21750
  • Danecay
    Hát még ha nincs is, mert sok értelme nem lenne a dolognak, jó eséllyel tudnak segíteni, de gondoltam először bedobom ide a kérdést :)
  • lac coo
    Rd-n tuti van valami ilyen mod....
  • Danecay
    Apropó! Nem tudja valaki, hogy meg lehetne, és ha igen akkor mit kell megpiszkálni, hogy egykörös karrier futamot lehessen beállítani? Arra gondoltam, hogy így viszonylag hamar utolérném a régi profilom állását, de gyárilag a minimum táv 25%.
  • Danecay
    Majd egy évet nálam is kibírt. Újra akartam indítani a multi host-ot, de folyamatosan azt írta, hogy "failed to create multiplayer session". Gondoltam újraindítom a játékot, de már úgy indult el, hogy új profilt akart létrehozatni velem.
  • lac coo
    Tavaly es iden nem jott elo meg nalam, de iden tuti nem....
  • Alexease
    En keveset hasznaltam, igy nem jott elo, de ez Codies betegseg. Igazabol nem ertem, mit benaznak, sehol mashol nem hallottam ilyen idiotizmusrol. Valamit nagyon trukkozni akarnak, de nem jon ossze.
  • Danecay
    Nos úgy fest a dolog, hogy elszállt a mentésem :( Még szerencse, hogy elvileg ezt a problémát már megoldották, én naiv pedig elhittem, hogy így van és ez max. már csak a virágbolti verziót használókat érintheti. Nos nem így van! Próbáltam volna a STEAM felhőben tárolt mentést visszaállítani, de marhára nem találtam meg, hogy miként kell. Ezért kitöröltem a ...Steam\userdata\ -ban található fájlokat és a STEAM újraindítása után le is töltődtek, de a profilom nincs meg, míg másik STEAM-es játék mentése megfelelően működik. Elképzelhető, hogy az, hogy miközben próbálkoztam, ez az istenátka a rossz állapotot is felszinkronizálta, felülírva a még működőt? Vagy több párhuzamos mentés is létezik esetleg? Van még esély az elszállt profil visszaállítására, vagy időpocsékolás kísérletezni vele?
    Azért kifejezetten bosszantó mert időhiány miatt a játék megjelenése óta még csak most, majd egy évvel a játék megvásárlását követően jutottam el karrierben az első szezon feléig és még ez is elszáll :(
  • V43 1105
    Ez miii ? :D
  • lac coo
    Ennél azért csak jobb lesz, hiába CM sínautó, dedóűrkád, csak inkább maradok annál ! :)

http://osztott.com/DGpg/PCars%20F1%20Beta%20.mp4

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.10. 20:48:54
  • V43 1105
    Október 17 talán ..
  • lac coo
    Mikor jelenik meg a 2014 ?
  • RED BULL F
    F1 2012-höz létezik normális, teljes magyarítás? Mert csak félkész verziókkal találkoztam eddig, érdekelne hogy esetleg van-e olyan, aki teljes mértékben lefordította a játékot.
  • lac coo
    Hang miatt nem aggogom, az mindig jo a CM jatekokban! :))
  • Master91
    és ráadásul néha kegyetlen bógli a hang (tv-be/youtubeon nem zavar a kis nyihe-nyuha V6, de itt borzasztó hallgatni)

0:52, és 0:57.

Stereos hangfalaim vannak , és még is csak a baloldalin szól, majd úgy jön át jobbra (kicsit elvan cseszve sztem)

ja meg ez a sok kamera váltogatást se értem :D

/rinya off
  • adam46
    Elég semmitmondó videók
  • lac coo
    Ráadásul ez a vágás ás/vagy idióta replay ....!!!

Halvány fogalmam sincs kb mi lehet a nyomvonal :DDDD Össze-vissza elölről-oladalról-belülről jobbról-balról...szörnyűűűű! :D
  • lac coo
    Mit tudom én, azt sem tudom mi lesz most a következő, ha van, jót szundizo kazt annyi :)))

De ezek a videók nagyon nem tetszenek, egy nulla az egész ez alapján, tavaly azért jobbakat toltak legalább, most se egy megcsúszás semmi :DDD
  • Alexease
    Eltevesztettek a versenyhetveget vagy most mi a koncepciojuk?:) Persze ez uj palya lesz, logkus reklamozni.
  • lac coo
  • Danecay
    Hát nem nem nagyon akarnak meggyőzni arról, hogy vegyem meg! :D
  • szabii98
    a refresh rate 170 Herz-en volt, levettem 60-ra, remélem nem lesz gond, így működik
  • szabii98
    a refresh rate 170 Herz-en volt, levettem 60-ra, remélem nem lesz gond, így működik
  • szabii98
    Sziasztok!
    Out of range-t ír a 2013-as játék, régen nem ezen a gépen játszottam de tökéletesen működött, most viszont ahogy alt+enterezek első indításnál , out of range-t kapok.. Valami ötlet, hogy tudnám megoldani?:/
  • pitjou
    Megoldottam. Sajnos a legújabb 340.52 driver nem szereti a F1 2013-at. A 337.88 volt a megoldás. Hátha valaki így járna ;)
  • pitjou
    Sziasztok. Bajban vagyok. Hátha tudtok segíteni. win7 64bit. A napokban elkezdtek kidobálni a böngészők, és volt egy kis rendszertakarítás, regisztri pucc, stb. Közben Nvidia driver csere is volt, (340.52), meg egy kis Malware-takarítás. Próbáltam volna játszani a Codemaster F1 2013-al, és miután betölti a profilomat, és indulnék a következő versenyen, elkezd tölteni, és utána kidob a windowsba. Leuninstaláltam, feltettem újra, de állandóan ez a képlet. :/ Nem tudom számít e, de steamen megvettem az Asseto Corsát, és a telepítésnél újrarakta a Netframework-öt, meg a directx-et is. Nem tudom mi zavarhatott be, de már a benchmarkot sem indítja el az F1. Valami video baja lehet?
  • Totti5
    Teljesen új autók, elvileg ehhez teljesen új vezetési modell kellene ( kisebb aero, turbó, nyomaték, hybrid rendszer ). Új gumi szimuláció, új hangok, új pályák. Új szabályok. Nyilván AI javítás és sok minden apróság amiez hozzá kell nyúlni és fejleszteni.

