Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Előre félek hogy a 970 izzadni fog már, remélem optimákolják kellően.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Amúgy én komolyan nem értem mi a baj ezzel a grafikával ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Totti5
Csoda történt! 😊 ( kár hogy a Dirt Rallyba nem hagyták el... )

lac coo
Replay cam, legalább ez normális, ha jól látom pilóták között is lehet váltani ...Meg végre nem ugrál fél másodpercenként a nézetek között
! 😊)

lac coo
Igen, ez nem neked való így 😊)
mi letojjuk hogy néz ki, ezredrangú lényegtelen dolog ...

Totti5
Naja. Én meg azt látom hogy még azt is kidolgozták ahogy az esőcseppek szétfröccsennek a kasznira zuhanva. Kinek mi...

Danecay
Azért mert másfél éve már actual gen! <#banplz>

adam46
Itt is hogy néz ki Massa a Grid grafikánál? Kezd gáz lenni ismételten. 😄
lac coo
Igazából nem értem a Codemasters miért nem válaszol ezekre az ultragagyi videókra, egy normális videóval .....

Totti5
Gyönyörű, 60 fps. Mi kell? nextgen nincs, majd 6 év múlva.

adam46
Ebbe semmi next gen-t nem látok sajnos.
Gabor77

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

lac coo
Pedig eszrevehetnek, foleg hogy ma mar tenyleg alig lehet eladni gagyi szart.
Majd kiderul. Remelem ez a Greco gyerek valamit kii tudott bulizni 😊
Info egyelore nincs, ez a yostik rangatasos video aradat semmire nem valo .
De kar lenne ezert a jatekert ha a gagyiba maradna !
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.18. 13:10:03

Alexease
Foleg ugy, hogy az utobbi tizenevben, minden programjuknak gond volt a cockpittel, es regebben "normalis" programot is irtak pikk-pakk, amivel a programom belul, gombokkal lehetett allitani. Vicc hogy nem veszik eszre, de inkabb mar az, hogy ilyesmi nem alap 2005-ben (ooo 2015-ben😄DD).
lac coo
Amugy fulkenezetet en sem ertem, nem hiszem, hogy tiz percnel nagyobb munka lenne nekik, higy a jatekbol atirja az xml t es elmetse .....
Remelem ilyeneket azert kiharcolt a szimes gyerek 😊))

lac coo
+1

Alexease
Az a kormanyfogas: 11 ora 5 perc 😄DD Hihetetlen, hogy csak ilyenek (gamepad-es, arkados, gagyis, szamarvezetos) "jutnak" hozza a progihoz.
Ha mar Codies valtoztatni akar (remelhetoleg a kezelesen is, es nem csak korberakjak csicsaval!), legalabbis a Dirt alapjan, akkor korbe kuldhetnek 2-3 normalisabb szimes portalnak, ahol normalis kormannyal, cockpitben, beallitasokkal mennek egy-ket kort vagy mutatjak be a lehetosegeket. Ezeknek igy nagyon gagyi jellege van. Persze, az itteni hozzaszolasok alapjan is, a legtobb embert a hozzaadott csicsa (nextgen) erdekli, es meg ezen a brutal es osszetett grafikaban is a gagyi es elavult, ronda dolgokat latjak😊

Igy persze semmi ertelmes nem derul ki a videokbol, de az egyik legfontosabb dolog sem, ami mar 10 eve hianyzik a Codiestol, a cockpitnezet valszeg meg mindig nem allithato menubol (pozicio, FOV, dinamika) :/ Bar itt tulelheto a dolog, mert csak 1-1 autoba kell belepiszkalni, es azt jol beallitani. De ez mar akkor is nevetseges:/ Foleg ugy, hogy minden evben, minden programjukhoz a kameranezet modok eleg nepszeruek, keptelenek "eszrevenni" es kiszolgalni az embereket. Persze, a legtobben TV-nezetbol vagy hatulrol tologatjak, vagyis mindegy is....
lac coo

lac coo

"hogyan tiltsák le, magán ember fű alatt felveszi telefonnal és feltölti 😊)"
Elvenném a képet és videót készítő eszközöket, vagy odaállítanék egy embert, hogy figyelje, ha valaki képet és/vagy videót akar készíteni. Mert ez így lehet, hogy visszaüthet nekik. Szerintem az első gameplay videók nagyon fontosak az embereknek!😊

"ezek csak érdekességnek jók, semmire nem szabad következtetni ezekből .."
Vagy még annak sem.😊 Főleg, ha így össze-vissza megy valaki. Mond meg ezt az éretlen fejűeknek, hogy ne ebből szűrjék le a dolgokat.😄

Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.06.17. 23:19:38
Danecay
Mondjuk én így elsőre az enrgia visszanyerő rendszer működésére utaló dolgokat hiányolom a videókról! Gondolok ez alatt valamilyen HUD-ra vagy valamilyen egyéb visszajelzésre.

lac coo
hogyan tiltsák le, magán ember fű alatt felveszi telefonnal és feltölti 😊)
ezek csak érdekességnek jók, semmire nem szabad következtettni ezekből ..
Valszeg odaült egy olyan ember aki életében nem játszott még ilyennel ...

Ha eladást is szeretnének produkálni, akkor szerintem le kellene tiltaniuk ezeket a videókat. Bár lehet, hogy ez vonzza az embereket?😄 Én már nem tudom, hogy mi folyik itt!😄
lac coo
Nesztek kormány, valszeg fullhelppel és igen jó képességű játékossal ! 😄D

Néha adhat némi támpontot erről-arról, de igaz, nyers teszt, azt hadd szóljon!😊)
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.06.17. 19:04:11
lac coo
Semelyikben nem hiszek, a lenyeget nagyon nehez latni ! 😊)

Az a jó! Legalább nem előre megbeszélt, beállított videó.😊 Bár ez most nem a legjobb volt, mert igazából sok mindent nem lehetett megtudni. Én egyébként sem hiszek az ilyen mesemondó trailer-ekben, gameplay videókban.
lac coo
De ez nem hivatalos video, sot altalaban nem is szoktak engedni higy videozzanak E3 on 😊))

Erről egy rossz vicc jutott az eszembe...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miért állt ki a fényképész a napra?
Hogy fotószintetizáljon!
Ha ez is hülye-gyerek képzős lesz, akkor számomra felejtős program. Persze értem amit írsz, de jobb lett volna, ha kormánnyal mennek ki E3-ra, mint így. Nem tudom, hogy miért jó, ha elgagyizva mutatják be!?
Ebben biztos, hogy igazad van, de ha már egyszer - a hírek szerint - alkalmaznak egy "über-szimulátoros" csókát, azért csak tolhatnának egy nem kamerás official videót is, kormánnyal...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Játékkiállításon nagyon ritka az, amikor rendesen beállítják az irányítást. Kormányt meg még kevésbé szoktak kivinni (tisztelet a kivételnek). A mennyiség a fontos, hogy minél többön fusson, a gamepad olcsóbb, mint a kormány, meg azzal lehet állva is tolni, míg a kormányhoz azért nem árt egy ülés, a hely négyzetmétere meg drága, hát azt rakják ki. Meg míg konzolosoknál gamepad mindenkinél van, így jobban látja, ő mennyire lesz penge/béna benne.
adam46
Fények nagyon szépek, ha villantanak valamit, még az is lehet, hogy megveszem.
Lehet ezért nem mutogatták, mert E3-ra tartogatták.(?) Nem tűnik rossznak (alsó videó). Kormánnyal kellene megnézni vagy rendesen beállított gamepaddal. Tetszik, hogy kint vannak a csapattagok a rajtrácson, meg melegítő paplan a gumikon, kamera, nézők. Az autó mozgása sem rossz, leszámítva, hogy idiótán vezetik. A vezető kezén látszik a játékban, a jobb rázkódás effekt, ahogy az autó megy. A grafika is jó, de azért hány embernek van otthon ilyen kijelzője...(?) Tesztelni kell, azt meglátjuk.😊
lac coo
Valami csak majd egyszer...
Ez gondolom full segiseges gamepados menet, semmi nem latszik rajta.
Dirt Ralli kap uj ffb t es kormanykezelest, beallitast, az ad nemi remenyt, jonak tunik remelhetoleg ebben is benne lesz.

