21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#13156 Eddig nem foglalkoztam vele, mert annal a ket autonal, amit hasznalok (Lotus, Caterham) amugy sem latni a tukroket (vagyis ugy ahogy valamennyit;P).
De elvileg itt lehet allitani, felboltas, LOD, es a max tavolsag:
..\Documents\My Games\FormulaOne2012\hardwaresettings\hardware_settings_config.xml (<Mirrors> reszben). -
#13155 Nem fogom lejjebb venni az ai-t csak azért, hogy HRT-vel bucira verjem az egész mezőnyt. Így is elég illúzióromboló a 13-17 helyen kocsikázni, miközben körözöd a saját csapattársad.
De szerinted nem béna az ai, hogy félreáll előled mikor a pozícióját kéne védenie, vagy egy szinte álló kocsit nem bír lekörözni, ami nincs is az ideális íven? -
pitjou #13154 Felraktam a patch-et, és engem még mindig kidobál néha az asztalra. Menteni, ment, de random szerűen kidob. Nem a verseny, vagy az edzés alatt, hanem ahogy befejezem valamelyiket, és menne a menübe. Az ujjongást még látom, a győzelmek után, de utána reccs.
FLT verzió, Win7/64bit.
Gyerekek, ezzel a hibával nem találkozott még senki? -
pitjou #13153 Ne skipeld a szabadedzést, hanem gyorsítsd fel az időt 30x-ra. és pikk-pakk vége. Megmarad a fejlesztés. Nekem a kormányon a felváltással lehet.
-
Robert24 #13152 Pl: volt olyan, hogy egy összidőt meghatározott a csapat és azt drs nélkül kelett teljesítenem 3 kör alatt. Ha már egyszer is kinyitottam a hátsó szárnyat buktam a feladatot. Szóval itt figyelni kell épp mikor mit kérnek. Tavaly ilyen nem volt. Fontosak a fejlesztések, mert a kocsi tulajdonságát befolyásolják pl. Aerodinamika, gumikezelés, gyorsulás stb. -
Robert24 #13151 Szabadeddzéseken kell a kitűzött feladatot megcsinálnod ha ezt nem teljesíted akkor a fejlesztést nem kapod meg. Te nem tudod még meghatározni a fejlesztés ütemét de a következő évtől igen legalábbis tavaly így volt. Ha agresszív a fejlesztési programod akkor kb minden 2. futamra lesz egy fejlesztési csomagod. -
#13150 Már csak azért mert az átugrott (skip) szabadedzésen előzőleg teljesített fejlesztési feladat eredményét időmérőn nem láttam, hogy megkaptam volna. -
#13149 Alex !
Tükörbe nem lehet belepiszkálni? Tuti van valami állítás hány métertől jelenjen meg benne az üldöző autó ...Kérdés, hogy hozzá lehet-e férni ... -
#13148 Azt, hogy agresszív vagy sem a fejlesztési program az mitől
függ és mit befolyásol?Aszabadedzés skipelésekor elvész a teljesített feladat ezáltal a fejlesztés? -
Timbu #13147 Olyan is van, hogy ha zárod a gyorsabb MI előtt az ívet egy-egy élesebb kanyarban, gondolkodás nélkül nekedkoccan. -
IXEMGabeo #13146 Ment már valaki a multiban 1:13:320-at brazílban?:D eszméletlen az a pálya mennyire fekszik. -
Robert24 #13145 Végül én is megkaptam az év közbeni ajánlatot a Német nagydíj után a Saubertől. Nem fogadtam el a Force Indiával vagyok és agresszív fejlesztési programon van a csapat és jól is működnek a fejlesztések így sokkal előrébb nem lennék. Év végén remélem egy Lotus vagy Mercedes megkeres különben maradni fogok. -
#13144 Hát ha ebben a játékban leköröznek, nem az AI a béna ! :))
Szerintem nincs sok baj az AI-val, akiket én körözök le szépen lehúzódnak, próbálnak védekezni is. Néha értelmetlenül megpróbálnak előzni, de az az ő bajuk, letörik a szárnyukat...Büntetést még egyszer sem kaptam ezért - -
BaliFF #13143 Sziasztok!
nem szeretnék oldalakat visszaolvasni,ha lenne vki olyan kedves,leírná nekem,hogy miért lép ki a játékból csak úgy magától,teljesen hirtelen?még hibaüzenetet sem ír ki....köszönöm az infot!!! ;) -
#13142 nekem már nem egyszer sikerült letörni a kerekeket...
