmérõ a maximumra. Így meg nem tudok 75%-os gázadással indulni, mint a 2010-ben. Pedig 0-ra van véve a gázpedál a beállításoknál.
Az új patch-rõl pedig továbbra is azt tudom mondani, hogy én semmilyen változást nem veszek észre a játékon azon kívül, hogy elõtte a Force Indiával simán be tudtam jutni a top 12-be vagy jobb helyre idõmérõn Legend szinten, az új patch óta meg a 17.-tõl is le szoktam maradni 1-2mp-re. Aztán úgy jön 2mp-el utánam a 19. helyezett.

Crome

lac coo
Szerintem az alap volt a legjobb fizikában 😊

Bár nekem ez is kellõen élvezetesen csúszkál a mod miatt 😊

De picit késik az inputon a játékban, azzal lehet valamit kezdeni ???

Alexease
Mintha/talan/esetleg jobb lenne az 1.2-es patch-csel (toltesek, fps, vezetesielmeny), bar nem sok tapasztalatom van, eddig talan 1 orat toltam vele ossszesen😉
F1 2010-nél másabb így akartam

és elég gázt ad neked? néha úgy érzem nekem a gázadás túl lightos ezáltal a kigyorsítás sem az igazi...más game totálisan, mint az F12011 a beállításoknak is nagyobb szerepük van

Nekem egyedül a brake van 15%-on, mert ha azt is 0-ra tettem, akkor alig fékezett.

Crome