21775
  • barcames
    mindenhol nagy csalódás:S
    de legalább van és jövőre jobb lesz az tuti, de azért az elég gáz, hogy a füvön lehet szaggatni 300km/h majd ha olcsóbb lesz talán kipróbálom konzolon...
  • Ulvar
    nekem is volt ilyen de egy idő után helyre állt, csak buktam 2 pozíciót miatta :S.
  • Gruik
    Sziasztok!
    Tudna nekem segiteni valaki hogy mért van az hogy játszok kb 15-20percet, felmegy a játék memoria használata kb 900Mb-ra és akkor elkezd szaggatni a game... Win7-em van 4 Gb memáriával
  • SötétBarom
    -Codemasters
    -Ego eninge
    -Óriási licenszköltségek

Hülyegyerek előrendeli. Megkapja. "BAZDMEG EZ NEM IS SZIMULÁTOR, KECSEG CODEMASTERSSS!!!

Oh wai..
  • SötétBarom
    Szerintem nem a foshalom miatt idegeskedik, hanem a hülyeséged miatt :DDDD
  • Zola NFK
    tegnap éjszaka toltam a 7 évados karrier második versenyhétvégéjét.
    én egyre jobban élvezem. hispániával 17. helyről 17. lettem, csatázgattam, előztem, kipördültem, beleéltem magam, f@sza volt.

nekem a pályák többsége ismeretlen, a szabadedzésen tanulom be az íveket. mire nagyjából már ismerem és elkezdem nyomni neki, addigra kopnak a gumik is (billel nyomom), és rendszeresen megcsúszik a hátulja. ezeket van amikor sima ellenkormányzással is meg lehet fogni.

sztem mindenki keresse meg benne ami tetszik neki, ha meg nem talál olyat, akkor ne vegye meg, és hagyja a francba. (habár én is pipa lennék, ha úgy adtam volna ki majd' 10e forintot, hogy abszolut használhatatlannak tartom...)
  • Muttley
    Ez mi ez?
    PéCé vagy Kekszboksz?
  • BigDaddyJoe
    Szevasztok! Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de én minden segédeszközt kiszedtem optionsbe és igen is kipördültem mint az állat szinte minden kanyarban
  • Jacek
    igen tok real hogy vissza ugrik a palyara:D:D:D:
  • Toby0501
    Meddő vita ez kérem. Akinek tetszik, játsszon vele, akinek nem tetszik, ne játsszon vele. Csak ez a kurva flém ne legyen már.
  • heady
    ÉN Xbox-os joy.al tolom, és sztem tökre élvezetes így vezetni, és meg lehet pördülni, főleg amikor már kezd kopni a gumi. Szvsz nagyon hozza a F1 hangulatot, nekem nagyon tetszik a játék, boxra majd beszerzem.
    Viszont ami nagyon nem jön be, az a verseny előtti időjárás előrejelzés. Melbourne, versseny, boxban azt írja ki, hogy 18% esély van arra, hogy esni fog. Mondom oké, én ezt megkockáztatom, és slick gumival kezdek. Leokézom, elveszik előlem a monitort, és akkor látom, hogy ESIK AZ ESŐ basszus. Ott vagyok a rajtrácson, és tiszta víz a pálya. Ez a 18%...
  • Ulvar
    Aki azt mondja hogy nem lehet kiforogni annak igaza van. Taposs bele a fékbe amikor elkezd kiforogni, úgy megfogja mint állat, de úgy hogy minden ki van kapcsolva. De tényleg próbáljátok ki :). Belassulsz mint állat...de megfogtad.
  • Magnum PI
    Sokan írják itt hogy nem tudtak megpörögni. Én tegnap kutyafuttában munka után felraktam, és gyorsan billel kipróbáltam. Minden offon és simán kipörögtem. Esőben még medium traction controllal is sikerült. Holnap belövöm a g25öt hogy azzal miyen, de szerintem azzal is ki lehet forogni. Tény hogy nagyon arcade a játék, aki mást várt a codemastertől az meg magára vessen, de ne írjatok már olyat hogy nem lehet kiforogni. Maradjunk a tényeknél
  • bowari
    "Sínautózás" hehh,mért mit szeretnétek driftőni?XD
  • SötétBarom
    DE NEM ÉRTED HOGY EZ EGY ÁRKÉD SZARHALOM!?!?!?!

• SötétBarom
    Edzésről beszéltem én is, meg az időmérőről :D Verseny lassabbak kicsit.
  • Ulvar
    Bahrein, prime, versenyen 1-1,5 mpvel gyorsabb voltam...
  • Ulvar
    Mentalitás... még mindig nem néztél utána ugye? :).

