| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Ez egy nagyon normális hozzászólás. Biztos vagyok benne, hogy van közöd a játékszakmához, mert csak úgy lehet ilyet írni. :)
Én is megnéztem tegnap. Egyelőre csak kutyafuttában, medium beállításon, gombokkal. És mivel nem tudtam a megszokott helyre tenni a visszaváltást, ezért automata váltóval (hétvégére tervezem a kormány felszerelését). :)
Eleinte féltem, hogy nagyon arcade lesz a játék. Én egy Geoff Crammond-szintű játékra vártam, és eleinte nem tetszett. Lotussal elsőre 7. lenni, a futamon meg 5. durva. De ez csak a medium miatt lehetett. Utána tesztelgettem a Civ5-öt, és mondom megyek még egy versenyt, rendes hosszú hétvégével. Ausztrália, időmérők. Megvolt az első etap, 17. helyen elsőre. Második szakaszban 8. hely, és egy buta hiba, 5 helyes rajtbüntetés. A legjobb 10ben pedig elkezdett esni, és ezért sikerült első helyre behozni a Lotust.
A futamon szakadt. Hát én még ilyen esőt sehol nem láttam, a hangulata 2000% volt. A gépigénye normális, a játék hangulatos. Nem full szimulátor, de SZÓRAKOZTATÓ és JÁTÉK, ahogy a Codemasters mindig is csinálta. Megéri a pénzét!