Pont annyira lesz más mint a 2011-2012, 2012-2013
  • Danecay
    Egy skin pack-nál azért többről szokott szó lenni, úgy ahogyan az idei évad feldolgozásnál is, és amíg premiere időszakban 4000 Ft magasságában hivatalos STEAM kulcsot lehet vásárolni, nem érheti szó a ház elejét.
  • lac coo
    Amíg megveszik, miért ne, teljesen jól csinálják :DDD
  • paj01
    nah...a Codemasters F1 játék következő skinje. Teljes áron adni ezt?:D Pofátlanság.
  • lac coo
    mondjuk állat egy motor ez az 1.6 -os, most néztem onboard edzést Sőpa ból, ahol eddig én 3-asban fordultam, most ötösben kezdik :)))
    A sikán megy most 3-asból 75 Km/- ra lassítva :)))
  • adam46
    Szint úgy, inkább a gta5-re költöm a pénzt, mint egy frissítésre.
  • lac coo
    Miért ne lenne tükör ?:-) Tavaly még a saját autó hatulja is látszott :-)
  • Danecay
    Hogy milyen lesz a játék, a korábbi videók alapján tényleg nehéz megítélni, azt hogy nem lesz szimulátor pedig a legtöbben tudjuk. Talán szerencsétlen, hogy éppen esős és borús körülményeket bemutató videókat videókat tettek közre, mert ilyenkor sokkal kevesebb grafikai effekt érvényesül mint szép, derült, napsütéses időben. Ettől függetlenül szerintem ennek a játéknak a vétele részemről elmarad, hisz a hírek alapján kb. fél évre az F1 2014 megjelenésére jön majd az Actual Gen (Next Gen) F1 2015, ami Friss lesz, aktuális, új engine-re épül, míg ekkorra a 2014 régi és ideje múlt lesz. Ezen felül, mint ahogy már korábban, meglátásom szerint, ez az F1 2014 nem tervezett, hanem egy kényszermegoldásként készült játék, amiből így ebben a formában, teljes árú játékként nem kérek.
  • Timbu
    Azért a rajtnál az nem lenne rossz, ha a medical car ott állna a rajtrács végén. Meg a tükörben látnám a zöld zászlós embert. (Ja, hogy nincs tükör )
  • lac coo
    ez így a két videó alapján elég szarnak tűnik .
  • Totti5
    Graf és körítés csicsa, a nextgenre átállást követően várható. Mondjuk nem hiányzik, mert párszor megnézi az ember aztán elnyomogatja. Versenyszimuláció legyen jó, amikor az autóban ülönk.

Ezek a videók nem sokat érnek. Sok mindent nem látsz belőle, másodpercenként más kamera van, a fizika erről néze 0a ( az autó meg sem mozdul, sínautó ).

Gameplay kell, demó kell és a játék kell. Idei autókkal, idei szabáyokkal szeretnék játszani és remélni hogy vezetési modell a nyomtékos V6Thez igazodik :)
  • Alexease
    Mas lesz az auto, a festes es a hangja;) Plusz lesznek uj palyak. Es ha megkapja az uj GRID:A-be beletett hasznalhatobb alap FFB-t, akkor nem kell vele szarakodni.
    De termeszetesen, az meg mindig eselytelen, hogy onboard cockpit es FOV allitast csinaljanak, igy az meg mindig szopas. De legalabb, itt csak 1 autot kell piszkalni;P De ha csinalnak egyszuperkozeli cockpitet mint a GRID:A-ban, akkor talan meg az is jo lehet.

Persze lehetne meg belepakolni gridgirl-oket, tuzijatekot, felvezetokort, podiumot es dijatadot, pezsgozest, interjut stb. De a jatek ertelmes felhasznalasanak a 95%-at ezek nem erintik, nagyreszt sak arra lenne jo, hogy megtobb enter-t (button 628 vagy mi a sz*rt:P) kellejen nyomni:D
  • akyyy
    én is pont arra lennék kíváncsi, milyen lenne ugyanez a videó a 2013-ba elkészítve :D
  • adam46
    Kíváncsi vagyok ez mivel lesz több, mint a 2k13
  • szabii98
    és még egy:)