De oké védd az igazad nyugodtan, leszarom, csak értelmes véleményt nem tudsz meghallgatni itt kezdődik a probléma :).
  • grebber
    Ez csak a pénteki szabadedzés eredménye.Versenyt még nem mentem élesbe mert béna vagyok és csak gyakorlom.
  • SötétBarom
    2.02-vel fura az első hely, nekem Bahreinben az eleje 1:58-akat ment.
  • SötétBarom
    Versenyen meg nagy szenvedés és 4 flashback árán sikerül beesni 18.-nak.

Azt már csak halkan írom le, hogy baszottul lehet érezni a különbséget a prime, meg az option gumik között. A keményebbel jóval könnyebb elszállni, főleg az első körben, amikor még hideg.
  • bakkerman
    nem kell kiforgatni a szavaim,csak azért annak idején az rF is annyiba került mint most ez,gyakorlatilag nulla az alapjáték ott,itt meg kapsz egy hangulatos,full licenszelt(nem házilag moddolt vackot) F1 terméket ugyanannyi pénzért! Ezért szeretem én a GTR-t,meg a Race sorozatos,mert nem moddolt vackokkal játszok suta AI-val,hanem versenyzők által tesztelt(Andy Priaulx,Yvan Müller,Andy Soucek),és jóváhagyott játékkal pl.: Race On
  • padavanHUN
    A karrier első pályája sajnos bugos, már csinálják a javítást. Második pályán már nem tudsz ennyire elől végezni kis csapattal.
  • grebber
    Nem kiabálom el de kezdem "megszokni" az irányítást.
    Ugye colinokhoz meg nfsekhez van szokva az ember kanyarba is toltam a gáz mint barom kanyarodás közbe persze azt néztem anyjáért pördül meg.
    Végre sikerült elsőnek lenni igaz elég fos idővel 2:02 a legelső pályán.
  • SötétBarom
    Experten bahreinben 23. lettem a lotussal 2.05ös idővel, minden assist offal, gamepaddel.

Te mennyit mentél?
  • Ulvar
    Simraceway tagja vagyok elég hosszú hónapok óta. Te meg kurvára el vagy tévedve barátom :). Marha sok az idióta külföldi te marha gyors pilóta, csak versenyezni nem tud éppen. Hotlapozni faszán tud :). És érdekes hogy ha egy ranglistát csinálnánk ki vezetné :). (megsúgom magyarok). Neveket is szívesen mondok :). (és minden típusú versenyzésben, ovál, road, street, dirt road, rally).
  • Fritz Von...
    Ez egy nagyon normális hozzászólás. Biztos vagyok benne, hogy van közöd a játékszakmához, mert csak úgy lehet ilyet írni. :)

