Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
! 😊)
mi letojjuk hogy néz ki, ezredrangú lényegtelen dolog ...
Majd kiderul. Remelem ez a Greco gyerek valamit kii tudott bulizni 😊
Info egyelore nincs, ez a yostik rangatasos video aradat semmire nem valo .
De kar lenne ezert a jatekert ha a gagyiba maradna !
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.18. 13:10:03
Remelem ilyeneket azert kiharcolt a szimes gyerek 😊))
Ha mar Codies valtoztatni akar (remelhetoleg a kezelesen is, es nem csak korberakjak csicsaval!), legalabbis a Dirt alapjan, akkor korbe kuldhetnek 2-3 normalisabb szimes portalnak, ahol normalis kormannyal, cockpitben, beallitasokkal mennek egy-ket kort vagy mutatjak be a lehetosegeket. Ezeknek igy nagyon gagyi jellege van. Persze, az itteni hozzaszolasok alapjan is, a legtobb embert a hozzaadott csicsa (nextgen) erdekli, es meg ezen a brutal es osszetett grafikaban is a gagyi es elavult, ronda dolgokat latjak😊
Igy persze semmi ertelmes nem derul ki a videokbol, de az egyik legfontosabb dolog sem, ami mar 10 eve hianyzik a Codiestol, a cockpitnezet valszeg meg mindig nem allithato menubol (pozicio, FOV, dinamika) :/ Bar itt tulelheto a dolog, mert csak 1-1 autoba kell belepiszkalni, es azt jol beallitani. De ez mar akkor is nevetseges:/ Foleg ugy, hogy minden evben, minden programjukhoz a kameranezet modok eleg nepszeruek, keptelenek "eszrevenni" es kiszolgalni az embereket. Persze, a legtobben TV-nezetbol vagy hatulrol tologatjak, vagyis mindegy is....
Elvenném a képet és videót készítő eszközöket, vagy odaállítanék egy embert, hogy figyelje, ha valaki képet és/vagy videót akar készíteni. Mert ez így lehet, hogy visszaüthet nekik. Szerintem az első gameplay videók nagyon fontosak az embereknek!😊
"ezek csak érdekességnek jók, semmire nem szabad következtetni ezekből .."
Vagy még annak sem.😊 Főleg, ha így össze-vissza megy valaki. Mond meg ezt az éretlen fejűeknek, hogy ne ebből szűrjék le a dolgokat.😄
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.06.17. 23:19:38
ezek csak érdekességnek jók, semmire nem szabad következtettni ezekből ..
Valszeg odaült egy olyan ember aki életében nem játszott még ilyennel ...
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.06.17. 19:04:11
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy fotószintetizáljon!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ez gondolom full segiseges gamepados menet, semmi nem latszik rajta.
Dirt Ralli kap uj ffb t es kormanykezelest, beallitast, az ad nemi remenyt, jonak tunik remelhetoleg ebben is benne lesz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Be is irok forumra, hogy fakk, ha nem lesz ma valami visszamondom az elorendelest ! 😊))
Azt hittem felkelek es tucatszamra lesznek 30 perces gameplay videok ....😊
Manapsag igy megy 😊
Plussz adnak melle egy ingyenes hexeditort, azt csinalj belole amit akarsz, ahigy tetszik ! 😊)
Az a vicc, higy valojaban olyan extrak vannak mar most is benne, ami a legtobb jateknal meg tervben sincs, pl fehrvonalas szabaly....Vagy akar a podium, rajtracs stb....nem is tudom letezik e ma olyan jatek amiben ennyi csicsa lenne, itt megis keves.....De sorolhatnam hosszan, mukodo ledtabla a palya szelen, tormelek, szaraz palya az atjarok alatt stb..stb....
De az embereke mindig tobbet akarnak.
Eddig a legfobb kifogas 99% ban az volt, hogy nem szep, iden ez mar nem lehet kifogas, kivancsi vagyok mi lesz a fajas targya ezutan 😊))
En bizakodom, egy igen nagynevu szimulatoros emberke a nagygore, szamomra ez azt vetiti elo, hogy ennyi ev utan ( foleg mivel tenyleg egyre kevesebbet adtak el...) megprobalkoznak egy kisse komolybb fizikaval. Full verszim nekem se kell, kizartnak tartom, hogy ezt a nyomatekot mezei jatekos elveztesen tudja menedzselni, en sem szerintem.Egy AC kaliberu fizika szerintem egyaltalan nem lehetelenseg....Ha ez meglesz, es mellette a szokasos CM korites akkor ez nagy jatek lesz.....Ha kicsivel rosszabb fizika lesz, akkor meg a lebonyolitas miatt meg mindig nagyon allatt lesz...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.14. 12:34:35
"Nem is a grafikával van gond"
"Ezeréves EGO motor, ami körül-belül egy COD szint"
" milyen szép, aztán mikor kiadják a játékot, mindenki rájön, hogy ez még ugyan az a 2008-as motor"
Tedd a 2010 mellé a 13-14-et. Ha te ebbe 2008at látsz?! folyamatosan fejlődött a graf, bevilágítás, új effektek, szebb eső, részletesebb pályák.
Sok mindent lehetne, mint mindenbe, de sok minden bele is került . Én még emlékszek arra hogy szépen, pontosan lemoellezték a gumikopást, grafikailag és fizikailag is. Azt hogy a pirelli törmelék körről körre szépen gyűlik a poros íveken ( pontosan láthatóak a gumidarabok ), és ha verseny hevében később rámentél akkor a gumira láthatóan rátapatak illetve mintha jégre mentél volna. Ilyen apróságok minden évben benne voltak, mert erre is figyeltek.
Defekt van benne, azt hogy a gumi nem nem szakad szét és nem bontja le atomjaira a kasznit... melyik játékban volt valaha is ilyen? ez ennyire fontos?! de lehet h lesz ilyen, lehet hogy nem.
Sok sok hiba van benne, hisz 20 autó, teljes dinamizmus. Ezen javítani kell, és javítottak is évről évre, mint sok minden mást is, de nem csak a hibákat kell benne látni. Legalább is én amikor játszom élvezem és kihasználnom, mert jó. Prevgent felejtsük el, a 2013as részből mindent kihoztak amit az a generáció tudott. Vége van. 2015ös rész kezdi az új időszámítást és hogy mik lesznek benne, milyen lesz, majd kiderül ha megjelent.