Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Akkor ez most hogy is van? a játékost nem érdekli a részletesség, nyomni akarja nyerni, hogy akció legyen, hogy látvány legyen, miden rész más legyen. Azt hogy a Codie legapróbb részletekig belement mindenben hogy átadja azt a hangulatot ami valójában is jellemező volt az adott évre kevesebb embert érdekel, mint az hogy nincs benne pezsgőzés és az hogy milyen grafikai motor van alatta évente. Mert ugye mivel nem 3szor szebb évente már nem is jó.
Codie szarik a fejlesztésbe? szerintem a Milestone csinál kontár munkát a WRC és Motogp játékokkal, a Codie minőséget produkál.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.14. 10:30:44
11,12,13 megvan, nezegettem is a reakciokat, ha sapka van az a baj ha nincs az a baj....
Vasarlok nagyon nagy resze csak a kinezeten lovagol, azt akarja latni ami a tv ben van, a maradek meg ki van akadva mert nem lehet menni benne mint a buldozer.....
Ha meg lehet akkor az nem jo...
Iden meg alig tudni valamit a jatekrol, de kb olyan fontos temak vannak, mint miert nincs eleg gyurodes a kesztyun......
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Tökéletesen látható mi mindent fektettek az F1ekbe, mit akartak belőle kihozni és mit sikerült. Persze miért nem a világ legjobb szimulátora? hát mert nem. Sosem lesz az, ez nem az a játék, ez sok minden másban sokkal jobb mint a világ legjobb szimulátora. Tökéletes játék nincs, mert nem egyének, vagy rétegek elképzelések alapján készítik, hanem a piaci igények alapján.
Sok sikert kívánok!
Azt kapsz amit adsz!
Hiaba van mindenhol vagy igazi vagy kamu F1 auto, attol az meg nagyon nem F1 verseny !:-)
Majd meglassuk milyen, az autosjatekok komolyodnak ez teny, sokaigCM sem loghat ki a sorbol....
Bar akkor meg azert van siras mert nem tudnak korbemenni:-)
Tippem szerint a hc md lesz a nyero nekjnk, remelem nagy danger ablakok lesznek, hogy akinek nem valo az ne eroltesse :-)
Toltáltok a 100%os versenyeket, dinamikus időjárással, expert AI ellen, kormány, minden off? és olyan hót unalmas, könnyű volt hogy magától ment az egész és a győzelem már az első kanyarban el volt döntve?
Hát még szép hogy a videójátékok nem 70 éves papáknak készülnek. Mindenki volt tízen éves és JÁTSZOTT a NEKI készült játékokkal.
Egyébként a gameplay videók sem teljesen jók arra, hogy a megvásárlás iránt döntsön valaki. Ki kell próbálni, és hosszas tesztelés után lehet csak rendesen eldönteni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eddig minden autosjatekom 50-80 ora ut an kuka lett , kiveve AC , megegy belefer...
De elore nem jelentem ki, hogy szar lesz, meg egy metert nem lattam menni vele senkit....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.13. 12:01:36
Szerintem szánalmas az egész úgy ahogy van.
Azt kapsz amit adsz!
Mindegy mert úgyis megveszem, megül a kíváncsiság mit sikerült kiharcolnia Greco-nak ! 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.10. 19:18:01
http://www.gamespot.com/articles/confirmed-games-at-e3-2015/1100-6427907/
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Oda csak kiviszik mar.....
F1 2012-ben vagy 13-ban élvezetesebb autó volt. Az tuti, hogy a 12-őt vagy 13-at ilyen padlógáz, koppkormány bárhol ,padlófék bárhol mert úgy is elfordul -stílusban nem lehet eredményesen vezetni, nem úgy mint PC nagy formulát ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.07. 12:23:37
A Dirt Ralli fizikára elég jó lett, ha itt is hasonló lesz ( bár ahogy mondják azért itt jobb lesz, mert az egy alap Dirt3 cucc, majd kiderül ...) , és kap végre normális kormánykezelést, akkor nem lesz nagy gond ...
Eleve F1 -nek más szóba se jön, a szabályrendszer, lebonyolítás kb gyerekcipó mindenhol ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.07. 11:20:56
Ha ez az F1 verzió elérné a pCars vezetési élményét (ami azért nem túl nagy szám), akkor már nálam tuti vétel lenne.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Azért mert neked nem fog futni a gépeden azért nem kell hurrogni itt! Ez a játék amúgy sem csiribiriknek készül mint például te!
De amugy sem ertem ez miert fontos sokaknak, higy ra legyen irva, hogy uj motor!? 😊
Peeersze, meg, ahogy azt elképzelted 😄 Soha nem fejleszt úgy senki, hogy az előző projektet teljesen a kukába dobja..
http://goo.gl/gd6Zi5
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.06.05. 23:49:19

Nem várok szimulátort - CM meg szimulátor? úgy viszonyul egymáshoz a kettő, mint a politikus és a népképvselet 😄 -, de üssön már meg egy olyan szintet, hogy ne csak 14 éven aluliaknak lehessen ajánlani. De szerintem az eddigiekből kiindulva nem fog. Pódium meg ilyenek. 😄 Törésmodell, fel- meg levezető kör az nincs, értelmes replay nincs, normális netkód nincs, nem sorolom.
Meg hát az a rengeteg bug, ami végig kísérte az egész sorozatot. Nálam nincs jó renomája a szériának, és most sorolhatnám pontokba szedve, hogy mi nem jó benne, meg mi nincs benne, de á...
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.05. 22:59:42
Egyébként én elvoltam velük, az első háromra még a haverokkal is összeültünk multizni, maximum fun volt, játéknak tökéletes. Szimulátorra, meg kis pöcsömre van egy csomó másik szoftver. A grafikával pedig egyik évben se volt gond szerintem, mindezt úgy, hogy optimalizáltságban szerintem baromi korrekt ez a motor.