Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de már kurva rég nem játszom vele.
nagyon unalmas sztem, kiköpött olyan, mint az elõzõ rész, már bocs.
de azért egy szezont végig vittem és tényleg jó és szép, tetszett is, de ennyi.
szétnéztem a játékfórumon, benéztem ide 😄 és megláttam a kérdésed, aztán gondoltam válaszolok 😄.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Gond van nálam a split-screen-nel. Megnyitom, írja hogy "Awaiting for player two..." és utána nyomhatok amit akarok a kormányon, nem reagál semmit, csak áll a játék. Próbáltam kormánnyal és joy-jal is (kormány az Noname, a joy Genius Grandias 12V). Mi erre a megoldás?
Kösz.
Crome
Ha mégsem mûködne a javítás, akkor a workerMap2Core fájlt át kell nevezned vagy törölnöd.
Itt mire kell átnevezni?
A másik problémám nem is biztos, hogy bug, bár már írtam róla nem olyan rég, de akkor erõsítsetek meg hogy így van: a második évadban már teljesen más erõsorrendet generál a gép, mint az elsõben? Tehát míg az elsõben javarészt hozza a szokásos (idei) erõviszonyokat, addig nálam a második évadban (egy hiba miatt 2x kellett már 2. évadot kezdenem) egyszer a Mercis versenyzõket hozta szinte állandóan a gép a 3-4. helyre a McLaren-t meg a 7-10 körül, a Lotus-osok meg gyakorlatilag a Williams-esekkel cseréltek helyet, aztán most meg a másodjára játszott második évadomban a Renault versenyzõk vannak 3-6. helyen, a RBR meg a 8-11 között szokott zárni. A Lotus meg újra most is ott van, ahol elvileg a Williams-nek kéne lennie. Teszem hozzá semmilyen befolyásoló mod nincs fent. Valaki itt írta, hogy az elõzõ évben fejlõdõ csapatok a következõ évben jobbak lesznek. Ezek szerint tényleg, mert más magyarázatot nem tudok rá, hacsak nem tényleg valami bug. Remélem érthetõ volt amit leírtam. :-)
Crome
Letölt , telepít/bemásol , ide: C:\Program Files\Codemasters\F1 2011\system
Crome
Crome
Crome
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szétpixelesedett felszáradó ideális ív
A felszárradó pixeles ideális ívre visszatérve, inkább tûnik bugosnak, mint szándékosan elkövetett butításnak.
Az undorítóan kinézõ felszárradó ideális ívre van már valami megoldás. A problémával már több ízben találkoztam itt a topicban is és külföldi oldalakon is, de megoldást nem találtam rá. Lac coo neked volt volt ilyen problémád nem?
Crome
Nekem sajna nem mûödik,pedig mindent megtettem. Pedig nagyon megörültem, h van megoldás 😊
Azért köszi, még nem adom fel.
Instructions:
1. Extract the files in the zip.
2. Copy the files in to the system directory in the appropriate folder.
F1 2011 - C:\Program Files\Codemasters\F1 2011\system
Steam - C:\Program Files\Steam\steamapps\common\f1 2011\system
If you installed F1 2011 or Steam to a custom directory you’ll need to find it yourself.
3. Play F1 2011.
4. If the fix has not worked delete workerMap2Core and rename workerMap2Core – BACKUP.
Elvileg jó lesz utána.
Nekem is fagy, mióta a patch fent van.
Talán itt a hozzászólásoknál van megoldás, de még nem próbáltam.
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Crome
Crome
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Haverom átjött toltuk kicsit split Screenben egyetlen probléma volt, hogy képtelenség volt átállítani a kormányon és a gamepadon lévõ alapbeállításokat emiatt az egész kényelmetlen volt, a kormány setupokkal vezethetetlen volt kb az egész, a gamepadon pedig mindig ugyanazok a számgombok maradtak...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Az új patch-rõl pedig továbbra is azt tudom mondani, hogy én semmilyen változást nem veszek észre a játékon azon kívül, hogy elõtte a Force Indiával simán be tudtam jutni a top 12-be vagy jobb helyre idõmérõn Legend szinten, az új patch óta meg a 17.-tõl is le szoktam maradni 1-2mp-re. Aztán úgy jön 2mp-el utánam a 19. helyezett.
Crome
Bár nekem ez is kellõen élvezetesen csúszkál a mod miatt 😊
De picit késik az inputon a játékban, azzal lehet valamit kezdeni ???
Crome