Remélem, lesz egy "kormányos" videó is.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Totti5
Kellemesnek tűnik. Graf csodás. Kormány magától nem kezd el táncolni ha rámegy a kerélvetőre, ez pozitívum😄 egyre meggyőzőbb a dolog.

lac coo
egyelőre ezek a kamerás videók vannak, sokat nem látni a lényegről, de nem igazán gamepadra készült az látszik 😊)

lac coo
Nem erdekel, most kell ! 😊
Be is irok forumra, hogy fakk, ha nem lesz ma valami visszamondom az elorendelest ! 😊))

Alexease
Meg bo 1 honap a megjelenes (vagy valami ilyesmi). A megjelenes elott max 2 hettel lesz csak valami erdemleges.
adam46
Na, attól nem kell félni. 😄 Na, de tényleg jöhetne már valami villantás.
lac coo
Vagy annyira jo, hogy lassan merik megmutatni, nehogy sokkot kapjunk ! 😊

adam46
Biztos megint akkorát fognak durrantani, hogy reklámozni se merik már.
lac coo
Na mivnmaaaa!
Azt hittem felkelek es tucatszamra lesznek 30 perces gameplay videok ....😊

lac coo
Kis kedvcsináló ! <#eplus2>

lac coo
Lehet 😊)
Manapsag igy megy 😊
Plussz adnak melle egy ingyenes hexeditort, azt csinalj belole amit akarsz, ahigy tetszik ! 😊)

Alexease
"Itt van 3 fantasztikus kep! Megjelenes augusztus sokadika." 😄<#idiota>
lac coo
Remelem holnap mar lesz valami info, elvileg ma lejar a hirzarlat.

lac coo
Toca3 ban volt szetrobbano defektes gumi 😊
Az a vicc, higy valojaban olyan extrak vannak mar most is benne, ami a legtobb jateknal meg tervben sincs, pl fehrvonalas szabaly....Vagy akar a podium, rajtracs stb....nem is tudom letezik e ma olyan jatek amiben ennyi csicsa lenne, itt megis keves.....De sorolhatnam hosszan, mukodo ledtabla a palya szelen, tormelek, szaraz palya az atjarok alatt stb..stb....
De az embereke mindig tobbet akarnak.
Eddig a legfobb kifogas 99% ban az volt, hogy nem szep, iden ez mar nem lehet kifogas, kivancsi vagyok mi lesz a fajas targya ezutan 😊))

En bizakodom, egy igen nagynevu szimulatoros emberke a nagygore, szamomra ez azt vetiti elo, hogy ennyi ev utan ( foleg mivel tenyleg egyre kevesebbet adtak el...) megprobalkoznak egy kisse komolybb fizikaval. Full verszim nekem se kell, kizartnak tartom, hogy ezt a nyomatekot mezei jatekos elveztesen tudja menedzselni, en sem szerintem.Egy AC kaliberu fizika szerintem egyaltalan nem lehetelenseg....Ha ez meglesz, es mellette a szokasos CM korites akkor ez nagy jatek lesz.....Ha kicsivel rosszabb fizika lesz, akkor meg a lebonyolitas miatt meg mindig nagyon allatt lesz...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.14. 12:34:35

Totti5
2014et ki kellett adni, mert a liszenszet megvették, de már akkor láthatóan a 2015öt csinálták ( ezért is jött csak prevgenre a 14 ) és főleg arra koncentráltak ( a sok sok csicsa, animáció, mocap ami a viedóban van ).

"Nem is a grafikával van gond"
"Ezeréves EGO motor, ami körül-belül egy COD szint"
" milyen szép, aztán mikor kiadják a játékot, mindenki rájön, hogy ez még ugyan az a 2008-as motor"

Tedd a 2010 mellé a 13-14-et. Ha te ebbe 2008at látsz?! folyamatosan fejlődött a graf, bevilágítás, új effektek, szebb eső, részletesebb pályák.

Sok mindent lehetne, mint mindenbe, de sok minden bele is került . Én még emlékszek arra hogy szépen, pontosan lemoellezték a gumikopást, grafikailag és fizikailag is. Azt hogy a pirelli törmelék körről körre szépen gyűlik a poros íveken ( pontosan láthatóak a gumidarabok ), és ha verseny hevében később rámentél akkor a gumira láthatóan rátapatak illetve mintha jégre mentél volna. Ilyen apróságok minden évben benne voltak, mert erre is figyeltek.

Defekt van benne, azt hogy a gumi nem nem szakad szét és nem bontja le atomjaira a kasznit... melyik játékban volt valaha is ilyen? ez ennyire fontos?! de lehet h lesz ilyen, lehet hogy nem.

Sok sok hiba van benne, hisz 20 autó, teljes dinamizmus. Ezen javítani kell, és javítottak is évről évre, mint sok minden mást is, de nem csak a hibákat kell benne látni. Legalább is én amikor játszom élvezem és kihasználnom, mert jó. Prevgent felejtsük el, a 2013as részből mindent kihoztak amit az a generáció tudott. Vége van. 2015ös rész kezdi az új időszámítást és hogy mik lesznek benne, milyen lesz, majd kiderül ha megjelent.