Én is megnéztem tegnap. Egyelőre csak kutyafuttában, medium beállításon, gombokkal. És mivel nem tudtam a megszokott helyre tenni a visszaváltást, ezért automata váltóval (hétvégére tervezem a kormány felszerelését). :)
    Eleinte féltem, hogy nagyon arcade lesz a játék. Én egy Geoff Crammond-szintű játékra vártam, és eleinte nem tetszett. Lotussal elsőre 7. lenni, a futamon meg 5. durva. De ez csak a medium miatt lehetett. Utána tesztelgettem a Civ5-öt, és mondom megyek még egy versenyt, rendes hosszú hétvégével. Ausztrália, időmérők. Megvolt az első etap, 17. helyen elsőre. Második szakaszban 8. hely, és egy buta hiba, 5 helyes rajtbüntetés. A legjobb 10ben pedig elkezdett esni, és ezért sikerült első helyre behozni a Lotust.
    A futamon szakadt. Hát én még ilyen esőt sehol nem láttam, a hangulata 2000% volt. A gépigénye normális, a játék hangulatos. Nem full szimulátor, de SZÓRAKOZTATÓ és JÁTÉK, ahogy a Codemasters mindig is csinálta. Megéri a pénzét!
  • Ulvar
    rFactorra nem valós adatok alapján dolgozták össze az F1 modok nagy részét mivel NEM F1 JÁTÉK sokak számára még nem esett le. Egy csapat dolgozott valós adatok alapján...CTDP csapata (2005/2006) A 2005be a Toyota csapat osztotta meg az adatokat és azok alapján készítették el a modot nyílván nem is abban az évben adták ki amikor még a valós évad futott. Na de mindegy.
  • Ulvar
    Szóval amelyiket legtöbb ember megveszi az lesz a legjobb szimulátor. Értem, fasza a logikád :D. Tehát az összes csapat aki az F1ben van szar szimulátorban ül mert az csak személyre gyártják...értem :D. Gratulálok! :DDD.
  • bakkerman
    kinek mi a kellemes autósjáték,ez is szubjektív. Ha van rá időm,akkor nekiülök a GTR-nek 100%-os versenytávval,és izzasztom magam ha ahhoz van kedvem,ha meg csak kikapcsolódni akarok,arra jó lesz ez is. Mivel senki nincs rá kényszerítve,hogy fizessen érte,ezért a te döntésed,hogy játszol vele vagy sem.
  • padavanHUN
    Ha ti a stabilitást sínautózásnak nevezitek, akkor igaz. rFactorban olyan setupokat hoztunk össze pályákra, hogy az is kajak sínautózás volt. Amúgy meg egy F1-es autó esetében a valóságban is a lehető legnagyobb stabilitásra törekednek, akkor ezek szerint a valóságos F1-es is sínautózás? Meg kell nézni egy RBR onboard felvételt, totál "sínautózás" az egész. Nem az a szimulátor, ha egész verseny alatt birkózni kell a rakoncátlan kocsival, nem autórodeóról beszélünk azt hiszem...
  • bakkerman
    hiába szapulják sokan,hogy ez nem szim,arcade fos,a világban csak 1 dolog fogja mutatni azt,hogy melyik a legjobb F1-es/autós játék a piacon,az ELADÁSI adatok! márpedig ez az "árkád síngém" csak 20x annyi eladást fog produkálni mint az rFactor,vagy akármelyik hűdenagy sim gém...persze én is maradok a GTR-nél,a Race on-nál,és társainál,de ha lesz új gép,akkor lehet átállok erre egy kis időre
  • Encore
    egy kis értékelés tőlem is. Amikor hallottam, hogy codemasters, már tudtam mire számíthatok. Ennek ellenére abban reménykedtem, hogy kellemes autós játék lesz, amolyan TDU-s fizikával (szerintem az az aranyközépút, nem árkád, nem is szim). Nem lett volna nagy kunszt megcsinálni olyanra, ennek ellenére nevetséges, amit kaptunk. Ha egy 10 skálán nézzük a játékok fizikáját és 1-es az NFS:MW; 5-ös a TDU, 7 a simbin cuccok, 10-es a netkar pro és iracing, akkor az F12010 kb 3-ast érdemel.
    Tehát még csak kellemes autósjátéknak sem nevezném. Kapásból minden segítség kikapcsolva, expert nehézség, kormánnyal persze és a végeredmény elkeserítő... Erőlködni, illetve nagyon elszúrni kell a dolgokat, hogy megpördülj...
    A körítés más tészta az nagyon jó, bár ha kukacoskodni akarnék, mondhatnám, hogy a boxban az emberkék ugyanazok, mindegy milyen csapattal vagy. Vagy, hogy a grafika szép ha minden maxon van, de akkor verseny közben zavaró a sok effekt, ha viszont azokat kikapcsolom, akkor már nem is olyan csodás a grafika.
    Nem vártam szimulátort, egy kellemes autósjátékot vártam, de nem azt kaptam.
  • Ulvar
    Egy dolog miatt nagyon jó lesz a játék.

Átkonvertálni rFre vagy rF2re a pályákat!
  • Mozes
    Fogalmazzunk úgy, hogy ez egy rakás szar mint autóverseny.
    Az autókat kicserélhetnénk motorokra vagy repülőkre és semmi különbség nem lenne élményben annyira gyenge a fizikája, a grafika is csalódás nekem.

Szégyen.
  • arty
    - hányan mennének felvezető kört? (mivel egyszerű megcsinálni, mondjuk nemértem ez mért maradt ki)
    - safety car meg gondolom túl sok "bug"-ba került volna

Ha lesznek eladások, biztos vagyok benne, hogy a 2011 nagyon sok sutaságát kiküszöböli ennek a résznek. (dirt is hogy indult anno, a grid és a dirt2 sok szemponból szépen felülmúlta)
  • [HUN]FaTaL
    Azért a körítés itt sem tökéletes.. Felvezetőkör? Safety car?
  • arty
    Inkább csak a modokkal játszottam, F1-et már akkor is untam :) Az tény, hogy etalon volt a segítségek személyre szabhatósága... ott mással volt a gond: a körítés sutasága.

Itt az most jó (nem lehet könnyű ennyire egysíkú szériát eladni a nem-F1 fanoknak!), de a fizika gyengébb. Ez van, tökéletes játék nagyon kevés van :)
  • oneal1
    összes segítség nélkül is sínautózás
  • tmisi
    Szerintem nagyon jó lett a program, dicsérendő, hogy a Codemasters csak ilyen nehézségre lőtte be. Lentebb már leírták ennek okát, teljesen korrekt döntés volt.

Full segítségekkel inkább sínautózásra hasonlít, persze a kiskölöknek ez kell, hogy örömmel mondogassa: "Nézd anyu, tudok Forma 1-es autót vezetni!!!". Nálam csak az ABS, a automata váltó és az ideális ív maradt bekapcsolva és így ha nagyon rálépek a gázra kigyorsításkor, hajlamos megpördülni a kanyarokban. Viszont legalább már nem rángatózik az autó a traction control miatt. Egyelőre a karriert hanyagolom, inkább jól begyakorlom a pályákat előtte. Egyedi szezon összeállításokkal is jól el lehet vele lenni.