Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Szerk: megtaláltam mi a különbség a Classic és a sima között :D
Hol lehet a legolcsóbban beszerezni a játékot? CDgalaxisban 8000Ft, eddig ezt láttam a legolcsóbbnak
Crome
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
2 hét és jön a 13. Addig meg ittvan a 12
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
"A 2010-es játékhoz nincs valami erõsorrend mod? Kerestem és találtam is ilyen true AI cuccokat, de semmi közük a valódi sorrendhez. Vettel rendszeresen 5-6. helyen van, az élen meg Force Indiák, meg Reanult-k is simán zúznak. Ez elég illúzióromboló."
1. megveszed pl itt
2. Beregeled Stamre a kulcsot
3. ???
4. Profit!
Nem tisztem a két áruház megítélése, azt sem tudom hogy honnan szerzi be a játékot a CDg.
..de nem kötelezõ semmi...pl:
Blood Bowl: Legendary Edition
következõ Humble-n: 1 dollár
CDg:1990ft
steam áruház:20 euro
leütöd a humbli elején 230 forintért, bereggeled a steam-be, az ott 6000forintba kerülõ játékot.
..és kész. ...senki nem csap a kezedre.
A CDg olcsóbb, pedig kisker-nagyker-izé?
A gondom az hogy pl. az említett Nascar játékot nem árulják, ..és mivel nem letölthetõ, nekem oda kell mennem, vagy ki kell hozassam, ami csomagnál +1000ft.
így nekem az F1 2013 is 10ezer lenne...és ami még ott van a CDg oldalán:
" Az ár becsült ár, a megjelenésig változhat."
...
CDg 10ezer(ami nincs kõbe vésve, mert becsült!!) vs. steam 12ezer
ONN! :)) ..vagy törölhetõ.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
kulcsot meg sok helyen lehet szerezni, és most nem orosz, vagy egyéb régiókódos csalásokra gondolok!
...de kaphatsz kupont is, 50-80%,...vagy mint én feltelepítettem pár játékot amihez járt steam kártya, kiárultam a kártyáikat, és lett 20 euro a steam pénztárcámban..(abból vettem Fallout csomagot (amit akár el is adhattam volna))....utána leszedtem õket.
..tehát adott esetben, a rendszerének köszönhetõen akár a legolcsóbb is lehet, hiszen ilyen esetekben umond ingyen vettem játékot.
...
Sztem maga a rendszer a jó, azt megígérni, sõt megtartani hogy mindig olcsó lesz...felesleges, nem lehet megtartani (Humble,bundles..egyebek), amikor akcióznak akkor általában elég jó, és az egyéb szolgáltatásokkal meg absz. jó.....amíg meg nem szûnnek :D
OFF vége, és bocsesz!
ON:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
...nem feltétlen kell a seam-n vásárolni, egyenlõre még mindenhol ez az ár van..majd lemegy.
a greenman-n is most van codi' akció, de az f1 2013 ott sem olcsóbb.
elõbb-utóbb egy szim bundle is várható...illetve szim biztos nem, inkább racing, vagy ilyesmi :)
A steam nálam sem kimondottan vásárlásra van, csak oda teszem be.
..persze azért a steam is tud nagyon jó ajánlatot tenni, meg ott vannak az egyéb cuccok amivel lehet kicsit faragni.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ezt kifejtenéd bõvebben? :)
Neha jol esik valami egyszerubb de hasznalhato offline AI verseny, ami a szimekben nem nagyon van: R3E leszarjak, SRW-ben szar, nKP-ben nincs, iR-ben sose lesz, AC meg seholsincs, CARS gyokketto fps-sel megy – egyedul az rF2 hasznalhato, de az legalabb jo. Meg a GTR2/P&G, de az megsem olyan mint egy ilyen korbecsicsazott progi.
De régi F1 -re ne izgasd magad, az nem olyan lesz amire te számítasz :DDDD
Amugy a dobozos verzio ugyanugy Steam-re telepszik? A patch-ek miatt erdekes lehet, mivel az elozohoz volt vagy tucatnyi patch:D
Nem tudom hogyan csinalja a CDGalaxis, az sem hogy kint mennyibe kerul a dobozos, de a 8900Ft a 55EUR (elorendelve 50EUR) helyett azert eleg szamottevo:D
Persze Steam-en vannak akciok is, bar logikusan olyan dolgokra, ami nem fogy:P Most vettem meg az alig 1,5 honapos NASCAR 2013-at felaron:) Es nem fixen felaru, csak nehany napig volt az.
Persze az F1-gyel ilyen nem fog tortenni:D Meg az F1 2012 is 30EUR, ugy hogy ha most az F1 2013 elorendelesek osszejonnek, akkor azt ingyen adjak a cucchoz:D
És jellemzõen az árkádosabb, széleskörû közönségnek szóló játékokat inkább gamepad-ra optimalizálják mint kormányra, érthetõ módon.
De sajnos, jellemzoen mindig azok a programok gazosak, amelyeket foleg gamepad-re csinalnak:/ Es mint jatekok, altalaban azok a jobbak:DD
Vannak programok amelyeket beta-kent adnak ki az elorendeleshez, azokat lehet hasznalni.
Ezt ki kell probalni.
Gondolom ugy terveztek, hogy be legyen kapcsolva valami allando kozepre huzas. Sot valszeg a driveres spring/damper reszt is beleterveztek.
De felesleges tul varialni, ha atulsz egy normalisba (AC, nKP, iR, rF2 stb.) azonnal erezni mi a gond ezzel;D
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Igen, ki kell próbálni elõtte, itt bármi megesik, lehet hogy rosszabb lesz mint a 2012 ....
Kivi leszek én is a classic autókra.. ha bejön számomra is meg vevõs a cucc .. <#bohoc>#bohoc>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A regi autok engem is jobban erdekelnenek, de ha sinautok, akkor semmi ertelme. Az ujaknal nincs akkora gond, mert amugy is sinautok:D Bar a fake kiprogresgatlot es a gazelvetetelek konnyu eszre venni, amit automatan tol.
Raadasul eleg szarok a cockpitnezetek a videok alapjan (tul tavol, tul nagy fov-val), es 100% hogy nem lehet allitani. Vagyis piszkalni kell.
Plusz az elozokbe az FFB is gazos volt, ha itt is az, eleve bukta, mert az elozovel sem lehetett semmi ertelmeset kezdeni.
Es raadasul meg draga is:P
Vagyis ez most mindenkeppen elotte tesztelos lesz...