SC-t még nem tapasztaltam, mondjuk nem is volt még para. (most vagy Bahrainben) :D (25%) -
#13141 Monaco és a HÜLYE ai:
- Kipörgetett az egyik és belém jött -> ütközés miatt bünti
- Védekezés kb azt jelenti náluk, hogy lehúzódnak az ideális ívről és simán elmehetsz mellettük.
- Az utolsó körökben (50%) megcsúsztam és keresztbe álltam. Gyorsan irányba teszem, de rám esik két leköröző. Hamilton baszik elmenni és megkaptam a meg nem érdemelt büntetésemet. Flash már nem maradt, így idegből széttörtem az autóját... Baromi bénán köröznek le, mintha kérdezgetne: Most mehetek? Nem lesz baj? Közbe meg megkapom a büntit.
További fasságok:
-Nem érdekli a rendszert, hogy egy háromkerekű kocsi van a pálya közepén. Egyszerűen cseszik beküldeni az SC-t. Véletlenszerű hibák meg szökőévezte csak egyszer van...
-Karrier módban nem tudom letörni egyik kerekemet sem "full" sérülés beállításnál. -
kjhun #13140 Sajnos a patch hibája, valamit elszúrtak a CM-nél.
És fps-esésre is panaszkodnak. -
Dzsoy #13139 Köszi a segítséget. A fel és le vezető kört szívesen megcsinálom mindig, de tuti nem fogok 20 percig ülni és várni a végére :D -
IXEMGabeo #13138 az fasza, mert lehet én sem...megpróbálok mindjárt hostolni egyet. tunngle-on beszéljünk -
#13137 Na nekem van egy problémám. Hiába van portom tunngle-ön, nem tudok hostolni. Nem látja senki... -
IXEMGabeo #13136 belépek -
#13135 Én szüretelni voltam, szóval kellően érzem még a pálinka édes ízét...amúgy köszönöm :D Írj majd, ha belépsz. -
IXEMGabeo #13134 mivel még fel se mentem:DDDD össze kell szedjem magam. nem rég értem haza billiárdozásból. Amúgy boldog névnapot tesó, Gábor névnap van még akkor is, ha nem hivatalos:) -
#13133 Nem látlak Tunngle-on. -
IXEMGabeo #13132 én Gabrangel vagyok Tunngle-on viszont a játékbeli nevem át kell írjam -
#13131 Ja igen....majd jön a telefon, hogy I will find you, and I will kill you...:DD
GaborIk néven találsz meg Tunngle-be. F1 2012 első szobájába vagyok. Vegyél fel ismerősnek. -
#13130 Jaja, tudod, ha elárulja meg kell hogy öljön meg ilyenek :D -
#13129 Nem árulhatod el?:D -
IXEMGabeo #13128 mindjárt megyek Gabor mi ott a neved?...enyémet nem árulhatom el -
IXEMGabeo #13127 szard le h beléd mennek hátulról. Én amikor védekezek akkor van h direkt kicsit rövidebb féktávot veszek ls bumm szárnytörés a mögöttem lévőnek:d és még büntit sem kapok olyan fasza:D
cikázást, hamár büntetendő bevezethették volna az egyszer irányváltást -
#13126 Valakinek van kedve most játszani Tunggle-vel?:D -
#13125 Nem teszteltem, de gondolom hatra preseli a fejet, es utana kevesebbet mozog, razkodik:) -
#13124 beteg.. :D
xxddd -
precise #13123 -
#13122 A szél az mit csinál ? -
#13121 Ezt szeretném én is tudni, patch felrakása óta nálam is néha bevillanak fekete foltok... -
pitjou #13120 Köszi, sasolom.
-
#13119 Ezt a kérdést inkább itt tedd fel. -
pitjou #13118 Felraktam a patch-et, és engem még mindig kidobál néha az asztalra. Menteni, ment, de random szerűen kidob. Nem a verseny, vagy az edzés alatt, hanem ahogy befejezem valamelyiket, és menne a menübe. Az ujjongást még látom, a győzelmek után, de utána reccs.
FLT verzió, Win7/64bit. Valaki találkozott ilyennel? -
pitjou #13117 A saturációt húzd teljesen balra.